Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInsula - cap. 1 - Meet Joe Black
Autor : deep78m - 2014-01-31
Citita de 6567 ori - Nota 7.91 (43 voturi)
Avand in vedere ca in ultima perioada m-a chinuit talentul, ca si aprecierile voastre, am decis sa deschid o noua serie, care se vrea mai ambitioasa , mai elaborata si in general mai buna decat cea precedenta. Voi finaliza si seria anterioara, inceputa in prin 2006-2007 , cu aventurile la scoala, insa vreau un feedback constructiv la acest nou proiect. Ca de obieci publicul tinta depaseste sfera celor in cautare de material pentru scurte momente de autosatisfacere. De asemenea nu am avut timp sa o corectez, exista posibilitatea sa fie greseli ortografice ortoepice si de punctuatie pe care va rog sa le tratati corespunzator prin ignorare.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Insula- cap. 1- “Meet Joe Black”
“Hai inca un shot!”
Rasete , maini precipitate punand mana pe paharutele micutze de tequila, apoi strambaturile aferente golirii continutului ca de foc pe gatlejurile “insetate “ale subsemnatului – Alin - si prietenilor sai- Cosmin, Catalin si Adi.
Clasa a 12-a era gata, bacul a trecut, magma cum laudae, toti am am reusit mai departe la facultate. Studenti in anul 1. Iata o suma mare de motive, pentru o petrecere pe cinste. Veselia era in toi.
Cosmin este cel mai inalt dintre noi- cam 180, blond, ochi albastri. Mare practicant de sporturi, si idolul femeilor din liceu, care ofteaza dupa el, cu orice ocazie. Nu si el, care desi ne povesteste ce grozav s-a futut el cu cutare si cutare fata, noi nu l-am vazut inca cu respectivele iubite in public. Cica asa e el, nu vrea sa se implice intr-o relatie serioasa. Ma rog. Prietenia care il leaga de noi 3 inca ramane un mister, fiind un membru de onoare al grupului social “cool people” .
Eu sunt Alin . Cam 1.72, ochi caprui, par castaniu, un fizic obisnuit (desi practic tenisul, in regim amator bineinteles!), ochelari ,catalogat baiat cuminte, timid, foarte bun la fuga in orice directie opusa aceleia in care se afla o fata, minim interesata, membru in clubul “tocilarilor”.
Catalin, 165, slabanog, de asemenea un mic tocilar. Fara ochelari, insa enervant de doct si de sfatos, chiar si pentru noi “intelectuali clasei”.
Adi, 170, brunet, ochi verzi, tuns scurt, membru al ambelor lumi – cea a”tocilarilor”dar si a baietilor”cool”. Este singurul dintre noi despre care stim sigur ca nu este virgin, fiind prins la ultimul majorat al clasei noastre cu sarbatorita in plina actiune, de o matusa de-a acesteia, intr-una din camerele locuintei unde se desfasura petrecerea. Este inca un mister unde s-a ascuns in urmatoarele 3 saptamani ce au succedat momentului respectiv.
Si pentru ca am fost ata de cuminti, tatal lui Cosmin, detinator al unei minunate agentii de turism, ne-a facilitat o croaziera…pe apele oceanului . Urma sa luam un vapor din Bahamas , si sa ne plimbam din insula in insula, 2 saptamani, in splendoarea Caraibelor.
Singurul inconvenient era ca nu am gasit bilete de avion ieftine direct spre portul de imbarcare. Asa ca am luat bilete pentruo destinatie intermediara pe coasta Americii, iar de acolo urma sa luam o cursa de transport mixta – pasageri/marfuri, ca alta nu am gasit, spre destinatia finala, iar acolo sa ne imbarcam. Avionul pleca maine, asa ne-am intalnit sa mai punem tara la cale, si am ajuns intr-un binecunoscut bar din orasul nostru, unde ne-am dedat cu veselie activitatilor bahice.
Petrecerea s-a spart in jur de ora 23, avand in vedere ca avionul pleca la 9.00, deci urma o trezire matinala. Am ajuns acasa, bagajele erau pregatite de dupa amiaza. Am mai facut o ultima verificare si m-am pus la somn. Am inchis ochii si m-am gandit la perioada urmatoare, la calatorie, la oportunitati..poate agatam ceva pe acolo..desi subiectul ma depasise complet 4 ani de liceu. M-am gandit la Mihaela, fata de care am fost indragostit si m-a ignorat sistematic 4 ani de zile… de formele ei , sanii mici si rotunzi, funduletul sexy , de pantalonii mulati de la ora de sport. Bineinteles de aici si pana la o mica erectie a fost doar un mic pas…mi-am scos penisul intarit , l-am luat in mana si am inceput sa ma masturbez incet, cu imaginea Mihaelei in minte. Am dezbracat-o in imaginatia mea debordanta, i-am admirat trupul sexy…s-a intins pe patul meu, cu picioarele largi deschise, m-a tras spre ea,m-a sarutat pe gat..pe buzele…limbile noastre s-au gasit…s-au mangaiat…penisul meu a alunecat in tunelul umed…am inceput sa o fut usor…apoi mai repede, mai adanc cu fiecare miscare…si dupa cateva minute am terminat in vaginul fierbinte... M-am trezit brusc din reverie, plin de sperma pe mana si pe stomac. Am luat de sub pat “prosopul secret” (sau cel putin secret in imaginatia mea), m-am sters si am adormit fericit cu zambetul pe buze.
A doua zi m-am trezit cu noaptea-n cap. Toata lumea agitata, ultimele pregatiri, ne-am urcat in masina si am plecat spre aeroport. Am ajuns penultimii, doar Cosmin si parintii lui au reusit sa intarzie mai mult. Au urmat clipele de despartire, pupaturile, ochii umezi si lacrimile, de parca plecam toti pe luna.
In final ne-am imbarcat, ne-am facut comozi si am indurat rabdatori lungul zbor , sporovaind veseli vrute si nevrute, de la aprecieri legate de frmusetile indigene care asteptau cu nerabdare si cu picioarele desfacute si vaginul umezit deja , sosirea unor turisti grozavi ca noi, la ce o sa mancan acolo si cum o sa fie pe vasul de croaziera. La un moment dat am adormit cu totii, cand ne-am trezit mai aveam jumatate de ora pana la destinatia finala.
Pas cu pas ,am trecut prin toate fazele specifice calatorilor incepatori. Prima data, ne-am ratacit pe aeroport, reusind sa ajungem intr-o zona unde se facea mentenanta la sistemul electric. De unde am fost scosi, de catre paznici, care ne-au explicat ca suntem primii turisti in ultimii 3 ani , care au reusit aceasta performanta. Cu amabilitate si zambind in sinea lor probabil, ne-au condus afara din incinta, la statia de taxi. Acolo, ne-am imbarcat cu destinata port, unde ne-am invartit pe chei o ora in cautarea spectaculosului vapor care urma sa ne duca la destinatia finala. Proabil pentru ca avand aceste asteptari, am si trecut de 3 ori pe langa celebra Mary, o nava cu tonaj nu foarte mare, al carei capitan intr-o engleza stalcita, ne-a reprosat ca am intarziat, si ne-a condus sper cabina noastra. O camera minuscula cu 4 paturi suprapuse. Baie in captul culoarlui, la comun. Noroc ca erau vreo 10 camere cu totul, banuim noi si echipaj. In rest, nava transporta chestii- alimente si marfuri – pentru nu stiu ce insula care nu am reusit sa o localizam pe harta noastra ( prea sumara, trebuia o scala probabil 1:100 sau ceva de genul ca sa apara si insula in cauza), urmand apoi sa ajunga la destinatia de imbarcare pe vasul de croaziera Printesa Caraibelor.
Dupa ce a trecut nebunia imbarcarii, ne-am instalat in cabina. Am inceput sa despachetam .
“Eu ma duc sa fac dush, daca o fi posibil in chestia aia minuscula din captaul culoarului…ne-a informat Cosmin, cu un halat si un prosop in brate”.
“ Eu sunt urmatorul! M-am anuntat”
Cosmin a plecat la dus, noi ne-am aranjat strictul necesar in putinul spatiu din cabina. Dupa 10 minute a aparut, cu halatul pe el . Foarte natural si-a dat halatul jos, si s-a apucat sa se imbrace sub nasul nostru. Il mai vazusem dezbracat , insa nu de tot. M-am suprins privind cu interes, aproape holbandu-ma , la trupul suplu si frumos, si mai ales la penisul si coaiele epilate cu grija. Parea destul de mare, si m-am intrebat oare cat e de mare in erectie. Am intors capul rusinat de un asemenea gand, doar cat sa observ ca si Catalin se uita fascinat , spre deosebire de Adi care parea indiferent. Parca simtind ca ne uitam, Cosmin si-a luat-o in mana si a facut cateva miscari de masturbare, comentand :
“Abia astept sa fac cunostinta cu toate gagicile alea de pe vasul de croaziera, sa ma distrez putin”.
Am ras si noi cu el, chipurile. Eram insa invidios pe corpul sexy, si cand si-a frecat-o in fata noastra, am simtit o dorinta stranie de a pune mana pe acel penis frumos.
Ca sa nu se vada ca sunt stanjenit , m-am ridicat repede si am plecat la dus, putin confuz de ceea ce simtisem.
Baia era mica si ingramadita, dar curata, iar apa era calda. Supriza surpriza. Am facut dush dupa care m-am intors in cabina, si am procedat ca si Cosmin. Mai putin lauda de sine, care stim cu totii ca nu miroase a bine. M-am simtit studiat cu atentie de prietenii mei, insa m-am prefacut indiferent. Adi si Catalin ne-au urmat exemplu. Ne-am infofolit fiecre in patul lui si am incercat sa adormim. Vasul era suficient de mare incat sa nu ne legene prea tare, insa am apelat la pastile de rau de mare inainte, care suprinzator si-au facut si efectul. Am adormit aproape imediat .
Dimineata, ne-am trezit proaspeti si am iesit pe punte. Capitanul ne-a prezentat cei 10 membri ai echipajului , intr-o engleza aproximativa. Toti oameni ai marii cu experienta, mai putin ucenicul- mus-ul Joe, care era de varsta noastra, negru ca abanosul, cu un zambet larg tot timpul pe fata si o dantura imaculata. Probabil in noptile negre era foarte usor de identificat. Daca zambea. Ne-am imprietenit repede cu el,si l-am tras de limba cu privire la destinatie. Cum erau femeile? Ce alcool se gasea?
Pe la amiaza, am remarcat o acumulare ingrijoratoare de nori negri, taman in directia in care mergeam.
Nu-I problema, mi-a explicat Joe, o sa fie o furtunica, nimic spectaculos. Ne-am intors in cabina , si am inceput sa jucam carti, sa treaca timpul mai repede. Dupa cum puteam vedea pe hublou, parea ca am ajuns din urma norii negri, iar la un moment dat a inceput sa tune si fulgere. Ne leganam de-a binelea, si la un moment dat mi s-a facut rau, in ciuda pastilelor minune. M-am tarat pana la baie, unde mi-am luat adio de la pranz si o parte din cina. La intoarcere, am vazut un fir de lumina dintr-o cabina vecina, si un susotit mi-a atras atentia. Usa era foarte putin intredeschisa, insa suficient cat sa ma uit inauntru. L-am vazut pe Joe asezat pe marginea patului , iar in fata lui unul din membrii echipajului, cred ca il chem Alex daca retinusem bine. Am mai crapat putin usa , curios sa vad exact ce fac, si am avut un mic soc. Joe ii freca penisul prin pantaloni! Am vazut cum ii deschide fermoarul , ii trage pantalonii si chilotii in jos, eliberand sexul intarit…s-a apropiat , a scos limba si inceput sa linga timid capul rosu si umflat , apoi a luat-o in gura si a inceput sa o suga, la inceput incet, cu miscari blande. Din cand in cand o scotea din gura, o lingea pe toata lungimea, cobora usor spre coaie,apoi inapoi spre varf si iar o sugea. Contrastul dintre pielea neagra a lui Joe si penisul alb al partenerului sau , care disparea in gura flamanda, avea ceva electrizant, profund erotic.
Priveam aproape fascinat scena . Nu stiam ce sa cred..eram un pic confuz..insa am continuat sa privesc …si pe masura ce priveam un fior de excitare m-a cuprins. In scurt timp, aveam o erectie de toata frumusetea. Joe o sugea acum intr-un ritm mai alert, la un moment dat partenerul i-a pus mana pe cap si a preluat controlul..a inceput sa se miste inainte si inapoi in gura primitoare si calda. Mi-am scos penisul din pantaloni si am inceput sa ma masturbez, incercand sa fac cat mai putin (sau deloc) zgomot. Credeam ca Joe se va rezuma la a o suge pana la finalizare, insa spre suprinderea mea s-au oprit . Joe s-a asezat in 4 labe pe marginea patului, partenerul lui a luat o sticla de pe masa. Nu am vazut exact ce scria pe ea, insa si-a turnat continutul in palma si a inceput sa-si unga penisul..apoi a mai luat putin si degetele au alunecat intre fesele bombate , porbabil pregatind gaurica lui Joe pentru ceea ce in mod evident urma. S-a pozitionat apoi si a inceput sa impinga incet, fara graba. Dupa putin timp, a impins mai tare si a intrat cu toata lungimea in fundul negru ca abanaosul …a asteptat un pic apoi a inceput sa se miste inainte si inapoi in gaurica primitoare..Joe a inceput sa geama, cu fiecare impingere mai tare, iar partenerul lui a intetit usor ritmul. A durat cam 5 minute pana sa ajunga la un ritm rapid si sustinut, cu miscari dure, punctate de gemetele din ce in ce mai tari si de zgomotul facut de coaiele care loveau tare curul lui Joe. Priveam in continuare fascinat scena erotica, cu mana pe propriul penis, masturbandu-ma in ritmul in care Alex il futea . Cred ca am facut putin zgomot, pt ca Alex a avut o scurta tresarire si s-a uitat spre usa. Am intepenit, in timp ce el examina atent, insa a concluzionat ca I s-a parut si a reluat futaiul intr-un ritm rapid. Dupa cateva minute, s-a infipt adanc in curul lui Joe si a inceput sa geama…mi-am dat seama ca terminase. A luat un prosop , s-a sters minutios si a pornit spre usa, in timp ce Joe s-a intins pe pat.
Am tulit-o repede si m-am ascuns sub scara din apropiere…a trecut pe langa mine fara sa ma vada. Mintea imi era ravasita de ganduri, penisul in plina erectie si excitati la un nivel maxim. Am luat o decizie pe loc. Am rasuflat adanc si am asteptat sa imi treaca erectia. Ca sa fiu sigur ca merge repede mi-am proiectat in mintea imaginea profesoarei de fizica, o venerabila scorpie grasa si urata, aflata la a mia tinerete la venerabila varsta de 55 ( spune ea, 60 banuim noi) anisori. Dupa un minut, m-am dus si am batut la usa lui Joe. Am auzit niste zgomote precipitate, ca si cum ar fi cazut din pat, apoi un mormait de genu “imediat!”, si dupa cateva minute mi-a deschis cu un zambet larg pe fata.
I-am spus niste povestioare – ca nu prea ma simt bine si nu am somn si as avrea sa mai imi povesteasca despre viata pe mare, si m-a poftit inauntru. Am remarcat masuta, un castron de salata si o …sticla… ulei de masline, si m-am trezit intrebandu-ma daca din aceeasi sticla Joe si-a preparat si salata. Inventiv, nu gluma!
M-am asezat pe patul lui, cu genunchii la piept si spatele lipit de perete, el in fata mea si am inceput sa povestim verzi si uscate, in masura in care engleza lui aproximativa nu o lua razna si devenea indescifrabila.
Am discutat si despre fete la un moment dat – cum sunt cele de la destinatie, cum e pe mare. Joe s-a prefacut a fi un heterosexual feroce si afemeiat, insistand chiar pe anumite detalii picante. Daca nu l-as fi vazut mai devreme futut de colegul lui de echipaj, l-as fi crezut. Aveam sa aflu mai tarziu ca ma inselam totusi, insa in momentul acela cuvantul bisexual nu mi-a trecut prin minte. Din vorba in vorba, l-am intrebat asa mai pe ocolite daca este adevarat ce se spune despre “persoanele de culoare”, in privinta dotarii.
Mi-a zis ca si da si nu , ca el nu stie ca nu si-a masurat-o si nici nu a vazut la altii cum e. Aha, cum sa nu. Ba chiar de foarte aproape, cu o mare parte din membrul respectiv in gura. Mincinos mic.
Asa ca ma pornit un joc. I-am zis ca nici eu, dar as fi curios sa vad daca ce se spune e adevarat. Joe nu a asteptat prea multe invitatii, si tras in jos chilotii si pantalonii . Parea destul de mare, nu foarte groasa dar lunga chiar si asa moale, vreo 13 cm am estimat eu fugitiv. Neagra in totalitate, cu un cap gros si umflat. Mi-am scos si eu pula din pantaloni. Spre mica mea rusine, era erecta, si parea mai mare, desi nu ma incadrez la categoria medie as zice, cam 16 cm masurati cu grija, cat mai de la baza sa iasa mai bine, in una din momentele de slabiciune a e-ului masculinic.
“Nu e rau…”a comentat Joe. Sau “Nu e mare”. Neclar, “not bad..”versus “not big…”.
“Joe, a ta este mai mare, cred,numai ca este moale. Hai sa le comparam la fel, sculate”
Joe a prins ideea si a inceput sa si-o frece, in scurt timp afisand o erectie zdravana. Intr-adevar, era mai mare , am estimat cam 18 cm , tare si lunga. M-am gandit la scena de dinainte, cu joe futut de colegul sau.
“E clar mai mare ,” am zis.. si am intins mana spre penisul frumos. Joe nu a schitat nici un gest cand i-am luat-o in mana.
“Ce tare e, “am remarcat ipocrit, fara sa iau mana “Si destul de groasa…si capul mare..” Am efectuat catvea miscari de frecat , prefacandu-ma ca evaluez dimensiunile si virilitatea ...



    Login