Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Intamplare de la munte, week de vis
Autor : yotamayc - 2022-07-15
Citita de 5341 ori - Nota 4.59 (46 voturi)
O sa va povestesc vacanta de un weekend la munte. Acum 1 luna am plecat 10 băieți, gay toți, într o excursie la munte.

Am vorbit cu actualul meu despre faptul ca e posibil sa iasă cu sex și nu ne a displacut ideea. Am plecat cu mașinile și am ajuns la Moieciu de sus. Ne am cazat într o cabana 2 câte 2 în camere. Ne am plimbat puțin, am mers la cumpărături ca să ne aprovizionam cu alcool și apoi ne am întors la cabana fiind aproape 20. Am început sa bem apoi cineva a venit cu ideea sa jucam cărți pe porunci. Și asa a început.

Primele pedepse au fost, ba un sărut pe gat, ba un tricou jos pana s a ajuns la pedepsele grele. Unul din cupluri curajos, a pus unul din băieți sa ii frece iubitul prin chiloți, altul sa i o scoale și tot asa. Una grea a fost când 2 cupluri au făcut schimb de parteneri și au fost trimiși în camere separate dezbrăcați sa dacă ce vor ei timp de 5 minute.
Dupa joaca și giugiuleli, fiecare a mers la camera lui. Am ieșit sa fumez cu un tip iar iubitul meu s a dus în camera. Am întârziat cam 10 minute. Când sa intru în camera, aud ca scartaia parchetul și se auzeau ceva sărutări din camera. Asa ca am zis sa spionez. Am crăpat usor ușa și vedeam perfect spre pat. Iubitul meu era calare pe unu și se super lingeau. Asa ca am stat și spionat. După 5 minute de lins între ei am intrat. Amicul invitat de bf meu, s a speriat dar m am dus calm către ghiozdan, am scos prezervstiv și i l am întins iubitului meu. A fost puțin uimit amicul nostru, dar s a lăsa dus de val și asa m am pus pe fotoliu și m am uitat cum se fut cei doi, mi am scos pula, mi o frecam la imaginea lor, I am filmat ( pentru colecția personala). După ce al meu a gemut ușor, am știut ca a terminat, asa ca i am adus prosop. Amicul s a îmbrăcat și a plecat spre camera lui. Pare ca seara revin la normal, întru sa fac dus, cam 10 minute, când ies... Al meu nu e..... Merg sa l caut doar în boxeri. Era la parter se lingea cu fostul lui. I am privit de pe scări, doar ca m au văzut și m au chemat între ei. Și asa am ajuns sa ne lingem și sa ne frecam pula, sa ne sugem, până și eu și fostul iubit al bf am terminat. Cam asa se termina prima seara.

Dimineața următoare, toți la cafea, discuția a fost doar de sex.
" Ba da cine gemea asa"
" Ba ați rupt patul"

Etc.

Am hotărât sa gătim pentru prânz. Ã...



    Login