Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataLa padure (2)
Autor : paris22 - 2013-07-26
Citita de 9210 ori - Nota 8.01 (144 voturi)
Dupa ce l-am lins in cur si i-am futut gaoaza cu limba, mai bine de o jumatate de ora, sa-i ling labele si sa-i sug degetele de la picioare era a piece of cake. Dar mai ramasese nesarutata o jumatate de corp: ceafa lui carnoasa, spatele lat si masiv si picioarele alea atat de vanjoase si de puternice, cu care atunci cand ma strangea intre ele, ma sufoca pursi simplu.

- Domnule, si cu restul corpului? Ca eu vreau sa-ti sarut fiecare centimentru din el! Ma mai lasi sa ma infrupt din el? Imi place asa de mult sa-l sarut si sa-l ling!
- Desigur! Ametit de rimmingul tau, atat de salbatic si de fierbinte, am si uitat ca mai ai de lucru la trupul meu! Haide, fa-ma din nou fericit! Unde am ramas? Cred ca la spate.

Tudor s-a intors pe burta iar eu m-am culcat peste el, acoperindu-l ca o plapuma, dupa care am inceput, foarte tandru si senzual, sa-i sarut ceafa si umeii masivi, apoi am coborat cu limba si cu buzele pe spatele lui lat si musculos, fara sa ratez nici o bucatica din el. Tudor se incalzise din nou si gemea usor, incurajandu-ma in soapta:

- Minunat, puiutul meu drag si scump! Asa! Asa! Linge-ma peste tot! Saruta-ma cu iubire! Ce bine e! Ma simt ca un pasa, rasfatat de cadana lui! Nu-i asa ca vrei sa fii cadana mea, ca sa ma mai rasfeti la fel, cand o sa facem dragoste?!
- Imhhh! Vreau sa fiu cadana ta pe viata! Vreau sa te iubesc ca acum, in fiecare zi! Vreau sa te fac fericit!
- Super, pui mic si dulce! Continua, dulceata mea mica! Tot asa! Linge-ma tare si apasat! Tot asa! Vai ce bine poate fi!

Bineinteles ca atunci cand am ajuns la fesele lui bombate si atat de apetisante nu am mai rezistat si le-am mai dat o portie de sarutari puternice si de lins senzual! Cand ma gandeam, ca dupa atata efort meritam si eu un bonus, inca un rimmig in fundul lui atat de senzual si de excitant, Tudor mi-a ghicit dorinta:

- Puiutul meu dulce, mai vreau un pic de rimming! Numai un pic! Pe bune, ai fost extraordinar! M-am simtit mai bine ca dupa un futai!
- Domnule draga, dorinta ta e lege pentru mine! Tudore, mi-a placut si mie enorm! Acuma, stau la indoiala. Nu stiu ce mi-a placut mai mult, cand m-ai tras in pula sau cand ti-am dat eu limbi in cur?!
- Super! Super! Haide repede sa nu mai pierdem vremea! Curul meu nesatul de limba ta, iti sta la dispozitie!

Imediat, Tudor s-a pus capra, cu fundul in sus si picioarele indepartate, apoi cu manile si-a largit fesele cat mai mult, ca sa incap eu cat mai bine intre ele si sa-mi fac jobul. Am inceput din nou un rimming extraordinar! Il lingeam in fund si-l futeam cu limba, cu o pasiune si o placere salbatica, inspiram parca ametit aroma pe care curul sau o degaja si ma topeam de fericire! La randul sau, Tudor era pe cele mai inalte culmi de extaz! Nu au trecut mai mult de 10 minute cand acesta, super excitat, a cedat:

- Puiutul meu dulce si unic! Esti fenomenal! Esti colosal! Ma faci sa ma termin, fara sa te fut! Treci imediat sub mine, sa ti-o dau la gurita! Nu mai rezist! Chiar nu mai pot! Am sa mor de atata placere! Asa, casca gurita mare! Ah! Ah! Asa, ia-o pe toata in gura! Tudor te iubeste enorm de mult si iti da acuma, ce are el mai bun! Samata de barbat adevarat! Cum e, dulceata mea? Iti place, nu-i asa? Bea-o, inghite-o pe toata!

Tudor a ejaculat din greu in gura mea primitoare si insetata, disperata sa primeasca seva lui calda si delicioasa. Am inghitit toata samanta lui spumoasa si buna, pana la ultima picatura. Apoi i-am supt pula cu putere, storcand din ea si ultimele urme de seva.

- Da, Tudore! Imi place enorm de mult! Esti fantastic, esti super! Sunt nebun dupa tine! Ma simt cel mai fericit om de pe lumea asta! As vrea sa stau cu tine, sa te sarut, sa te mangai si sa facem dragoste mereu! Vreau sa fiu al tau in fiecare clipa! Vreau sa ma iubesti cu pasiune, ca acuma, in fiecare zi! Vreau sa fi stapanul meu!
- Vorbele tale ma fac nespus de fericit! Dupa atia ani, am iarasi un pusti crud si neinceput, care ma iubeste la nebunie! Puiutul meu scump, in zilele acestea m-ai facut foarte fericit! Cu iubirea ta sincera si patimasa, ai reusit sa inlaturi zgura grea a existentei mele!
- Nu inteleg, domnule! Despre ce vorbesti!
- Nu cred ca e momentul cel mai potrivit pentru destainuiri! Ai vazut cicatricile de pe spate si de pe piept?
- Bineinteles! Sunt foarte cool, la fel ca si cele cateva tatuaje foarte misto pe care le ai!
- Ei bine, puiutul meu naiv si nepriceput, toate au o poveste! Iar istoria lor nu e chiar asa de frumoasa! Dar sa lasam asta acum! Nu e cel mai potrivit moment! Mai bine continua-ti treaba, care ma face atat de fericit!
- Tudor! Te rog, mult de tot, spunem istoria cicatricilor si a tatuajelor tale! Mor de curiozitate sa le stiu!
- Mai copile, tu nu ai inteles ca nu am chef acum de amintiri din trecut?! Fiecare semn de pe trupul meu inseamna o suferinta! Cicatricile marcheaza lupte pe viata si pe moarte, din care iata ca am scapat, iar tatuajele reprezinta momente cand am fost inchis in puscarii! Nu stiu ce impresie ti-ai facut tu despre mine, dar te asigur, ca nu am fost si nici nu sunt un inger sau un sfant! Te-am speriat destul, pui mic si indiscret?
- Nu domnule, din contra, m-ai facut teribil de curios! Te rog muuult de tot! Povesteste-mi aventurile tale. Apropo, ce reprezinta tatuajul acela mare si interesant, de pe umarul tau stang?
- Mai, da’ curios mai esti! Acela e singurul tatuaj care nu are legatura cu puscaria. Mi-a fost facut la 16 ani, cand am intrat oficial in randul barbatilor din familia mea. E semnul meu tribal, al casei mele! Sunt un fel de print, ma trag din bulibasa argintarilor! Sunt unul din nepotii lui! Sunt tigan din tribul argintarilor, cea mai nobila si mai bogata tagma de tigani din lume! Acum esti multumit? Gata cu povestirile astea intunecate si care nu-mi plac de loc! Hai sa ma iubesti in continuare, puiutul meu dulce si disperat dupa pula! Unde am ramas cu linsul?

Ce surpriza! Ce lovitura de teatru! Brusc, m-am trezit intr-o adevarata telenovela! Ma iubeam si eram futut de un print tigan, dintr-un trib nobil si bogat, care a avut o viata aventuroasa si periculoasa! Batai cu cutite, pe viata si pe moarte, incarcerari in puscarii, cu viata dura si violenta de acolo! Vai, eram futut si iubit de un brigand! Ce cool! Teribil de misto! In timp ce ma gandeam incantat la marea surpriza pe care o traiam, m-am apucat constiincios de jobul pe care eu singur l-am solicitat si pe care mi l-am asumat: body licking. Mai ramasesera cele doua picioare, puternice si vanjoase, acoperite de la fese si pana la calcaie de un un par negru, des si aspru, cat si linsul talpilor si a degetelor de la picioare, cireasa de pe tort, cum o cosidera Tudor.

Fara sa mai cer indicatii speciale, fiind suficient instruit din filmele porno cu aceasta tematica, am inceput sa-l ling cu multa pasiune. Desi imi era greu sa-i netezesc cu limba parul sau aspru si incretit de pe coapse, in cele din urma m-am achitat onorabil de treaba! Din cand in cand, ca sa-mi trag rasuflarea si sa-mi recapat saliva atat de necesara, cantam la “cavalul” intarit a lui Tudor, spre placerea si satisfactia amandorura. Incet, incet, cu reprize de cantat la caval, am ajuns la labele lui. Nu o sa va vina sa credeti! Daca fata anterioara a labelor era in ton cu trupul sau paros, avand smocuri de par negru, care se continuau putin si pe degete, in schimb talpile lui erau ca de domnisoara. Nedede si fine, moi si catifelate, de culoare roz, in contrast puternic cu pielea negricioasa si bronzata a trupului sau atat de viril. Nici urma de bataturi sau piele uscata. Extrem de ingrijite. Ca la o domnisoara foarte stilata. Incantat am luat o laba si am inceput sa-i ling mai intai partea din fata, mai paroasa, apoi talpa aceea atat de catifelata si fina. Laba piciorului si talpa aveau un miros si un gust foarte placut, usor picant si aromat, de lavanda, probabil de la dezodorizantul de picioare, pe care Tudor il folosea regulat. De unde scarba sau jena? Era o adevarata placere, sa-i ling talpile parfumate, fine si catifelate. Impins de placere, am indraznit sa-i rontai un pic, calcaiele roze si carnoase, starnind gemete de extaz din partea iubitului meu. Apoi am trecut la degete. Mai inatai mi-am strecurat varful limbii printre ele, gadilandu-l usor pe Tudor, care incantat a inceput sa chicoteasca usor. Apoi le-am luat rand pe rand in gura si am inceput sa le sug ca pe niste bomboane. Degetele de la picioare ale lui Tudor erau lungi si carnoase, cu smocuri de par negru si aspru, dar aveau unghiile impecabil ingrijite, taiate perfect, fara cuticule in exces. N-am stiut ca poare fi atat de excitant si de placut, sa sugi degetele de la picoare. Le sugeam pe rand, plin de zel si ma excitam din ce in ce mai tare! La randul sau, Tudor era pe culmile orgasmului gemand sacadat si isi misca bazinul involuntar, ca si cand ar fi futut pe cineva.

Cand am vazut miscarea aceea atat de provocatoare cat si pula lui imensa si intarita, stand ca o teapa in sus, fara sa mai stau pe ganduri, am renuntat sa-i mai rontai degetele si ca un hamestit m-am aruncat asupra falusului, inghitandu-l pe tot, pana la radacina marginita de flocii sai negri si desi. Pula aceea imensa si dura, a intrat in intregime pe gatul meu, largindu-l cu putere, ca sa-si faca loc. Apoi am inceput sa fac eu curse prelungi, de du-te/vino, pana cand glandul sau bulbucat imi ajungea in gura si il sugeam cu pofta, dorind sa-i aspir continutul, apoi inapoi pe gat in jos, pana cand buzele mele se opreau in tufa deasa de floci de la radacina ei. Tudor era in extaz si gemea apasat, prevestind iminenta ejacularii, pe care eu o asteptam cu atat nerabdare.

- Gata nebunule, ca-mi vine slobozul! Hai, scoate-o pana in gura si suge-o bine! Asaa! Asaa! Vai ce bine poate fi!!! Pui mic si dulce, esti un artist! Acuma curata-o bine cu limba si ia-o un pic la lins, pana se face din nou tare. Linge-mi si coaiele un pic, ca sa faca mai repede samanta!

In cateva minute, pula lui Tudor si-a revenit, devenind din nou mare si puternica, numai buna ca sa sparga buci. Tudor mi-a cerut sa ma asez cu funduletul inspre el, dar sa-i ling si sa-i sug pula in continuare. Intre timp, el mi-a facut un rimming bestial, umplandu-mi rozeta cu multa saliva, apoi a pornit tacticos sa-mi largeasaca anusul cu degetele sale puternice, pana cad au intrat usor toate cele patru degete mai subtiri.

- Cred ca esti pregatit sa te trag in teapa! Scuipa tu cat mai multa saliva pe capul pulii si aseaza-te cu fundul deasupra ei, cu fata la mine. Asa e pefect. Acuma, da-ti drumul in jos pe pula, cu toata puterea, pana la radacina ei!
- Auuu! Tudore, cu toata pregatirea, iar m-a durut! Hai sa stam putin asa!
- OK, stai cat vrei! Pai ce credeai, ca o sa te largesti definitiv? Puiut, va mai dura o vreme, pana o sa-ti obisnuiesti curul tau fraged si ingust cu pulanul meu extragabaritic, dar dupa aia, treaba o sa mearga ca unsa. Trebuie sa mai ai putintica rabdare, dar si multe pule in cur! Ti-a mai trecut durerea?
- Cred ca da!
- Atunci te las pe tine sa conduci! Salta-te pe pula, in sus si in jos, asa cum iti place. Te las pe tine capitan!

Incantat, ca pentru prima data, m-a lasat pe mine sa conduc, am inceput sa ma inalt si sa cobor pe pula lui ca pe o teapa. La inceput mai lent si mai usor, apoi din ce in ce mai repede. Nu mai simteam nici o durere, doar o imensa placere, de fiecare data cand pula lui intra toata in mine. Atunci, in burta mea se starneau un roi urias de fluturi, iar un curent intens si foarte placut, pleca din ineriorul meu si urca pe sira spinarii pana la crestet. Eram innebunit de placere. La fel si Tudor, care e...



    Login