Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn slujba Domnului P. (1)
Autor : carlito21 - 2012-11-17
Citita de 6492 ori - Nota 8.08 (170 voturi)
Continuarea de la “Un sut in fund = Un pas inainte !”

Nici nu stiu cum am dormit in noaptea aceea, fiind frant de obodeala si epuizat de emotiile si trairile intense care ma coplesisera in ziua precedenta, dar m-am trezit in bratele ocrotitoare ale lui Paul, cu capul culcat pe pieptul sau, care urca si cobora in ritmul respiratiei sale profunde, de barbat tanar si in putere. Paul inca dormea, fiind cufundat intr-un somn adanc si odihnitor. Incepuse sa-mi fie drag baiatul asta simpatic, priceput la toate, generos si atat de prietenos. Mi l-as fi dorit din suflet sa fie fratele meu mai mare, cu toate ca mai aveam inca trei frati: un frate si o sora, mai mari ca mine, casatoriti, la casele lor si un frate mai mic ca mine, elev in clasa a opta. Stiam insa ca Paul urma sa plece curand in America, asa ca nu avea rost sa ma leg sentimental de el, ramaneam prieteni si numai atat! Cand ceasul desteptator a sunat, aratand ora 5,30, Paul s-a trezit, apoi m-a strans cu caldura in brate, privindu-ma cu drag:

- Buna dimineata, Ionut! Cum ai dormit? Te-ai odihnit bine?
- Buna dimineata, Paul! Da, am dormit la tine in brate ca un copilas! A fost nemaipomenit de bine! Nu am visat nimic si cred ca nici nu m-am miscat prin somn. De mic am fost obisnuit sa dorm cu cineva in pat, acasa fiind patru frati, intr-un apartament de 3 camere. Sper ca nu te-am deranjat!
- Nicidecum! Mi-a facut placere sa te tin in brate si sa simt cum ai adormit imediat, ca un prunc la sanul mamei sale. Erai asa de dulce, ca nu am rezistat si te-am sarutat pe ceafa, dar tu n-ai simtit ca deja dormeai, apoi m-am prabusit si eu intr-un somn adanc si fara vise. Pentru amandoi, ziua de ieri a fost lunga si obositoare! Gata cu leneveala! Scularea, ca azi avem multe de facut! Imediat se trezeste si Domnul!
- La ce ora?
- Intotdeauna Domnul se scoala la ora 7 fix. Haide, sa ne facem dusul si sa ne echipam, apoi sa ne ocupam repede de Domnul.

Ne-am spalat, ne-am echipat si imediat ne-am apucat de treaba. Mai intai la jacuzzi, pentru ca in seara precedenta, am lasat sala vraiste, apoi am mers cu Paul in dresingul Domnului, avand grija sa nu-l trezim pe acesta, care dormea pe burta, dezbracat, iar plapuma alunecase usor de pe el, lasand la vedere spatele sau lat si cele doua fese musculoase si foarte apetisante.

Am aflat de la Paul, ca Domnul urma sa plece in ziua aceea la Cluj intr-o calatorie de afacere, iar la intoarcere se oprea la Poiana Brasov, pentru tot weekendul. Urma sa revina la Bucuresti, abia lunea urmatoare, pe la pranz. Deci, cateva zile, ramaneam numai noi doi! Ideal pentru mine, fiindca puteam sa ma instruiesc si sa invat o serie de lucruri noi, atat de necesare noului meu job!

I-am pregatit hainele Domnului pentru ziua aceea, apoi am facut bagajele, cu cele necesare calatoriei si weekendului la munte, inclusiv echipamentul sau de ski. Dupa aceea, le-am dus jos la masina, iar Paul a fixat schiurile Domnului sus, pe portbagaj. SUV-ul era pregatit de drum, cu toate cele necesare. La intoarcerea de la garaj, ne-am intersectat cu Domnul, care numai in boxeri, se indrepta catre sala de forta, ca sa-si faca exercitiile de dimineata.

Am intrat la bucatarie si am pregatit repede micul dejun pentru Domnul: omleta englezeasca (cu bacon, carnaciori picanti, ciuperci proaspete, branza cheddar, rosii cherry, ceapa verde si fasole boabe din conserva) si in plus, toast din paine de secara, unt de casa, gem de coacaze, fresh de portocale si grapefruit, iar pentru Domnul, special, o cafea espresso foarte tare si fara zahar. Din spusele lui Paul, de regula, acesta era micul dejun pe care Domnul il servea acasa. Nu era complicat de loc si se pregatea foarte repede. Am fost surprins cand am vazut ca Paul a intins pe capatul unei mese din bucatarie un servet alb de panza, peste care a asezat mancarea si trei farfurii cu tacamuri. Imediat a sosit si Domnul, care s-a asezat la masa firesc, poftindu-ne si pe noi. Eram cu totul socat, iar Domnul a sesizat asta:

- Ionut, te vad oarecum surprins! Da, imi place sa servesc micul dejun cu voi, pentru ca tineretea si pofta voastra de viata, ma stimuleaza si imi da un tonus ridicat pentru toata ziua! Pana la urma, sunt si eu un om si imi face placere sa scap de eticheta si de conventii rigide. Paul, te rog sa-l pui pe baiat in garda, sa nu faca infarct cand o sa ma vada prin casa, numai in izmene si papuci!
- V-am vazut deja, Domnule! Azi dimineata, cand mergeati la gimnastica.
- Aaa! Bun! Dar vad ca n-ai lesinat! La naiba, pana la urma suntem numai intre noi, numai intre barbati!

Dupa ce si-a baut cafeaua, Domnul s-a retras la el, apoi la plecare, s-a oprit cateva minute la bucatarie, ca sa lase ultimele instructiuni pentru Paul. Ca de obicei, extrem de punctual, la 8,30 am auzit masina demarand din fata casei, iar apoi Paul a revenit in bucatarie, imbujorat de gerul de afara!

- Gata, Domnul P. a plecat! Am ramas liberi si singuri, pana luni dimineata. Ti-am spus eu, ca Domnul pleaca destul de des! Practic, acasa sta foarte foarte putin, de aceea are nevoie de cineva de incredere! Haide sa ne continuam treaba, iar tu sa incepi sa inveti rosturile casei!

Am mers in dormitor, am aerisit, am strans asternutul folosit in noaptea trecuta si am pus unul nou si curat. Cat timp eu m-am ocupat de baia Domnului, Paul a aspirat, a facut curat si ordine in dormitor. Apoi am finisat in camera de ceai si in biroul Domnului, unde nu prea am avut mare lucru de facut. In dresingul Domnului am luat primele lectii despre hainele lui, cum se aranjeaza pe umerase si suporturi, ce se face cu cele folosite si purtate, ce haine are, cand si cum trebuie sa le pregatesc, in functie de programul acestuia: pentru birou, pentru intalniri de afaceri, pentru ocazii mondene, calatorii, etc., etc. Am fost precaut si am luat o agenda din camera lui Paul, ca sa-mi notez toata aceasta avalansa de informatii noi.

Una peste alta, am strans 2 cosuri mari, cu lenjerie de pat, prosoape, rufele si hainele domnului, cat si ale noastre, alte maruntisuri, pentru spalat. Insa, in casa nu se spala nimic, Domnul avand o femeie care se ocupa de tot ce insemna spalat si calcat. In restul locuintei fiind curat, nu am insistat prea mult, nici macar nu era praf ca sa avem ce sterge. La ora 11 am facut o pauza si am baut cate o cana de ceai fierbinte si aromat. Pana la ora 12 am terminat cu toate, inclusiv cu florile! Dupa ora 12 a venit nepotul Doamnei Clara sa ia hainele murdare la spalat si sa le aduca pe cele curate.

- Dupa amiaza suntem liberi, program de voie. Astazi nu gatim, ca mai avem mancare de ieri! Cred ca ar fi bine sa-ti anunti amicii si parintii, ca ti-ai schimbat adresa si poate maine treci si tu pe la facultate, ca sa vezi ce mai e nou. Cand ai primul examen?
- Peste o saptamana, dar marti mai am de sustinut un eseu.

Am intrat in biroul lui Paul si am sunat acasa. Am vorbit cu ai mei si le-am dat vestea cea mare, ca mi-am gasit un job bine platit, cu cazarea si mancarea asigurata, ca programul era flexibil, putand sa-mi fac in paralel si studiile universitare. Mama era in al noulea cer de fericire si repeta in nestire, multumiri aduse lui Dumnezeu, pentru asa mare noroc, dupa necazul avut cu somajul tatei. Acesta, la randul sau, nu mai putea de bucurie ca a scapat de povara imposibila a cheltuielilor cu facultatea mea si voia sa vina urgent la Bucuresti, ca sa-l cunoasca pe binefacatorul meu si sa-i multumeasca personal. Mi-a luat ceva timp ca sa-i temperez si sa-i linistesc, spunandu-le ca eram ocupat si ca in vacanta de dupa sesiune, voi fi mai liber si atunci, poate ca voi merge eu acasa, ca sa ne revedem. Apoi l-am sunat pe Alin, care era si el in Bucuresti, fiind ocupat cu mutarea la noua lor locuinta. L-am informat pe scurt ca mi-am gasit un job si ca m-am mutat la noua adresa. Paul, care chibita indiscret pe langa mine, ma tot indemna sa-l invit la noi, ca sa-l cunoasca si el. I-am dat noua mea adresa si am convenit sa ne vedem la noi, in seara aceea.

Dupa ce am servit masa de pranz, Paul si-a luat in serios rolul de profesor si a inceput sa ma instruiasca temeinic. Timpul a trecut repede si placut, Paul avea talent de profesor, punctand informatiile multe si bogate, cu anecdote si picanterii, din experienta lui cu Domnul P.

Se inserase si Alin trebuia sa soseasca. Se pornise sa ninga si sa viscoleasca. Cand a sunat soneria, l-am intampinat amandoi pe Alin, carui nu-i venea sa creada ceea ce vedea. Doi baieti veseli si aratosi, de aceeasi inaltime, imbracati la fel, in niste uniforme elegante, cu monograme aristocratice!

- Buna Alin! Hai intra, ce te-ai blocat asa si te uiti la noi ca la doua vedenii ?!
- Da, e adevarat! Nu ai gresit adresa! Esti inca in Bucuresti si el e tot Ionut, prietenul tau! Iar eu sunt Paul, colegul sau de servici!
- Buna seara! Da’ ce surpriza! Ma bucur sa te cunosc, Paul! Eu sunt Alin, coleg de facultate cu Ionut! Cred ca ti-a povestit despre mine.

Dupa ce si-au stransa mana, Alin s-a repezit asupra mea, m-a luat in brate, strangandu-ma cu putere, apoi m-a ridicat in sus, rotindu-se cu mine:

- Doamne, ce dor mi-a fost de tine, draga Ionut!
- Si mie de tine, nebunul meu frumos! Nu mai puteam de dorul tau si ma gandeam numai la tine!
- Stii, de Revelion am si plans de tristete, ca nu eram impreuna!
- Gata, gata, porumbeilor! Intrati in casa, ca patrunde zapada si frigul!

Am intrat toti trei, iar dupa ce Alin s-a facut comod, ne-am asezat la taclale in salon, la o ceasca de ceai fierbinte si aromat, tocmai bun pentru o vreme ca aceea. I-am povestit pe indelete lui Alin tot ce se intamplase cu mine de cand nu ne-am mai vazut, iar el a facu la fel. Din cand in cand, Paul ne intrerupea, cerand amanunte si lamuriri, fiind extrem de curios sa ne cunoasca pe amandoi, cat mai bine.

- Acuma, ca v-ati clarificat si v-ati mai temperat dorul unul de altul, va propun sa cinam ceva!
- Excelenta idee, Paul! Unde servim!
- In sufragerie, bineinteles! Doar avem un musafir! Ocupa-te tu de Alin, pana am sa pregatesc eu totul!
- Va multumesc frumos, baieti! Dar nu trebuie sa va deranjati pentru mine!
- Ce vorbesti, Franz?! Aici esti intr-o casa de aristocrat englez! Avem niste reguli, care nu se incalca niciodata!

Dupa ce am servit cina, ne-am retras jos, in apartamentul nostru, unde evident ca am inceput sa ne simtim bine, toti trei. Credeam ca Alin va fi inhibat si nu v-a accepta usor prezenta lui Paul in jocul nostru erotic, dar nu a fost asa. Alin s-a dovedit un baiat extrem de deschis si de elegant, nu a facut nazuri, nu era gelos, din contra, parea ca il placea foarte mult pe Paul. Si Paul la fel. Mai degraba, eu eram cel gelos!

Stateam toti trei tolaniti si imbratisati pe caneapeau extinsa din living, sarutandu-ne si mangaindu-ne cu multa pasiune. Paul a dus o sticla de vin rosu, puterea ursului, pentru a incalzi si mai mult atmosfera. Apoi ne-am luat la supt reciproc sculele, incantati de cat de mari si de frumoase erau, iar la final ne-am daruit seva unul, altuia, extaziati de gustul ei minunat. Petreceam cu totii foarte bine si ne simteam excelent! Alin s-a imprietenit repede cu Paul si eram toti, ca niste frati!

- Baieti, s-a facut tarziu! Ati fost extraordinari amandoi! Alin, mi-a facut placere sa te cunosc si sa ma bucur de tine. Ai fost un dulce! Esti un baiat extra, din toate punctele de vedere! Eu o sa ma retrag dincolo, in dormitor! Dar voi doi, porumbeilor, puteti sa continuati! Sunteti asa de flamanzi, unul de celalat, incat sunt convins ca si dimineata o sa va gasesc inclestati, iubindu-va de zor!

Cata dreptate a avut Paul! A urmat o noapte ...



    Login