Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn slujba Domnului P. (2)
Autor : carlito21 - 2012-11-29
Citita de 6051 ori - Nota 8.02 (194 voturi)
Au trecu trei saptamani de cand eram impreuna cu Paul si cu Domnul P., dar parca eram acolo dintotdeauna, atat de bine reusisem sa ma acomodez si sa ma integrez in peisaj. Am inceput sa preiau tot mai multe din atributiile lui Paul, care continua sa ma instruiasaca, fiind un profesor excelent. Din cand in cand, in timpul liber, contribuia la instruire si Domnul P. Chiar si fara cursurile din Anglia, se parea ca puteam sa ajung un butler priceput si talentat. Cu facultatea o duceam bine, mai ales ca eram in sesiune, iar primele examene le-am promovat, fara insa sa fiu printre fruntasi, asa cum era iubitul meu, Alin.

Cu acesta ma vedeam la noi, ori de cate ori Domnul lipsea de acasa pentru mai mult timp. Eram in examene si nu mai puteam sa ne iubim in fiecare zi! In plus de asta, aveam obligatia morala (dar si placerea) fata de Paul, mentorul meu, ca macar noaptea sau dimineta la sculare, sa-i stau la dispozitie. Iar Paul, pentru ca era un lord, nu abuza niciodata, o data pe zi fiindu-i suficient. Ca sa nu mai punem la socoteala, ca atunci cand Domnul se intorcea “obosit” de la munca, eu eram acela de serviciu, desemnat sa ma “ocup” de el si sa il “relaxez”.

La toate acestea se adaugau momentele cand uneori seara, inainte de culcare, Domnul ne dorea prezenta alaturi de el in dormitor. Din acest punct de vedere, am reusit performanta sa-i devin extrem de placut Domnului, care m-a oprit de cinci ori in patul lui, ca sa-i tin compania pana in zori! Paul a apreciat aceasta performanta si m-a laudat, desi in sinea lui probabil ca ma invidia, ca sa nu mai punem la socoteala ca trebuia sa doarma singur, fara sa-l mai incalzesc eu! Totusi, ca sa fiu onest pana l-a capat, imi placea teribil sa dorm in bratele lui Paul si sa-l las sa se bucure de mine, iar eu sa am parte de el.

Zilele se scurgeau linistit si placut, parca traiam intr-un basm frumos. Singurul lucru care ma intrista era plecarea lui Paul. Cu toate ca m-am abtinut cat mai bine, ne-am imprietenit foarte tare, il indrageam din tot sufletul si regretam enorm plecarea lui iminenta, iar el despartirea de mine. Imi tot promitea ca in vacanta de vara, cand urma sa revina in tara, se reintorcea la mine, ca sa ne revedem si sa ne bucuram iarasi unul de celalat. Vise frumoase si amagiri, ca sa nu mai fiu trist!

Intr-o zi de miercuri, in chiar ultima saptamana de servici a lui Paul, Domnul ne-a anuntat ca vineri dorea sa organizeze o petrecere de adio in onoarea lui Paul, care urma sa fie sarbatoritul serii. Am pregatit impreuna cu el, toate cele necesare petrecerii, iar seara cel care a servit am fost eu, Paul fiind sarbatoritul. Acesta, impreuna cu Domnul, a primit invitatii, prieteni foarte buni de-ai Domnului P., toti fiind rezidenti straini: 4 englezi, 3 americani si unul olandez, avand in jur de 40 de ani, cu exceptia celui olandez, care avea in jur de 30 de ani. Acesta arata cel mai bine, alura atletica de gimnast si chipul de actor de la Hollywood, macho man, cu fata nerasa, in genul lui Gerard Butler. Vazandu-ma ca ma holbez prea mult la tip si ca inghiteam in sec, Paul s-a apropiat de mine si mi-a soptit:

- Atentie mare! Aparentele inseala! Tipul e periculos si foarte parsiv! E extrem de brutal! Te incaleca si de fute pe nepregatite, asa pe sec, nu-si pune niciodata prezervativ. E dur ca o bruta, te fute fara menajamente si e incantat sa-si chinuie partenerul. La sfarsit, dupa ce se goleste in gura ta, nu-ti spune nici macar o vorba frumoasa sau un multumesc! Dar o sa am eu grija de el! Seara asta va fi a lui!

Odata sositi toti musafirii, am inceput sa-i servesc cu gustari si bautura. Domnul P. a luat cuvantul si i-a anuntat pe invitati ca petrecerea era data in onoarea lui Paul, care era eroul serii, deoarece acesta urma sa-si incheie activitatea, chiar la finele acelei saptamanii, urmand sa plece in State, pentru continuarea studiilor universitare. Paul fiind cunoscut si apreciat de invitati, acestia si-au exprimat regretul ca nu-l vor mai vedea, dar i-au urat succes la facultate, in SUA.

- Domnilor, va multumesc pentru aprecieri si incurajari! Vreau sa va asigur ca am un inlocuitor de nadejde, care sper sa continue cu seriozitate si profesionalism activitatea mea. Vi-l prezint pe Ionut, noul butler al casei.

Toti barbatii aceia, au devenit brusc curiosi fata de persoana mea, asaltandu-ma cu cereri de mancare sau de bautura, dar in fapt, pipaindu-ma cu nerusinare, ca sa se convinga de dotarile mele. Pe neasteptate, a aparut in fata mea Mark, olandezul frumusel, care dintr-odata m-a apucat dintre picioare si m-a strans cu putere, de mi-au dat lacrimile de durere. Apoi fara jena, si-a bagat mana in pantaloni mei, pipaindu-mi curios fesele si gaurica, declarand cu voce tare:

- Esti valabil, tipule! Ard de nerabdare sa ti-o trag!

Situat in cealalta parte a salii, Paul a urmarit toata scena apoi, apropiindu-se de mine, mi-a soptit printre dinti:

- Nu te mai necaji, Ionut! Da-l in pula mea, de obsedat nesimtit! Lasa, ca am eu ac de cojocul lui! Ai sa vezi, chiar in seara asta! Domnilor, va rog putina atentie! Vad ca toata lumea a mancat si a baut, cred ca e timpul sa trecem la distractie. De acord?
- Da! Da! Sa inceapa distractia!
- OK, domnilor! Deci, toata lumea dezbracarea la pielea goala! Inclusiv tu, Ionut. Haideti sa trecem in salon.

Cu totii, cuprinsi de frenezie si de nerabdare, s-au dezbracat repede, ramanad complet goi.

- Domnilor, dupa cum v-a anuntat Alex, eu fiind eroul serii, conform traditiei am dreptul sa-mi aleg partenerul. Partenerul meu va fi..., va fi...
- Haide, nu ne mai fierbe atata!
- Partenerul meu din seara aceasta va fi ... Mark! Sa stii Mark, ca de mult mi-am dorit sa fii fetita mea!

Acesta s-a albit la fata imediat, apoi a inceput sa protesteze :

- Domnilor, nu e corect! Doar stiti cu totii ca eu sunt numai activ! Sunt virgin cu totul! Nici macar nu am supt pula vreodata! Eu ma imbrac si plec!
- Nu! Nu! Regula, e regula!
- Dragul meu Mark, te rog sa nu fii nesimtit, ca te excludem din cercul nostru! a spus Domnul P., in calitate de amfitrion si organizator al petrecerii. Cunosti foarte bine cutumele noastre! In fond, pentru toate trebuie sa fie un inceput! Sansa ti-a suras astazi tie, a mai adugat Alex, zambind ironic. Toti ceilalti participanti chicoteau, incantati de alegerea lui Paul. Nu prea il simpatizau pe Mark.
- Sa stii Mark, ca nici unul din noi nu mai suntem virgini! Tu erai exceptia, a completat Frank, unul din invitatii americani.
- Bine, raman, dar sa va purtati frumos cu mine! OK, Paul?
- Bineinteles, Mark! Domnilor, va rog sa va asezati comod si “let's start the show!” Ionut, ajuta-ma sa intru in erectie cat mai repede, pentru acest domn fabulos!

Am ingenunchiat la picioarele lui Paul si, in admiratia tuturor, am inceput cea mai senzuala si seducatoare felatie pe care am facut-o eu vreodata, condimentata cu miscari copiate din ultimele filmulete de gen, pe care le-am vazut si experimentat impreuna cu Alin! Succes garantat! Aplauze la scena deschisa! Dupa mai putin de 10 minute pula lui Paul arata ca o teapa, lunga si dura, tocmai buna pentru futut. Cei din asistenta erau la fel de incalziti si de excitati!

- Multumesc, Ionut! Esti un profesionist veritabil! Nu-i asa, domnilor? Mark, e randul tau! Te rog sa stai capra, aici pe covor, langa mine!
- Nu mai vreau! M-am razagandit! Plec acasa, chiar acum!

In protestele generale, Mark a fost insfacat de ceilalti invitati si a fost culcat pe spate, cu picioarele in sus deasupra capului, iar fundul liber, gata sa fie dezvirginat. Paul si-a pus un prezervativ peste pula, a lubrifiat-o putin cu saliva, a ingenunchiat intre coapsele largite ale lui Mark si brusc, dintr-o singura miscare, i-a strapuns fundul cu putere. Alex a racnit ca un disperat, zbatandu-se sa scape din pula lui Paul si mainile celorlalti musafiri! Fara succes! Bratele barbatilor il tintuiau la sol, iar pula lunga si dura a lui Paul il pistona cu putere, intr-un ritm dracesc. Dupa o vreme, fata lui Mark, schimonosita de durere, a inceput sa se relaxeze, iar racnetele sale s-au transformat treptat in gemete de placere. Pula lui se intarise si devenise imensa, lunga si groasa ca un par! Ma bucuram ca nu am fost eu acela, care trebuia sa o incaseze de la el in seara aceea!

- Domnilor, vedeti cat de tare s-a excitat tipul! Virginutului nostru-i place sa o ia la gaurica! Mark, nu-i asa cati place mult de pula mea si te innebuneste cum te fut?
- Mda! Esti valabil, Paul! Dar lasa-ma putin, sa-mi trag rasuflarea!
- Imediat baby, dar trebuie mai intai sa ma golesc de seva! Si pentru ca te-ai laudat ca nu ai luat niciodata pula in gura, uite ti-o dau chiar acum! Casca gura mare si ia-o pe toata, sa vezi cat de buna e!

Paul si-a scos pula din fundul lui Mark, inrosit de atata frecare si futai, apoi si-a dat jos prezervativul. Intre timp ceilati barbati l-au ridicat pe Mark in sezut, tinandul apasat de umeri si de cap! Paul i-a incalecat mijlocul si si-a apropiat pula inrosita si belita de buzele senzuale ale lui Mark, frecandu-le usor. Silit de imprejurari, Mark a deschis gura si imediat pulanul acela lung si tare a intrat si i-a umplut gura. Apoi Paul l-a apucat strans de cap, cu amandoua mainile si a inceput sa-l pompeze cu multa vigoare. Mark gemea, dar nimeni nu stia de ce, de placere sau de durere? Apoi, aproape sufocat, a inceput sa se zbata si sa se inece cu propria saliva, care i se prelingea printre buze. Paul dadea inversunat din fund, dorind sa ejaculeze cat mai repede in gura lui Mark, inainte ca acesta sa se incece si sa se sufoce cu totul!

– Gata, iubire, ai scapat! Uite, primeste si inghite seva mea, sa vezi cat de gustoasa si buna e! Usor, usor, sa nu te ineci, ca are tata destula!

Cu pula lui Paul in gura sa, trimitand jeturi repetate, fortat de situatie, Mark inghitea sperma lui Paul, iar excesul se prelingea la vale, amestecat cu saliva, curgandu-i peste barbie si peste pieptul sau musculos. Era o priveliste foarte provocatoare si excitanta, toti eram cu ochii pe cei doi, iar sculele noastre in erectie vibrau incordate. Domnul P. si-a reluat rolul de gazda:

- Va place, domnilor, nu-i asa? Trebuie sa recunosc, ca desi a facut-o pentru prima oara, Mark a fost un baiat dragut si teribil de excitant! Merita toate onorurile si aprecierile noastre! Pauza! Ionut, te rog, sampanie pentru toata lumea, dar mai ales pentru Mark, ca o merita cu prisosinta! Doar a fost dezvirginat!

Imediat mi-am reintrat in rolul de valet si am scos de la gheata cateva butelii de sampanie frantuzeasca, parfumata si spumoasa, umpland cupele invitatilor, care le goleau una dupa alta, teribil de insetati. Apoi, Domnul P. a luat din nou cuvantul:

- Dupa programul oferit de Paul si de Mark, dragii mei, a sosit si randul vostru. Tema serii este: Dubla Penetratie! Alegeti-va partenerii, apoi daca vreti, va puteti retrage in camerele de la etaj! Mark, tu ramai cu Paul in continuare! Mai aveti nevoie de un partener. Ce zici, Ionut? Te cuplezi cu vedetele serii? Oricum, si tu ai avut un mic rol la inceput. Cred ca prietenii mei ar fi curiosi sa te cunoasca mai bine ca apoi sa te aprecieze la justa ta valoare!

Cererea lui Alex a cazut ca un traznet pe capul meu! Dubla penetrare!? Adica doua pule in curul meu? Si ce pule! Colosul ucigas a lui Mark si pula nu mai putin virila a lui Paul! Asta urma sa fie sfarsitul meu! Vazusem eu cate ceva in filme de gen, dar nu am mai facut-o niciodata! Si nici nu aveam cum sa comentez, vazusem deja reactia celorlalti la impotrivirea lui Mark. Acesta ma privea ranjind satisfacut, nerabdator sa ma sparga si sa ma chinuie! Dar ingerul meu pazitor era pe faza!

- Mark, te bucuri degeaba! Tu ramai in continuare partenerul meu, deci TU vei fi fetita noastra!
- Asadar, domnilor, “the second act of the show!” Paul, Mark, Ionut, poftiti in scena!

Nici unul din invitati nu a parasit salonul ca sa se retraga la etaj, in intimitate. Toata lumea astepta nerabdatoare reprezentatia. Toti trei am intrat in cercul creat de invitati pe covorul moale din mijlocul salonului. In timp ce Mark astepta, trist si resemnat, indicatiile de regie, eu si cu Paul ne-am asezat in pozitia 69 si am inceput sa ne sugem reciproc si sa ne mangaiem cu multa pasiune! Chiar prea multa! Depasisem conditia de actori. Spectatorii incalziti si excitati, ne urmareau reprezentatia cu placere. Dupa ce sculele noastre au ajuns la dimensiunile necesare, ne-am pus prezervativele, le-am lustruit cu emulsie lubrifianta si ne-am asezat in pozitia de lucru. Eu si cu Paul ne-am pus sub umeri cate 2 perne de la sofa si ne-am culcat pe spate, unul in fata celuilat, cu coapsele in echer, ale mele peste ale lui Paul. Stateam cu fesele lipite intre noi, cu coaiele la fel, iar cu cele doua pule, avantate in sus si apropiate una de cealalta. Paul le-a apucat cu o mana si le-a strans impreuna, formand o singura teapa.
- Domnilor! Ridicati-l pe Mark si asezati-l cu fundul in tepele noastre unite. Mark, usor! Lasa-te in jos, incet, incet, pana cad o sa ajungi cu fesele peste coaiele noastre. E perfect, Mark! Acuma ridica-te in sus, apoi coboara in jos, si tot asa!

Mark a executat comanda, fara sa mai comenteze si fara sa se ma...



    Login