Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In tramvai
Autor : darke - 2014-10-22
Citita de 6602 ori - Nota 6.44 (43 voturi)
De cele mai multe ori, fiind in mijloacele de transport in comun, ma uit la cei din jur, mai ales la barbati. In ziua aceea, fiind foarte aglomerat, stateam in picioare. Dupa cateva minute am observat langa mine un tip mai inalt ca mine, cam 1.90, bine facut, mai degraba masiv decat plin de muschi. Usor blondut, foarte dragut. Bineinteles, instinctiv m-am uitat catre prohabul lui. Avea o umflatura destul de mare.
Au urmat cateva minute in care privirea mea oscila intre fata lui, prohabul si geamul tramvaiului. In cele din urma m-a observat. Si eu m-am trezit din observator in observat. A fost o fractiune de secunda in care privirile noastre s-au intalnit. Stiam amandoi ce se intampla. Insa acest moment scurt a fost intrerupt brusc de statia tramvaiului. Statie in care el a coborat. Eh, inca un moment din zecile de acest gen, mi-am zis.
In ziua urmatoare, grabit fiind, am urcat in acelasi tramvai si m-am asezat pe un scaun. Concentrat fiind la telefon, nu am observat langa cine m-am asezat. Langa acelasi tip din ziua anterioara. Brusc, m-am panicat usor. S-a uitat la mine semn ca si el stie cine sunt. In timp ce ma gandeam daca sa ma ridic sau nu, acesta a inceput sa imi vorbeasca. Ma intreba daca cobor la urmatoarea sau nu. N-am prea inteles si acesta s-a si ridicat , facandu-mi semn ca vrea sa coboare. Eu ma uitam la el debusolat, moment in care mi-a zis: "Ne mai vedem.." Bineinteles ca am ramas blocat si am ranjit necontrolat. Toata ziua m-am gandit doar la asta. Si ma intrebam ce a vrut sa spuna. Existau, in capul meu, mari sanse sa iasa foarte naspa.
Evident, a doua zi, acelasi tramvai, dar singur. Dezamagit? Nu stiam. Mi-am vazut de treaba si asa a trecut ziua. Seara , obosit, in drum spre casa, cu castile in urechi si cu o ploaie batand in geam, observ cu coada ochiului cum se aseaza cineva langa mine. N-am dat atentie, pana nu i-am zarit pantofii. Era tipul, care s-a uitat la mine zambind si mi-a zis ceva..N-auzeam nimic, asa ca am zambit si mi-am dat jos castile.
-Salut, zice el.
-Salut...
- Te-am observat zilele astea in fiecare zi in tramvai. Si am observat ca si tu te uitai la mine. Banuiesc ca iti plac pantalonii mei?
- Da...sunt faini. Faini pantaloni.
- Unde cobori?
- O statie mai incolo, zic eu.
- Ok.
Si n-a mai zis nimic, pana a venit momentul sa cobor. Trec pe langa el, nu zice nimic. Cobor si observ ca si el coboara. Vine langa mine si zice:
- Vrei sa mergem la b...



    Login