Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa alergat
Autor : Lifeless - 2011-09-08
Citita de 4660 ori - Nota 7.89 (19 voturi)
Ma trezesc brusc la auzul ceasului care suna si ma anunta ca este ora sapte dmineata. Incerc sa ajung cat pot de repede la el, ca sa il opresc. Fiecare zgomot infernal care iese din el e facut parca sa ma tortureze. Ar fi trebuit sa ma obisnuiesc, ma trezesc asa de dimineata deja de cateva saptamani dar mereu ajung seara tarziu in pat si somnul dulce nu vine decat exact cand suna ceasul sau ca in acest moment imediat dupa ce il opresc din sunat.
Cu gandul ca mai stau cateva minute in pat pana sa ma pregatesc de plecare am cazut victima unui vis dar nu am apucat sa ma bucur mult de el. Imediat mi-a venit in minte ca am adormit si voi intarzia. Dar nu e ca si cum ma asteapta cineva sau voi intarzia si se va supara, ca doar merg sa alerg, nu in alta parte.
Dar totusi, ar trebui sa nu ma insel pe mine si sa fiu cat se poate de corect cu ceea ce mi-am propus. Mi-am propus sa am parte de un stil d eviata mai sanatos. Cei 25 de ani pe care ii am si virginitatea mereu prezenta de care se pare ca nu voi scapa din lipsa unui Romeo romantic de care sa ma indragostesc mi-au intuit ca trebuie sa fac mici schimbari in stilul de viata pentru a putea sa ma simt mai bine in legatura cu mine daca nimic altceva. Si putin efort depus de dimineata ma va energiza si ma va face sa ma bucur de ziua ce urmeaza si in acelasi timp imi imbunatateste trupul facandu-l placut ochilor insetati ai diversor baieti frumosi dar in acelasi timp si un interior sanatos. Asa ca fara intarziere, in afara de ora pe care deja am pierdut-o adormind, ma pregatesc de plecare si o iau in goana spre locul unde visele se vor implini, visele pescarilor deoarece multa lume se gasea cu undita in mana la acea ora.
Imediat ce ajung si ochii imi sunt rasplatiti de un scenariu ca dintr-o vedere trimisa din vacanta de un prieten care iti aminteste ceea ce pierzi stand acasa. Lacul in care soarele stralucea parea ca o bijuterie miscatoare, fiecare adiere de vant modeland-o dupa propria placere. Copacii inverziti ai calor frunzis fosnea parca de narabdare, asteptand momentul cand voi alerga pe langa ei, ca un frate mai mic al vantului care ii atata in fiecare zi si noapte. Incep sa alerg, picioarele sunt parca mai grele decat de obicei dar incerc sa mentin o viteza constanta, ridicandu-mi picioarele suficient pentru a evita orice cazatura neplacuta. Desi este atat de dimineata, lumea deja a inceput sa misune facand ca locul sa fie plin de viata desi m-as fi multumit cu lipsa lor.
Ajuns in zona ce trebuie incercuita de cateva ori observ ca de fiecare data niste cladiri mici parasite ramase de pe vremea comunismului pe care este scris in gluma un numar de telefon si imediat langa cuvantul gay. Nu stiam daca mi se pare amuzant sau un gest urat, dar de fiecare data cand treceam pe langa imi aduceam aminte de ceea ce sunt. Ca si cum cladirea tipa dupa mine de fiecare data cand o lasam in urma, sa imi dea de gol preferintele sexuale. Nu ar trebui sa ma deranjeze, nu e ca si cum as lua o galeata de vopsea si as veni sa vopsesc cladirile pentru a inlatura ceea ce ochii mei vedeau zilnic.
Alergam, si cu cat ma indepartam de cladire cu atat grabeam momentul in care va trebui sa treci iar pe langa ea, ca limbile unui ceas, singura diferenta era ca alergam in directia inversa a acelor de ceasornic. Ajuns pe la jumatate observ ca se indreapta spre mine cineva, care la fel ca si mine alerga.
Se apropie din ce in ce mai mult si cu fiecare metru cu care ne apropiam puteam sa il observ din ce in ce mai bine. Nu l-am mai vazut pe aici pana acum. Inseamna ca el vine in general la ora asta la care eu deja ar fi trebuit sa ma intorc acasa. Dar mint daca as spune ca acesta a fost primul gand care mi-a trecut prin cap. Un baiat parca scos din paginile unei reviste se indrepta spre mine. Era clar ca el nu alerga pentru a isi face viata mai buna, viata lui deja era buna aratand asa cum arata, sigur doar se mentinea in forma.
Am incercat sa ma uit atent si sa ma bucur de toate detaliile pe care le puteam tine minte dupa primul contact. Sunt eu virgin dar asta nu inseamna ca nu am voie sa ma uit. Cineva atat de frumos merita sa fie macar admirat de ochii unui inocent ca mine. Primele detalii observate de mine, moment ce a desemnat inceperea unei colectii a mea in care el era subiectul principal, chipul sau. O fata bine definita de pe fruntea careia curgeau cateva picaturi de sudoare. Niste buze carnoase si mari care cereau sa fie devorate de gura unui om flamand. Niste ochi ce pareau ca au o profunzime de nedescris. Evident ca avea si un nas, dar era atat de potrivit chipului sau incat nici nu iesea in evidenta.
Alerg in continuare. L-am vazut, m-am uitat, nu are rost sa intorc capul dupa el ca o persoana disperata. Dar as minti daca as spune ca nu astept din nou sa ne intersectam drumurile. Dupa parcurgerea celeilalte jumatati necesare pentru a face un cerc intreg, il observ iar ca se indreapta spre mine. Acum deja ma gandeam ca vine spre mine ca sa ma ia in brate pentru ca i-a fost dor de mine. Dar care sunt sansele sa se intample asa ceva? Incerc sa imi indrept privirea spre alte parti ale corpului sau pe jumatate acoperit de sudoare. Ma uit la tricoul lui fara maneci, care ii scoate in evidenta niste brate frumos conturate de orice alt antrenament ar face. Bratele lui parca straluceau datorita soarelui care ii atingea prieteneste pielea umeda. Si atat mi-a fost dat sa vad in putinele secunde in care am avut contact vizual cu el. In mod normal, mai mult de atat nu as fi alergat dar mai incerc sa dau cateva ture ca sa vad mai multe. Este un lucru pozitiv pentru trupul meu, ar trebui sa fiu recunoscator ca depun mai mult efort si pentru ca sunt atat de motivat. Inca putin si va aparea din nou in fata mea, inca putin.
Dar observ ca nu se mai indreapta nimeni spre mine. Unde este? Oare a plecat deja? Parca as fi o adolescenta indragostita, ce conteaza unde este, nu e ca si cum ne-am fi casatorit in biserica ziua urmatoare.
Petrec restul zilei gandindu-ma la el si sperand ca fiecare dimineata sa imi fie rasplatita. Ma simteam mai motivat sa alerg si sa dau tot ce am mai bun din mine acum ca eram rasplatit intr-un fel sau altul. Dimineata urmatoare ma trezesc la ora 8. Se pare ca am gresit schimband ora la care sa ma trezesc, oare? In felul acesta o sa pot dormi mai mult si voi avea mai multa energie pentru alergat.
Ajung langa lac si incep sa alerg. Ce coincidenta este aceasta? Din fata mea se indreapta acelasi tip din ziua anterioara. Cu cat se apropie de mine cu atat incerc sa imi ajustez postura, sa par ca nu depun foarte mare efort si ca alergatul este un fleac pentru mine. Ma scald iar in privirea lui dar secundele care imi sunt puse la dispozitie nu sunt de ajuns. Am nevoie de mai mult timp sa ma pot bucura de fiecare centimetru vizibil care imi era pus in fata ochilor. La urmatorul contact ii observ pantalonii scurti pe care ii purta si desi ma uitam insistent in zona penisului nu putea observa nimic. Eram curios, doar atat. Dar desi nu am putut observa nimic in acea zona, avea niste picioare frumoase, ma simteam ca la o lectie de biologie i se vedeau toti muschii ascunsi un pic in spatele parului pe care il avea pe ele. Cred ca alergatul de dimineata este acum activitatea mea preferata din zi. In fiecare zi de mers la alergat, il vedeam si descopeream cate ceva nou despre el de fiecare data.
Zilele treceau, iar privirile noastre se intalneau des, nici nu am fost atent daca si el se uita la mine, eram hipnotizat de frumusetea lui. Intr-o dimineata, nu stiu daca mi s-a parut dar pot sa jur ca mi-a zambit. Ca sa verific aceasta teorie, dimineata urmatoare i-am zambit si eu. Ne bucuram sa ne vedem unul pe celalalt in fiecare dimineata iar zambetele schimbate se transformau cateodata in ceea ce pareau a fi jocuri de copii. Totul ca si pana atunci, cu exceptia ca, in acea dimineata observ ca nu purta boxeri.
Se vedea clar in timp ce alerga cum penisul i se misca agitat in spatele pantalonilor scurti. Uimit si socat de ceea ce vedeam, privirea mea nu se putea dezlipi de acea zona si el a observat acest lucru. Zilele in care alergam trec pe langa noi rapid. O noua surpriza de care am avut parte in alta dimineata a fost ca in timp ce vedeam ca se apropie de mine, am observat un gest cu mainile care au atins pantalonii sai scurti de o parte si de alta, dar nu am inteles ce insemna. Trece pe langa mine si capul imi era intors dupa el, care alerga cu pantalonii dati jos pana sub fund incat sa imi binecuvanteze ochii cu o asa imagine. Un fund bombat si frumos, ai carui fese se miscau fara oprire din cauza alergatului. Ridic privirea si observ ca isi intorsese si el capul sa imi observe reactia si a inceput sa rada.
Amuzat si fericit de fiecare dimineata petrecuta alergand nu imi puteam imagina ce ar putea fi mai bun de atat. Aud ceasul sunand. Parca zgomotul ce mi se parea infernal acum cateva saptamani, in acest moment suna ca niste clopote care bat si ma anunta ca a venit clipa sa ma bucur de o zi minunata. Alerg, alerg si iar alerg. Dar spre mine nu mai vine. El, pe care pe parcursul acestor saptamani am ajuns sa il stiu, macar ca aspect. De ce nu vine oare? Aud din spatele meu pasi care se grabeau sa ma prinda din urma. Ma uit langa mine si acolo era el, zambindu-mi si parand putin emotionat. Am inceput si eu sa zambesc tampeste si nu aveam idee ce sa spun sau cum sa reactionez. Alergam unul alaturi de celalalt iar linistea dintre noi a fost patrunsa de vocea lui adanca si fermecatoare care spune:
„De spectacol vad ca te bucuri in fiecare zi, dar de vorbit cu mine cand o vei face?”
Ma opresc din alergat si petrec cateva secunde incercand sa respir normal. Se opreste si el un pic mai departe de mine si cu pasi mari dar inceti se indreapta spre mine. Uitandu-ma zambind spre el, incerc sa gasesc putin curaj si spun:
„Salut. Uite, tocmai ti-am vorbit. E prea tarziu acum?”
„Niciodata nu e prea tarziu!” spune el intr-un mod cat se poate de serios care ne face pe amandoi sa incepem sa radem isteric realizand cat de caraghios a sunat aceasta propozitie.
Imi intinde mana si mi se prezinta, gest caruia ii raspund similar. Nici nu apuc sa termin de spus numele ca simt cum ma trage de mana spre el lovindu-ma cu corpul de al lui. Ramanem nemiscati, ca si cum amandoi am asteptat ca acest moment sa se intample. Ii simt rasuflarea si caldura emanata de corpul sau transpirat. Ne uitam unul in ochii celuilalt si corpurile noastre simteau cum amandouara ne bate inima puternic. Incet, isi apropie buzele de ale mele, iar in momentul in care mi-am simtit buzele atinse, ca si cum ar fi prins viata au inceput sa se bucure de ale lui. Nu cu mult timp dupa ce buzele noastre au facut cunostinta, ii simt limba atingandu-mi usor buza superioara si simt cum ma gadila. Limba mea isi face acum curaj si intra in gura lui, incepand sa ating gentil tot ce intalnea in cale. Eram atat de pierduti in acest sarut incat nu mai conta nimic altceva. Exact cand limba mea se retrage din gura lui, imi dau seama de ceea ce se petrece si ii pun usor o mana pe piept si il indepartez. Imi cer scuze si ii spun ca nu sunt genul de persoana care sa se bucure de astfel de activitati ieftine cu o persoana al carei nume tocmai l-am aflat acum cateva momente. Imi place sa ies la intalniri romantice si sa cunosc persoana respectiva inainte de...
Nici nu apuc sa termin fraza, ca il vad intorcandu-se si luand-o la fuga. E prima oara cand cineva fuge de mine la propriu. Dar era de asteptat, cum pot sa trec peste dorinta de a fi cu cineva la care tin si de care sunt indragostit pentru a avea parte de experiente sexuale si in final de a face dragoste. Virginul din mine a spus cuvinte care l-au facut pe acest tip sa fuga de mine ca si cum eram un lepros.
Desi stiu ca am facut lucrul potrivit si am spus exact ceea ce credeam si simteam, de ce ma simt atat de distrus in acest moment? Simt ca si cum o parte din mine a fost smulsa si a fost inlocuita de o durere profunda. Nu il pot invinovati pentru fuga. In nici macar cateva minute de cand ma cunoaste imi arunc toate asteptarile nebune pe care le am in directia lui. Nu mai am puterea sa termin sa alerg si ma indrept spre casa. Ceasul suna din nou in dimineata urmatoare dar acum ma trezesc si ii arunc o privire amenintatoare de parca saracul instrument ar fi fost responsabil pentru tristetea mea. Gasesc energia necesara pentru a ma pregati si pentru a merge la alergat si ma duc spre locul in care voi alerga singur din nou. Nu m-am gandit pentru un minut la ceea ce voi face daca il voi intalni sau daca va mai veni sa alerge in aceasta zona. Alerg si ca de obicei il va indreptandu-se spre mine, ajungand aproape de mine, si cum trece mai departe fara sa imi ofere nici macar o privire. Incerc sa alerg in continuare dar eram cu adevarat distrus de atitudinea lui rece. Urma a doua jumatate a cercului unde urma sa ii vad privirea lipsita de intensitatea cu care eram obisnuit. Spre deosebire de alte dati, acum venea direct spre mine ca si cum pregatit sa intre in mine. Am incetinit dar el nu se oprea, a intrat direct in mine. M-a luat de gulerul tricoului, m-a tras spre el si m-a sarutat pasional. Un sarut plin de intelesuri diferite dar care a durat putin. Imediat ma indeparteaza de buzele lui si incepe sa ma certe.
„Iti respect decizia de a te bucura cu totul de o persoana doar dupa ce va cunoasteti si sunteti impreuna, dar niciodata sa nu spui ca sarutul dintre noi e ceva ieftin.”
Ma saruta din nou cu mai multa pasiune decat inainte si la fel ma indeparteaza spunandu-mi sa ma prezint in acel loc la ora opt seara pregatit pentru o intalnire. Nu am apucat sa raspund da sau nu ca imediat a luat-o la fuga.
Nici nu am avut ce alegere sa fac, era evident ca ma voi prezenta la intalnire. M-am imbracat si pregatit cat sa nu dezamagesc dar cat sa fiu eu insumi nu altfel de cum sunt in mod normal. Ajung la destinatie putin mai devreme, si astept nelinistit plimbandu-ma dintr-o parte in alta anticipand momentul in care el va sosi.
Ajuns exact la timp, intr-o masina neagra, opreste, iese din ea si imi deschide portiera. Ma invita inauntru si pornim spre o destinatie pe care eu inca nu o stiam. Oprim, iesim din masina si ma ia de mana. Mergeam alaturi de el cu putin mai in spate nesigur de locatia in care ma va duce. Ajungem intr-un restaurant, acolo avand loc prima noastra intalnire oficiala. Dupa o noapte minunata in care am vorbit, an flirtat unul cu celalalt si ne-am bucurat de diverse bunatati, ma conduce acasa. Imi deschide iar portiera si ma propteste de masina. Imi atinge usorul cu degetele buzele si se apropie de mine pentru a ma saruta. Desi m-a mai sarutat pana acum sm simtit ceva nou in fiecare miscare a limbii lui care o masa pe a mea, a buzelor sale ce apucau cu lacomie de buza mea joaca si a dintilor sai care terminau sarutul cu o usoara muscatura a buzei.
Au urmat nenumarate intalniri dar in acelasi timp tinandu-ne si de alergat. Acum petreceam diminetile alergand unul lang altul, simtind din cand in cand cate o mana pe fund sau cum ma ia pe neasteptate in brate si ma saruta.
Dupa cateva luni stiam ca suntem facuti unul pentru celalalt. Stiam asta de la inceput, dar doar dupa atata timp a...



    Login