Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInceputul
Autor : DumitruC - 2018-06-16
Citita de 11947 ori - Nota 8.38 (1766 voturi)
O futeam pe Dana. Statea in blocul alaturat atelierului meu si adeseori cand terminam munca urcam la ea. Nu era vreo frumusete, as spune chiar dimpotriva, dar decat o laba...
Pensionata pe caz de boala, ceva cu tensiunea plus spaga de rigoare data comisiei, treaba asta o facea disponibila tot timpul, exceptand cateva ore, in cate-o zi, cand amici de-ai ei gay ii solicitau garsoniera, contra unor atentii in bani, bautura, tigari, chestie care ii completa venitul la limita existentei.
Asa i-am cunoscut.
Din grupul care o frecventa, mi-a atras atentia Victor, nu neaparat prin fizic, ci prin conversatie. Destupat la mine, cu vorbele la el, stia sa se faca placut.
Intr-o zi, dupa ce ii dadusem un numar scurt Danei, o vad cum ma priveste altfel cand ieseam din baie.
- Ce-i, Danuto?Parca m-ai vede prima oara.
- Bai, ieri au trecut Victor cu Mihai pe aici, si-au facut treaba si Mihai a plecat. Cand am urcat eu, Victor era singur si m-a rugat sa te intreb daca nu vrei sa-l lasi sa ti-o suga.
- Draga mea, n-am facut-o niciodata un barbat, nu ma atrage, nu cred c-ar merge.
N-am continuat pe tema, dar peste cateva zile i-am gasit pe amandoi acasa. Era pe seara, eu terminasem munca, aveam ceva chef de futut si urcasem la ea. Victor trecuse si el in drum spre casa, intamplator (?...).
Din vorba-n vorba, despre ce am mai facut fiecare, muzica, filme, fotbal si politica, ajungem si la sex. Era prima oara cand abordam tema asta, Am zis ca din toate formele, pozitiile si restul, cel mai mult imi place sexul oral, dar pacat ca rareori gasesc pe cineva cu adevarat priceputa in domeniu - evident ca ma refeream la femei.
Victor - parca i-am ridicat mingea la fileu!
- N-ai incercat un barbat. E logic sa stie mai bine decat o femeie ce si cum trebuie supta o pula.
- Victore, nu ma atrag barbatii si nici nu cred ca mi se scoala...
- Ai incercat?
- Nu, niciodata.
- Incearca, ce ai de pierdut? In plus, e si Dana aici, te poate ajuta si ea.
Stateam toti trei pe canapea, Dana in drapta, Victor in stanga, televizorul mergea pe VH1, canta Sam Brown - Stop.
M-am intins spre sanii Danei, mari si usor lasati, i-am scos unul din stransoarea rochiei si am inceput sa-i sug mamelonul. Eram aplecat cu totul peste ea, cu o mana intre craci, cand am simtit cum Victor imi desface catarama culelei, deschide nasturele de la blugi si fermoarul.
Dana a inceput sa geama usor si sa miste ritmic din fund, semn ca se excitase. Un deget mi-a patrus in ea, apoi inca unul. Era umeda - ce zic umeda?... era fleasca! I-am lasat tata, am apucat-o de ceafa si am sarutat-o. Ni se impleticeau limbile ne sugeam buzele, iar mai jos incepusem sa-i frec lindicul. Respira tot mai greu si sacadat.
Victor imi eliberase pula din chiloti, cuprinsese capul cu buzele, sugea puternic..
Pozitia in care stateam era oarecum inconfortabila si in acelasi timp simteam ca nu-i las loc sa se desfasoare. Mi-am ridicat putin fundul de pe canapea, prilej sa-i intru si mai mult in gura, iar el a inteles deindata. Eliberandu-mi pula, a tras de blugi si de chiloti, ramanand gol de la brau in jos. In astea cateva secunde si Dana a scapat de rochie. Am luat-o iarasi in brate, sarutand-o si mangaindu-i tatele, in vreme ce Victor ingenunchea in fata mea. A prins pula in mana odata cu coaiele si a inceput sa ma linga sub ele, coborand spre gaoaza. Nu pot spune ca mi-a placut cine-stie-ce, dar cand buzele au cuprins-o din nou, de data asta aproape toata,un val de placere m-a strabatut corpul.
Sugea si cobora ritmic de-a lungul pulii, ia limba ii parea neobosita pe gland, fara sa-i dea drumul nicio clipa. Cu bratele pe solduri ma tragea spre el, ca sa-l patrund si mai mult in gura,
Ma abandonasem placerii, Dana parca nu ma mai interesa, asa ca a venit ea spre mine, mai intai sarutandu-ma si apoi coborand spre piept, lingandu-ma.
Cand si cand, Victor dadea drumul pulii, dar asta ca sa ma linga intre coapse, pe coaie sau pe gland, apoi incepea sa suga si mai puternic, si mai cu pofta...
Cu mana drapta am patruns iar, pe langa chiloti, in pizda Danei, iar cu stanga il apucasem pe Victor de cap ghidandu-i ritmul. Era gata sa-mi dau drumu in momentul in care Dana mi-a rins pula si a inceput s-o frece in gura lui Victor, dar nu vroiam s-o fac, placerea era prea mare si vroiam sa dureze cat mai mult, asa ca aproape am tipat la amandoi sa se opreasca!
Vreo 15-20 de secunde am incremenit toti, dupa care am reluat de unde ramasesem. Acum ma concentram asupra lui Victor si a imaginii oferite de buzele lui coborand sacadat, gura cuprinzand uneori ...



    Login