Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa mare
Autor : belphegor - 2018-08-25
Citita de 7891 ori - Nota 7.76 (63 voturi)
Cum e sezon de vacanta am plecat cu cativa buni si vechi prieteni la mare. Fiind si averse in unele zile, am mai stat si la pensiunea unde eram cazati, ascultand muzica, dansand prin curte si incercand sa facem abstractie de vreme.
Nu ma puteam abtine sa nu admir si baietii de pe la celelalte camere. culmea, tot dansand si facand glume pe acolo, un tip chiar ma remarcase. Imi placea si mie de el dar vazandu-l cu iubita nu mi-am facut sperante. Era inalt ,bine facut, la bustul gol arata demential, cu muschi si o burtica sexy, potrivit de paros, si niste ochi negri care te faceau sa te topesti....
ok....cred ca il devoram din priviri :))))
Intr-o seara, dupa ce cheful s-a oprit , am mai ramas cativa la o tigara. Marius a venit mai catre mine, i-a zis iubitei ca nu e somn, iar ea s-a retras cu celelalte prietene din grupul lor. noi am ramas "la tigara". Am inteles ca a mai avut experiente cu baieti si ca acum era locul si contextul potrivit sa se mai repete. Asa ca dupa ce am terminat tigarile m-a chemat langa un foisor dintr-un colt de curte neluminat. Nu am comentat si l-am urmat cuminte. Cum eu eram pe alee inaintea lui am simtit cum mana lui a ajuns pe fundul meu (care e maricel , fiind genul mai plinut). mi-a soptit "il vreau".
M-am intors si l-am luat in brate sarutandu-l foarte usor si usor pervers. o mana era bineinteles pe pula lui care deja pulsa. M-am lasat in genunchi in fata acestui zeu, ii sarutam burtica dementiala iar cu o mana am eliberat capul pulii pe langa sortul de plaja. Era foarte groasa si am inceput sa ii dau ocol cu limba pe capul perfect si umflat bine. Usor am eliberat si coaiele tot pe langa sort, fara sa il dau jos. Deja cand am inceput sa ii rasfat coaiele gemea ca un taur. Am facut o pauza de cateva secunde in care l-am privit in ochi, m-am lasat un pic mai jos si m-am prins cu mainile de bucile lui tari. A fost semnalul ca poate sa ma futa la liber in gura. Nu stiu cat intra pula lui in gatul meu dar stiu ca incercam sa il iau cat mai mult, incercand sa nu fac zgomot si cu lacrimi aparute in ochi. Zeul meu ma lasa sa fac mici pauze de respirat cand scotea pula si ma batea cu ea peste fata. Eu cuminte ii luam pula si coaiele doar cu limba si cu buzele, fara sa o ating cu mana. Adoram sa il vad atat de excitat cand imi dadea pula la greu.
Neanticipand ca voi avea parte de futut , i-am dat de inteles ca in acea seara va fi doar supt, si chiar daca muream amandoi de pofta a fost un gentleman si a inteles. M-a ridicat si m-a mai sarutat apoi mi-a spus: "trebuie sa iti vad bucile alea mari pe care le vreau de cateva zile" (sic, ca sa vezi :p!)
Am stat cu fata la perete , el mi-a dat sortul de plaja jos. a exclamat un "mmmm" si a inceput sa imi framante bucile. Ma pleznea cu pula peste ele si o proptea la fundulet. ma lua de gat si ma saruta pe la spate.
"maine dimineata direct in pula te iau" mi-a zis.
"pai si iubita?"
"e indisponibila! (stop) o sa ma fac ca repar ceva la masina. raman la pensiune ca sa te fut"
auzindu-l cum vorbeste deja muream de nerabdare. M-am asezat iar cuminte in genunchi si l-am supt cu cea mai mare pofta. Nu ma saturam de pula lui groasa, de coaiele care mi se izbeau de fata si de mana lui care alterna mangaierea cu tinutul ferm de cap facand pula sa imi disloce amigdalele. Cand a venit momentul eu eram in genunchi, el cu palmele sprijinte de perete si cu pula infipta in gura mea. Cu lacrimile in ochi i-am primit cuminte lapticul, abia reusind sa inghit jetul puternic pompat de pula si coaie. Am savurat-o apoi cu limba plimbata de-a lungul pulii , nelasand nicio picatura la vedere.
m-a condus la camera cu mana lipita de fundul meu, m-a sarutat si mi-a zis "maine te iau in pula". In acea seara la dush am facut doua labe numai gandindu-ma la pula zeului meu.

cu greu a trecut noaptea.....
dimineata astia abia se miscau. nu mai plecau o data la plaja sa imi satisfac si eu zeul (pe care il admiram dand tarcoale la bustul gol in jurul capotei). as fi lins ore intregi corpul lui, pieptul ferm, conturat, abdomenul cu par negru fix cat trebuie.....de pula nu mai vorbesc. parca o si vedeam cum pulseaza de pofta....

nici nu au iesit bine din curte prietenii mei si grupul lui ca imediat a fost la usa camerei mele. pastrasem niste chiloti albi ca sa contrasteze cu bronzul dar cand i-a vazut a zis "ce cauta astia pe tine?" si i-a rupt de parca nici nu existau. imediat bucile mele erau framantate de palmele lui si deja mi se incingea funduletul stiind ce o sa vina. m-a intors cu spatele si si-a proptit pulanul intee buci direct pe gaurica. se juca cu ea dar la un moment dat a parut ca vrea sa triseze si sa o bage. am gemut "ah ,nu ...nu asa" .
m-a strans de piept si m-a tras spre el, m-a sarutat pe gat si a zis "binenteles ca am grija de gaurica pe care o fut. treci in pat pe burta"
M -am intins iar el a ramas cateva secunde in picioare uitandu-se la mine dar frecandu-si pula. Inainte sa se puna peste mine, mi-a mai bagat-o un pic in gat. Cand imi dadeau lacrimile stia ca pula e lubrifiata bine asa ca a venit peste mine si si-a pus ambele palme pe buci. A gemut un "mmmm" apoi a eliberat bucile. Am simtit buzele pupand fiecare bucuta de cateva ori pana cand am simtit si limba pe linia dintre ele. Nu le-a desfacut deloc cu mainile, pur si simplu parca cauta gaurica cu limba. Iar cand a gasit-o a urmat o adevarata tornada de cercuri date bine si de miscari adanci. Eram inebunit iar el ma devora pur si simplu.
Cand a terminat am ramas pe burta iar capul gros de pula imi ameninta gaurica. Fara sa astept sa incerce el sa o bage am inceput sa fac opturi astfel incat bucutele sa mi se frece de abdomenulul lui si pastrand capul pulii la gaurica ca sa o iau treptat sa ma obisnuiesc cu grosimea lui. Ne abineam amandoi sa nu o bagam dintr-o data dar stia ca daca ma lasa acum sa ma la...



    Login