Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Incantat de cunostinta II - Stefan (poveste reala)
Autor : Zzzandreiz - 2018-09-13
Citita de 8075 ori - Nota 6.33 (78 voturi)
Buna, dragul meu cititor! Te invit sa te alaturi din nou la ceea ce eu numesc partea intima a vietii mele. Sper ca prin relatarea intamplarilor pe care le-am trait sa iti ofer placere.

La cateva zile dupa intalnirea inceputa in doi, eu si Robert, si terminata in trei, eu, Robert si Stefan (pentru a intelege mai bine, trebuie sa citesti postarea mea "Incantat de cunostinta"), primesc in jur de ora sapte jumatate seara un mesaj pe telefon de la Stefan.
ST - Buna, sunt Stefan! Deranjez?
Eu - Nu, chiar deloc!
Dupa care timp de zece minute am asteptat cu telefonul in mana, dar nu am mai primit niciun mesaj. Incepusem sa ma gandesc ca poate a gresit destinatarul sau pur si simplu a dat inapoi. Cand in cele din urma las mobilul din mana, aproape instant a si sunat soneria de mesaj:
ST - Vrei sa iesim la o bere?
Eu - Da, cand vrei tu!
Apoi a urmat o serie de replici prin care am stabilit locul si ora la care urma sa ne vedem.

Pe la opt si zece minute a ajuns la punctul de intalnire si m-a luat cu masina. Am avut o discutie limitata la cum este vremea afara si locul unde va trebui sa mergem sa bem berea, timp in care a privit numai la drum si deloc la mine, probabil era putin rusinat din cauza primei noastre intalniri. Dupa cam zece minute de plimbat, am ajuns la o terasa destul de mare, unde am luat loc (conform dorintei lui) la o masa mai indepartata de restul lumii. A dat comanda, iar apoi s-a dus pana la toaleta. Au sosit berile, s-a intors si el, am dat noroc si asteptam sa deschida un subiect. Cum am vazut ca nu are de gand sa preia initiativa, am zis sa rup eu scurtul moment de tacere:
Eu - Pot sa te intreb ceva?
ST - Da, spune!
Eu - Ce a fost toata faza aia cu Robert?
ST - Uite, eu sunt mai emotiv. Nu ma pricep sa agat sau daca ma bag in seama cu cineva, nu imi vin vorbele, nu stiu ce sa zic. Mi-e greu pana bag pe cineva in pat, de acolo ma descurc, dar pana acolo e greu. Pe langa asta, nici nu ma inteleg prea bine cu tehnologia, iar daca fac vreo greseala si las vreo urma pe care sa o descopere nevasta-mea, am dat de naiba!
Eu - Dar esti insurat?
ST - Da, sunt insurat si am si doua fete, amandoua muncesc si fac facultatea la Bucuresti.
Eu - Si nevasta?
ST - Nevasta-mea e la fete acum. Se duce o duce o data pe luna si sta cateva zile, chiar si o saptamana uneori. Le face curat, mancare si mai sta cu ele. Acum am putut sa ne vedem pentru ca este plecata de vreo patru zile, vine poimaine.
Eu - Totusi, nu am inteles rolul lui Robert! (m-am cam prins eu care era legatura, dar am vrut sa stiu mai multe).
ST - Pe Robert il cunosc de foarte multi ani, de cand eram tanar. Acolo unde ne-am intalnit este casa parintilor mei. Dupa ce ei nu au mai fost, treceam din cand in cand pe acolo sa fac ordine si sa repar daca se strica cate ceva. Si mai mereu il chemam si pe el sa ma ajute, iar cand terminam treaba, ne cinsteam.
Intre timp se terminase berea, asa ca a mai comandat cate una pentru fiecare. Dupa ce ne-au fost aduse si ospatarul s-a indepartat, a continuat pe un ton la fel de scazut:
ST - Ei bine, intr-una din zilele cand m-am dus sa vad care mai este situatia pe acolo, dupa ce am terminat ce era de facut si beam, mi-a spus sa ii arat pula. Am crezut ca zice in gluma si am inceput sa rad continuand sa beau, dar el tot insista, asa ca pana la urma i-am aratat-o. A pus mana pe ea si a inceput sa o miste in fata si in spate, in timp ce o framanta usor in pumn. Ma uitam la el inmarmurit. Mi-a zis apoi sa stau in picioare. L-am intrebat ce vrea sa faca, dar el nu a zis nimic, ci doar m-a tras de maini ca sa ajung mai repede in picioare. Imediat cum m-am ridicat, s-a lasat pe vine si a inceput sa imi suga pula. Era pentru prima data cand un barbat imi facea asa ceva.

Il ascultam cu atentie in timp ce mai sorbeam din bere, incercand sa nu il intrerup, nici macar atunci cand am simtit ca imi vine sa ma duc la toaleta.
ST - Initial am vrut sa ma dau in spate si sa nu il mai las sa ma suga, dar m-am gandit ca daca faceam asta se crea un moment destul de stanjenitor, asa ca pur si simplu am stat acolo lasandu-l sa faca ce incepuse. Mi-o sugea cu pofta, iar cu degetul ma masa la cur. Cum am probleme cu ejacularea rapida si mai era si ceva nou, nu a durat mult pana mi-am dat drumul. S-a dus apoi langa gard si a scuipat tot, intrebandu-ma cum a fost. I-am raspuns ca trebuie sa ajung acasa, iar in mai putin de cinci minute eram in masina in drum spre casa. Tot episodul asta m-a bulversat. O perioada nu am mai trecut pe la tara. Dar intr-o seara cand eram singur acasa, mi-a venit in gand ce s-a intamplat si parca m-a excita usor. A doua zi pe la ora pranzului am pornit spre casa de la sat. Am trecut pe la el pe la poarta, dar era numai nevasta-sa prin curte. I-am lasat vorba ca atunci cand ajunge Robert acasa, daca poate, sa treaca pe la mine sa ma ajute la treaba. Peste un sfert de ora apare la mine in curte, cautandu-ma cu privirea. Ii bat in geam din casa, sa stie ca sunt inauntru. Intra si il poftesc sa ia loc pe pat, in camera in care ai fost si tu (adica eu). M-am pus in picioare in fata lui si asteptam sa treaca la fapte. M-a desfacut la curea, la nasturi, mi-a dat pantalonii si chilotii jos si a inceput sa mi-o suga. Mi-a luat-o toata in gura, cred ca ii dadea drumul pe gat. Si chiar daca uneori se mai ineca, nu se oprea. Nu mi-a trebuit mult, si iar mi-am lasat sperma in gura lui. S-a dus si a scuipat la baie, apoi a salutat si dadea sa iasa pe usa. I-am spus sa mai stea daca tot a venit, sa bem si noi un pahar de vin. A acceptat, asa ca ne-am asezat la masa si am turnat in pahare.

Il intrerup:
Eu - De ce spui ca iti dai drumul repede, pentru ca eu ti-am supt-o, m-ai si futut in cur si abia tarziu ai terminat?
ST - Inainte sa fut, fac o laba inainte ca sa nu ma fac de ras.
Dau din cap ca am inteles si ca poate sa continue.
ST - Dupa vreo ora, in care mai mult am tacut decat am vorbit cu Robert, i-am spus ca as vrea sa incercam din nou, dar de data asta ceva mai relaxat. Asa ca am mers in camera si m-am intins in pat cu picioarele desfacute. El, parca stiind ce are de facut, s-a bagat intre picioarele mele si a inceput sa imi suga pula care se scula destul de greu de data asta. Trecuse ceva timp de cand incepuse si, vazand ca nu imi dau drumul, m-a intrebat daca vreau sa i-o trag in cur. Sincer sa fiu, cam asta este motivul pentru care nici nu l-am lasat sa plece, eram curios sa vad cum este. Daca nu ar fi intrebat el, as fi propus eu. M-am aratat putin uimit, ca sa nu ma dau de gol, apoi am acceptat. S-a pus peste mine, a udat degetele cu saliva si mi-a dat pe pula, apoi si-a dat si lui la cur si a proptit pula la gaura. Atunci nu stiam, dar acum pot sa spun ca avea ceva vechime in sexul anal, pentru ca a intrat destul de usor, iar pula mea nu este chiar mica. Era un peisaj destul de ciudat. Robert, prietenul meu din tinerete, pe care il cunosc de atatia ani, care ma ajuta la treaba si cu care beau, infipt in pula mea. Se misca bine, nu statea o clipa. In timp ce o lua in cur, si-o freca. A ejaculat pe pieptul meu, iar la putin timp mi-am dat si eu drumul in el. Mi-a spus atunci ca i-a placut si ca ar vrea sa ne mai vedem, iar eu i-am raspuns in aceeasi nota. Din acel moment vizitele mele la tara s-au indesit. Nu mai treceam pe la el pe acasa sa il chem, ca sa nu dam de banuit. I-am spus ca daca vede masina in fata portii, poate sa vina. De la el din batatura, chiar daca este ceva distanta intre casele noastre, se vedea foarte bine nuanta rosie a masinii mele. Si asa ne-am inteles mult timp. Cum vedea semnalul rosu, venea, ne faceam treaba, apoi pleca. Uneori stateam chiar pana noaptea tarziu. Costumul acela de l-ai purtat, a fost luat pentru el initial. El mi-a propus sa il cumpar, pentru ca intalnirile noastre sa fie un pic mai picante.

Eram putin uimit, asa ca am simtit nevoia sa il intrerup iar dupa ceva timp de cand vorbea numai el, dar l-am asteptat sa termine ce avea de spus:
Eu - Robert este pasiv? Eu am crezut ca este activ, mie asa mi s-a prezentat, iar din ce am facut, tot asta mi-a dat de inteles.
ST- Daca ma lasi sa imi duc ideea pana la capat, o sa intelegi!
Eu - Bine, te ascult.
ST - Cam de un an incoace, nu am mai facut-o cu el. M-a intrebat la un moment dat daca vreau sa ii las cheia de la curte, ca uneori are timp liber si poate sa vina sa mai faca ordine pe acolo. I-am spus ca nu trebuie sa se deranjeze si ca daca e sa se faca ceva in curtea aia, trebuie sa muncesc si eu, ca doar este a mea. A insistat de cateva ori, asa ca i-am lasat un rand de chei. Din momentul ala nu am mai facut-o cu el.
Eu - De ce? Ce s-a intamplat?
ST - Urmatoarea data cand am trecut prin sat, am asteptat trei ore si nu a venit. A doua oara, dupa o ora de asteptare, m-am dus la el la poarta si l-am strigat, dar nu a raspuns nimeni. Iar a treia oara cand am fost, am trecut pe la el, dar era numai nevasta-sa prin curte, care la rugamintea mea s-a uitat putin prin casa dupa ce am intrebat-o de el, iar apoi mi-a zis ca este plecat cu treaba. Mi-am dat seama ca m-a mintit, pentru ca a stat in casa cam un minut, iar bicicleta lui Robert era rezemata de gard. Nu am insistat si am plecat gandindu-ma cum sa aflu ce se petrece. Asa ca m-am suit in masina si am pornit spre casa mea de la oras, trecand prin fata portii lui, ca sa inteleaga ca am plecat. Am lasat masina in parcarea blocului unde locuiesc, m-am schimbat de haine, iar apoi m-am dus la microbuzul care merge la tara. Cum nevasta-mea era la Bucuresti, am zis ca pot sa stau cateva zile acolo, sa vad ce se petrece. In acea seara nu s-a mai intamplat nimic. A doua zi in schimb, pe la ora sase seara, aud zgomotul specific cheilor care deschid poarta, asa ca m-am dus in camera de langa cea in care ai fost si tu (adica eu). Era Robert cu un tip pe la treizeci de ani, slabut, de intaltime medie si epilat pe tot corpul. Dupa ce s-au giugiulit putin, l-a pus sa se travesteasca cu aceleasi lucruri cum ai facut si tu (adica eu). Tipul i-a supt pula, dupa care Robert l-a lins in cur, iar apoi a inceput sa il futa. Nu a fost o partida prea reusita. Cred ca era virgin sau aproape virgin. I-o baga destul de greu, o tinea un pic, iar o scotea, ala o mai sugea si tot asa. Abia tarziu de tot a reusit sa il futa cat de cat cum trebuie. Desi nervos, eram foarte excitat de ceea ce vedeam, asa ca am inceput sa o frec, iar pana sa termine ei, eu terminasem deja. Dupa ce totul s-a sfarsit si s-au imbracat sa plece, am vrut sa ies si sa il iau la intrebari pe Robert, dar am vazut ca sutienul, tanga si toate celelalte au ramas pe pat, asa ca m-am gandit ca o sa se intoarca sa le puna la loc, deci voi putea atunci sa-l confrunt, fara sa fac circ in fata acelui necunoscut.

Eram foarte curios si putin amuzat, semana cu un scenariu de film. Incercam nici macar sa nu zambesc, sa nu se simta prost, tragandu-mi buza de jos printre dinti. Am vrut sa beau, dar am realizat ca nu mai am in sticla, asa ca am lasat-o jos. El s-a simtit imediat si a comandat inca o bere pentru fiecare, iar apoi a continuat.
ST - Peste vreo zece minute, apare Robert. Deschide usa la camera si ma vede sezand pe pat. Putin uimit ma intreaba ce fac acolo, iar eu i-am raspuns pe un ton ironic ca am venit sa vad cum merge curatenia si ca intr-adevar face treaba buna. A inceput apoi sa se fastaceasca si sa spuna ca ii este greu sa se pregateasca pentru anal, fiind mai mereu nevasta-sa sau copiii prin preajma, ca nu mai simte nevoia asa mare de sex anal, ca a descoperit ca ii place mai mult sa futa decat sa ia si asa mai departe. Am stat putin pe ganduri, apoi i-am spus ca data viitoare cand mai cheama pe cineva, vreau sa ma cheme si pe mine. Asadar, eu veneam cu locul, Robert se ocupa de invitati. Am folosit metoda asta pe vreo opt, noua insi, iar tu esti ultimul dintre ei. Dar m-am saturat mereu sa stau si sa intru al doilea, sa folosesc aceleasi replici ca sa ma bag in seama, aceeasi piesa de teatru mereu, si toate astea in casa mea. Plus ca nici nu facuse mare ordine prin curte, a fost numai un pretext pentru ca el nu are loc. Iar dintre toti pe care i-a adus, tu chiar mi-ai atras atentia.
Eu - Serios?
ST - Da, ai un corp foarte frumos si un cur ca de femeie. Sincer, nu credeam ca exista funduri asa frumoase la barbati. Iar imbracat in lenjeria aia si cu peruca, chiar aratai ca o femeie cu pula, abia asteptam sa te fut.
Eu am zambit putin rusinat, i-am multumit pentru compliment.
Eu - Ce ai de gand sa faci in privinta lui Robert?
A tacut un pic, ca si cum isi potrivea cuvintele in minte, apoi mi-a zis:
ST - Mi-a placut de tine de prima data cand te-am vazut, de asta ti-am si cerut numarul. Si iti multumesc ca ai acceptat sa iesi sa bem o bere, pentru ca vreau sa te intreb ceva.
Eu - Ce?
ST - Vrei sa fii partenerul meu si sa ne vedem mai des?
Fara prea multa ezitare am raspuns:
Eu - Sincer, chiar as vrea. Mi se pare ca esti de treaba, curat si cu bun simt. E mai bine sa ai pe cineva stabil, decat sa cauti intruna pe site-uri, ca nu stii peste ce fel de oameni poti sa dai.
ST - Atunci, daca tu vei fi partenerul meu de acum, o sa ii iau cheile lui Robert si sa se descurce cum poate. Ar fi putut sa imi spuna direct daca avea ceva de zis, nu sa faca intalniri pe ascuns in casa mea, fara ca eu sa stiu.
Eu - Ai dreptate.

Eram deja luat demult de vaporii alcoolului si ma apucasera poftele erotice, dar incercam sa par cat de cat treaz. Auzindu-ma spunand ca sunt de acord sa fim parteneri de sex, parca, fara sa isi dea seama, se lumina putin la fata. Ca si cum i-ar fi iesit planul pe care si l-a propus. I-am spus zambind:
Eu - Acum va trebui sa il cinstesti pe Robert.
ST - De ce?
Eu - Pentru ca ti-a facut lipeala cu mine!
ST - Dar mai bine te cinstesc pe tine decat sa il cinstesc pe el.
Eu - Si ce dai de baut?
Stefan raspunse razand:
ST - Bere!
Eu - Atat?
ST - Mai vrei si altceva?
Eu - Da, dar nu aici.
Atunci surase in semn ca a inteles ideea si ceru nota de plata. Era cam zece si jumatate seara cand ne indreptam spre masina lui.
Eu - Dar poti sa conduci asa baut?
ST - Da, ma descurc.
Eu - Bine, cum crezi, dar nu mergem in starea asta pana la tara!
ST - De ce?
Eu - Pentru ca esti baut, e noapte si mai e si departe! Daca vrei, dam cateva ture prin oras, dar sa conduci incet!
Si am inceput sa ne plimbam cu masina. Eu tot asteptam sa zica sa mergem la el la apartament, dar cum am vazut ca nu deschide subiectul, iar eu cam aveam pofta de pula, i-am spus:
Eu - Stiu eu un loc mai retras, vrei sa mergem acolo?
ST - Nu trebuie sa ma intrebi de doua ori!
L-am dus intr-o parcare pe o strada care noaptea era intunecata din cauza copacilor care nu lasau lumina de la becurile si asa rare sa treaca. Am gasit un loc tocmai bun, la intuneric, intre peretele unei cladiri vechi si o duba. A oprit motorul si s-a uitat la mine spunand:
ST - Gata, am ajuns!
Dupa care isi lasase usor scaunul pe spate.
Eu - Desfa-te la pantaloni!
Vizibil grabit si-a desfacut cureaua si nasturii, apoi a impins pantalonii cu tot cu chiloti pana la glezne. M-am aplecat apoi cu capul peste pula lui. Era rasa perfect si mirosea a gel de dus, semn ca spera sau se astepta sa se ajunga in punctul asta. Sincer, in momentul ala nu prea ma interesa ce spera sau nu spera el, doream doar sa ii sug pula. Asa ca i-am luat-o pe toata in gura si am molfait-o pana s-a sculat, nu pana s-a facut mare, ca era destul de mare si cand era lasata. Imi place sa simt cum pula creste in gura mea. Cum nu prea stateam comod, am dat scaunul meu in spate la maxim si m-am pus in genunchi pe locul unde se tin picioarele, iar el s-a dat putin intr-o parte, desfacandu-si picioarele. Am inceput atunci sa i-o sug cu pofta, apoi i-o frecam si il lingeam sub coaie, ii luam coaiele pe rand in gura, chiar si amandoua odata. Ii prindeam intre buze locul unde coaiele se imbinau cu piciorul, apoi dadeam cu limba de la cur, pana la capul pulii, de unde incepeam iar sa o sug. La un moment dat imi pune mainile pe cap, vrand sa imi impinga pula in gat, dar i-am dat mainile la o parte si am continuat sa il sug. Si am continuat din ce in ce mai repede, pana cand i-a tremurat tot corpul dintr-odata si a inceput sa ejaculeze. Ca sa nu ii creez disconfort, m-am oprit din supt si am asteptat tinandu-i pula in gura pana s-a scurs toata sperma inauntru. Am inghitit si am continuat sa i-o sug usor inca vreo sapte, opt minute, dupa care i-am sarutat capul si fiecare coita, apoi el m-a prins de cap si m-a sarutat apasat pe buze, dupa care m-am asezat pe scaun. S-a echipat si el la loc, dupa care m-a intreabat:
ST - Vrei sa ne mai plimbam?
Eu - Nu, du-ma acasa.
Era aproape doisprezece noaptea cand a pornit motorul.

I-am spus in ce zona stau si am plecat. Cand aproape sa ajungem la locul unde trebuia sa ma lase, m-a intreaba, putin balbait si nesigur, daca vreau sa merg la el, sa ii tin companie in seara asta, pentru ca este singur. Cam tarziu, imi zic in gand, dar am acceptat. Statea in cealalta parte a orasului fata de mine, intr-un bloc, la parter. Am intrat, avea un apartament foarte cochet. Din niste poze pe care le-am vazut prin casa cred ca a lucrat sau lucra in cadrul armatei, dar nu m-a interesat in mod special, asa ca nu am insistat sa aflu. El s-a dus in toate camerele si a tras jaluzelele, dupa care a scos de la frigider doua beri, convingandu-ma sa mai beau. Dupa ce am consumat cam jumatate din bere, timp in care ne-am uitat la televizor si mi-a povestit despre apartament, cat a investit in el si alte prostii de genul asta, a zis ca se duce la baie si ca pot sa ma dezbrac ca nu ma vede nimeni. A stat vreo cinci minute, dupa care se intoarce gol pusca si vine direct la mine, fiind si eu gol. Ma ia in brate si incepe sa ma sarute pe gat si pe gura (desi cu gura ma cam feream). Imi dadea cu limba peste buze, in timp ce cu mana dreapta strangea in pumn pula lui si a mea care erau lipite, in timp ce le freca. Fara sa zica nimic, a plecat in dormitor de unde a adus o pereche de jartiere negre, o pereche de tanga negri, un sutien negru si o bluza elastica roz cu rosu, care nu imi trecea de jumatatea bucilor, probabil erau ale neveste-sii, nu stiu sigur. Le-am imbracat si apoi m-a luat in brate de la spate. Ma saruta pe gat si se freca cu pula de bucile mele, strangandu-ma cu mana destul ...



    Login