Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIulie
Autor : Botto - 2019-02-28
Citita de 5530 ori - Nota 8.09 (33 voturi)
Era o dupa-amiaza lenesa si linistea padurii nemiscata de vant era din cand in cand intrerupta de un zgomot timid. Intrasem in concediu acum ceva vreme si ma intorsesem la bunici pentru o saptamana. Dupa cateva zile am reusit sa epuizez toate cele putine moduri de distractie din satul mic si ascuns in coasta Carpatilor. O plictiseala profunda m-a convins sa ma duc la padure cu Daniel, un vechi amic cu care petrecusem cateva veri impreuna mai mult de zece ani in urma, cand vizitele anuale la bunici erau perioada mea favorita a anului.

Spun amic desi nu prea ne intelegeam. Eram prieten cu sora lui, Ioana, o roscovana guraliva cu ochi isteti si sprancene dese, si el avea obiceiul binevenit de a nu ma lasa in pace oricand veneam sa o vizitez. Cum era cu vreo doi ani mai mare si cu gusturi disputabile, nu pierdea nicio ocazie sa ma puna la pamant si sa incerce vreo noua manevra de wrestling cu mine.

De atunci, Ioana se mutase de mult in vreo metropola liberala din Vest si imi trimite rar vreun mesaj dar nu mai auzisem nimic de el de cativa ani. Am rama surprins sa il vad acum doua zile cand mergeam acasa de la magazin. Avea acelasi pas agale si piele rumena, dar era acum putin prea inalt si putin prea larg sa fie considerat in forma si purta acelasi tip de haine de adolescent care tocmai a descoperit muzica grunge. Desi avea o sapca si ochelari de soare, l-am recunoscut din prima, dupa maxilarul drept si zambetul larg cand m-a vazut. Dupa cateva politeturi, mi-a propus sa iesim la plimbare pe seara si am ajuns sa povestim timp de ore intregi. La sfarsit, m-a invitat la padure sa scapam de soare pentru cateva ore.

Obosit de drum si bucurandu-ma in sfarsit de racoarea calma, m-am tolanit la umbra unui copac enorm. Pe jumatate il aud, pe jumatate il simt pe Daniel cum respira incet langa mine. Mana lui imi atinge piciorul si se urca lent peste coapsa mea bronzata pana imi inconjoara talia si ii simt palma mare si fierbinte pe sub tricou.
Deschid ochii incet si il privesc intrebator.

"Hai, ca stiu ce vrei, m-ai incercat ani de zile ca o taratura insetata si azi ti-o dau in sfarsit pana te saturi." Deodata ma saruta apasat si eu raman moale in bratele lui. Cu toate jocurile lui copilaresti, nu il stiu volatil si sunt mai mult curios decat infricosat. Il sarut inapoi si se opreste, isi plimba mana prin parul meu netuns de ceva luni si imi cuprinde fata cu ea. Ii simt degetele aspre cum imi ating obrajii si buzele si incearca sa imi patrunde gura cu doua dintre ele . Ma cuprinde o dorinta straina, sa ii fac in ciuda sau sa ii fac pe plac nu stiu, si ii ling degetele pe de o parte si pe cealalta si le iau adanc, le sug incet, gemand usor si privindu-l in ochi si vad parca pentru prima data cat sunt de verzi si animati.

Rade, isi pune sapca pe dos si se ridica in picioare. Incerc sa il urmez dar ma prinde de par si si freaca pula de fata mea prin pantalonii kaki.

"Stai, curva, nu te grabi, ca e timp sa te iau la sula in toate felurile" imi zice ranjind si eu ii deschid slitul cu miscari lente. Nu poarta boxeri si e deja erect in mana mea. Stiu ca a planuit din timp pentru ca nu imi imaginez ca isi tunde tufisul de obicei dar efortul e mereu apreciat si in loc de multumesc imi plimb limba este coaiele lui mari grele. Ma joc cu ele incet, una dupa alta, ii sarut coapsele si ling o cale unduita pana in varful pulii. Il sarut usor si il iau in gura centimetru cu centimetru. E lung si gros...



    Login