Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputuri ( 4 )
Autor : paris22 - 2013-02-23
Citita de 5501 ori - Nota 7.87 (124 voturi)

Stateam inclestati si imbratisati de cateva minute, el pravalit peste mine, dar in continuare cu pula infipta toata in fundul meu, insangerat de duritatea futaiului si ne sarutam cu infocare, ca doi adolescenti! Eram cel mai fericit om de pe pamant! Am fost futut pentru prima oara si am fost dezvirginat de catre acest unic si super barbat, matur si cu experienta, deosebit de tandru si de delicat! Imi doream cu disperare sa fiu numai al lui si sa ma futa cu aceeasi pasiune in fiecare zi! Voiam sa fiu amantul lui, iar el stapanul meu absolut!

In cele din urma, Tudor a iesit din fundul meu si s-a intins langa mine, raspirand adanc si avea pe fata un zambet de profunda satisfactie, de lucru temeinic infaptuit . Apoi s-a intors spre mine si m-a studiat atent, asteptand o reactie din partea mea. Aceasta nu a intarziat sa apara. Cuprins de o imensa pasiune, de o recunostiinta profunda, ca m-a facut atat de fericit, m-am lipit de pieptul lui puternic si paros, l-am imbratisat cu caldura si i-am sarutat buzele carnoase.

- Domnule, iti multumesc pentru tot! Momentele pe care le-am trait mai inainte cu tine, au fost cele mai frumoase si fericite din viata mea! Acuma, cand ma tii in brate si ma strangi la pieptul tau, ma simt cel mai implinit om din lume. Tudor, te iubesc ca pe nimeni altul si de azi inainte vreau sa fiu numai al tau, iar tu sa fii iubitul si stapanul meu absolut! Fa ce vrei cu mine! Fute-ma, asa cum nu ai futut inca pe nimeni!
- Cat de dulce poti sa fii puiutul meu,cand imi juri supunere si iubire neconditionata si cat de naiv! Taci si nu mai spune nimic! Vorbele sunt inutile si periculoase! In iubire, corpurile exprima totul si asta e suficient! Vino sa te sarut si sa ma cufund din nou in trupul tau tanar si atat de primitor! Astazi, zeii iubirii au fost foarte generosi cu mine! Hai sa stam asa, in pozitia 33. Ridica-ti putin piciorul asta in sus! E perfect!

Tudor, dragastos, m-a patruns din nou, pe la spate, strangandu-ma la pieptul sau primitor! A inceput sa impinga, iar eu am ametit de placere, dupa care, excitat la culme, am pierdut contactul cu realitate. Totul era vag, ca intr-un vis, dar deosebit de placut! Simteam ca eram supus, patruns, mangaiat, sarutat, muscat, iarasi partruns si tot asa, in cele mai felurite pozitii si in diferite locuri din casa. M-am abandonat complet in mainile lui Tudor, pierzand notiunea timpului si a spatiului. Din cand in cand, epuizat, adormeam in bratele lui posesive, apoi cand Tudor se trezea si isi revenea, ma lua din nou la pula si ma futea cu inversunare, iar si iar, in toate pozitiile pe care si le imagina, cu o fantezie debordanta!

Imi amintesc ca, fiind tarziu, inspre seara, i-am spus ca mi-era foame si sete, iar el ca raspuns, mi-a bagat carnatul lui gros si mare in gura si mi-a servit sperma lui spumoas si calda, in loc de hrana si de apa! Infometat si insetat, inghiteam samanta lui ca pe un elixir, apoi ametit si drogat de placere, ceream disperat, mai mult, mai mult! Nu mai saturam de gustul acela nemaipomenit si teribil de excitant. Intr-un final, epuizat si terminat, m-am cufundat intr-un somn adanc si izbavitor, acoperit de trupul mare si paros a lui Tudor, ca de o plapuma. Filmul evenimentelor s-a rupt definitiv, amnezie totala, doar o placere imensa, care iradia din fiecare celula a trupului meu, posedat si framantat de Tudor aproape 24 de ore!

- Pui mic si dulce! Scoala-te, ca e aproape de amiaza,!

Am deschis cu greu ochii, lipiti de sperma uscata de pe pleoape mele si am vazut deasupra mea, fata zambitoare si proaspata a lui Tudor, iradiind de fericire. Complet dezbracat, cu parul umed, sosit de la dus, corpul acela de mascul superb, musculos, acoperit de par negru si cret, emana atata viriliate, incant trebuia sa fii de piatra sa nu intri in boala. Evident ca m-am excitat imediat. Tudor statea desupra mea, sprijinit in maini, pregatit parca sa ma patrunda, ma domina cu trupul sau masiv, iar eu eram disperat sa ma supuna si sa ma futa din nou. Il doream iarasi in mine. Am suspinat coplesit de dorinta si i-am pipait pula tare si groasa, pulsand fierbinte in palma mea! Tudor a zambit multumit si a cedat nevoilor mele imperioase:

- Stiu ca o vrei, nebunul meu mic si nesatul! Hai sa-ti iei caimacul de dimineta si dupa aia la baie, ca esti plin de sperma si mirosi a pula, ca o curva de bordel. Casca gurita mare si lasa-ti capul pe spate, ca sa ti-o bag pe toata si sa te fut in gat. Asta noapte, nu te mai saturai de ea si imi cereai din ora in ora, sa ti-o bag pe gat! Hai, ia-o pe toata! Asa, asa, baiatul meu dulce si cuminte!

Docil, m-am lasat pe mainile lui si i-am inghitit pula uriasa, care mi-a umplut pe data tot gatul. Apoi Tudor a inceput sa dea din cur si sa ma pompeze cu pricepere, iar coaiele lui tari si paroase se loveau ritmic de buzele mele uscate de sete. Era priceput Tudor sa-mi faca deep throating! Excitat la culme si cu gatul largit la maxim, am inceput sa-i mangai si sa-i strang fesele mari si paroase, iar cu buzele sa-i strang, ca intr-o menghina, pula aceea vartoasa. Dupa 10 minute de futut intens, Tudor a juns la orgasm, si-a scos pula din gatul meu, a mai frecat-o putin in palma, apoi si-a bagat glandul rosu si umflat intre buzele mele, zicand:

- Hai, ca-mi vine samanta! Ia-o si inghite-o pe toata! Sper sa te saturi cu ea, ca altceva nu mai capeti pana cand ajungem la padure!

Inebunit fiind dupa sperma lui Tudor, care mi se parea atunci cel mai bun si mai gustos lucru din lume, am inghitit extaziat jeturile lui de seva, care imi umpleau gura si de care nu mai saturam. Cand sperma lui s-a terminat, am inceput sa-i sug pula ca un aspirator, extragand si ultimele urme de seva. Tudor urla de placerea imensa si puternica pe care i-o provocam.
- Gata, nebunule, ca nu mai am nici un pic de samanta! Mi-ai supt-o pe toata, iar coaiele ma dor ingrozitor. Hai repede la baie!

Tudor s-a ridicat de pe mine si grabit s-a indreptat inspre baie. Am mai lenevit cateva minute ca sa savurez gustul intens de sperma si de pula. Ridicandu-ma, am zarit pe cearceaful de sub mine o pata imensa, umeda si galbuie, probabil sperma lui Tudor pe care a golit-o in fundul meu si care apoi s-a prelins in afara. Mi-am dus mana la fund si am constatat ca fesele si coapsele mele erau lipcioase, pline de sperma lui. In drum spre baie, m-am uitat in oglinda mare din hol si cand mi-am privit corpul am zarit, din loc in loc, vanatai si urme de dinti. In baie, Tudor ma astepta in cada, cu un burete imens, plin de spuma parfumata. M-a invitat sa iau loc langa el:


- Vino aici baiete si stai cuminte, ca sa te spal bine! Esti plin de sperma si de transpiratie. O sa te fac un boboc de trandafir!
- Da, un boboc plin de vanatai si de muscaturi! Cum ai reusit asta!
- Nu mai tii minte? Urlai ca un diperat “Tudore, fii dur cu mine, musca-ma, stange-ma, plezneste-ma, fii armasarul meu salbatic! Mai tare, mai tare! Mai cu putere, Tudore, pana la sange!” Ce era sa fac? Ti-am satisfacut placerea! Erai asa de dulce cad te zvarcoleai sub mine ca imi venea sa te manac cu totul. Nu am mai rezistat nici eu! Dar sa stii ca in cateva zile vor disparea! Sunt muscaturi de iubire, care se vindeca repede!

Tudor mi-a spalat meticulos fiecare centimetru de corp, frecandu-l energic cu buretele, apoi a dat drumul la dus. Jeturile caldute de apa ma revigorau si imi destindeau muschii incordati de efortul facut in pat! Era nemaipomenit de bine! As fi stat asa cat mai mult, biciut de jeturile de apa. Dar am simtit deodata ca mana lui puternica imi apasa capul in jos iar cu cealalta imi desfacea cu putere fesele. Dupa aceea, un piston firbinte si dur, a intrat printre el si a avansat incet in interiorul meu pana la radacina, acoperita de parul sau aspru si des. Apoi Tudor m-a apucat de solduri si a inceput o cursa energica, pistonandu-ma cu putere. Ce minunat putea sa fie! Nici o durere! Apa calda, care continua sa se scurga pe spatele meu, facea minuni. Mi-am riddicat un picior pe marginea cazii si mi-am cabrat spatele, scotand si mai in afara fundul meu rotund si bombat. Tudor era in culmea fericirii si gemea apasat, ca un animal, in ritmul loviturilor lui de berbece. Fundul meu fremata de placere si dadeam contre puternice, facandu-l pe Tudor sa urle de placere din nou.

- Sa nu termini acolo! Iti vreau samanta in gura. Iar mi-e foame si mi-e sete! Nu m-am saturat inca de ea!
- Stiu baby, fii fara grija! O sa o ai pe toata in gurita ta, dar mai tarziu! Dupa ce m-ai stors toata noaptea de vlaga, tu crezi ca outele mele pot sa produca samanta la comanda? Mai ai un pic de rabdare.

Tudor a continuat sa ma futa inca vreo 10 minute, apoi m-a intors cu fata la el, m-a pus in genunchi si mi-a cerut sa-i iau pula in gura. Nu a mai fost nevoie sa o stimulez. Imediat cateva jeturi cleioase si calde mi-au lovit cerul gurii si am simtit incantat gustul acela unic si extraordinar. Am inghitit insetat totul, apoi costiincios i-am luat pula la supt ca un vitel, pana cand s-a blegit de tot.

- Gata asta a fost tot! Daca o sa fii cuminte, o sa-ti mai dau la padure. Vino sa te sterg cu prosopul, pui dulce si nesatul!


Am iesit din cada, iar Tudor grijuliu m-a sters cu prosopul, apoi m-a luat in brate, m-a sarutat parinteste pe frunte si m-a dus in sufragerie, asezandu-ma pe canapea. Mi-a adus acolo hainele, iar eu m-am imbracat, in timp ce el a facut ordine in dormitor si in baie. A revenit gata echipat de drum, cu bagajele pentru picnic in mana. Am coborat la ma...



    Login