Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa frizeria din cartier (1)
Autor : dorian85 - 2018-08-02
Citita de 8995 ori - Nota 8.09 (260 voturi)
Cu totii avem cateva lucruri care nu ne plac. Iar unele lucruri ne displac mai mult decat altele fara sa sa stim de ce.

Mie nu prea imi place sa merg la frizer sa ma tund. Si nu pentru ca nu mi-ar place sa am parul aranjat. Dimpotriva, imi place mereu sa am parul in ordine. Cred ca asta imi reflecta caracterul. Prin natura mea, sunt o persoana ingrijita si ma mandresc cu asta. Si atunci, de unde aversiunea mea pentru frizer? Habar nu am, pur si simplu o aveam de multa vreme. Pana intr-o zi …

Ma cheama Radu, am 32 de ani si sunt gay. Pana nu demult eram singur. Acest lucru nu era din cauza lipsei oportunitatilor de a găsi un partener de durată, deoarece pot pretinde că sunt destul de frumos la cei 194 de cm și 84 de kg ale mele. Am parul saten-castaniu si o fata placuta, cu ochii verzi-caprui. De regula port barba “goatee” (cioc si mustata tunse scurt), gen Brad Pitt. Sunt contabil sef la un serviciu financiar, ma descurc pe cont propriu si duc o viață destul de liniștită. Mai presus de toate, îmi apreciez independența.

Relatiile mele sexuale s-au rezumat la simple intalniri. Cea mai lungă dintre acestea a durat puțin mai mult de două săptămâni. Nu puteam sustine o relație mai lungă cu niciun partener, pentru ca tineam mult la independenta mea. Pana intr-o zi cand…

Cu trei saptamani in urma m-am decis sa ma duc la frizer ca sa ma tund, pentru ca imi crescuse parul cam mare, iar afara fiind vara era foarte cald. Evident ca m-am dus ca de obicei la Nea Trandafir, frizerul meu de multi ani, care are pravalia pe strada unde locuiesc. Tipul e un barbat trecut de 50 de ani, de etnie roma, dar foarte bun meserias si are o calitate pe care o apreciez enorm. Stie sa taca cand lucreaza, e discret si nu iti scormoneste prin viata.

Cand am intrat in mica lui frizerie de la parterul unui bloc am avut o revelatie. Nea Trandafir nu mai era singur. Se parea ca si-a luat un ajutor. Era un baiat tanar care il ajuta cu spalatul si uscatul parului, iar treaba mergea mult mai repede. De obicei mie nu-mi placea sa-mi prelungesc timpul petrecut la frizer, asa ca refuzam spalatul parului dupa tuns, preferand sa fac ulterior un dus acasa. Dar cand l-am vazut pe noul tip am decis ca trebuie sa ma spal chiar si inainte de tunsoare.

Antonio, noul ajutor a lui Nea Trandafir, era un tanar brunet cu parul negru si putin ondulat, inalt si zvelt, de cam 19-20 de ani, avand niste ochi mari, tiviti de gene lungi si negre ca pana corbului. Frumusel foc pustiul care probabil era si el tigan.

Tipul a raspuns privirii mele insistente printr-o privire usor insolenta si lenesa, de genul: ”esti interesant, dar…” Asadar, m-am asezat pe scaunul de langa chiuveta si m-am lasant cu capul pe spate pentru ca Antonio sa-mi spele parul inainte de tunsoare. El statea langa capul meu si nemairezistand curiozitatii mi-am intors putin capul si m-am uitat la cracii blugilor sai slim, foarte mulati pe picioare. Imediat am vazut o umflatura frumoasa, dar nu se prezenta ca o umflatura normala de barbat. Prin blugii stramti si mulati se pute distinge clar conturul pulii sale ingrosata si alungita in jos de-a lungul piciorului. Pula se vedea atat de evident de parca n-ar fi purtat nimic pe dedesubt. Umflatura era atat de ispititoare incat m-am abtinut cu greu sa nu-mi aplec capul si sa-mi apas buzele pe pula aceea atat de evidenta prin pantaloni lui mulati.

- “Esti nou pe aici, Anonio?” am intrebat eu un fapt evident, in timp ce el imi sampona capul.
- “Da, domnule!”mi-a raspuns el zambind amabil. Si ce gropite innebunitoare avea in obraji!
- “Ma cheama Radu,” am reușit să rostesc că să păstrez conversația, holbandu-ma cu sete la fata lui atat de draguta.

Dar Antonio nu mi-a mai raspuns, asa ca mi-am intors privirea inapoi la cracii lui de langa fata mea, care ma ispiteau asa de tare prin privelistea pe care mi-o aratau. In timp ce Antonio imi masa scalpul s-a apropiat mai mult de mine. Simteam efectiv pe fata mea caldura emanata de trupul sau tanar, dar si un miros discret de pula in erectie. Excitat de situatie am inceput sa am si eu o erectie. Din fericire nu se putea vedea nimic fiind acoperit cu un prosop mare. Antonio a terminat cu samponatul si a inceput sa-mi clateasca parul cu apa. Apoi s-a aplecat peste mine ca sa opreasca robinetul de apa. Cracii lui mi-au atins capul, iar umflatura dintre picioare mi-a atins pentru un moment fata. Am simtit si mai bine mirosul acela de pula excitata si instictiv am oftat de placere. Cred ca mi-am intors putin fata catre el, pentru ca i-am simtit conturul si caldura pulii sale pe obrazul meu imbujorat de placere. Din pacate Antonio si-a terminat treaba si m-a invitat sa ma asez pe celalat scaun ca sa ma tunda Nea Trandafir.

Am ramas pe ganduri: oare intamplarea a fost reala sau numai o inchipuire de-a mea? Oare chiar s-a dat la mine pustiul acel dragut? Cum naiba si-a dat seama ca-mi placeau barbatii? Chiar mi-a placut de pula lui sau a fost doar o intamplare neprevazuta? Dar totusi, n-a fost o intamplare, pentru ca mi-am intors fata si mi-am apasat-o putin de pula lui, nu-i asa? I-am simtit erectia presandu-mi fata si mirosul ala inconfundabil de pula. Iar eu am oftat de placere. Ah, si cum am oftat!

M-am straduit din rasputeri sa nu ma uit prea mult timp la acel flacau care arata asa de bine. E drept ca a trecut o vreme de cand n-am mai facut sex. Si dintr-odata acel mascul fierbinte imi statea la dispozitie? Nici vorba! Totul se petrecea numai in imaginatia mea. Trebuia sa am mai mare grija de fanteziile mele. Mai ales in public. Trebuia sa ma cenzurez, altfel fanteziile mele puteau sa-mi cauzeze probleme.

- “Domnule Radu, doriti sa va spal parul si dupa tunsoare?” m-a intrebat Antonio, trezindu-ma brusc din gandurile mele.

In mod normal as fi refuzat oferta, preferand sa fac un dus acasa. Dar cand m-am uitat spre Antonio și l-am vazut rezemandu-se atat de sexy de chiuveta, vointa mea s-a topit. Poate ca asa puteam verifica daca era interesat de mine sau nu.

- “Excelenta idee, Antonio,” i-am raspuns zambind larg si am observat imediat ca vocea mea devenise brusc mai ragusita.

Nea Trandafir m-a privit lung si intrigat. Niciodata pana atunci n-am acceptat sa ma spele pe cap dupa tunsoare cu toate insistentele pe care le facea mereu. Oare intentionam sa incerc ceva cu Antonio? Nu, n-as fi indraznit, chiar daca imi doream asta foarte tare.

Cu vederea mea periferica am observat cum Antonio s-a pipait usor intre picioare, aranjandu-si discret umflatura din pantaloni. Inima a inceput sa-mi bata mai repede. Poate ca doar mi-am inchipuit. Mintea mea exaltata a inceput sa-mi joace feste. Eram confuz si usor jenat.

Cu picioarele tremurande m-am mutat pe scaunul de la chiuveta si m-am lasat pe spate cu capul atarnand in ea. Imediat Antonio a venit langa mine si am simtit cu siguranta apasarea erectii sale pe umarul meu. Antonio a dat drumul la apa si a inceput tacticos sa ma samponeze apasandu-si in mod voit erectia pe umarul meu. Mesajul era evident iar inima mea a inceput sa o ia razna. Cu capul bagat in chiuveta nu puteam sa ma dau mai incolo.

Simteam clar cum erectia lui Antonio crestea in volum si se intarea presand tot mai tare pe umarul meu. Din nou am simtit mirosul acela caracteristic de pula excitata care m-a facut si pe mine sa ma excit. Antonio se baga tot mai tare in mine cu pula sculata si se juca voluptos cu clabucii de sampon prin parul meu. Nu mai era nici o indoiala, ca nu eram un novice in chestiile astea. Drept raspuns am inceput si eu sa apas mai tare cu umarul pe scula lui tare ca o vergea de otel. Am simtit deasupra mea respiratia calda a lui Antonio care s-a accelerat.

Deodata, am auzit usa frizeriei deschizandu-se si salutul unui client care tocmai a intrat. Nea Trandafir s-a indreptat grabit sa-l intampine si am profitat de ocazie intorcandu-mi putin fata catre cracii lui Antonio, asa incat pula lui erecta sa-mi atinga obrazul si buzele. Profitand de neatentia celor doi care vorbeau intre ei, Antoio intelegand imediat gestul meu a inceput discret sa-si frece pula de buzele si fata mea, in sus si in jos. Mirosul de pula era tot mai puternic si nu ma mai saturam sa-l adumec. Inima mea batea ca o nebuna. Nu-mi venea sa cred ca era adevarat si ca am reusit sa-l excit pe tanarul acela sexy care ma dorea cu ardoare. Apoi Antonio s-a aplecat spre capul meu si mi-a soptit repede:

- “Sa stiti ca ma pricep bine sa masez, domnule Radu. Poate sunteti interesat.”

Inima mea a luat-o la galop. Oare mi-as fi dorit asa ceva? Eram mai mult ca sigur ca Antonio s-a referit la mai mult decat un simplu masaj. M-am hotarat, orice urma de teama sau prejudecata au disparut.

- “OK. Deseara. La 7. La mine acasa,” i-am raspuns repede, tot in soapta, incercand sa-mi stapanesc emotia din glas.

Apoi ca o promisiune a ce urma sa fie mi-am frecat fata de cateva ori de pula lui erecta si placut mirositoare. Antonio abil a mascat totul acoperindu-mi capul cu un prosop si a inceput sa-mi stearga parul. La sfarsit m-am ridicat de pe scaun, i-am platit lui Nea Trandafir pentru tunsoare si in drum spre iesire, i-am strecurat discret lui Antonio tipsul impreuna cu cartea mea de vizita.

In ziua aceea pana la lasarea serii am sta ca pe ace. Era aproape ora 7. Oare va mai veni pustiul? Eram insa sigur de asta, dupa ultima scena din frizerie. Asteptam cu nerabdare sa am parte de momente fierbinti in seara aceea. Tot gandindu-ma la ce urma sa fie aveam deja o semierectie. Aticipand momentele erotice am facut dus, m-am spalat bine peste tot, inclusiv o spaltura anala, “just in case”.

Alberto a ciocanit discret la usa, m-am uitat pe vizor, am deschis, iar el a intrat degajat. A aruncat o privire roata prin camera, apoi apoi si-asezat trupul zvelt si frumos pe canapea. Il urmaream fascinat. In afara frizeriei Antonio arata mult mai sexy, mai ales ca stiam ca in curand urma sa fie numai al meu, complet dezbracat, deplin excitat si gata de actiune.

- “Salut, Antonio!” am reusit eu sa rostesc, cu o voce putin ingrosata din cauza emotiei. “Dumnezeule, ce bine arati!”
- “Va salut, domnule Radu! Mersi pentru compliment!” mi-a raspuns el, zambind usor.

Intinzandu-se comod pe canapea, umflatura dintre picioarele lui a inceput sa se inalte vizibil deasupra coapsei sale stangi.

- “Unde doriti sa va fac masajul?” a intrebat el flegmatic. Apoi mi-a facut cu ochiul, impertinent.
Mi-a facut cu ochiul Antonio? Ce voia el sa-mi transmita? Ca dorea sa-mi faca mai mult decat un masaj?

- “Antonio, din pacate nu am o masa speciala de masaj. Asa ca va trebui sa o faci, fie aici pe canapea, fie in dormitor pe pat. Unde crezi tu ca o sa-ti fie mai comod,” am raspuns eu, sperand sa aleaga patul din dormitor.
- “Pacat ca nu aveti o masa speciala,” mi-a rapuns Antonio, punandu-si fara jena o mana peste umflatura tot mai mare din pantalonii sai. “Cred ca in pat ar fi mai usor pentru mine si mai comod pentru dumneavoastra, si …”
- “Si … ?”

Nu-mi dadeam seama ce naiba voia sa spuna. In ciuda tuturor semnalelor transmise de el, inca nu eram sigur de ce va urma. Era prea frumos sa fie adevarat.

- “Pai, domnule Radu,” mi-a raspuns el zambind viclean, “ce va fi, va fi!”

Gata, stiam “ce va fi!” Funduletul meu palpita nerabdator in anticiparea a ceea “ce va fi”. Simteam ca se prelungea prea mult acel prolog, dar cu cat ne tachinam mai mult, cu atat era mai erotic.

- “Perfect! Cu ce-as putea sa te servesc, ca sa fiu o gazda ”buna”? Ceva fierbinte sau ceva racoritor?
- “Pai, fierbinte, domnule Radu,” a intrat Antonio in jocul meu, masurandu-ma cu privirea din cap pana in picioare. "Categoric fierbinte."

Antonio si-a luat mana de pe umflatura dintre picioare si ce-am vazut m-a socat. Pe sub cracul stramt al patalonului se intindea pana la jumatatea coapsei pula lui erecta, ca un cilindru. Dumnezeule mare, ce dotare colosala avea pustiul! Instinctiv, fundul meu s-a contract apro...



    Login