Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIntalnire
Autor : andrei130 - 2019-04-24
Citita de 6104 ori - Nota 7.93 (41 voturi)
O sa încep prin a spune ca nu sunt atras fizic de bărbati. Însă, în permanență m-a atras ideea de a face sex cu un bărbat. Nu știu explicația, însă atracția către această idee este acolo și s-a întărit după primele experiente.
Revenind la poveste, ma întorsesem în tara de vreo jumătate de an, după ce lucrasem în golful persic aproximativ 4 ani și îmi cautam un job. Acolo îl cunoscusem de Alex, care a fost persoana care m-a initiat în această poveste. Dar despre asta în altă povestire. Cea prezenta este mult mai actuala.
În plină fervoare de interviuri sunt invitat la o companie pt un post care suna extrem de promițător. InterviuL s-a desfășurat un Adrian, șeful, un tip pe la 45 de ani, înalt pe la 1.90 și zvelt spre slabut extrem de aranjat , cu par cărunt.
Totul decurge ca o discuție fără mari aspecte tehnice, eu plecând de la acolo cu gândul că nu voi avea vreo șansă. După nici o săptămână, surpriza, primesc oferta, o accept și încep munca, munca care implica deplasări în regiunea Moldovei.

Trecuseră 2 luni, eram la Iasi intr-o delegație împreună cu Adrian. După întâlnirea de afaceri, se făcuse deja seara, ne retragem la restaurantul hotelului pt cina, unde conversam despre nimicuri, femei, fotbal, politică. Consumasem împreună vreo 3 sticle de vin și mă luase de cap destul de puternic, asa ca îi comunic ca ma retrag în cameră.
Ajuns în cameră, îmi fac un dus și mă așez în pat în halatul de baie, motaind la televizor. Nu știu după cât timp cu exactitate aud un ciocănit la ușă. Ametit de somn și băutură ma ridic, deschid... Era Adrian, și el în halat.
Il invit în cameră, el se sprijină de măsuta oglinzii de machiaj în timp ce eu ma așez pe marginea patului.
- uite ce e Andrei, îmi spune el, dregandu-si vocea, o sa iti spun direct. Știi că sunt căsătorit, însă eu sunt bi.
În momentul ăla mi ș a tăiat respirația și parcă cameră se învârtea cu mine. Știam ce urmează, însă speram sa nu se intample
-la interviu, continua el, am simțit o atracție puternica. Cred ca e reciproca.
-eu nu sunt sunt gay, răspund eu, incurcat. În tot mini atacul de panica pe care îl sufeream, eram putin excitat
-nu trebuie sa fii, se repliaza el, însă este ceea ce ce am simțit.
În mine se dădea o luptă.. As fi vrut sa fac sex cu el, însă îmi era șef, apoi eram la dispoziția lui. Ma băgam într -o situație ingrata
Apoi continuă, chiar nu ai avut niciodată vreo astfel de fantezie?

-nu, i-o tai eu scurt
-nu te cred, spuse el, venind lângă pat, și sărutându-ma pe crestet
-serios, răspund, vizibil încurcat.
Hmmm, mda..si simt mana lui pe piciorul meu, moment în care mă trag ușor instinctiv.
Vizibil enervat de gestul meu, se ridică în picioare, și pe un ton agresiv îmi spune :
-uite, eu vreau sa te fut. Dacă nu vrei, nu e problema, dar de mâine nu vii la munca și iti garantez ca nu te va mai angaja nimeni în sectorul asta. O sa am grija personal.
In acel moment am rămas blocat. Nu am reactionatbde nici un fel. El si-a dat halatul jos... era gol în fata mea. O pula semieracta, lunga și foarte subțire atârnă intre picioare.
Ma împinge pe spate, se așează deasupra mea, îmi dă o limbă peste buze, apoi ma musca de buze, în timp ce îmi desface halatul. Ma privește, ma sărută apăsat, cu limba, eu îi răspund și pila mi se scoala instant. Simte, rade, coboară la sfârcurile mele, mi se suge, a musca, apoi ma. Musca de ureche, apoi ma sărută din nou aproape violent.
Se oprește, se ridica în picioare si îmi ordona. Aseaza-te capra, ca o curva, cu curul la bataie. Ma conformez, ma așez cat pot cu curul bombat. Simt o palma puternica pe buca dreapta, urmată de un lins frenetic. Gemeam pur și simplu. Ma lingea, ma plesnea, incerca sa ma penetreze cu limba, apoi ușor cu degetul. Eram în extaz, anusul îmi dădea niște fiori extraordinari. Nu vroiam sa se oprească..
Ești strâmt rău. Apoi se oprește brusc.

Ma întorc cu fata, se ridica la marginea patului în picioare, făcând mi semn din cap ca trebuie sa o sug. Ma ridic fund, o iau în mână și încep să îi sug capul ușor, apoi sa o ling, apoi sa o sug și s-a îi masez coaiele. Îl aud cum geme și mă uit la el. Era cu ochii închiși savura momentul. M am simțit că o curva și am simțit o satisfacție și o excitare imensa. Am început să o sug frenetic cu pofta. Ma jucam cu ea, i-o lingeam, i-o lipeam de peretele obrazului, apoi I-o sugeam rapid, apoi de la capăt. La un moment dat, m -a luat de cap și a început să mă fută. Simțeam că mă înec și nu pot sa respir. pompa frenetic în gâtul meu incecarnd parca sa spargă bariera. Apoi, brusc, s-a oprit înfipt în gâtul meu. Un jet uriaș de sperma mi-a inundat gâtul, făcând ma sa ma înec, a retras putin pula și al doilea și al treilea în gura. Aveam gura plina, simțeam cum îmi curge pe la colturile gurii fiind fortat sa înghit. Eram asa de împlinit si de satisfăcut
Nu te opri, suge în continuare, ca moare. M-a supus, am mai supt câteva minute, curățând efectiv locul de muncă. Apoi m -a întins pe spate, a scos din halat un tub, ma da cu continutul pe anul, baga adânc cu degetul, eu oftând, apoi își freacă și pe pula.
Ma ridica cu picioarele pe umerii l...



    Login