Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

La cabana la munte
Autor : gpulah - 2015-04-23
Citita de 7567 ori - Nota 5.97 (39 voturi)
Era vacanța de vară. Din cauza plictiselii, am vorbit cu niste colegi sa mergem dintr-un weekend la o cabana la munte. Cu o seară īnainte de plecare, am hotărāt cu toții in mediul online, cum ne vom așeza daca nu vom īncăpea toți in același camera. Seara a trecut repede și a venit ziua plecării.
Pe la amiaz ne-am īntālnit cu toții intr-o statie de autobuz. Norocul nostru a fost ca autobuzul a venit foarte repede. Ne-am asezat pe bancheta din spate si am inceput conversatile. Discutia noastra se schimba gradual, de la scoala, la fete si pe urma la sex, moment cand colegul din dreapta mea, Felix (numele a fost schimbat) a scos un prezervativ din buzunarul de la blugi, sperand sa fie vreo fata dispusa pentru sex la cabana.
Drumul a durat mult, iar cand am ajuns, era seara. Nu am mai petrecut multa vreme afara, si am mers sa luam camerele. Exact cum ne asteptasem, camerele erau cu doua paturi, asa ca am pus in aplicare planul facut cu o seara inainte si am format doua grupuri. Eu eram cu Felix singuri in aceasi camera.
Odata instalati in camera, am inceput sa vorbim despre un joc video lansat zilele astea. Timpul a trecut repede si s-a facut 10 seara. Fiind obositi de dupa drum am zis sa ne culcam, asa ca am inceput sa ne schimbam in pijamale.
Fara sa vreau atentia mea a fost intreptata spre Felix, mai exact spre adobmenul bine lucrat, dar si umflatura chilotilor, (chilotii erau clasici) care era destul de mare. Atunci am inceput sa ma intreb cati cm are, sau daca are coaiele mari. "La ce te uiti? ", ma intreaba colegul, raspunsul meu era unul evaziv, mintind ca doar ma gandeam. Cum era cald afara, Felix a ramas in chiloti, iar eu intr-un sort destul de larg. Pentru ca intrerupatorul de la lumina era langa mine, m-am ridicat ca sa sting lumina, moment in care, in urma unei intrebari, "La ce m-am gandit? ", am observat ca aveam o excitare la maxim. Deja era mult prea evident, ca eram excitat din cauza lui.
Felix se ridica din pat, se apropie spre mine, si imi baga o mana apucand baza penisului. "O ai destul de groasa, gay? ", spuse Felix in timp ce cu o mana imi strangea baza penisului iar cu cealalta isi vreca usor penisul prin chiloti. Eram prins asupra faptului asa ca am recunoscut. "Ai niste oua mari, de cand nu ai ejaculat? ", ma intreba in timp ce imi strangea din ce in ce mai tare coaiele. Dupa cele spuse, ma impinge usor spre pat unde ma las jos. El se apropie de mine, imi apuca ferm capul si il duce spre umflatura din chilotii lui care era mare.
Timid, am tras usor de chiloti in jos, dezvelind un penis de 17-18 cm, si destul de gros. Am inceput sa il frec cu mana stanga iar el mi-a impins capul in penisul lui. Am inceput sa ii ling baza, coaiele, dupa care incet penisul inainte de al lua pe tot in gura. Acesta a inceput sa geama de placere, in timp ce eu sugeam din ce in ce mai repede, pana cand si-a scos penisul din gura invocand motivul "Vreau sa iti dau si un anal".
Penisul lui mai avea nevoie de doar o simpla smucitura pentru a ejacula. Cand vazu ca sensatia de ejaculare incepe sa devina minima, mi-a ordonat "Ia pune chilotii astea pe tine", aratand spre chilotii de la picioarele lui, pe care ii purtase cu ceva timp mai devreme. Din cauza excitari, nu am reusit sa ii pun, el vazand asta venii cu un nou ordin, "fa niste flotari". Am coborat din pat si am inceput sa fac flotari, pe la a 20-30 flotare, penisul intra in starea flesasca, moment in care mi-am pus acei chiloti. Lenjeria era stramta avand in zona penisului materialul mai lung, gand in asa fel ca odata ce penisul sta acolo, sa nu mai poate iesii. "Stramti, nu? " zise Felix dupa care venii langa mine, si imi aranja penisul in acei chiloti. Penisul si testiculele se sufocau una langa alta, penisul statea pe testicule, ca o galma, iar din cauza structurii era imobilizat.
"Stai capra imi ordona el", si venii langa mine cu un briceag, iar in dreptul anusului facu o gaura. Dupa care cu un deget incepu penetrarea anala. Am inceput sa gafai de durere, dar dupa un timp, a inceput sa devina placere, dupa care a continuat penetrarea cu 2, 3 degete. In cele in urma, se ridica, merge unde avea aruncati acei blugi, scoate prezervativul, il ruleaza pe penis, ma aseaza pe spat...



    Login