Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

LA BAIA GRIVIȚA-1
Autor : margeo - 2024-04-26
Citita de 3710 ori - Nota 6.75 (69 voturi)
Prima dată cînd Adrian se duse la Baia Grivița a fost de curiozitate. Nu văzuse o saună decît în filme, voia să simtă senzația aburului încins, cum e să stai transpiri din belșug, în atmosfera sufocantă a saunei.

Se dezbrăcă în vestiarul auster, cu ciment pe jos, cu bănci de lemn, unde-și puse hainele pe un umeraș, jenat de privirile celorlalți care făceau același lucru, se duse să-și ia o pereche de saboți cu talpa de lemn, din grămada de lîngă ușa de metal, vopsită în verde. Era cam jenant să umble așa, în pielea goală, cînd duse hainele îngrijitorului și acesta îi spuse 22, numărul cuierului lui, pentru recuperarea hainelor, după baie. I se păru că tipul de la tejghea îl privește cumva mai lung și parcă desluși un zîmbet în expresia lui, așa că îi întoarse spatele și o luă, bocănind cu tălpile de lemn, spre ușa băii, prin care tocmai ieșeau doi bărbați, care vorbeau ceva între ei, cu glas scăzut, îi făcură loc și primiră cîte un cearșaf alb de la îngrijitor.

Înăuntru , simți un aer cald și umed, cu miros de dezinfectant și ușoară igrasie. Camera unde intrase avea bănci de lemn de-a lungul pereților și o banchetă acoperită cu mușama, pe care un bărbat gras era frămîntat de un maseor mătăhălos, cu o față blajină. Probabil că avea o expresie nedumerită, pentru că maseorul se opri o clipă și-i arătă un coridor din stînga lui.

-Dușurile sunt pe acolo, tinere.... Prima dată la noi?- mai adăugă el, zîmbind. Adrian aprobă și o luă în direcția indicată, auzind deja zgomotul apei scurse pe gresia gălbuie. Era un coridor lung, cu vreo șase dușuri, fără pereși despărțitori, luminat de un șir de ferestruici înguste, plasate sus, sub tavan. Își lăsă savoniera pe pervazul unei ferestruici și ezită. Unul din cei trei bărbați care făceau duș ieși de sub jetul cald de apă și-i făcu un semn de invitație. Îi luă locul sub apa fierbinte și apoi păși afară, să se săpunească. Cînd trecu pe lîngă vecinul de duș, simți mîna acestuia că-l mîngîie pe fund. Tresări și se întoarse, dar bărbatul făcea duș mai departe, cu ochii închiși...

Se săpuni cu grijă și păși din nou sub duș. Pe cînd își spăla clăbucul din păr, cu ochii închiși, simți iar atingerea aceea mîngîietoare pe fund, se îndepărtă puțin de vecinul de duș și bărbatul, mormăind ceva neclar, plecă. După ce se limpezi, o luă în direcția în care o luase bărbatul care-l pipăise, trecu printr-o altă încăpere cu aer mai cald, cu dușuri. Așteptă, nesigur. Nu voia să întrebe pe nimeni unde era sauna. O ușă gea, de metal, se deschise și un bărbat trecu pe lîngă el. Intră. Dădu de un bazin nu prea adînc, sub nivelul podelei, faianțat, spre care coborau niște trepte. Încercă apa, era rece ca gheața.

În spatele lui, ușa scîrțîi și intră un tip cu corpul ud, mirosind a transpirație, care se băgă sub singurul duș și, pufăind, începu să-și spele sudorea cu apă rece. Simți stropii pe piele. Bărbatul coborî apoi cele cîteva trepte, nu fără ezitări, cufundîndu-se treptat în apa rece, pînă se lăsă în apă pînă sub bărbie, sîsîind printre dinți. Probabil că apa era rece și pentru el, pentru că nu stătu mult și ieși din bazin, își luă saboții și ieși. Adrian se luă după el. Ușa prin care intră acesta lăsă să iasă un abur dens, așa că Adrian intră și el și se trezi aproape sufocat de aburul fierbinte, prin care se vedeau niște siluete neclare. Făcu un pas și cineva strigă.

-Ușa, închide ușa!... și se întoarse și o închise. Cînd i se obișnui vederea cu penumbra din încăpere, risipită doar de lumina unui singur bec, într-un glob mat, aflat deasupra ușii, văzu că spațiul era plin de corpuri de bărbați, unul lîngă altul, cu pielea udă de sudoare. Mirosea ca într-un vestiar sportiv, un amestec de abur, mirosuri diferite de corpuri goale, asudate sub aburul sufocant, care stăteau în liniște, în marea de abur gros, fierbinte. Asta era sauna, deci.

Auzi ușa deschizîndu-se și în spatele lui mai intrară cîteva siluete neclare, care îl înghesuiră puțin, un bărbat îi ceru scuze și le spuse celorlalți că e plin deja, nu mai e loc. Făcu o jumătate de pas înainte și aproape se atinse de spatele lat al bărbatului din fața lui. Nu vedea nimic clar, prin ceața fierbinte, decît siluete încețoșate de bărbați, cu spatele la el și de-abia respira. Era prea cald, umezeala aburului concentrat urca spre tavan, trecînd prin plămînii lui care de-abia reușeau să tragă aerul fierbinte, care-i ardea respirația. Se întrebă cum suportau ceilalți. Poate se obișnuiseră, gîndi, și se decise să mai stea.

Deodată, din senin, simți o mînă atingîndu-i ușor, cu dosul degetelor, penisul.Mîna era a bărbatului solid din fața lui. Ezită, dar n-avea cum să se retragă, era înconjurat de corpuri goale de bărbați asudați. Mîna se retrase apoi reveni iar și, de data asta, simți cum i se scoală pula sub atingerea străină.Nimeni din jur nu o putea vedea, aburul era prea dens, așa că Adrian nu făcu nimic. Încurajat, bărbatul îi cuprinse mai hotărît penisul și-i simți degetele alunecînd, în sus și în jos, pe sexul lui, descoperindu-i glandul, care se pomeni că atinge fesele păroase ale bărbatului.

Acum, pula i se sculase de-a binelea, sub atingerile degetelor groase și pricepute și Adrian nu doar că-l lăsa să-i ia pula în mînă, dar chiar și-o împingea, tremurînd de plăcere, în palma celuilalt. Bărbatul nu se întoarse dar deodată Adrian simți o altă atingere, de data asta din spate, pe fund. O atingere blîndă, care-i mîngîia bucile asudate, dar care curînd se concentră pe șanțul dintre buci. Degetele din spate îi atinseră ușor, în treacăt, anusul și Adrian se cutremură, înfiorat de atingerea inedită. Nimeni nu-l atinsese pînă acum acolo, doar el însuși se mîngîiase de cîteva ori pe sfincter, cu degetele muiate în gură...

Privi cu teamă în jur dar nimeni nu p...



    Login