Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataJurnalul unui sclav gay (5)
Autor : gaysclav - 2022-05-01
Citita de 2465 ori - Nota 7.73 (44 voturi)
1 martie 2022

Duminică 1 martie am fost de dimineață la prietenul meu cel mai bun, e activ dar nu facem nimic amândoi, că lui îi plac puștanii. La prânz am plecat să mâncăm ceva după care, când voiam și eu să mă îndrept spre hotel unde așteptam să vină țiganul Ursu și încă un tinerel de vreo 25 de ani cu care nu mă mai întâlnisem încă, îl aud deodată pe prietenul meu cel mai bun că parcă ar veni și el la hotel cu mine ca să asiste la acțiune. M-am cam șocat, deși știam că e puțin voyeurist și îi place să privească pe alții făcând sex, iar eu de fel sunt destul de exhibiționist și îmi place să fiu privit, dar nah, prietenul meu cel mai bun e ca un frate pentru mine... Sunt eu târfa pulii, dar incest nu am făcut până acum. Bine, nu ar fi fost ca un incest dacă doar se uita cum mă fute altul, așa că până la urmă am acceptat și l-am luat cu mine la hotel.
Din păcate lucrurile s-au încurcat puțin cu cei doi musafiri care trebuiau să vină, practic prospătura de 25 de ani mai avea puțin să ajungă la hotel la ora când țiganul Ursu urma să apară și el. Deja vedeam cum se pune de un show în 4, ceea ce nu am mai făcut de ceva timp. Însă lucrurile nu s-au întâmplat astfel până la urmă...
Prospătura a venit când eu tocmai eram sub duș, așa că l-a primit prietenul meu cel mai bun, care vreau să spun că sucește mințile multora. Mă așteptam să îi văd deja în acțiune când am ieșit din baie, însă i-am găsit pe amândoi îmbrăcați. Nu știu ce era cu timiditatea asta pe capul lor, dar eu nu aveam timp să stau după curul lor, știam că trebuie să apară și țiganul Ursu și că ar trebui să termin până atunci, pentru că nu îi spusesem că o să mai fiu cu altcineva și nu voiam să mai încaseze iar bicele de acum o lună. Așa că am sărit pe prospătură să îl dezbrac cât mai repede.
Văd că ești foarte îndrăzneț, spune prospătura oarecum rușinat, dar nu l-am mai lăsat să continue și i-am scos pula din pantaloni să i-o sug, în timp ce prietenul meu cel mai bun se holba la noi.
Adevărul este că băiatul ăsta era destul de frumușel și la față și la corp, cu o pulă destul de măricică și de tare. L-am supt cu multă poftă și am început să îl dezbrac și de tricou, nu voiam să fiu singurul în pielea goală. În timp ce îi înghițeam pula până la cotor mângâindu-i coaiele și picioarele păroase, îl văd deodată pe tinerel că se apleacă să îl pipăie pe la pantaloni pe prietenul meu. Evident, inevitabilul s-a produs, și gura tinerelului s-a înșurubat cu viteză în pula prietenului meu sugându-o de zor, în timp ce eu sugeam pula tinerelului. Dar acest lanț muist al iubirii s-a întrerupt în momentul în care musafirului nostru i s-a făcut de dat la buci. Se pare că era plăcerea lui cea mai mare. Și-a rulat pe carici un prezervativ și m-a pus pe burtă, prăvălindu-se cu putere în curul meu flămând. A început să pompeze cu forță în găoaza mea minute în șir, în timp ce prietenul meu cel mai bun se ridicase din pat ca să își găsească unghiul cel mai potrivit pentru a privi la acest spectacol apetisant.
Îți place? - mă întrebă tinerelul suav la ureche în timp ce mă zgâlțâia cu forță în pulă.
Daaaa, am reușit să îngaim printre alte gemete.
Ce îți place? - a continuat el făcând pe neștiutorul.
Pula ta cum mă fuți, ahhh, ce bine mi-o bagi, am strigat eu în extaz în timp ce patul se cutremura din toate încheieturile.
Futaiul a durat destul timp, la un moment dat prietenul meu cel mai bun s-a îmbrăcat și a plecat, lăsându-ne încârligați ca pe câini în continuare. Într-un final tinerelul a reușit să își recupereze pula din găoaza mea, iar eu drept mulțumire am început să îi servesc porția mea de mângâieri și tandrețuri, de lins în cur și supt pula până în gât.
La un moment dat m-a sunat țiganul Ursu că vrea să vină, iar eu ca o bună fată ce sunt l-am invitat să o facem în 3, până la urmă e cel mai bine să ai două pule băgate în tine, una în gură și una în cur. Inițial a zis că vine, dar pe urmă s-a enervat că iar trebuie să stea după alții, că nu am decât să rămân cu cine vreau și gata, dar dacă nu îl dau mai repede afară pe ăsta ca să vină el, vai de curul meu ce voi păți când mă va prinde. În 3 minute dacă nu rămân singur vine și face scandal la hotel.
Problema era că eu mă îndrăgostisem de tinerel și chiar stăteam în cumpănă ce să fac, tinerelul sau țiganul? țiganul sau tinerelul?
De fapt aveau amândoi tot 25 de ani, dar care oare mi se potrivea mai bine, negrișorul sau albișorul?
Nu am mai avut timp să dau cu banul, că m-am trezit pus brusc capră cu curul în sus, tinerelului i se făcuse din nou poftă să își bage pula în ceva fierbinte și umed. Așa că a început al doilea episod de futai, care a durat chiar mai mult ca primul.
Când am luat pauză am mai stat de vorbă cu el una alta, așa am aflat că îl cheamă Bogdan. Vai, ce nume frumos! așa ca tine... deja mă topeam de dragul lui...
Țiganul mă suna disperat să vadă dacă nu a mai plecat ăla, așa că l-am blocat să pot și eu suge în liniște o pulă așa bună și gustoasă. Dar de țigan tot nu am scăpat... M-am sunat cu număr ascuns, și eu ca proasta crezând că mă sună clienții și că mai vine vreo pulă am răspuns. Zice că e pe drum și când ajunge ne ia la bătaie pe amândoi... Ce mă mai fac cu ăsta, cum să scap acum de țigan?? I-am zis până la urmă nebunului că am plecat împreună cu tinerelul la...



    Login