Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa frizeria din cartier (2)
Autor : dorian85 - 2018-08-09
Citita de 7154 ori - Nota 8.10 (196 voturi)
Ne-am indreptat spre dormitor. Acolo am deschis dresingul si am luat un flacon cu ulei de masaj pe care i l-am dat lui Antonio. N-am indraznit sa iau si restul de lucruri necesare: prezervative, gel lubrifiant si poppers. Nu inca, pentru ca nu voiam sa apar ca o curva disperata.

M-am dus apoi in baie, m-am dezbracat complet si am revenit in dormitor cu un prosop infasurat in jurul soldurilor. Antonio ma astepta in picioare langa pat, inca imbracat cu blugii lui, care aveau descheiati toti nasturii din fata, incat se putea distinge dunga groasa de par pubian, inclusiv tufa de floci negri care imbracau baza pulii lasata in jos pe un picior. Ce priveliste incantatoare pentru ochii mei!

M-am urcat in pat si m-am intins pe burta cu prosopul acoperindu-mi fesele, iar pula in erectie statea presata sub mine. Dupa aceea l-am auzit pe Antonio umbland la flaconul de ulei, iar patul a scartit usor cand tipul s-a urcat in el. Imediat l-am simtit cum m-a incalecat asezandu-se cu fundul peste picioarele mele, iar degetele lui lungi si puternice au inceput sa-mi lucreze spatele, masandu-mi umerii. Apoi cand degetele lui au continuat cu cefa si gatul, trupul lui s-a aplecat peste spatele meu si i-am simtit pilozitatea pubiana frecandu-se de prosopul care imi acoperea fesele. Sub apasarea placuta a trupului sau corpul meu a inceput sa reactioneze: fundul meu a pornit sa se contracteze, rozeta sa palpite, iar pula presata sub burta sa creasca in dimensiuni. Masajul a continuat asa pana cand degetele lui au ajuns in zona feselor.

Terminand cu spatele, Antonio s-a lasat cu trupul mai in jos, indepartandu-mi prosopul. Eram complet dezbracat in fata lui, cu fesele dezgolite si cu pula zvacnind de excitare sub mine. Am tresarit surprins cand Antonio a picurat ulei pe fese si pe coapse si apoi a inceput sa le framante. Ca sa fiu sincer, pustiul nu era un maestru al masajului, dar cu siguranta era ambitios si perseverent. Una din mainile lui uleioase s-a strecurat intre fesele mele largindu-le putin. Antonio juca parsiv, parca pentru a-mi adeveri asteptarile el a inceput sa ma starneasca. Isi misca degetele in sus si in jos intre fesele mele, apoi in jurul rozetei care palpita de placere. Iar cu cealalta mana ma masa provocator pe partea interioara a coapselor in zona superioara, aproape de perineu. Eram pe punctul sa explodez.

Dupa un timp am simtit ca Antonio si-a ridicat greutatea trupului de pe mine. Mi-am intors putin capul ca sa vad ce facea. Tipul s-a dezbracat de blugi ramanand la pielea goala. Zarind “bijuteriile” care-i atarnau intre picioare mi s-a taiat respiratia. Ce am vazut depasea cu mult orice mi-am imaginat eu despre dotarea lui. Nu puteam dintr-o simpla privire sa le estimez exact dimensiunile, dar oricum era cea mai lunga si mai groasa pula pe care o vazusera ochii mei pana atunci, iar coaiele imense, negricioase si paroase se asociau perfect! Tipul era superdotat.

Antonio s-a culcat peste mine si lasandu-se cu toata greutatea pula lui imensa imi presa fesele facandu-si loc printre ele. Ma incalecase si eram practic supus de trupul lui zvelt dar puternic, clocotind de energie si tinerete. Fesele mele se largeau tot mai mult facand loc colosului care se straduia sa le penetreze. M-am rasucit putin si mi-am intors capul catre Antonio, iar buzele noastre s-au unit intr-un sarut lung si rascolitor. Imi simteam trupul in flacari. Eram disperat sa-i sug pula aceea impresionanta, dar el statea nepasator deasupra mea calarindu-ma si ma chiniuia tachinandu-ma si excitandu-ma peste masura.

In cele din urma pula lui a reusit sa-si faca loc intre fesele mele ajungand pana la rozeta. Dumnezeule, cat de mare era! Corectez, era imensa!! Am fost futut de multe ori de pule zdravene, iar rozeta mea nu mai era ingusta ca la inceput, dar n-am avut parte niciodata de un colos cum era cel care si-a facut loc intre fesele mele.

Stand in continuare culcat peste mine Antonio mi-a cracanat mai mult picioarele facandu-si loc cu genunchii. Capul pulii sale isi facea de lucru cu rozeta mea incercand sa ma patrunda. Ce naiba? Tipul asta s-a repezit cu pulanul direct in rozeta mea, fara sa ma lase sa-i o sug putin ca sa o acopar cu saliva, fara sa-mi faca rimming sau macar niste lubrifiant in rozeta. Fara nici o pregatire in prealabil s-a repezit direct la comoara mea. Pustiul era disperat si decis sa ma futa. Nu mai avea rabdare de mofturi si fineturi. Punct ochit, punct lovit! Defect de pusti incepator, care se teme de o ejaculare precoce!

- “Esti asa de dulce, Radule!” mi-a soptit Antonio, in timp ce-mi rontaia o ureche iar cu capul pulii batea nerabdator la poarta rozetei mele. “Vreau tare mult sa fac dragoste cu tine.”
- “Antonio, prezevativele sunt in sertarul de la noptiera!” am racnit disperat, realizand brusc ca aveam nevoie de protectie.
- “Iubire, sa stii ca sunt curat ca lacrima si te vreau fara cauciuc, mai pe natural,” mi-a mormait el in ureche, continuand sa mi-o muste in joaca si sa-mi linga voluptos gatul cu limba lui calda si catifelata. “Dar tu esti curat, Raducul meu dulce? Nu-i asa ca si tu vrei sa mi-o simti pe toata in tine, calda si puternica, fara nimic pe ea?”

Raducu? Antonio mi-a zis Raducu! Nimeni nu mi-a mai zis asa de cand mama a incetat sa ma mai cheme Raducu. Pe la 7-8 ani am implorat-o cu lacrimi in ochi pe mama sa renunte, pentru ca radeau copiii de mine. Faptul ca Antonio mi-a zis asa m-a topit ca pe o inghetata lasata la soare, facand-ma sa renunt la orice prudenta. Ah … si pustiul voia sa mi-o traga “mai pe natural” (adica fara prezervativ!). O, da!!! Antonio, dragul meu, la naiba cu prezervativele! Baga mare, baiete!

- “Nu-ti fie teama Tony si eu sunt curat!” i-am raspuns eu de sub apasarea trupului sau care era lipit de al meu. Caldura iradiata de corpul lui si picaturile de sudoarea care i se prelingea pe mine ma excitau la culme.

Imediat ce a primit confirmarea mea Antonio m-a izbit cu putere, iar capul imens si bulbucat al pulii mi-a fortat rozeta si largindu-o la maxim a trecut prin ea. Luat prin surprindere am urlat de durere fara sa ma pot controla, dar pustiul era imun si surd la suferinta si racnetele mele si a continuat sa impinga. Durerea resimtita de mine era cumplita, dar nu puteam reactiona nicicum fiind total imobilizat sub greutatea corpului sau. Durerea devenea insuportabila pe masura ce pula lui avansa lent in mine ca un piton. Pentru a nu trezi suspiciunile vecinilor am incetat sa mai racnesc si mi-am inabusit gemetele de durere muscand perna de sub cap.

In cele din urma pula lui a intrat in mine, coaiele lui mari si paroase mi-au izbit fundul, iar Antonio s-a oprit din impins. Doamne, pula acelui armasar superb era toata in mine! Nu-mi venea sa cred ca eram tras ca intr-o teapa de pula fabuloasa a tipului pe care l-am dorit din prima clipa cand l-am vazut in frizerie. Intregul meu corp era cuprins de senzatii contradictorii: durere extrema dar si placere maxima. Voiam sa-i strig sa o scoata mai repede din mine pentru ca nu mai puteam de durere, dar in acelasi timp voiam sa-i strig sa ma futa. Eram efectiv ametit si confuz in sentimente, iar placerea era atat mare incat compensa suferinta produsa de armasarul meu.

Pe masura ce timpul trecea durerea din fundul meu se atenua si am inceput sa-l implor sa ma futa. Dar Antonio facea pe surdul. Statea infipt adanc in fundul meu fara sa faca nicio miscare, cu exceptia faptului ca imi musca ceafa si imi lingea gatul de la ureche pana la clavicula. Cu mainile imi mangaia posesiv partile laterale ale corpului, iar flocii lui aspri si desi imi frecau ca o perie fesele presate de pelvisul lui paros.

- “Tony, ma simt umplut total cu pula ta superba infipta adinc in mine!” am soptit eu printre sarutarile lui lacome. “Ce mai asteptam?”
- “Raducu, sa stii ca eu sunt un baiat de onoare si chiar te iubesc. Mi-am dorit sa fac dragoste cu tine inca de azi dimineata, cand ai intrat pe usa frizeriei.”
- “Pai si de ce nu incepi? Baga mare si fute-ma, dragul meu Tony!” am scancit eu de sub el.
- “Sigur, iubirea mea! Dar voiam sa fiu sigur ca si tu iti doresti asta,” a aprobat el muscandu-ma tandru de ceafa. “Eu voiam sa te iubesc frumos, dar facem asa cum doresti tu. De acum esti iapa mea, iar eu armasarul tau!”

Si Antonio s-a pus pe treaba si a inceput sa ma futa ca un armasar. Cu forta! Adanc! Izbiturile date de pula lui imi zguduiau patul si trupul ravasit de placere. Cand maciuca lui ma penetra profund, simteam ca mi se taia respiratia. Pula lui ca un sarpe patrundea in cele mai intime si adanci locuri ale trupului meu. Pe masura ce ma pompa insistent, simteam ca scula lui se alungea, ajungand aproape de stomac. Fiind strivit de trupul lui si perforat de monstrul acela fierbinte eram un ghem de senzatii si sentimente.

In timp ce Antonio ma pompa neobosit cred ca am ejaculat inconstient de mai multe ori, pentru ca am simtit umezeala sub mine. Pula lui colosala m-a adus in pragul delirului pe masura ce avansa in mine si nu se mai termina. Parca avea cativa metri lungime dar era incredibil de placut.

Antonio isi mentinea ritmul de futut neobosit: o baga si o scotea din fundul meu de trei–patru ori, dupa care o invartea repede in mine ca pe o maivela, zdrobindu-mi interiorul cu capul pulii ca un ciocan. Dupa care, iar o baga si o scotea din mine pe toata si din nou o invartea ca pe o manivela si tot asa, aducandu-ma in pragul lesinului de placere. Dumnezeule mare, ce placere! Niciodata n-am fost futut atat de intens, atat de profund si atat de placut!

Cu stilul lui special de futut Antonio putea sa-si tina sub control ejacularea si reusea sa ma tina in pula oricat ar fi dorit el. Performanta lui era incredibila tinad cont ca era abia un pusti, iar eu am presupus ca un prost ca nu avea prea mare experienta. Dar realitatea m-a contrazis, iar Antonio era cel mai tare armasar care m-a futut pana atunci. Mai mult, in timp ce dadea din cur neobosit imi saruta, lingea si musca ceafa, umerii, urechile, gatul si buzele, iar degetele lui puternice imi framantau tot trupul. Traiam momente incredibile, aproape in delir. In tot acest timp simteam ca explodez sub apasarea lui si am ejaculat de nenumarate ori.

Au trecu...



    Login