Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputuri (3)
Autor : paris22 - 2013-02-16
Citita de 5448 ori - Nota 7.83 (128 voturi)
A doua zi, dimineata am fost la scoala, apoi dupa-amiaza pana seara, mi-am ocupat timpul vizionand filme porno gay si visand la intalnirea cu Tudor. La 22, 30 eram deja la barul nostru, care era destul de gol si am ocupat o masa mai retrasa, intr-un colt mai intunecos. Pe la 23,05 a aparut si Tudor, imbracat sobru cu tinuta office, costum, camasa alba, cravata de matase si pantofi negri, impecabil lustruiti. A comandat de baut si am conversat putin. Dupa ce si-a terminat coniacul, a cerut doua sticle de bere, cate una pentru fiecare, am baut un pic, apoi mi-a soptit:

- Mergem? Azi, se pare ca nu mai e asa de aglomerat. Dar poate gasim alta solutie. Nu-mi place la toaleta. E penibil si jenant! Si miroase oribil! Asteapta-ma un pic.

Tudor s-a ridicat de la masa, s-a dus la bar, a vorbit cu barmanul, a luat ceva de la el, apoi s-a intors surazator la loc.

- Am rezolvat. Sa mergem!

Pe culoarul pustiu care ducea la toaleta ne-am oprit la prima usa. Tudor a scos o cheie din buzuar si a descuiat usa, prevazuta cu un geam mat, pe care scria cu litere negre MAGAZIE. Am intrat, dar Tudor nu a aprins becul, profitand de lumina discreta de pe culoar, filtrata de geamul mat. Am stat cateva secunde sa ne obisnuim cu semiintunericul, cercetand cu privirea incaperea. Era o camera destul de mare, dar aglomerata cu fel de fel de obiecte: masute, scaune, unele peste altele, navete si cutii, pline cu sticle goale. Am eliberat un spatiu si cu o carpa am sters o masuta, pe care ne-am asezat.

- Nu e ca acasa, dar oricum e mult mai bine, decat la toaleta. E ferit si mai intim. Totusi, e bine sa vorbim in soapta. Ce baiat de gasca e Sergiu, baiatul de la bar!
- Da, e mult mai bine aici! Nu mai e stresul ca ne aude cineva sau ca poate intra peste noi! Tudor, toata ziua mi-a fost dor de tine! A trecut timpul atat de greu! Sa stii ca...
- Vorbe mai putine! Vino sa te sarut, pui mic si dragastos!

Tudor m-a cuprins in bratele sale puternice si am inceput sa ne sarutam cu patima. Apoi s-a ridicat in picioare, si-a scos haina, s-a descheiat la curea si la pantaloni si i-a lasat in jos, impreuna cu boxerii. In fata mea statea, semierecta, pula superba a lui Tudor.

- Hai, ia-o! Ce mai astepti?! Stiu ca esti nebun dupa ea!
- Intr-adevar, toata ziua am visat la momentul asta!


Apoi, l-am tras pe Tudor mai aproape de mine, i-am luat pula superba in mana si m-am napustit cu lacomie asupra ei, incepand un job de zile mari. Am sarutat-o si am lins-o cu frenezie pe toate partile, am decalotat-o cu buzele si cu limba, apoi am luat-o in gura si am inceput sa o sug cu pasiune, ca pe cel mai minunat lucru de pe pamant. Faceam niste curse nebune, iar sexul sau se intarise si devenise imens, ca un baston de politist.

- Esti fenomenal, baietas! Lasa-ma, acuma sa te fut!

Tudor mi-a apucat capul intre palmele sale mari si a inceput sa dea din cur cu multa vigoare. Cursele lui de du-te/vino ma ameteau de placere, iar loviturile de berbece date gatului meu, m-au adus la paroxism. Nici n-am apucat sa-mi dau jos slipul, ca m-am golit in cateva jeturi spumoase de seva. Noroc ca purtam blugi mai grosi si nu s-au patat. In culmea orgasmului, am inceput sa-i mangai si sa-i framant fesele puternice si paroase, iar Tudor excitat la culme a pornit sa geama de placere.

- Inca un pic, puiut meu mic si dulce si o sa-ti primesti caimacul, asa de mult dorit! Sigur il vrei in gurita?!
- Imh!
- OK! Uite, ca vine! Ah! Ah!! Vai, ce bine e! Asa, ia-l pe tot! Pana la ultima picatura!

Innebunit de placere, inghiteam in nestire sucul caldut si cleios, cu un gust minunat, greu de descris in cuvinte! Eram in al noualea cer! In sfarsit, aveam in gura si gustam extaziat sperma unui barbat! Si ce mai barbat! Dupa aceea, i-am curatat pula constiincios, lingandu-o, pana cand Tudor a dat semne ca era de ajuns. Dupa aceea, m-a ridicat si m-a imbratisat, sarutandu-ma salbatic si cu multa pasiune, in semn de apreciere pentru jobul meu. Ma topeam de placere in bratele lui si as fi vrut ca sarutarile lui apasate, sa tina cat mai mult!

- Baiete, esti foarte special! Imi place tare mult de tine! Desi esti novice, te pricepi destul de bine sa storci seva unui barbat! Imi doresc tare mult sa te invat meserie adevarata. Pacat ca timpul nu imi permite. Pana vineri, apoi ai sa vezi tu!
- OK! Dar maine seara? Ca poimaine se intorc ai mei din Anglia si cred ca dupa aceea va fi mai greu!
- Ce lipitoare parsiva imi esti! Te tii scai de mine, de fapt de scula mea! Bine, fie! Si maine seara tot aici, la aceeasi ora!

A doua zi, dupa pranz, am primit un telefon de la ai mei, prin care ma anuntau ca trebuiau sa mai ramana cateva zile in Anglia. La insistentele unor cunostiinte de la Londra, au acceptat invitatia de a mai ramane cateva zile acolo. Ma rugau sa fiu un baiat cuminte si intelegator, promitandu-mi ca la intoarcere imi vor aduce ceva frumos si deosebit! Mi-au suplimentat suma de bani, necesari pentru mancare si alte cheltuieli, pe care trebuia sa-i primesc de la un nene, prieten de familie. Oricum, nu cheltuisem aproape nimic din banii lasati initial, asa ca suplimentarea lor ma lasase rece. Insa ideea, ca mai ramaneam cateva zile singur si de capul meu, era colosala. De necrezut! Imi venea sa chiui de bucurie! N-am facut-o si am jucat rolul copilului trist si indurerat de lipsa parintilor sai. Dar am acceptat situatia, ca un baiat intelegator, promitandu-le ca am sa fiu cuminte si ca ma voi descurca singur, fara sa le creez probleme. Parintii mei au respirat usurati, bucurosi ca au deja un baiat mare si responsabil, incheind cu o tirada clasica si lunga, de sfaturi si indicatii parintesti. Insa eu, deja nu-i mai auzeam, gandul imi zburase fericit la Tudor si la weekendul de vis, pe care urma sa-l petrec in liniste, impreuna cu el!

In seara aceea, plin de entuziasm, i-am adus lui Tudor vestea cea mare, ca urma sa fiu singur pana luni, cand ai mei trebuiau sa revina in tara. Tudor a fost si el incantat de veste si de bucurie, in seara aceea, am baut si eu impreuna cu el, un pahar mare de coniac. De aceea, ma incalzisem si eram teribil de excitat. Partida noastra de sex oral a fost colosala si a durat aproape o ora. Tudor mi-a daruit, in premiera, doua numere, cu sperma din abundenta, iar eu, la randul meu, m-a usurat de mai multe ori, fiind in culmea excitarii . Ca sa nu mai punem la socoteala, momentele pasionante de tandrete, imbratisarile si sarutarile, care ma lasasera fara rasuflare. O seara fabuloasa, de vis!

Intalnirile noastre fierbinti si din ce ce in ce mai patimase au continuat inca doua zile, joi si vineri, in acelasi loc, care devenise cuibusorul secret al fericirii mele. Vineri seara, pentru ca Tudor a sosit abia la ora 11, am stat mai putin impreuna, dar tot am facut-o si mi-am luat portia de pula si de seva , care m-au facut din nou fericit. Inainte sa iesim din camaruta intunecoasa, Tudor mi-a anuntat programul pentru sambata, cand in sfarsit era liber si la dispozitia mea. Pentru ca era o vreme superba si calduroasa, m-a invitat la un picnic la iarba verde, langa o padurice, intr-un loc retras si superb, pe care el il stia foarte bine. Mi-a promis o zi extraordinara, plina de sex, cum nu am mai avut eu niciodata!

Noaptea care a urmat a fost de groaza. Nu mai puteam de dorinta si ardeam de nerabdare. Am adormit cu greu, spre dimineata, cu boxerii naclaiti de jeturile repetate de seva, dupa fiecare fantezie pe care mi-am imaginat-o cu Tudor. M-am sculat pe la 9 dimineata, mi-am spalat chilotii, ca sa nu las urme suspecte, apoi am facut un dus revigorant si, in timp ce ma stergeam cu prosopul, ma admiram in oglinda, cat de bine si de dragut eram. Fara exagerare, chiar eram un baiat frumusel si foarte atractiv, “apetisant” cum avea sa recunoasca si Tudor in aceeasi zi. Evident, ca de atata auto-adoratie, am intrat iarasi in erectie. Dupa ce am ciugulit ceva la bucatarie, am baut o cafea mare si tare, apoi am inceput sa ma echipez. Mi-am pus o pereche de boxeri albi, imaculati, Calvin Klein, niste pantaloni usori din denim subtire, de culoarea cerului, adusi de ai mei din afara, un tricou meserias, D & G, iar pe deasupra, o geaca subtire, de la Stanford University, primita de la un amic, student in SUA. M-am incaltat cu sosetele si pantofii de sport Puma, iar pe cap mi-am pus o sapca, tot Puma, aduse de tata dintr-o calatorie in strainatate. M-am privit din nou in oglinda, inainte sa ies din casa. Aratam bestial! Cel mai tare din parcare! Catchy boy!

Tudor m-a astepta rabdator in masina, la locul de intalnire, stabilit cu o seara inainte. Era imbracat lejer, sport, cu un trening Puma de culoare neagra ( ce coincidenta !), un tricou de culoare alba cu un logo haios, pe cap cu o sepcuta alba, cu cozorocul intors sechereste la spate si cu niste ochelari de soare, foarte trendy. Arata very cool, tinereste, de parca era de o varsta cu mine. Si mirosea asa de bine, ca m-a bagat in boala imediat. Dupa ce ne-am s...



    Login