Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputuri (1)
Autor : paris22 - 2013-01-27
Citita de 8695 ori - Nota 7.95 (161 voturi)
Stateam cu picioarele sprijinite pe umerii sai putenici si masivi, iar el aplecat peste mine imi saruta cu tandrete buzele. Ochii sai negri si mari imi cercetau fata cu interes, ca sa detecteze orice urma de impotivire, orice indiciu de teama sau de razgandire. Barbatul care ma apasa cu trupul sau masiv si paros, intr-un mod atat de placut si de excitant, era mult mai in varsta decat mine insa era extrem de atent la senzatiile si placerile mele. Fara sa vreau, excitat si infierbantat, am dat glas gandurilor mele patimase:

- Haide, ia-ma! Supune-ma si fa-ma numai al tau! Te rog, intra in mine cu toata puterea! Vreau sa fii armasarul meu fortos, care o sa ma sparga, iar eu am sa fiu fetita ta, cuminte si supusa!
Imediat am simtit cum tipul si-a proptit scula lui dura si puternica de gaurica mea, putin cam stramta, apoi mi-a soptit la ureche:
- Eu sunt gata, pot sa incep?
- Oh, daaa!

Am suspinat si mi-am inchis ochii, stiind ca ma privea cu atentie, cercetand orice urma de disconfort din partea mea. Apoi el a inceput sa impinga usor si sa intre in mine cu multa grija si delicatete. Am simtit o durere acuta si sfasietoare intre fese, parca m-ar fi patruns acolo un piron inrosit in foc. Cu tot autocontrolul pe care mi l-am impus, am gemut putin si am scancit usor. Imediat el s-a oprit din impins, ramanand insa in mine, asteptand sa ma acomodez si sa-mi treaca durerea.

- Te rog mult domnule, continua sa ma patrunzi! Si nu te mai opri!

Ascultand de rugamintile mele, barbatul care statea culcat peste mine, a reinceput sa impinga si sa avanseze in fundul meu stramt si crispat de durere, avand totusi grija ca suferinta pe care mi-o provoca sa fie cat mai suportabila. Dupa cum i-am marturisit, era prima oara cand o faceam, iar el era primul barbat care ma futea si imi termina virginitatea. Mi-am retinut durerea si gemetele si am continuat sa-l incurajez:
- Mai cu forta! Mai taaareee!!!
Fara sa-mi mai zica nimic, a dat mai tare din fund, intrand cu pula in mine, pana la coaie. Fiind excitat la culme, ignorandu-mi durerea, m-am lipit complet de el si mi-am incolacit picioarele, prinzandu-i trupul vanjos ca intr-un cleste. Cand barbatul si-a continuat pompatul, care devenea din ce in ce mai dur, am inceput iarasi sa scancesc de durere si l-am rugat sa se inceteze pentru un timp. El s-a oprit imediat, dar a ramas cu pula lui teapana in fundul meu, asteptand sa ma calmez. Cand am simtit ca tipul, plictisit de asteptare, voia sa iasa din mine, m-am speriat de perspectiva si l-am rugat, cu glasul tremurand de dorinta, dar si de durere :

- Nu, domnule! Te rog eu mult, nu o scoate! Ramai cu pula in curul meu! Vreau sa ma futi in continuare! Te doresc enorm de mult!

Apoi, dupa cateva momente, simtind ca durerea mea a incetat, l-am rugat din nou pe tip:

- Gata, mi-a trecut! Te rog mult sa continui si sa nu te mai opresti, pana cand o sa te golesti de seva! Te rog mult, fute-ma din nou, ca mai inainte! Tare si apasat!

Barbatul statea culcat peste mine, intre picioarele mele, cu pula lui dura si lunga bagata toata in fundul meu si ma privea insistent in ochi, in timp ce picaturile de sudoare i se scurgeau de pe frunte si de pe la tample, peste fata si ochii mei, avizi de imaginea lui atat de seducatoare:

- Baietas, esti sigur ca mai vrei asta? O sa te mai doara, puiule! Tu esti inca un pusti fraged si nefutut! Curul tau virgin nu e obisnuit cu o pula, daramite cu una mare si groasa, ca a mea! Nu vreau sa-ti poduc nici cea mai mica durere si sa te fac sa suferi! Baiete, vreau sa ai aceleasi placeri si aceleasi satisfactii pe care le am si eu!

Disperat ca as putea sa-l pierd, am soptit speriat:

- Te rog! Te rooog!! Fute-ma, din nou!

Barbatul s-a resemnat si si-a reluat futaiul sau dur si posesiv, facand abstractie ca eram inca un copil. Ma simteam ca in al noualea cer, dar cand tipul si-a accelerat pompatul si si-a intensificat loviturile puternice de berbece, mi-am inghitit tipetele de durere, lasand impresia ca ma simteam extraordinar. Sincer insa, pula aceea colosala pur si simplu imi demola fundul, care ma durea ingrozitor! Dar nu ziceam nimic! Din contra, il stimulam!

- Vai, ce bine e! Ma simt minunat! Asa! Asa! Fute-ma cu putere! Fii, te rog armasar! Fute-ma! Fute-ma!!

Tipul, incitat de indemnurile mele, si a intensificat duritatea penetrarilor, iar parul sau pubian, abundent si aspru, imi freca ca o perie, fesele netede si delicate, facandu-ma sa gem de placere:

- Ah! Ah! Asa! Imi place la nebunie! Freaca-ti flocii tai asprii de curul meu incalzit! Ahhh!!!

Din cand in cand, tipul se lasa si mai puternic peste mine, ca sa ma poata saruta, cuprinzandu-mi buzele intre dintii sai, iar limba lui groasa intra toata in gura mea, rascolindu-o cu pasiune! Barbatul acela stia bine cum sa sarute! Sarutarile lui extrem de posesive si de virile, aproape ca ma faceau sa-mi dau drumul de placere si de excitare. Intre timp, m-am obisnit cu pula lui si nu mai simteam nici o jena sau vreo durere! Eram atat de excitat, incat pluteam fara sa mai simt miscarile lui dure, cat si apasarea grea a trupului sau de urs paros, care ma strivea efectiv!

Trecuse aproape o ora de cand tipul acela ma poseda indarjit. Nu imi venea sa cred, cat de bine si de placut era sa te futa in cur un barbat puternic si priceput! Aveam niste senzatii si niste trairi, deosebit de placute si de fierbinti, de care nu mai avusesem parte, niciodata in viata mea! As fi vrut ca ele sa tina cat mai mult! As fi vrut ca barbatul care ma futea atat de bine si de placut, sa stea peste mine o vesnicie si sa ma futa mereu! Simteam cum sangele imi bubuia in tample, inima mea pulsa cu peste 100 de batai pe minut, eram rosu ca focul si transpirat! La fel era si el, gafaind ca o locomotiva!

- Ahhh! Ahhh! Vai, ce bine e! Ahhh! Domnule, m-ai terminat! Ahhhh!

M-am eliberat de tensiune, descarcandu-ma in cateva jeturi puternice de sperma calda si spumoasa, care mi-a acoperit pieptul transpirat de efort. Simteam ca si tipul meu era pe cale sa-si termine jobul. Intr-adevar, dintr-o data m-a izbit cu putere, berbecele lui a intrat cu forta in fundul meu pana la capat, plesnindu-ma cu coaiele sale, mari si intarite, peste fesele mele, inrosite de frecusul flocilor sai aspri si desi. Apoi, s-a porni sa geama gros si apasat si imediat am simtit in fundul meu un val calduros si cleios, care m-a umplut de tot. Tipul m-a cuprins cu pasiune in bratele lui musculoase si tatuate, strangandu-ma cu putere, in timp ce isi insuruba pula in fundul meu, ca un tirbuson, rotindu-o apasat, ca pe o manivela! Gemea si grohaia de placere, cu ochii inchisi, iar de pe fata sa crispata si infierbantata, se prelingeau peste mine picaturile calde si sarate de sudoare.

- Baiete, ai fost super! Dulce si dragastos! A meritat sa ne cunostem mai bine! De mult timp nu m-am simtit asa! Hai sa te sarut si sa te strang in brate, copil dulce si bun! Ce mare placere si bucurie mi-ai facut! M-am simtit, ca la 20 de ani! Armasar in putere!

Stateam inclestati si imbratisati de cateva minute, el pravalit peste mine, dar in continuare cu pula infipta toata in fundul meu, insangerat de duritatea futaiului si ne sarutam cu infocare, ca doi adolescenti! Eram cel mai fericit om de pe pamant! Am fost futut pentru prima oara si am fost dezvirginat de catre acest unic si super barbat, matur si cu experienta, deosebit de tandru si de delicat! Imi doream cu disperare sa fiu numai al lui si sa ma futa cu aceeasi pasiune in fiecare zi! Voiam sa fiu amantul, fetita lui iubitoare, iar el stapanul meu absolut! Ca un copil naiv, lipsit de experienta, ma indragostisem de primul barbat care mi-a dat pula si m-a futut!

Tudor, trecuse de 45 de ani, dar facand abstractie de fata lui, care-i trada totusi varsta, la corp arata ca un tanar de 20 de ani. Era inalt, masiv, cu corpul bine format, uscativ, dar musculos si puternic ca un taur, iar corpul sau bronzat era acoperit peste tot de par negru si cret, care-i dadea un aspect deosebit de viril si de seducator. Eu, nu aveam inca 18 ani, fiind in ultimul an de liceu si eram un novice doritor de pula, dar complet lipsit de experienta. Deci, Tudor era primul barbat din viata mea sexuala sau mai exact, el reprezenta totul, era Dumnezeul meu. Daca nu mergeam in seara aceea in barul de gay, habar nu aveam cat de bine e sa fii futut de un barbat matur, cu experienta si cat de placuta poate fi viata de gay, atunci cand o traiesti cu adevarat!

Totii baietii aceia din bar, din generatia mea, cu tunsorile lor exagerate, imbracamintea stridenta, gesturile si mai ales limbajul lor provocator, aratau de la o posta, ca venisera acolo sa caute o pula, ca erau disperati dupa barbati virili si potenti, ca voiau cat mai repede sa o ia la muie sau sa-si puna curul la bataie. Imi era jena si oarecum sila, desi la randul meu, venisem acolo cu acelasi scop! Aflasem intamplator, de pe internet, de existenta acelui bar de gay, fara firma sau reclame, ascuns discret la subsolul unei cladiri darapanate, de pe o strada intens circulata, din centrul istoric. Nimeni, in afara de cei avizati, nu stia ca acolo era pitit un cuibusor de nebunii pentru gay!

Galagia si atmosfera provocatoare ma facusera sa ma jenez si sa ma intreb serios daca am facut o alegere buna, venind acolo. Evident ca am fost repede abordat de cativa tipi, machiati exagerat si foarte efeminati, dar neplacandu-mi, i-am refuzat politicos! Dupa aceea, nimeni nu m-a mai abordat, lasandu-ma in pace. Cu hainele mele cuminti, de liceean silitor, eram ca o ganganie ciudata, acolo intre ei. Dupa doua ore, fiind la a treia sticla de bere, ma hotarasem sa ma intorc acasa, cu buzele umflate, fara nici un castig. Facusem o alegere gresita! Chiar daca erau mult mai vulgare si mai riscante, toaletele publice erau o solutie mult mai buna, cel putin pentru mine, care cautam barbati seriosi si activi, cu experienta, doritori sa dezvirgineze un adolescent gay!

Dar chiar atunci m-a lovit destinul! Tocmai venise chelnerul sa ridice sticlele goale, iar eu ma pregateam sa plec. Un barbat bine, matur, elegant imbracat, s-a apropiat de masa mea si punandu-si mana pe umarul meu, m-a fortat sa raman asezat!

- Buna seara! Tinere, cred ca te grabesti prea tare ca sa pleci! De abia a inceput weekendul. Nici nu s-a facut miezul noptii! Abia acum vin cei grei, gay adevarati! Plevusca asta, nu inseamna nimic! Imi dai voie sa-ti ofer o bere buna? Guinness, o bere pentru barbati adevarati! Nu se afla pe rafturile barului, e rezervata pentru apropiatii casei.

Domnul acela m-a cucerit pe data, cu aerul sau de barbat puternic, cu tupeul sau de mascul seducator, cu vocea lui calda si baritonala si cu zambetul sau sincer si onest, care m-au facut sa ma topesc, ca o lumare de Craciun. Nici nu mai puteam respira, ochii mei au ramas pironiti asupra lui, iar gura mi s-a uscat, fiind incapabila sa mai articuleze ceva.

- Ei, ce zici? Nu mai fii asa de timid! In mod sigur, parintii tai nu sunt acasa in seara asta, deci nu ai de ce sa pleci asa de repede! Doar daca invitatia mea nu iti face placere!

Eram disperat...



    Login