Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In vizita la unchiul me (1)
Autor : Andry1234 - 2017-08-01
Citita de 9444 ori - Nota 3.86 (56 voturi)
Salut, ma numesc Andrei si tot ce va voi povesti pe parsursul acestei fantezii este fictiune.Este prima mea fantezie si imi cer scuze de pe acum daca imi vor scapa cateva greseli gramaticale, dar si pentru lipsa diacriticelor.
Pot spune ca sunt un copil rusinos de cam 18 ani, foarte prost la sport si desigur slab la cucerit fete... eu fiind bisexual m-am axat pe partea de baieti, singurul contact fiind prietenul meu din generala Razvan cu care am tinut legatura.
Era vara iar mama deja incepuse treaba prin casa,varuit, vopsit etc. Eu mai mult incurcand-o, s-a decis sa ma trimita la unchiul meu timp de o saptamana sau chiar mai mult, timp in care avea sa termine.
Eu de cand ma stiu aveam o pasiune pentru unchiul meu, Adi, il doream atat de mult, dar imi doream totusi ca intre noi sa fie o pasiune reciproca.De cate ori aveam ocazia ma uitam cu coada ochiului la umflatura din pantalonii lui sau la abdomenul lui bine lucrat( el are aproape 30, dar pare mult mai tanar).
Cu bagajele terminate si cu fericire ca o sa am iar contact cu el am plecat spre masina. Pe scara blocului am dat de un vecin pe nume Dragos(Axel-porecla), el fiind cel mai bun prieten al unchiului meu.
-Salut Dragos, ce faci? Adi e acasa?
-Doar ce a plecat pana in oras cu o fata dar nu cred ca sta mult, poti sta la mine pana vine el.
-Nu, nu e nevoie o sa astept la usa.
-Haidee doar nu o sa stai ca un catel la usa astepdandu-ti stapanul
-Ok.
Axel era o fire jucausa si cam pervers si parea un tip de treaba, el fiind tipul de om care nu prea are emotii cand trebuie sa zica ceva important. Locuia singur si auzisem de la Adi ca din cand in cand mai aduce o fata pentru cateva zile si o fute pana se plictiseste de ea. Ma gandeam oare de ce nu a gasit nimic inca, adica arata foarte bine si are si bani, el lucrand ca ofiter in armata.
Ajuns in casa el a pus niste popcorn la facut si m-a poftit sa ma uit cu el la un serial.
-Te uiti la GOT.
-Desigur cine nu se uita?
-Aaa, deci nu te deranjeaza scenele porno, nu?
Am inghitit in sec si cu vocea putin ragusit am raspuns..
-Chiar deloc.
Imediat a ajuns si Adi acasa.
-Salut Adi, spun eu.
-Buna Andrei, vad ca ai stat la Axel cat am avut eu treaba.
In gandul meu"Ce treaba ai mai avut si tu.."
-Da.
-Hai in apartament sa iti despachetezi si sa te faci mai comod.
Dupa ce ne-am luat la revedere de la Axel am urcat sus.M-a lasat in sufragerie si am inceput sa despachetez cu gandul ca trebuie sa fac ceva, am o saptamana la dispozitie ... macar o fantezie sa imi indeplinesc si eu cu Adi.M-am pus la TV, absolut nimic bun de vazut prin urmare am lasat pe muzica si m-am lasat prada gandurilor.Tot felul de idei nebunesti dar problema principala era rusinea mea de a fi vazut drept gay. Mi-a venit o idee, de a cumpara niste pastile de adormit dar din cele mai puternice, sa ii fac o cana cu ceai si sa le las sa isi faca efectul iar eu sa fac multe "nebunii" cu Adi in timp ce doarme. Zis si facut, am fost la o farmacie si i-am spus vanzatoarei ca bunica mea nu poate adormi si ca din cel mai mic zgomot auzit se trezeste. Mi-a dat niste pastile puternice spunandu-mi ca " poti sa ii dai si cu ciocanul in cap , nu o sa se mai trezeasca in cel putin 12 ore"
Seara primesc vestea ca Axel va veni la noi si ca vom avea o seara de jocuri si filme. Planul meu se ruina iar singura idee a fost sa ma alatur lor.Se facu ora 4 noaptea si noi deja ne plictisisem, jucasem 2 ore de fifa si vazusem deja 3 filme.Axel venise cu idea de a ne baga la un poker. Primul gand imi fusese" sper Doamne sa deviam de la joc in favoarea fanteziei mele, dar oare cine va propune sa jucam pe dezbracatelea?" .. Am asteptat 5 runde si nimic. Am obosit sperand si m-am bagat la somn.
A doua zi m-am trezit pe la ora 3, am facut un dus si am iesit prin oras cu vechiul meu prieten Razvan. El este singurul care ma intelege si imi asculta ofurile si am senzatia ca si el este homosexual si ca i-am picat cu tronc de ceva vreme. El este genul unui baiat foarte sociabil,sportiv dar cu ghinion in a-si face prieteni.De cele mai multe ori imi petrec timpul stand impreuna cu el pe o banca si barfind lumea de pe strada. Cu el am mai experimentat oralul dar nimic mai mult, doar din curiozitate. I-am explicat ce plan am si ca in seara asta ma voi apuca de treaba.Mi-a zis ca e o nebunie si ca ma risc prea mult dar totusi ii surase si lui ideea si indirect m-a intrebat daca ar putea sa vina si el... I-am spus ca o sa incerc singur in seara astta si daca chiar merge il voi chema data viitoare sa ne "jucam" impreuna avand apartamentul numai pentru noi.
Seara pe la 19 ne pusesem la masa si printre altele a pus si o cana de suc pe masa pentru fiecare.Norocul meu a fost ca l-a sunat Axel si a vorbit indeajuns cat sa pun capsula in sucul lui.
-Esti si bucatar mai nou? A iesit foarte buna mancarea, spun eu mai mult de a trage de timp.
-Nu, dar nevoia te invata atunci cand esti singur.
Am inceput sa radem amandoi..Noi tot vorbeam si el tot nu voia sa bea din suc, asa ca mi-a venit o idee pe moment.
-Si, tot singur?
-Da, nu gasesc si eu una care sa arate bine si sa faca si treaba.
In gandul meu " Sa faca treaba la pat sau prin casa" si am dat un chicotit
-Ce sa le faci?...Zic sa bem cat mai suntem tineri si fara probleme.
Am intins paharul sa le ciocnim si atunci a baut cam jumate din pahar si am zis " Atat e nevoie". In 10 minute s-a dus in camera si a adormit bustean.Am vrut sa vad daca chiar a adormit asa ca m-am facut ca am nevoie de ceva si am strigat la el, i-am dat si doua palme peste fata dar nici nu a reactionat, excitandu-ma in cel mai mare hal.Nici nu stiam cu ce sa incep.Eram atat de fericit ca o sa vad bogatia ce o ascunde in pantaloni.
Am inceput prin a-l saruta pasional, simteam cum limba mea avea acces VIP in gura lui.Mi-am dat tricoul jos ramanand doar in boxeri si pantaloni scurti care erau foarte largi.I-am dat si lui tricoul si am inceput sa fac cerculete cu limba in jurul sfarcurilor si cu o mana sa ii conduc mana la pula mea sa o bag in pantaloni si sa ma joc.Am trasat o linie cu limba pe abdomenul lui pana ce am ajuns la pantalonii lui pe care i-am dat jos cu cea mai mare usurinta.Madularul meu era tun si nu mai puteam de excitat ce eram.Boxerii lui tradau o oarecare forma a penisului nesculat d...



    Login