Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncantat de cunostiinta (poveste reala)
Autor : Zzzandreiz - 2018-08-31
Citita de 10640 ori - Nota 8.22 (86 voturi)
Buna, draga cititorule! Doresc sa impartasesc cu tine o noua aventura din viata mea si sper sa iti placa! Acum 3 zile ma straduiam sa gasesc un partener pentru sex. Si cereri erau, nu pot sa zic ca nu, dar stii cum e cand cauti un barbat pentru sex. Daca vorbesti cu el si e prea direct, de ce este asa direct? Daca nu prea vorbeste, de ce nu vorbeste? Daca zice din prima ca are loc si ca poate si ca totul este pregatit, parca te pune pe ganduri, parca e prea bine ca sa fie adevarat si dai inapoi. Daca nu are loc, stie toata lumea ce se intampla.

Si cum pofta de sex crestea dar nu reuseam sa gasesc pe niciunul cu care sa mi-o astampar, am zis sa nu mai fiu atat de selectiv si cu primul care se baga in seama, sa fac tot posibilul sa mi-o trag. Si ma pun pe treaba. Dau anunt pe un site si astept. Am vorbit cu vreo 7, 8 tipi, dar nimic. Cum le spuneam ca sunt pregatit si ca vreau, imediat incepeau si ei. Ba ca "nu am loc", ba ca "peste cateva zile ca acum nu pot", ba ca "nu sunt in localitate", ba ca "nu pot la ora aia" smd. M-am enervat, am inchis tot si in ziua aia nici nu am mai intrat sa verific.

A doua zi dupa ce ma trezesc, beau cafeaua, ma duc sa fac niste cumparaturi, apoi ajung acasa. Zic totusi sa intru sa vad daca poate, poate se gaseste cineva si pentru mine. Aveam 5 mesaje primite si am raspuns la toate. Primul care mi-a raspuns inapoi a fost un tip la 38 de ani, Robert. Parea un om linistit, nu foarte pervers, cu dotarea numai buna pentru mine. Mi-a spus "Ai un corp frumos, as vrea sa il incerc si eu daca se poate.". I-am spus "Da, si eu vreau, dar nu am loc". Vreo 5 minute nu a mai zis nimic. Eram sigur ca s-a dus si el dupa restu. Dar a revenit. Imi zice ca a vorbit cu cineva care are o casa intr-un sat din apropierea orasului, iar daca sunt interesat putem merge acolo. <>. Parea cam periculos. Parca nu mai eram asa dispus ca inainte. Stau si ma framant un pic. Asta tot scria "Nu mai zici nimic?", "Alo? Alo?". Imi era teama, recunosc. Dar imi zic <>. Ii zic, "Da, sunt, am fost pana la baie.". RB "Deci, ia zi, ne vedem?". Ii raspund ca da si imi da toate indicatiile referitor la ce microbuz sa iau, la ce ora, cat e biletul, unde sa cobor smd.

M-am pregatit si am plecat de acasa, desi nu prea sigur de ce voiam sa fac. <> Am ajuns in statie, am urcat in microbuz, ma pun pe scaun si il sun. Mi-a spus ca se pune sa se spele si sa il sun dupa ce cobor. A fost un drum lung. Ma gandeam la foarte multe lucruri. Era o stare de teama combinata cu nesiguranta, dar parca si putina dorinta. Imi mai trimitea mesaje ca s-a spalat, ca abia asteapta sa ne vedem, ca sper ca esti in microbuz si ca nu m-ai mintit smd.

In sfarsit, am ajuns, ma cobor, astept sa plece microbuzul din statie, pun mana pe telefon si il sun. Eu mergeam in timp ce el ma ghida. Am ajuns cam la a treia ulita de la drumul principal, fac stanga, iar dupa vreo 3, 4 case era un gard verde cu o masina parcata in fata. Mi-a spus ca este deschis si sa intru. Era o casa modesta de la tara, dar ingrijita. Curtea era curata si aranjata. Nu avea animale, nici macar caine, deci probabil era o casa de recreatie. Se deschide usa la casa si iese imbracat in pantaloni scurti si papuci. Imi zice "Cum a fost drumul? Am facut cafea? Iti place cafeaua? Bei? Sau vrei un pahar de vin?". Eu "O cafea ar fi buna, ca nu am apucat sa beau azi!". M-a dus intr-un fel de bucatarie de vara si mi-a spus sa astept acolo pana vine el. Parea un om de treaba la prima vedere, mi se mai potolisera emotiile. Vine cu doua cesti de cafea. RB "Zahar ai aici si iti pui tu cat vrei!".

Am avut o discutie scurta. De cat timp faci asta, cand ai facut ultima oara, daca ai fost si activ si pasiv, ce iti place sa faci smd. In timp ce vorbeam spune "Mie mi-a cam venit cheful! Vrei sa pun o patura aici in spatele curtii sau preferi in casa?". Eu "Cum in curte? Daca ne vede cineva?". RB "Pai, acolo nu sta nimeni, acolo stau niste vecini batrani, iar dincolo e perete. N-are cine sa ne vada!". Eu "Hai mai bine in casa! Nu ma simt confortabil in curte!". RB "Bine, cum vrei tu!".

Intram in casa. Era curatenie si ordine. Mi-a placut. M-a condus pana intr-o camera cu pat marisor. RB "Iti place aici?". Eu in timp ce imi dadeam tricoul jos "Da, e bine!". Atunci el se apropie de mine, imi desface nasturele de la blugi, imi pune mainile pe buci pe sub chiloti si incepe sa ma sarute. I-am pus mana pe pula si am inceput sa i-o frec incet prin pantaloni, iar el ma tragea spre el sa ni se atinga piepturile. RB "Intoarce-te cu spatele, apleaca-te si da-ti incet chilotii jos!". M-am intors, m-am aplecat si am inceput sa trag usor de chiloti in jos. RB "Ahh! Ce cur perfect ai!". Eu "Iti place?". RB "Da! La nebunie!". Apoi vine in spatele meu si incepe sa isi frece pula prin pantaloni de bucile mele in timp ce ma sauta pe gat. Si coboara incet cu saruturile pe spate, apoi ma saruta pe buci si in cele din urma ajunge sa ma sarute pe cur. Ma atinge usor cu palma pe spate sa ma aplec inainte, iar eu pun mainile pe o masa din fata mea. Incepuse sa ma linga in cur. Ii simteam limba cum trece peste gaurica. Ii placea, ii simteam pofta. Se impingea atat de tare cu limba in curul meu, incat simteam cum toata fata lui imi atinge bucile. Era placut. I-am pus mana pe cap si il trageam spre curul meu. Aproape ramanea fara aer. Ii simteam respiratia pe coaie. Apoi mi-am tras bucile cu mainile, iar el si-a bagat limba in curul meu si ma tragea de corp spre el. Ii simteam limba cum se misca incet in curul meu.

Se ridica si imi spune "Iti place sa te travestesi?". Eu "Ai cu ce?". Se apleaca si scoate de sub pat o cutie in care erau o pereche de tanga si o rochita foarte scurta ambele rosii, un sutien si o perechere de jartiere negre. RB "Daca vrei, am si peruca!". Nu mai purtasem niciodata peruca. Eu "Hai, da-o!". Se apleaca si tot de sub pat mai apare o cutie. Era o peruca neagra care ajungea pana la umeri. Eu "De machiat sa stii ca nu ma machiez!". RB "Nu! Daca le imbraci pe astea este suficient!". Ma pun sa ma imbrac, in timp ce el isi da pantalonii jos si se pune pe pat. Avea pula antena. Eu "Iti place?". RB "Da! Esti perfecta!". Apoi se apropie de mine si ma da cu un parfum de dama. Zambeste la mine si apoi se intinde iar pe pat. RB "Vino peste mine!". Dau sa ma pun peste el, imi zice "Invers! Da-te mai in spate!". Ajunsesem sa stau pe vine cu fundul pe fata lui si cu privirea spre picioarele lui. Dau ata de la tanga intr-o parte. RB "Misca-te!". Am inceput sa ma misc cu fundul si cu coaiele peste fata lui in timp ce dadea cu limba peste ele. Imi saruta gaurica. Baga limba in ea si ma lasam de mai multe ori in limba lui. Se vedea ca ii placea mult. Respira cu putere, parca ar fi vrut sa faca mai multe lucruri in acelasi timp si se grabea. Isi freca pula repede. Imi era o pofta sa i-o sug de mi se udase gura. <>. Il mai las un pic sa ma linga in cur, apoi ma dau la o parte si ma intind intre picioarele lui. RB "Ce? Nu iti place?". Eu "Imi place, dar daca o mai freci mult asa, mie ce imi mai ramane?". RB"Aaa, stai linistit! Eu imi dau drumul mai greu. Dar daca vrei, suge-o!".
Si am inceput sa i-o sarut, sa o ling, sa ii iau coaiele in gura, sa il ling pe sub coaie, sa i le sarut, sa ii ling pula, sa sarut capusorul, sa ii iau capusorul in gura, sa o frec de buze, ce sa mai, am profitat de ea din plin. RB "O iei toata in gura?". Eu "Am mai incercat si nu mi-a placut asa mult! Sper ca nu te deranjeaza...". RB "Nu ma deranjeaza, dar imi place si m-am gandit ca poate imi faci si mie placerea asta...". Am continuat sa i-o sug normal cu toate ca imi parea rau. El fusese un dragut cu mine. Si il sugeam incet cum imi place mie, sa simt fiecare parte din pula pe limba mea, cand se aude un zgomot. Ma uit usor spre el, dar vad ca nu a reactionat, asa ca m-am mai linistit. Apoi se aude usa de la intrarea in casa. Fac ochii mari si ma uit imediat spre dreapta, apoi la Robert (Ramasesem cu pula lui in mana.). Avea un zambet, nu fals, un zambet ca si cum as fi vrut sa iti zic, da... probabil nu mai veneai. Il intreb repede, pana sa ajunga respectivul in camera, "Cine e?". RB "E casa lui..." si nu apuca sa termine ca s-a deschis usa la camera. Ne-a prins acolo cum eram. Eu intre picioarele lui Robert cu pula lui in mana. (Il cheama Stefan, am aflat mult mai tarziu, dar o sa ii folosesc numele de acum ca sa se inteleaga mai bine) ST "Ce faceti, dragilor, ati si ajuns?". RB cu un glas nu foarte tare "Ne jucam si noi putin...". Eu privind catre Robert "Da ce se intampla, ca nu mi-ai spus nimic?". ST "Ce e, dragule, nu iti place de mine? Vrei sa plec?". Ma uit spre Robert care da foarte usor din umeri. Eu "Nu, dar nu mi s-a spus nimic ca trebuie sa mai vina cineva..." (Niciodata nu mi-a placut ideea de a face sex cu mai mult de o persoana. Mereu am evitat din start.). ST "Uite, eu sunt Stefan. Robert este un amic de-al meu si mi-a spus ca a gasit un baiat cu un fund frumos cum imi place mie, iar daca pot sa trec, poate ne placem si ne imprietenim toti trei."

Stefan este un om pe la 50 de ani, parul mai mult spre gri decat spre negru, cu o barba scurta si aranjata, grasut cu burtica, potrivit la inaltime cu o dotare cam cat a lui Robert, poate putin mai mare. Eu "Dar mie nu mi-a spus nimeni nimic si nu mi se pare corect!". ST "Bine, daca doresti, eu plec si va las sa terminati ce ati inceput...". Vorbea calm si nu forta nota, iar asta m-a facut sa am putina incredere. Eu "Nu trebuie sa pleci, dar ma simt aiurea ca mai este cineva, nu am stiut nimic si nici nu sunt obisnuit cu mai mult de o persoana!". ST "Te deranjeaza daca stau aici si privesc?". Eu "Nu...". Se aseaza pe scaun care era in spatele meu si se uita la noi. ST "Continuati, nu ma bagati in seama. Daca simti ca pot sa intervin si eu, imi spui. Mi-ar face placere.". Nu am zis nimic. M-am intins inapoi pe burta si am reinceput sa il sug pe Robert. Era liniste, nimeni nu spunea nimic. Era atat de liniste incat se auzea cum o sugeam. Stefan rupe momentul stanjenitor de liniste si spune "Iti sta bine in haine de dama si chiar avea dreptate Robert, ai un fund foarte frumos! Poti, te rog, sa stai in capra?". Ii spun "Merci!" ridic fundul si intorc usor capul spre el intrebandu-l "E bine asa?", moment in care il vad dezbracat pe scaun cum o freca incet. ST "Mult mai bine!". Dupa cateva minute Robert ma atinge de trei ori cu degetul pe umar, moment in care ma uit la el. Imi face semn cu privirea spre Stefan. Stau putin si ii zic "Daca vrei, vino si tu aici cu noi!". ST "De cand asteptam sa zici asta! Unde sa stau?". Eu "Unde ai loc...". Se pune in spatele meu, eu ramasesem in pozitia capra, si incepe sa ma atinga pe buci cu mana stanga, iar cu dreapta si-o freca. Robert apoi mi-a pus mana pe cap si m-a mangaiat usor, probabil in semn de aprobare ca l-am chemat pe Stefan. Eu continuam sa il sug pe Robert, in timp ce Stefan se facuse comod in spatele meu. Incepuse sa imi suga pula usor, sa imi ia coaiele in gura si sa ma linga in cur. Ma cam deranja barba, dar si el se straduia sa se miste incet, asa ca nu am zis nimic. <> ST "Iti place?". Eu "Da, e bine!". RB catre ST "Vrei sa facem schimb?". ST ma intreaba pe mine "Tu vrei?". Zic "Da, nu conteaza!".

Stefan se intinde in locul lui Robert, iar Robert umbla prin camera cautand ceva. <>. Exact dupa lubrifiant se uita. Pana sa se puna Robert pe pozitie, am inceput sa il sug pe Stefan. Pula lui era mai mare si mai groasa decat a lui Robert, iar coaiele erau mai mari. Am inceput la fel de grijuliu ca si in cazul lui Robert sa ii sarut capusorul, pula, sa ii sarut coaiele, sa i le iau in gura, sa il ling pe sub coaie, sa ma frec cu buzele de pula lui smd. Parca se facuse si mai mare de cand ma pusesem sa o sug. Intre timp, Robert, care imi lubrifiase si mie gaurica si lui pula era pregatit sa inceapa. Am simtit cum a pus capul la gaura si a inceput incet sa impinga. In timp ce inainta am vrut sa ii zic ca ma doare si sa o mai scoata. In momentul ala Stefan ma prinde de cap si imi baga pula in gura cat puteam sa o iau. Incerc sa dau capul inapoi dar ma tinea fix. Robert impingea din ce in ce mai tare pula in curul meu, pana cand m-a tras tare o data si a bagat-o toata. Am vrut sa zic ca ma doare dar Stefan i...



    Login