Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intre prieteni (part 2)
Autor : Dragosvlad - 2015-05-31
Citita de 5919 ori - Nota 6.00 (38 voturi)
Deja fundul meu se obisnuise perfect cu pula lui Bogdan. Imi placea la nebunie stilul lui si cum ma tinea de solduri sa mi-o bage toata.
Gemeam amandoi ca niste disperati. Habar nu am cand a intrat Catalin in casa, dar la un momentdat, l-am vazut pe fotoliu uitandu-se fix la noi. Pula lui Bogdan incepuse deja sa pulseze, se intarise si mai mult si am inceput sa simt fierbinteala spermei care se prelingea pe fundul meu.
- Tu cand ai venit? L-a-ntrebat Bogdan pe Cata.
- Am venit de ceva timp dar v-am lasat sa va distrati daca tot ati pierdut de tot jocul ala.
Apoi a inceput sa rada. Bogdan a plecat la baie, in timp ce eu ma stergeam cu un servetel. Mi se parea ca inca nu trebuie sa plec.
Catalin se uita fix la mine.
- Ma inseli la mine in casa? Mi-a zis el cu un zambet.
Nu stiam ce sa raspund. Nebunia cu Bogdan a fost ceva senzational, dar daca se supara Cata?
Am preferat sa merg la baie sa ma spal fara sa zic nimic. Cand am deschis usa la baie, Bogdan care voia sa iasa, m-a luat in brate si mi-a soptit ca sunt exact ce-si dorea si ca mai vrea. Fara sa am timp sa mai zic ceva, mi-a bagat limba in gura scurt, apoi a plecat.
Dupa ce m-am spalat, am iesit din baie umpic pe ganduri. Nu stiam ce sa fac, cum va decurge totul mai departe. Baietii se apucasera de baut vin ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Hainele mele erau in spatele lui Catalin. M-am apropiat sa ma imbrac si eu, Bogdan facuse deja asta. Cand m-am intins, Cata m-a luat de misloc si m-a tras langa el.
- Ce faci iubire, te imbraci?
- Da. Am raspuns eu.
El a inceput sa rada si a luat hainele, aruncandu-le pe fotoliul pe care statea Bogdan.
- Esti mai sexy asa, a continuat el, tragandu-ma spre corpul lui.
Am pus mana pe abdomenul lui si am inceput sa-l mangai.
- Mai jos putin, a zis Bogdan in timp ce imi punea si mie un pahar de vin.
Catalin se lasa usor pe spate ca si cum ar spune
"Fa-mi ce vrei".
Eram convins ca nu e suparat si ca nu mai exista secrete intre noi asa ca, dupa ce am baut fara sa respir vinul cu care ma servise Bogdan, am inceput sa-i desfac cureaua lui Cata.
- E randul tau sa salivezi. I-a zis Cata lui Bogdan, care se uita din fotoliu fix la noi.
Intre timp eu ii desfacusem pantalonii si incepusem sa masez pula care ma facuse sa-mi dau seama ca sunt bi.
Cata era foarte incantat si ma lasa sa fac totul cum vreau. L-am dezbracat si m-am lasat usor in genunchi ca sa o pot suge cum ii place lui.
Limba mea se plimba acum pe coitele si pula lui Cata, fara sa lase nici un milimetru neatins.
Zona perfect epilata, imi permitea sa ma joc asa cum simt si asta ma excita la culme. Am inceput sa sug cu o pofta nebuna, fara sa ma mai intereseze nimic. Deja pula mea se sculase si era evident in mintea mea ca si pula lui Bogdan s-a trezit la asemenea scena.
Catalin gemea usor satisfacut de modul in care ma ocupam de pula lui. Dadea usor din fund, ma tinea de cap si preluase controlul. Ma futea in gura, adanc dar cu aceeasi atentie cu care ma innebunise acum ceva timp. Spre deosebire de Bogdan, desi pula lui Catalin era mai mare era mai placut sa te lasi futut in gura, pentru ca te lasa sa respiri. Avea un mod in care parca iti doreai mai mult. Asa simteam eu in fiecare moment cand pula lui Catalin patrundea adanc in gura mea.
I-am supt-o asa ceva timp fara sa tin cont de nimic. Cand mi-a scos-o din gura Bogdan era gol pusca, cu pula sculata la maxim. S-a ridicat di...



    Login