Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Jogging (2)
Autor : dorian85 - 2015-11-27
Citita de 6354 ori - Nota 6.90 (223 voturi)
Stand in genunchi intre picioarele mele Luca mi-a raspuns cu un ranjet si a chicotit incantat, apoi a pornit sa-mi sarute si sa-mi linga interiorul coapselor. Tremuram de placere si de excitare. Cand am simtit ca limba lui a inceput sa-mi linga coaiele, am pornit sa nechez de placere, ca un armasar in calduri. M-am sprijinit pe talpi si mi-am ridicat pelvisul in sus, ca sa-i fie lui mai usor si sa ajunga mai comod la coaiele mele. Apoi Luca mi le-a luat pe rand in gura si le-a supt incantat, in timp ce cu o mana ma mangaia intre buci, masandu-mi cu tandrete anusul.
- “Eddy, mi-ar place tare mult sa-ti iubesc fundul si bucile astea asa de misto! Vreau sa te ling in cur si sa ma joc cu limba in gaurica ta. Ce zici?”
Propunerea lui mi se parea deosebit de atragatoare. Mi-a placut intotdeauna sa mi se faca rimming, sa fiu sarutat si lins in cur. Dar am avut ocazia numai de cateva ori, pentru ca majoritatea partenerilor mei au refuzat. Pula mea nu era insa de acord. “Nu cumva sa-i ceri asta, perversule! Stiu ca iti place sa fii lins in cur, dar eu vrea sa fut! Sa fut! Ai inteles! Parca vad ca o sa te golesti de sloboz imediat ce tipul o sa-si bage limba in curul tau! Si eu cu ce mai raman?”
- “As fi foarte incantat, Luca. Dar sa o lasam pentru mai tarziu. In prealabil ar trebui sa fac si un dus, nu-i asa? Concentreaza te mai bine pe pula, ca sunt disperat sa te fut!”
- “OK, tu esti bosul! Sunt la tine in casa si facem cum vrei tu!”
Luca s-a intins intre picioarele mele ca sa ajunga mai bine la pula, pe care a inceput sa o linga meticulos pe toate partile, de jos in sus si inapoi. Dupa aceea s-a ocupat de capul pulii, mare si umflat ca o maciuca. La lins bine de jur in prejur, dupa care l-a luat intre buze si a inceput sa-l beleasaca, impingand preputul in jos. Eram in extaz si nu mai puteam de placere! Apoi mi-a luat pula in gura si a inceput un du-te/vino lent, pana cand pula a ajuns in gatul lui. Cu fiecare cursa, pula mea intra tot mai adanc in gatul lui ingust si simteam cum capul pulii forja cu putere, fortand muschii gatului sa se largeasca.
Incet, incet buzele lui Luca au ajuns pana la flocii creti si transpirati de la baza pulii, iar ea a intrat adanc in gatul lui, pana aproape de esofag. Luca a facut o scurta pauza, ca sa respire, iar pula mea era stransa cu putere de gatul lui, ca intr-o menghina. Gemetele mele de placere au devenit incontrolabile. Eram pe punctul sa explodez. Dar Luca, simtind acel moment s-a retras usor, iar pula mea plina de saliva a iesit din gatul lui. A lasat din mana pula care inca vibra de excitare si a inceput sa-mi sarute si sa-mi linga cu multa pasiune abdomenul si pieptul, acoperite de par negru si des.
A fost cea mai tare muie de care am avut parte pana atunci. De fapt a fost un deep-throating veritabil, cu adevarat profesionist, iar eu nu am facut nici cea mai mica miscare. De altfel, nici nu as fi putut, pentru ca Luca m-a tintuit pe pat apasandu-ma cu o mana pe abdomen. Pula mea era super incantata, fiind de acord cu mine. Eram ca convins ca pana la mine Luca a supt si a inghitit multe pule, ca sa ajunga atat de expert. Numai asa a reusit sa detina tot timpul controlul, sa ma duca pana la culme, dar fara sa ma golesc!
Dupa ce m-am linistit, Luca a revenit la pula mea care statea in asteptare, intarita ca o bata de baseball. A mai lins-o putin, lasand cat mai multa saliva pe ea, pregatindu-o pentru urmatoarea miscare. Voiam sa ma ridic, sa-l bag sub mine si sa-i trag la buci cu sete, sa-l fut cu putere, sa-i demonstrez ca si eu eram meserias! Dar banuindu-mi intentia, Luca m-a tintuit pe pat, apasandu-mi pietul cu o mana. Niciodata in viata mea nu m-am simtit atat de dominat si lipsit de initiativa, dar era foarte placut! “Unde, pula mea, era atitudinea mea de mascul activ si dominant? Parca eu eram cel pasiv, la mana si vointa lui Luca!”
Tinandu-ma in continuare blocat la pat, Luca m-a incalecat peste solduri. s-a lasa pe vine si mi-a apucat pula cu o mana, potrivindu-o intre bucile sale. Crezand ca a sosit momentul meu, am impins cu putere in sus, incercand sa-mi bag pula in curul lui. Dar Luca avand pe fata acelasi ranjet viclean m-a oprit din nou, apasandu-mi in jos pelvisul cu putere. Apoi a frecat capul pulii plin cu saliva de anusul lui si fara nici o avertizare s-a lasat in jos, iar capul pulii s-a strecurat in gaura lui. Luca a icnit de durere, dar nu s-a vaicarit ca altii, controlandu-se bine. Dupa aceea s-a oprit putin pentru ca anusul lui sa se obisnuiasca cu maciuca mea umflata si sa se dilate corespunzator.
Trebuie sa recunosc ca am fost luat prin supridere cand capul pulii mele s-a strecurat in curul lui prea ingust pentru asa dimensiune. Insa felul in care era strans cu putere de muschii anusului sau, ma innebunea de placere. Pe urma si-a dat drumul incet pe tija pulii pana cand aceasta a intrat toata in curul lui. A facut apoi o pauza de acomodare. Eram disperat sa dau eu din fund si sa-l fut, dar nu m-a lasat, tinand totul sub control. Coaiele lui intarite se odihneau in tufa mea de floci pubieni, iar pula lui aflata intr-o erectie puternica, statea in sus pe langa burta, semeata ca o teapa. Cand am incercat sa-l apuc de pula ca sa-l masturbez putin, Luca s-a opus si mi-a fixat ambele brate pe pat, imobilizandu-ma.
Apoi aplecandu-se putin in fata a inceput sa gliseze in sus si in jos de-a lungul pulii mele. M-a calarit asa cateva minute bune, eu fiind imobilizat pe pat, dar pula mea era totusi fericita ca se afla in acel tunel umed, cald si foarte stramt. Gemeam si gafaiam coplesit de placere, eram atat de excitat incat am simtit ca eram din nou pe punctul de a ejacula. Am inceput sa ma zbat, incercand sa scap de imobilizare, iar Luca ca un expert a inteles. Sprijinindu-se cu ambele palme de pieptul meu paros si-a ridicat fundul mai sus si oprindu-se din genoflexiuni mi-a spus:
- “Haide, Eddy! Fute-ma! Arata-mi tot ce poti!”
Era ce asteptasem de atata timp! Imediat mi-am bagat palmele ca suport sub bucile lui rotunde si fine, mi-am indoit putin genunchii sprijinidu-ma bine pe talpi si am pornit asaltul. Dadeam din cur din ce in ce mai repede, impingand cu putere de jos in sus. Pula mea iesea aproape toata din curul lui, apoi intra cu putere pana la capat, izbindu-l ca un berbece, iar coaiele lui se loveau violent de pubisul meu flocos. Gemeam de placere, gafaiam si respiram din ce in ce mai greu, dar loviturile mele ramaneau la fel de violente, facandu-l pe Luca sa geama si el la fel de tare, de durere sau poate de placere!
Dupa asa o lunga seceta, as fi fut la curul lui Luca la nesfarsit, dar si coaiele mele nu au mai rezistat. Am simtit fericit cum s-a iscat un suvoi din ele, care a urcat cu repeziciune pana in capul pulii. Repede mi-am impins toata pula in curul lui, iar Luca simtind momentul a strans tare din muschii anali si din buci, strivindu-mi cu putere pula. A urmat o explozie colosala! Pe moment, mi s-a taiat respiratia si am vazut rosu in fata ochilor! Primul jet a fost ata de puternic, incat cred ca ajuns pana la stomacul lui! Am inceput involuntar sa dau din cur cu duritate, iar coaiele mele pompau samata, jet dupa jet! Ca un expert ce era, Luca imi dadea contre la fiecare izbitura de pula, mulgandu-ma efectiv de samanta. Nu mai stiu cat am ejacualt! Poate 6-7 jeturi sau poate mai mult, dar am continuat inca cateva minute bune sa mai dau din cur fara sa mai ejaculez.
Am incetat sa-l mai fut pe Luca, iar acesta s-a intins, culcandu-se efectiv peste mine cu capul pe pieptul meu, avand grija ca pula mea sa ramana toata in curul lui plin cu sloboz. Incet, incet, am inceput sa ne revenim. Respiratia noastra s-a linistit, iar Luca a inceput cu tandrete si iubire sa-mi sarute si sa-mi linga pieptul paros si transpirat, sa-mi suga cu putere sfarcurile intarite si dureroase de la atata excitare. Am simtit cum m-a cuprins si pe mine un val de caldura, de pasiune, doream din tot sufletul sa ma contopesc cu Luca, sa fim o singura fiinta. L-am luat de susbsuori si l-am tras peste mine pana cand capul lui a juns langa capul meu, dar mi-am indoit si mai mult genunchii, avand grija ca pula mea sa ramana in continuare bagata in curul lui primitor.
Apoi l-am strans cu putere si cu dragoste in brate, iar el a inceput recunoscator sa imi sarute cu pasiune si frenezie buzele, ochii, fata, barbia, mai patimas decat o femeie care doreste sa fie fututa. Incercam sa-mi explic pornirea lui si mi-am amintit brusc ca el inca nu s-a golit! Vai! Cat egoism, cata ingratitudine si nesimtire din partea mea! M-am comportat ca cel mai grosolan si nesimtit mascul, care nu urmareste decat propria lui placere!
Coplesit de vinovatie, mi-am strecurat o mana pana la pula lui care statea teapana asteptand o alinare. Imediat am inceput sa i-o frec si sa-l iau eu la sarutat, asa cum stiam eu mai bine! Am inceput un mozol de zile mari, limbile noastre se inlantuiau ca doi serpi, ne sugeam si ne muscam buzele, ne sorbeam respiratia reciproc! Deodata am smitit ca pula lui Luca s-a ingrosat foarte tare, venele ei proeminente pulsau cu putere, iar el a inceput iarasi sa stranga ritmic din cur, strvindu-mi din nou pula. Deja pula mea era la datorie, mare si teapana, iar ca raspuns am inceput din nou sa-l fut cu vigoare. Imediat, Luca a ejaculat cu putere, in nenumarate jeturi de samanta calda, care se opreau in flocii mei desi de pe burta si de pe piept.
Cam in acelasi timp cu Luca, am ejaculat si eu a doua oara! Dar nu a mai fost un vulcan ca prima oara, mai degraba a fost ca un rau! Nu imi venea sa cred! Era prima oara in viata mea cand ejaculam de doua ori, fara sa-mi scot pula din curul partenerului meu!
- “Luca, iubire, ai fost fenomenal! Scumpa mea, ai o pizdulice fantastica, bestiala! Asa ceva, n-am mai intalnit niciodata in viata mea! As vrea sa raman cat mai mult cu pula in pizda ta! Nu mai vreau sa o scot niciodata! Cred ca in cateva minute o sa te iau la fut din nou!”
- “Eddy, eu iti multumesc, dragostea mea! Desi la inceput am avut niste rezerve, ai fost colosal, iar o pula asa de mare, de groasa si de puternica ca a ta, nu m-a futut niciodata pana acum! Da! Mi-ar place sa fii armasarul meu, iar eu sa fiu iapa ta! Iar pula ta minunata sa-mi futa pizda nesatula, oicand vei dori tu!”
Dupa acel schimb de declaratii fiebinti si patimase, ne-am imbratisat cu putere si ne-am sarutat cu sete, ca doi nebuni. Apoi am ramas imbratisati minute in sir. Cu tot regretul, dupa doua reprize fantastice de futai, pula m-a tradat si epuizata s-a blegit. Simteam cu neplacere, cum sperma mea inca calduta se scurgea din curul rasfutut si largit a lui Luca, prelingandu-se cleioasa pe coaiele si coapsele mele, facand o balta lipicioasa sub mine. In camera incalzita de soare, plutea un iz greu de transpiratie, de pula, de sperma si de cur futut!
- “Luca, cu tot regretul, o sa ies acum din curul tau dulce si minunat! Am impresia ca dupa jogging, luati de val, nu ne-a facut dusul. Suntem transpirati, plini de sloboz, mirosim ca un armasar si o iapa, care tocmai s-au futut. Iar in camera trazneste a pula si pizda, ca in cel mai ordinar bordel!”
- “Ai dreptate, Eddy! Baia ta functioneaza?”
- “Binenteles! Dar nu am cabina de dus! Dusul este cuplat la cada, dar ne descurcam noi!”
- “OK! Let’s do it!”
- “Mai intai tu Luca, ca esti musafir!”
Luca s-a uita intrigat la mine. Cred ca se astepta sa facem baie impreuna!
- “Luca, cred ca acum ar fi mai bine sa ne spalam separat! Sa ne curatam de toate pacatele!”, am adaugat eu razand. “Uite aici, un prosop de baie, ia si papucii astia, iar in baie ai de toate: sapun, gel de dus si sampon.”
- “Bine, cum spui tu armasarul meu!”
Imediat ce Luca a intrat la baie, am deschis larg ferestrele de la camera ca sa se aeriseasca, dupa care m-am dus la bucatarie unde am deschis si acolo fereastra, ca sa fie curent si sa iasa mai repede mirosul acela greu de pula si de futai, apoi am pus din nou ibricul la foc, pentru ca simteam nevoia de cateva inghitituri de ceai. M-am intors in camera, am schimbat cearceful naclait de sperma, dupa care am revenit in bucatarie si am pregatit doua cani mari de ceai negru si tare, neindulcit, in care am stors niste lamaie. Am luat cele doua cani cu ceai si revenind in camera m-am asezat intr-un fotoliu.
In timp ce imi sorbeam tacticos ceaiul, am rememorat momentele unice si fantastice din dupa-amiaza aceea, incepand cu intalnirea cu Luca din parc, pana la ultimele momente de futai. Atat de neasteptat, dar atat de necesar pentru mine! Mai ales ca, in sfarsit mi-am invins timiditatea si retinerea. Eram entuziasmat.
Luca era un tip foarte sexi, foarte fierbinte si pasional, cu toate ca m-a cam intimidat si m-a dominat cand a preluat controlul futaiului. Era gay pasiv dar, sa-mi bag pula, s-a comportat prea dominant cu mine. Era ca si cum el m-a futut pe mine! Trebuia sa vad ce puteam face ca sa corectez acel neajuns. “Asa! Si ce ai fi vrut?” , m-a intrebat pula care se trezise la viata. “Tipul e mult mai experimentat si mai indraznet ca tine, blegule!” Mie mi-a placut cum m-a lucrat: si cand m-a supt, si cand am intrat in gatul lui, si cand l-am futut in cur! Ca daca era dupa tine, faceam laba in continuare!” Pula mea avea cu totul dreptate! “Sa zici mersi ca tipul e lesinat dupa tine, de fapt, dupa mine, iar de acum inainte o sa-ti ciuguleasca din palma, daca vei stii cum sa-l futi! Te vrea armasar, asa ca ai grija!”
Ce mult imi placea sa stau de vorba cu pula mea, cu toate ca era cel mai inrait si necrutator critic al meu! Dar de cele mai multe ori avea dreptate, de aceea trecand peste logica si ratiune, ascultam de sfatul ei. I-am dat un bobarnac in semn de prietenie, apoi am luat-o un pic la frecat, ca se mai invioreze. Usa baii s-a deschis si Luca a intara in camera.
- “Eddy, e randul tau!”
Doamne, ce apetisant era cu parul inca ud si cu prosopul infasurat sexy in jurul taliei sale subtiri, ca de viespe. M-am abtinut cu greu ca sa nu sar pe el si sa-l fut, chiar atunci si acolo! Ca o buna gazda, l-am servit cu ceai, apoi l-am sarutat dulce pe buze si am intrat la baie, cu pula ca un par.
In timp ce ma spalam meticulos peste tot, ma gandeam cu placere ca Luca ma astepta afara, neabdator ca sa-l fut din nou, iar pula...



    Login