Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In tramvai 2
Autor : darke - 2014-10-22
Citita de 4781 ori - Nota 7.34 (50 voturi)
In urma discutiei am aflat ca avea 30 ani si ca era insurat de 3. Am vorbit despre experientele noastre si despre lucrurile care ne plac.
La un moment dat, imi zice:
- Nu vrei sa continuam discutia asta acasa la mine. Nevasta-mea e plecata la ai ei peste weekend.
- Ba da. Coincidenta face ca si a mea e plecata cu prietenele ei la munte. Hai sa mergem, ca e prea mult fum aici, oricum

Odata ajunsi la el, ne-am asezat pe canapea si fara nicio ezitare a inceput sa ma sarute. Era asa de ciudat sa simt barba unui alt barbat pe fata mea.Dar saruta asa de bine incat am intrat in joc imediat. I-am pus mana pe pula si se simtea prin pantaloni ca era deja tare.
Fara sa stau prea mult pe ganduri l-am impins si l-am desfacut la pantaloni, i-am ridicat camasa si am inceput sa il sarut pe burta. Era asa paros si fain, ca nu m-am abtinut sa il musc usor. Intre timp ii masam pula care abia astepta sa iasa afara...I-am tras chilotii jos si i-am luat-o in mana.Era perfecta. Groasa, destul de lunga si necircumcisa...M-am apropiat imediat cu gura de ea, abia asteptam sa i-o sug. Mirosea atat de bine, a barbat. Cand i-am luat-o in gura si-a dat ochii peste cap imediat. Avea un gust superb. Am inceput sa i-o sug destul de tare si am trecut imediat la coaie. Le-am lins si pe ele, in timp ce el icnea de placere. Am ajuns si gaura curului, moment in care am inceput sa ii dau limbi intr-o veselie. El gemea si-mi dadea cu pula peste fata.
- Nu mai pot. Intoarce-te.
M-am intors si a trecut el la lins. Isi baga limba cat putea de adanc. Ma scuipa, baga cate un deget si apoi baga limba iar. Eu eram deja mega excitat si incepea sa imi curga sperma.
-Mai lasa-ma sa ti-o sug un pic, sa fie pregatita,
Dupa ce i-am mai supt-o un pic (nu puteam sa ma satur de gustul ei), intors cu spatele si si-a fixat-o in curul meu. A impins-o dintr-o singura miscare si a intrat toata.
Simteam cu efectiv mi s-a umplut stomacul. O simteam asa de calda si groasa incat am urlat. El m-a intrebat daca ma doare. I-am raspuns ca nici nu mai conteaza.
Atat de mult ne-am futut ca gaura curului mi-era praf. De la capra am trecut la pozitia pe la spate si in final misionar. Ca s-a pus peste mine si m-a cuprins si cu bratele am crezut ca explodez. Ii simteam pula cum intra si ma simteam dominat. Ma saruta asa tare si simteam ca o sa se termine. Nu simtisem greutatea unui barbat peste mine niciod...



    Login