Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubire sau capriciu II
Autor : iwantu_88 - 2010-09-20
Citita de 4334 ori - Nota 7.75 (20 voturi)
Cand iubesti simti ca totul are un sens si ca ai pentru ce sa traiesti. Cu toate acestea viata pe care o ducem ne face uneori sa ne gandim ca alte lucruri de ordin material ajung sa fie mai importante.
La fel s-a intamplat si cu D. care din dorinta de a ajunge cat mai sus a lasat in urma poate ce era mai important pentru el.
………………………………………………………………………..

Imi amintesc de ochii tai, de buzele tale, de trupul tau puternic, vreau sa le simt din nou mirosul, sa le sarut. Unde esti??... Se aude o liniste puternica in camera, apasatoare; ma ridic din pat si imi dau seama ca sunt departe de ceea ce visam. Trist privesc pe geam bataia dintre doua funze, fosnetul lor imi strabate urechile…..si totusi sunt doua…eu sunt unul singur. Renunt la spectacolul de afara, si ma asez pe pervaz privind plinul cerului: stele, urme de nori. Imi aprind o tigara si incep sa traiesc fantezii de alta data. E curios cum cateodata o intamplare reala traita in trecut ajunge sa devina o fantezie. Desigur la prima vedere pare stupid, dar nu e chiar asa. Melancolic traiam fantezia de a face ce am mai facut.
Imi placea sa te privesc cand faci dus. Erai mereu atent parca cu fiecare cm din corpul tau. Nu ma vedeai. Stateam de obicei fumand o tigara uitandu-ma cum te dezbraci usor, cum scoaterea tricoului devenea o chestiune realmente masculina si incitanta; am incercat si eu in oglinda…..paream de-a dreptul pueril; dezgolirea spatelui era din nou incitanta, sa privesti un spate puternic, cu niste dorsali masculini si bine conturati. Incet, parca stiind ca te privesc, dai drumul boxerilor negri si te apleci sa-i scoti de pe picioare. Se zareste ceva sub funduletul tau obraznic, e ceva apetisant, ceva ce simt ca ma striga. Ma opresc nu renunt la spectacol, continui sa te privesc. Ridici un picior, maretia atarna faloasa si parca abia asteapta jocul cu apa. Stie ca acum primeste multa atentie din partea ta. Profit de ocazie pana te obisnuiesti cu apa si ma duc sa sting tigara. Revin, era momentul meu preferat, gelul de dus. Vazandu-te cum iti treci mainile pe dupa gat, cobori pe piept, pe abdomen, te opresti, reiei sirul. Pui in palma gel si te ocupi de mandrie cu multa rabdare si meticulozitate. Simtind ca i se da atentie, falusul se ridica si urmareste atent ce se intampla. Mainile tale cuprind scrotul si il umplu de spuma pentru ca apoi sa continui catre anus, cu doua degete. Niciodata nu m-am intrebat daca m-ai vazut. Desigur, nu era nimic anormal, dar nu stiu de ce intotdeauna mi-a placut sa te privesc facand dus.
Nu am vrut niciodata sa intru sa intrerup spectacolul. Vazand corpul tau masculin plin de siroaie calde apa imi era de ajuns. Se opreste apa. Ma intorc dezamagit in camera. Vii si tu, ma saruti, ma imbratisezi, imi spui din nou ca ma iubesti. Evit raspunsul, ma scuz si plec. Ma opresc intr-un bar, comand o cafea, fumez o tigara si ma gandesc la zilele ce vor urma, la anii ce vor urma. Frustrat de viata pe care o duc ma irita ideea de a avea o relatie cu un barbat, nu pentru ca nu mi-as dori ci pentru ca nu e normal. De ce nu a fost sa fie invers? A fi gay sa fie normal si a fi hetero sa fie anormal? Ma ridic plictisit si ma duc acasa. Ma uit la telefon, 5 apeluri de la A. Inchid telefonul, nu stiu ce e cu mine. Realizez ca am plecat fara sa spun nimic si ca poate isi face griji, dar ceva ma opreste din a face ceva. Intru in casa, fixul suna cu foc. Ma duc la el gandindu.ma ca e tot el, nu era, era un apel din afara tarii. Raspund. Aud o voce inalta ce vorbea mult cu multa patima si dorinta. Ma chinui sa fiu atent. Era matusa mea care tocmai imi spunea ca incepand cu luna viitoare trebuie sa ajung unde e ea deoarece mi-a gasit de lucru. Prefac o urma de multumire si incantare si ii inchid. Nu stiam ce simt. Trebuia sa fiu in culmea fericirii pentru ca imi doream asta de mult timp. In acelasi timp eram trist ca trebuia sa renunt la doua persoane la care tineam foarte mult. La prietenul si prietena mea.
Ma arunc in pat si ma cufund in ganduri legate de viitorul apropiat. Mai erau 10 zile.
Trec 2 in care nu ies din casa, nu raspund la telefon, la usa, deja lumea se gandea la ce e mai rau. Ma trezesc plin de viata, ma barbieresc, ma imbrac frumos si ies. Ma duc mai intai la Maria, prietena mea. Vorbim, ne sarutam, ne iubim, totul era frumos. Demonic, zambesc si o anunt ca este posibil sa plec din tara. Intra in panica, incepe sa planga, o linistesc si ii explic ca daca lucrurile merg bine o sa ne fie bine. Ma asculta ca un copil cuminte cu ochii in lacrimi. Poate nici eu nu gandeam foarte bine ceea ce vreau sa fac, ca provocam durere persoanelor pe care le iubesc.Vorbim, fumam, discutam despre ce se va intampla in viitor. La un moment dat ma ridic sa plec si Maria ma opreste, ma saruta lung si apasat si imi spune ca ma iubeste. Ii raspund pe masura si ies pe usa grabit. Mai aveam o problema de rezolvat. Cel de-al doilea EU trebuia sa se tina de cuvant si sa vorbeasca cu Alex. Merg pe strada si il sun, imi spune ca e acasa si ca ma asteapta cu o surpriza. Ajung la el si vad lumanari parfumate, o sticla de sampanie, frisca si capsune. Deja ma simteam prost. Vine la mine si imi spune: Azi implinim 3 luni!, si ma saruta. Cum puteam eu sa ii spun ca voi pleca din tara cand el se pregatise in acest fel pentru mine? Il chem in bucatarie, imi aprind o tigara si rece, fara urma de regret il anunt ca voi pleca din tara pentru o perioada mai lunga de timp. Incremeneste! Imi dau seama ca sufera cumplit, il iau in brate, il sarut si ii spun ca daca lucrurile vor merge bine ne va fi si mai bine. Trag un ultim fum si il scot gros dandu-mi seama ca ipocrizia mea promisese acelasi lucru si Mariei si lui Alex. De fapt neg acest gand si spun ca nu, cei doi EU au promis lucruri diferite unor persoane diferite. Ma ridic de pe scaun su ma duc in dormitor. Vine dupa mine, ma ia in brate de la spate si ma saruta pe gat. Nu era suparat, vedeam in ochii lui suferinta aceea dornica de o ultima data cu persoana iubita. Ma aseaza incet pe pat ca pe un bibelou si incepe sa ma sarute, ma dezbraca, si imi alinta gatul, sfarcurile si coboara incet pe abdomen. Penisul imi zvacnea de dorinta, simt ca ceva cald il cuprinde, era gura lui, acea gura care imi provocase atatea placeri. Coboara si imi ia pe rand testiculele in gura iar apoi se apuca de rimming. Excitat la maxim, il ridic incep sa il sarut nebuneste si cobor spre penisul sau de culoare inchisa dar atat de bun la gust. Il sarut, il sug, il ling, il las, ma innebuneste, ne innebuneste. Ma opresc si incep sa ii ling anusul, il largesc cu do...



    Login