Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa frizeria din cartier (3)
Autor : dorian85 - 2018-08-14
Citita de 6382 ori - Nota 7.96 (132 voturi)
Antonio statea in continuare lungit peste trupul meu, respirand din greu ca dupa o cursa de maraton, iar sudoarea calda de pe pielea lui cafenie si lucioasa se scurgea peste trupul meu, amestecata cu uleiul cu care imi facuse masaj. Pula lui fantastica intrata adanc in burta mea era inca ferma si viguroasa, desi muncise fara pauza atat de mult timp. Pustiul parea a fi campion si din acest punct de vedere. Dar cu toate acestea, am simtit ca peste coaiele mele se prelingea ceva lipicios si cald. Nu indrazneam sa mai fac nicio miscare de teama ca Antonio isi va scoate pula si se va ridica de pe mine. Imi doream sa stau asa sub Antonio pana la sfarsitul vietii mele, cu pula lui adanc infipta in mine, cu seva lui patrunzandu-mi in fiecare celula, apasat de dulcea greutate a corpului sau ca de zeu.

Dar tot ce frumos si bun se sfarsete prea repede! Antonio s-a ridicat in genunchi si si-a extras scula din fundul meu facand un zgomot de sticla destupata. Apoi mi-a pleznit dragastos fesele inrosite de frecarea indelungata cu flocii lui aspri. Eram constient ca funduletul meu bombat era atat de sexy incat il provoca pe Antonio sa-i arda cateva palme, in semn de iubire.

Apoi m-am rasucit pe spate strangand bine din fund ca sa nu pierd pretioasa comoara pe care Antonio mi-a oferit-o cu atata dragoste si efort. El s-a pus deasupra mea sprijinindu-se in maini si in genunchi, iar eu l-am apucat de mijloc si l-am tras peste mine cu dorinta clara de a ma trage din nou in pula. Antonio s-a asezat cu fundul pe pieptul meu paros si pentru prima oara am putut sa-i admir de aproape pula falnica, inca erect asi acoperita de sperma. Pula aceea fabuloasa m-a futut profund, pana in adancimea maruntaielor mele, dar eu inca nu am mangaiat-o, nu am sarutat-o, nu am lins-o si nu am supt-o desi imi doream enorm sa o fac.

Mi-a ridicat capul si fara nicio invitatie am inceput sa ling colosul acela de pe care se mai prelingeau picaturi din sperma pe care el o golise in fundul meu mai devreme. Am simtit un gust fantastic, foarte excitant si pe data am intrat in erectie. Sperma lui era incredibil de buna si de gustoasa. Fara exagerare, era cea mai teribila sperma pe care am gustat-o vreodata. Am curatat cu linba inclusiv coaiele lui negricoase si mari, pentru ca si pe ele s-a prelis sperma. Pustiul a fost foarte multumit de munca depusa de mine si la sfarsit, ca un bonus, si-a sters bine pula de buzele si de fata mea, marcandu-le definitiv cu mirosul pulii lui, un miros atat de masculin si de personal, pe care nu-l voi uita niciodata.

Antonio continua sa ma uimeasca si sa ma surprinda: pula lui era din nou ferma si teapana. Dupa ce am curatat de sperma toata tija pulii, lunga si groasa ca o coada de topor, innebunit de dorinta i-am luat in gura capul mare si umflat, rosu-vinetiu la cat de tare mi-a frecat cu el funduletul. Apoi am inceput sa-l sug cu lacomie ca pe o imensa acadea.

- “Ahh! Uhh! Raducule, in pula mea! Nu te-ai saturat cat samanta am golit in tine, nesatulule? Ahhh! Baga-mi-as, fii te rog mai atent, ca e inca sensibila la cat am frecat-o in curul tau! Baby, te rog, nu o suge ca un vitel, ca nu e tzatza de vaca sa-ti dea lapte!” a rostit el, fara sa-si scoata pula din gura mea ca o ventuza. “Iubire, ai putina rabdare. Lasa-mi coaiele sa produca samanta noua si o sa capeti smacolina pe saturate. Raducul meu, sa stii ca eu inca mai vreau sa te iubesc!”
- “Si eu te iubesc pe tine. Mult, mult de tot! Te rog, nu te supara pe mine, dar imi place la nebunie pula ta si vreau o sug pana o sa ma satur de ea,“ i-am raspuns emotionat, cu gura plina de saliva.
- “Bine, nebunul meu drag! Am inteles ca vrei sa-ti dau la muie pe saturate. Casca gura larga si lasa-te pe mainile mele. Cred ca nu e pima oara cand esti futut in gat. Raducule, sa-mi spui daca vrei asa?”
- Da iubire, sigur ca vreau! Am mai fost futut in gat si ma pricep, nu te ingrijora! Tony, vreau mult de tot sa ma futi bine, ca un armasar ce esti!”

La aceste dovezi de iubire puternica din parte lui m-am topit de placere si am inceput sa-i mangai fesele musculoase si puternice cu ce-a mai mare tandrete de care eram capabil in acelel momente pasionale. Antonio s-a ridicat in genunchi, eu m-am sprijinit pe coate si mi-am lasat capul pe spate deschizandu-mi larg gura. Apoi el s-a aplecat peste mine si si-a bagat pula in gura mea si a avansat lent cu ea prin gatul meu. Prima data a bagat-o mai putin, apoi pe masura ce gatul meu s-a largit si s-a obisnuita cu grosimea pulii, a bagat-o tot mai mult in gatul meu, pana cand a intat toata, iar coaiele lui flocoase s-au asezat peste buzele mele pline de saliva. Atunci Antonio s-a oprit si mi-a permis cateva momente sa respir. Dupa aceea a pornit sa ma pompeze metodic, mai lent la inceput, apoi tot mai repede. Tipul se descurca de milioane de parca toata viata a futut in gat. Stia cand sa se opreasca din pompat ca sa respir si cat de mult sa o scoata din gat fara sa-mi produca senzatia de voma. Antonio dadea cu nadejde din fund iar pula lui facea spume de saliva in gatul si in gura mea, care se prelingea printre buze pe piept in jos. Timpul trecea, Antonio ma futea cu pasiune si amadoi eram in extaz de placere.

Nu credeam ca pustiul sa fie expert in deep throating, o tehnica destul de dificila si care cerea multa experienta si atentie, pentru a obtine placerea reciproca a partenerilor. Inca o data m-am inselat in privinta lui si il admiram tot mai tare pe tipul care ma futea cu multa ambitie si dedicare. Incepusem sa ma indragostesc de el, desi era mult mai tanar decat mine. Poate ca e neobisnuit ca masculul dominant sa fie mai mic decat patenerul submisiv, dar eu nu ma legam de asfel de fleacuri cand aveam peste mine asa un armasar!

Trecuse ceva vreme de cand Antonio, tinandu-mi capul cu ambele maini, imi pompa gatlejul cu pula lui lunga si groasa, care aprope ca imi ajungea in stomac. Faringele incepuse sa ma usture de la atata frecare si ma dureau falcile de cat timp le tinusem larg deschise. Respiram tot mai greu, deoarece coaiele lui mari si paroase, pline cu saliva iesita din gura mea, imi acopereau ritmic narile, blocandu-mi respiratia. Ca sa pot rezista in pozitia aceea incomoda l-am apucat pe Antonio de coapse infigandu-mi degetele in muschii lui incordati. Amandoi eram obositi si epuizati, iar eu respiram din ce in ce mai dificil.

- “Iubire, imi vine slobozul! Nu-i asa ca imi vrei tot slobozul in gurita, ca sa te saturi bine de el?” a racnit Antonio, incantat de performanta lui incredibila.

Apoi s-a lasat usor peste mine, sprijinindu-se cu mainile de tablia de la capul patului, iar eu m-am intins pe spate cu capul pe perne si cu pula lui infipta adanc in gatul meu. Imediat Antonoi a incetat sa dea din cur, scotandu-si pula din gatul meu. Dupa aceea si-a bagat capul pulii intre buzele mele, care l-au cuprins lacome ca ca o ventuza. In cateva secunde am simtit jeturile repetate de sperma care lunecau imediat pe gat fara sa reusesc sa-le simt gustul. Catre final Antonio si-a scos capul pulii din gura mea, iar ultimele doua jeturi mi-au stropit fata si ochii, acoperindu-le cu seva aceea calda si cleioasa, mirosind atat de bine a sperma proaspata si a pula care tocmai a futut. Apoi Antonio a facut un lucru, care m-a surprins: si-a frecat pula de fata mea, intinzand minutios sperma lui pe frunte, ochi, obraji, nas, buze si barbie, ca pe o masca cosmetica. Nu ma mai saturam sa adulmec aroma degajat de sperma lui, care pur si simplu ma ametea de placere.

- “Na, ca dupa ce ti-am umplut bijboaca cu samanta mea de armasar, ca sa stii ca ai fost iapa mea, acuma ti-am facut si botezul cu smacolina, sa nu-i uiti niciodata gustul si mirosul,” mi-a spus Antonio, mandru de fapta lui, dar si de calitatea spermei sale.
- “Mirosul sevei tale m-a innebunit de placere, dragul meu Tony. Cat despre gustul ei, nu stiu ce sa zic?” am raspuns eu surprins de gestul lui ciudat. Era prima oara cand eram “botezat” asa.
- “Cum nu i-ai simtit gustul, dupa ce mi-ai inghitit tot ghezul? m-a intrebat el contrariat.
- “Pai da, ca tu te-ai golit ca din pusca si eu a trebuit sa-ti inghit repede seva, fara sa o mai gust. Dupa care cu ultimele jeturi mi-ai “botezat”” fata. Asa ca … mai veau o portie de seva, ca sa-i simt gustul cu adevarat!” i-am raspuns eu in gluma. Dar pustiul nu s-a prins de gluma si s-a suparat:

- “Baga-mi-as pula in gatul tau, de nesatul ce esti! Mai vrei smacolina de la mine? Pofitim, ia de aici sa te saturi si dupa aia sa-mi spui cum a fost! Ca altfel nu mai primesti pula de la mine, m-ai inteles Raducule?”

Infuriat, Anonio a inceput sa culeaga cu pula semierecta sperma intinsa pe fata mea si sa mi-o dea ca sa-i o ling. Ce sa spun? Pentru mine era un adevarat festin. Doamne ce gust si aroma avea: mirosea a toate pulile din lume, iar gustul era divin! Niciodata nu am gustat o sperma atat de buna, cu o aroma proaspata de pula si teribil de excitanta!

La sfarsit el a cules ultimele urme de sperma cu degetele, pe care mi le-a dat sa i le sug. Eram in al noualea cer de excitare si mi-am dat din nou drumul (oare a cata oara in seara aceea?) ejaculand abundent, de parca toata seva golita de Antonio in mine s-a transformat in propria mea sperma. Desigur ca totul s-a incheiat cu un lung sarut, care avea gustul pulii si spermei lui.

- “Tony, iubirea mea cea mare, mi-a placut enorm seva ta, gustul fantastic si aroma ei nemaipomenita. Sincer, niciodata in viata mea nu am avut parte de o seva atat de buna ca a ta. Iti multumesc ca m-ai botezat cu ea si te asigur, dragul meu armasar, ca fiecare fibra a corpului meu s-a impregnat cu aroma si mirosul sevei tale, care vor ramne vesnic intiparite in memoria mea.”
- “Wow! In viata mea n-am auzit o declaratie de dragoste mai misto decat asta, Raducul meu cel scump! M-ai daramat cu vorbele astea asa de iscusite. Am mai futut eu multe “fetite” asa ca tine si toate au fost multumite de serviciile mele. Dar nici una nu a fost asa de incantata si de impresionata de pula mea si futaiul pe care i le-am tras, asa cum ai fost tu,” mi-a raspuns Antonio imbujorat de emotie si placere. “Acum, cand mi-am dat seama cat de mult ma iubesti si tu vreau sa fiu sincer pana la capat. Tare as vrea sa fii “fetita” mea personala, iar eu unicul tau barbat, armasarul tau, cum iti place tie sa-mi zici. Sa vin la tine si sa petrecem noptile impreuna, sa facem dragoste pe saturate si sa ne iubim ca doi nebuni.”


Declaratia lui pasionala m-a luat prin surprindere si m-a pus in dificultate. Nu ma asteptam la miscarea aceea din partea lui. Tot timpul am banuit ca voia sa ma impresioneze, sa ma supuna, ca sa devin “fetita” lui personala de futut. Pana aici totul era OK. Chiar imi convenea si mie, pentru ca tipul, desi tanar, era expert si stia sa futa ca nimeni altul, oferindu-mi placeri de care nici un barbat pana la el nu fost capabil. Dar de aici si pana la a forma o pereche stabila, era o cale lunga. Aveam loc suficient la mine, dar era riscant, vecinii puteau intra la banuiala vazandu-l des pe la usa mea. Ca sa nu mai vorbim de prieteni sau colegi, care ne puteau surprinde oricand impreuna. Dar ideea de a avea un armasar personal, mereu la dispozitia mea era supertentanta si imi convena foarte mult. Trebuia sa gasesc o solutie avantajoasa inainte de a pleca baiatul. Asa ca in mod diplomatic am amanat un raspuns direct.

- “Dragul meu Tony, esti atat de irezistibil si de convingator,” i-am raspuns cu vocea tremurand de pasiune si de emotie. “Recunosc ca sunt innebunit dupa tine si nu vreau sa te pierd. Mi-ar place foarte mult sa fii armasarul meu permanent, sa ne futem oricand si oricat vrem noi. Cu siguranta ca merti totul din partea mea, asa ca vreau acum sa te strang in brate si sa te iubesc ca nimeni altul, ca sa iti demonstrez cat de mult te doresc!”

Apoi m-am urcat peste el si am inceput sa-l sarut, sa-l ling si sa-l mozolesc cu o pasiune si o dorinta uriasa. Timp de cateva minute i-am sarutat si i-am muscat buzele, asa cum a facut si el cand m-a futut. Dupa care am continuat cu urechile, gatul si pieptul cafeniu, lipsit de pilozitate. Cand am inceput sa-i sug si sa-i rontai sfarcurile negre si intarite, Antonio a inceput sa geama de placere ori de durere. Usor, usor, am coborat cu buzele si limba pe abdomenul lui tare, insistand asupra buricului inconjurat de carliontii negri de par. Antonio a inceput sa se excite din ce in ce mai tare, iar pula lui a inceput sa se inalte falnica si lunga ca un catarg.

N-am rezistat tentatiei si am luat-o putin la lins, iar pula s-a facut tare ca o vergea de otel. Desi el ar fi dorit sa ma mai joc cu ea si sa o iau la supt, am preferat sa cobor cu limba la coaiele lui mari si flocoase, atarnand relaxate intre picoarele lui. Am inceput sa le ling iar Antonio si-a ridicat imediat picioarele in sus, cu genunchii la piept, pentru a-mi permite un aces mai usor la bijuteriile sale. Dupa ce le-am lins temeinic, le-am luat in gura pe rand si le-am supt cu o placere deosebita. Erau atat de mari incat fiecare coi de-abia imi incapea in gura.

Dupa ce m-am saturat de gustul si aroma coaielor sale, am coborat cu limba pe perineului lui negricios, acoperit de floci, apoi sa am inceput sa-l ling si sa-l sug facandu-l pe Antonio sa ofteze de placere.

- “Asa, Raducule, ce nebun poti sa fii! Da! Da, imi place foarte tare, nu te opri! Linge-ma pe sub coaie, ca e tare misto! Iar acum, as vrea sa-mi mananci curul si sa-mi lingi gaoaza. Nu te sfii, ca am facut dus de dimineata. Sunt curat la cur si la coaie, asa ca nu iti mai face griji din pricina asta".

O fi facut el dus de dimineata, dar a stat toata ziua fara izmene si s-a excitat ca un armasar chiar cand era cu mine la frizerie. Facand abstractie de igiena lui genitala m-am apucat de treaba si i-am luat fesele paroase la lins, facandu-le sa luceasca la lumina veiozei. Apoi i-am largit bine fesele si mi-am facut loc, intrand cu fata intre ele. Flocii negri si creti care-i inconjurau rozeta mi-au ingreunat munca, da...



    Login