Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa Hamace -Eforie Nord
Autor : boypepsi - 2022-02-20
Citita de 6526 ori - Nota 7.89 (47 voturi)
Salutare. Vreau in aceasta postare vreau sa redeau o experiență recenta din vara aceasta. Incerc ca fiu cât mai simplu si explicit.
Eu sunt Gabi am 33 ani , cca 1,75m ,78kg brunet si bisexual amator sa zic versatil/pasiv. Dobrogean de loc.
Cum ziceam mai sus experienta acesta am avut o anul acesta . Era început lui august si eu eram week end de week end la mare mai exact la Eforie Nord la nudisti la plaja LaHamace. Era primul an în care mergeam acolo . Auzisem eu si citisem pe net ca acolo ar fii multi sau se strâng cei din comunitatea LGTB.
Sa va zic si prima data cand mi am pus în gând se merg acolo imi facem fel si fel de filme si scenarii . Nu stiam cum o sa fie cum este accesul. Asa ca mi am luat inima în dinți și am plecat spre plaja am zis ca vad eu ce o iesi .
Ma urc in masina imi iau cu mn un sezlong pliabil, un prosop niste crema . Imi pun o șapcă si ochelarii de soare ca si camuflaj. Ajuns acolo imi bătea inima tare nu stiam ce sa fac . Care ati fost anul acesta stiti ca sa reamenajat strada si in week end greu găsești un loc de parcare . Il gasesc cu greu si pe acesta . Dar curajul mai dura. Am stat în mașină cca 30 minune si ma uitam la zona respectivă nu se vedea nimic pe plaja datorita unei clădiri dezafectate si al unui gard din stuf care era pus pt intimitate sau pt a nu deranja trecători zic eu.
Cum ziceam stăteam în mașină și filam zona observasem ca intrau în zona respectivă tot felul de oameni cu precădere cei de 40+ ani si surprinzător multe cupluri.
Intr un final imi fac curaj cobor si eu din masina .Imi iau sezlongul si prosopul il pun dupa gât . Imi făcusem in cap strategia sa intru pe partea cu textilisti partea de plaja normală si sa o iau ușor in zona de nudism . Ca si cum eram din greșală acolo mergem ușor pe malul mării si ma uitam pe sub ochelari sa analizez zona . Era ceva lume dar nu asa full adică aveai unde sa te așezi si mai la mal sau mai la dos .
Sa descriu în pic zona pentru cei care nu au fost la nudisti in Eforie. Este localizată intre cele doua Eforii nord si sud exact la mijloc.
Din ce am inteles erau niste băi de nămol acolo . Zona este îngrădită dejur împrejur de un gard de stuf . Pentru intimitate si a nu deranja cred pe ceilalți turiști. Tot acolo este si o clădire dezafectată care folosea pe timpuri ca vestiare si toalete pt cei care erau la tratament cu nămol.
Acum am înțeles că se mai fut cei mai curajoși prin ea . Tot pe plaja dar mai la mal lângă apa mai este un bloc de beton care nu stiu ce este cu el . Pe plaja era si un post de salvamar si un beach bar .
Eu ma opresc un pic pe mal imi bag picioarele in apa si ma uit spre nisip/mal sa imi caut un loc mai ferit dar in acelasi timp sa pot avea o vedere spre toată plaja sa vad pulii si pizde . Oamenii erau in marea lor majoritate in grupuri de 2 ,4 sau singuri .Cum zicem era ceva lume dar nu chiar asa full .
Ma uit in jur țintesc un loc mai lângă gardul din stuf dar spre ieșire. Imi asez si eu sezlongul . Ma asez pe el . Inca aveam bermudele pe mine nu aveam curaj sa le dau jos . Imi fac curaj sa intru un pic in apa . Ma ridic imi las prosopul si a acareturile pe sezlong . Cu ochelari la ochii si bermudele pe mn o iau spre apa . Jonglez printre oamenii goi. Mai aruncam cate un ochii in stanga si in dreapta . Dar nimic fff interesant pentru mn sau am trecut prea repede. Am ajuns si la apa m am bălăcit un pic si am luat o inapoi spre sezlong .
Ajuns la sezlong stau un pic ma uit iar dejur împrejur. Imi ia crema de soare si incep usor sa o aplic pe mn de la mâini picioare etc. Imi fac curaj imi dau jos si bermudele si ma asez in fund pe sezlong . Si am stat asa cca o oră dar nmk interesant nu se intampla . Eu mă gândeam că acolo o sa fiu abordat de lume sau se va uita lumea la mn etc. Cred ca eu eram singurul care cred ca se benocla la lume. Dar nici pt mn nu era ceva fff interesant sa raman cu ochii fixați. Bine imi era si un pic rusine . Si uite asa am făcut lucrul asta vreo 3 week-enduri vineri sâmbătă duminică.
Pana cand intr o zi de vineri cand eram ca deobicei dupa ora 16 pe plaja . Acum eram ceva mai familiarizat cu plaja avem si locul meu unde trăgeam. Nu era multă lumea sa zic cca 20 persoane răzlețe.
Stăteam în fund pe sezlong si fumam. Am fost abordat de un domn , daca pot sa îl servesc cu un foc. Fara sa ma uit spre el ma aplec îi intind bricheta . Atunci il si vad era un senior trecut de 50 ani , părul grizonat si tuns periuța , negru de bronzat si intre picioare îi atârnă o pula la fel de neagra peste media. Groasa si lungă desi era in stare fleașca.
Imi întinde înapoi bricheta imi mulțumește. Si atunci ma si intreaba daca imi place zona.
Îi zic ca e ok si ca eu sunt la inceput cu nudismul si nu sunt prea calificat sa imi dau cu parerea inca.
Si atunci sa înfiripat o conversație intre mine si el . Am aflat ca frecventează această plaja de multi ani impreuna cu sotia care acum e plecată la cumpărături in Constanta . Ca este din zona ardealului dar au o casa moștenită in Eforie Sud . Pe parcursul dialogului nostru el a observat că ma fasticiam si il mai măsurăm din ochii sau mai bine zis ma uitam la pula lui .
Atunci ma intrebat direct daca sunt gay? Ramas puțin fără replică de modelul direct . Ezit un pic si îi zic ca sunt bisexual. La care tot direct imi zice aaaa bun deci iti place si pula si pizda . Esti de al meu.
Si atunci incepe iar sa imi zică că sunt in locul potrivit dar sa c am stricat lucrurile pe aici numai e ca alta data etc . Si nu a mai plecat de lângă mine am dat-o in diverse subiect de la politica fotbal până am ajuns la sex .
Atunci el la întreba de ce îmi place sa fac sex cu un bărbat? Îi răspund ca prima data din curiozitatea a fost , si dupa mi a plăcut. Dar tu îl întreb si eu la randul meu.
El mi a zis ca este lunga poveste. Ca el si sotia lui se iubesc dar de ceva vreme partea sexuală este groaie intre ei .
Si asa am aflat ca el si sotia lui sunt împreună de 30 de ani el are 53 ani iar ea 50 de ani sunt fostii diplomați care sunt retrași la vatra . Ca au trăit mult in strainatate . Si ca problema lor sexuală era ca doamna nu prea mai suport sa faca sex cu pula lui mare. Care la randul sau avea o problema cu erecția se scula greu dar il tine mult atunci când se scula. Si doamna numai putea duce ca in tinerețe.
Asa ca au experimentat de toate swing ,sex in trei si patru . Pana au ajuns si la băieții.
Care zice el duc mai mult la sexul anal si ca si el își da drumul mai repede intr-un cur.
Raman uimit de experiențele lor . Dar in acelasi timp curios. Si uite asa ma ia gura pe dinainte si scap porumbul din gura . Si îi zic ca o pula asa frumoasa rar vezi sau prinzi.
Tot el zice daca sunt curios putem bea o bere sau o cafea la el acasă și poate ne cunoastem mai bine. Ca nu sta departe cca 20min de mers pe jos si cu masina 4min . Îi zic ca nu este rea idee .
Si nu am mai stat la vorba ne am strâns lucrurile si ne am urcam amândoi în mașină mea si cum a zis in nici 5 min eram in Eforie Sud la casa lui . Parcam si intram . Era o casa pe stil vechi din piatra cu o boltă mare in curte.
Intrăm în casa , mă invită în sufragerie îmi zice să mă așez unde doresc . El se duce in bucătărie si vine cu două beri si o sticlă de coca cola reci si ma întreba ce doresc. Aleg cola deoarece eram cu masina. Se așează lângă mine si incepe sa vorbim despre sex si gay . Cand deoada se aude niste strigăte de femeie in curte.
Atunci el se ridică și zice ahh. A venit nevasta mea . Dar nu e problema daca nu vrei sa intre îi zic ca am musafiri .
Eu îi zic că nu e problema. Este casa lor nu fac eu regulile . Atunci el se duce îi deschide si o ajuta sa intre, deoarece avea niste plase cu cumpărături. Si au intrat amândoi în sufragerie .
Si vad o doamnă matura de înălțime medie destul de corpolentă dar nu sa fie grasă era îmbrăcată intr-o rochie vaporoasă de vară . Întinde mana si facem cunostinta si aflu ca o cheamă Mirela sau Mimi pt prieteni . Dupa un mic dialog între ei ca de ce nu a fost informată ca au musafir ca sar fi pregătit si ea cu cate ceva sau poate nu vreti sa fiu prezenta . Intreaba atunci Mimi si se uita la mn . Eu ma uit la el si nu staim ce sa zic . Tot el in stilul caracteristic direct . Spune : stai draga calma ca omul in primul rand este bisexual si in al doilea rand inca nu am batut nmk in cuie ca va fii si sex azi .
Si atunci iar am început o conversație in trei de data aceasta . Am trecut dinou prin multe subiecte până am ajuns la sex . Si atunci a fost punctul culminant de acum ori niciodată cum s ar zice.
Doamna Mimi i a inițiativă si ne zice ce tot o mai lungim atat , ca eu sunt excitată decand am intrat pe usa . Haideti in dormitor si vedem ce iese . Si ne ridicam toții de la masa . Nu înainte sa intram si la un dus care se află în holul casei. Acolo am intrat eu singur ,iar ei au intrat în altă baie . Dupa cca 15 minute eu eram gata , imi făcusem si o clisma aveau tot ce este necesar în acea baie de la irigatoe, big-uri si creme . Cand ies din baie ei erau deja în camera pregăteau câmpul de război. Cand zic pregăteau ma refer ca au tras draperiile au pus pe noptieră creme si geluri lubrefianti tot pt o partidă de sex ca lumea . Eu ieșisem doar cu prosopul de baie pe mine în schimb ei erau deja complet dezbrăcati. Pe el si pula lui sa zicem îi stiam dar pe Mimi. Acum o vad prima data goală . O femeie zdravănă sa zic asa cu un cur mare niste butuci de picioare cu ceva burtica si niste tate mari si tari un pic lăsate dar nu fleșcaite . Cum ziceam ei erau deja în pregătiri. El stătea întins în pat gol și, și o freaca o avea semiercta Ea in picioare mai pregătea terenul. M au văzut în usa si m au invitat în pat . Ma asez in fund dau drumul la prosop care se desface si raman si eu in pielea goală. Eram la picioarele lui el era în mijlocul patului. Mimi vine si ea in spatele meu numai ca stătea în genunchi. Si își pune mâinile pe umeri mei . Ma intreaba daca vreau sa o ajut sa îi sculam pula lui . Îi dau afirmativ din cap fără să zic nimic .
Atunci ma trage un pic de umeri si imi zice, hai sa nu o mai lalaim si sa sculam pula asta poate ne fute si pe noi. Ne aplecăm amândoi sper pula . Prima a fost Mimi care a prins pula in mana o ținea de jos de la baza si o balanganea in stanga si dreapta . Si zice hai ia tu pula ca eu ma ocup de coaie si prostata doar asa il facem sa fie tare in timp scurt .
Zis si facut eu ma aplec îi iau pula la supt apuc cu o mână si incep sa dau limbii de jos in sus pe cotorul pulii până ajung la cap acolo dau cu limba ca si cum as linge o înghețată dupa care cu buzele tuguiate apuc de capul mare cat o pălărie de ciuperca. În timpul asta mă uit si la doamna Mimi care se chinuia mai jos îi lingea coaiele mari si labartate îi zice sa se mai cracaneze un pic sa îi facă loc si coboară cu limba intre bucile Lui . După care se ridică se duce până la noptieră de unde ia două sticle cu ceva geluri si lubrefianti . Si vine iar între picioarele Lui unde eu eram încontinuare activ. Ma chinuiam sa trezesc monstru, care ușor ușor prindea tărie. Mimi atunci ma roagă să îi fac 1 minut loc ca are ea tratament pt o erecție mai rapidă. Imi da o sticlă si imi zice sa îi torn putin in palma. Asta si fac îi pun putin in palma se freaca pe mâini. Si cu o mână îl apuca de pula si il unge il fraca una i o baga intre buci si îi apasă pe gaoz in timp ce îi zice sa tina picioarele sus si depărtate a făcut schema asta vreo 3/4minute dupa care vad ca îl sterge pe pula probabil sa mai ia din respectivul gel . Si imi zice gata băiat e tare ca piatra. Poti sa il sugi sau sa îl futi dar nu il lasa ca se vestejeste ca am muncit degeaba.
Si atunci vad ditamai pula sculata era groasă sa zic cat un deodorant foarte lungă cca 22,5cm si o capatana mare . Îi zic ca eu as vrea sa o mai sug puțin ca imi place foarte mult cum arată . Si din instinct ma poziționaz intre picioare Lui ma aplec si scot limba afara si pun pe coaie si urc ușor un sus cu lins si sărutări. O apuc în mana si o trag ușor fiindca stătea prea dreapta. O apuc cu buzele si sug ușor. Între timp cum stăteam chircit intre picioarele lui . Simnt cu vine deasupra mea Mimi era cu respiratia la urechea mea si ma intreaba daca imi place ce pula are si daca nu vreau mai mult . Eu sugeam si dădeam afirmativ din cap. Tot Mimi se lasa ușor acum se freaca cu tațele ei mari de spatele meu ma mai sărută pe spate până ajunge la mijloc . Îmi cuprinde talia si imi zice hai dragutule mai relaxeazata un pic . Imi ridic capul din pula Lui si ma uit către Mimi.
Tot ea imi zice sa continui doar ca sa ma asez intr o poziție în care sa imi pregătească si mie curul daca tot zic ca vreau mai mult . Zis si facut El se trage mai sus in pat eu acum ma pun capra intre picioarele lui cu fatza in pula pe care o sugeam si lingeam, si cu curul in sus la Mimi care începuse să toarne pe bucile mele niste gel care era călduț gen ca ala de plaja il întinde bine cu ambele mâini și incepe prima data sa imi frământă bucile de la exterior până a ajunge între ele acolo a intrat cu o mană si ma freaca ușor .si cu cealalta mână imi freca pula . Cu mana dintre buci apasă cu două degete pe rozeta curului . Facea un mic joc apasă se retrăgea iar apasă iar se retrăgea, până mi a băgat cele doua degete adânc în cur si se juca cu ele acolo . Mai toarnă puțin gel si tot asa până a ajuns la patru degete si sa ma lărgească . Eu umplusem pula cu bale de la atata supt ma durea si maxilarul ,stăteam cu gura deschisă si limba scoasa acum El ma bătea cu pula peste bot.
Atunci el zice haide gata cu preludiul vreau sa fut care te bagi primul . Mimi zice ca ea ar vrea prima daca sunt eu de acord , îi zic daca ma rezolva si pe mine la final nu am nimic de obiectat .
Si facem o schemă în care Mimi se urca călare peste El si imi zice mie sa vin sa îi dau iei muie . Am făcut schema asta si cum ziceau si ei mai devreme Mimi si a dat drumul în nici 5 minute dupa care a ieșit din pula Lui. Si imi zice ca acum este a mea până la final. Eu stăteam tot in picioare în pat , el ma trage peste ei unde cad . Iar imi face o schemă si acum eram cu el gen în poziția misionarul trupurile noastre se frecau unul de altul și pulile la fel . Avem mâinile pe lângă corp ale lui se plimbau pe corpul meu de sus in jos . Cand au ajuns in jos imi ia picioarele si le pune pe umeri lui . Acum eram restihnit. Îi simteam matahala de pula cum se plimba pe lângă pula mea se mai loveau intre ele . Ma întreba dacă vreau pula lui , îi zic ca da . Dar sa fie blând ca nu am mai primit de mult pula in cur si nici asa de mare . Atunci el îi zice lui Mimi sa vina sa ne ajute . Ca nu vrea sa aiba reclamații ca este o brută.
Ea parca știa ce o sa vrea .Era deja pregatita cu gelul în mana îi freaca lui pula cu tot cu coaie. Îi zice sa imi la se picioarele jos dupa umeri . Și mie îmi cere sa ridic picioarele la piept si sa le cracanez , fac asta si parca simțeam curul deschis ca o floare, imi aplica si mie niste gel ma apasă pe gaura curului si zice ca sunt gata.Îmi pune si o perna sub la mijloc încât să am bazinul mai ridicat . El revine iar între picioarele mele ,îmi ia un picior îl pune pe umăr si cu o mână își ține pula pe care o freca intre bucile mele o baga ușor intre ele o mai scotea se bătea cu ea de pula mea . Eu eram mega excitat abia asteptam sa simnt bucată aia de carne în mine ,si îi zic hai ia mă. Si atunci cum face el acel joc de du-te vino ,îi zice lui Mimi fii pe fază atunci am întors si eu privirea către ea. Dar ma distres. Atunci el se împinge brusc in curul pe care îl perforează din prima. Eu am dat sa ma trag in sus ,am simțit parca o sabie fierbinte intra in mine.Dar Mimi cu spirit de reacție se apleca cu tațele pe fatza mea si imi zice gata băiat a intrat stai cuminte . El stătea în mine nemiscat dar ma tine si tras în pula lui. Ma tine de partea superioară a picioarelor.
Ziceam intr una auleu auleu. Mimi se da mai în lateral dar tot cu tațele pe mine. Întinde o mână si ma apuca de pula pe care o freaca ușor . El încontinuare stătea nemișcat in mine cred ca a stat cca 2min asa încat curul meu sa se acomodeze.
A început să miște ușor din bazin, îi simțeam fiecare milimetru cum intra si iese din curul m...



    Login