Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn seara cand l-am cunoscut pe Giani (2)
Autor : topboy - 2018-01-24
Citita de 6777 ori - Nota 7.93 (163 voturi)
Imediat mi-am schimbat pozitia si m-am asezat comod intre picioarele lui musculoase si flocoase de unde se degaja un miros puternic de pula si de transpiratie masculina care ma excita si mai tare. Am inspirat cu placere acel miros si m-am apucat meticulos de treaba pe care o stiam eu cel mai bine, sa-i sug pula. Si ce pula fantastica aveam in fata mea: lunga de 22 de cm (dupa afirmatia lui Giani), groasa si dura ca un salam, cu venele proeminente, care o faceau si mai noduroasa, cu un cap umflat si rozaliu, complet belit, contrastand cu culoarea maronie a pielii de pe pula.

La inceput am lins-o ca pe o acadea pe toate partile, de la cap pana la radacina care se pierdea intre flocii desi si creti, fara sa-mi scape nicio particica din ea. Apoi am deschis larg gura si i-am cuprins intre buze capul acela umflat care mi-a umplut imediat toata gura. De placere am inceput sa-mi ploua in gura si am inghitit saliva aceea care capatase un gust puternic de pula. I-am masat capul pulii cu limba, apoi am inceput sa-l sug ca pe un biberon, facandu-l pe Giani sa geama de placere. Am incercat sa fac si eu miscarea de du-te vino pe care mi-o facuse Giani, dar mi-a fost imposibil la dimensiunile imense ale pulii. Nu-mi incapea in gura nici macar un sfert din ea. Insa macar m-am straduit, ca sa nu-si faca tipul impresie proasta despre mine.

- “Lasa baby, nu te mai chinui! Stiu si eu ca am o pula de armasar. Mai bine te fut eu putin in gura, ca sa-ti fac si tie o placere.”

Apoi Giani s-a asezat pe o parte, m-a apucat de cap si m-a tras aproape de pula lui teapana si dura.

- “Casca gura mare, baby si strange-mi pula cu buzele. Asa e perfect. O sa am eu grija sa nu-ti fut prea tare omusorul, ca sa nu ti se faca greata. Ma pricep bine la asta, la cata muie am dat la viata mea.”

Imediat Giani a inceput sa dea din cur, sa ma futa temeinic in gura, avand grija sa nu-mi izbeasca prea tare uvula, ca sa nu-mi provoace senzatia de voma. Giani nu s-a laudat degeaba, era meserias, ma futea gospodareste si cu pricepere, iar eu eram in al noualea cer de placere. A tinut-o asa vreo 10 minute, iar eu eram din nou gata sa ma golesc. Nimeni pana atunci nu mi-a dat o muie asa de meseriasa, asa de mult timp. Nu-mi era greata de loc si as fi vrut sa ma mai futa, dar Giani si-a scos pula din gura mea zicandu-mi:

- “Gata, ajunge de incalzire. Stiu ca ai mai vrea sa-ti dau muie, dar nu vreau inca sa ma golesc. O sa-ti mai dau muie dupa ce o sa te fut in cur. Sa trecem la lucruri mai serioase. Pune-te pe spate cu genunchii la gura si curul in sus. Asa e perfect. Doamne, ce ce pizdulice roza si creata ai! Mai ca-mi vine sa-mi bag pula in ea chiar acum!”

Giani s-a aplecat spre noptiera si a scos de acolo mai multe chestii: un prezervativ, un tub cu lubrifiant si o sticluta inchisa la culoare cu buson negru. Dupa aceea si-a pus tacticos un prezervativ foarte subtire si extrem de transparent, apropape invizibil. Si-a turnat in palma gelul lubrifiant cu care si-a uns bine pula, apoi a inceput sa-ma unga intre buci si la pasarica. La scurt timp si-a bagat doua degete in fundul meu si a inceput sa le roteasca usor masandu-mi anusul si lubrifiindu-l bine. A mai turnat niste gel si m-a penetrat cu trei degete deodata, iar eu am inceput sa gem pentru ca ma cam durea.

- “Lasa baby, nu mai geme asa, ca trebuie sa-ti obisnuiesc pasarica cu grosimea pulanului meu! Fii fetita cuminte, ca durerea o sa-ti treaca imediat. “

Dupa cateva minute s-a oprit din masat si mi-a intins sticluta maro ca sa inspiri din ea.

- “Ia de aici si trage pe nas de cateva ori. Asa e bine. Acum craceste-ti picioarele si ridica-le putin in sus. E perfect, baby.”

Giani m-a apucat de ambele glezne, si-a proptit pula lunecoasa intre fesele mele si a inceput sa impinga cu putere. In momentul cand capul pulii a inceput sa treaca prin rozeta mea am simtit o usoara durere, dar era absolut suportabila. Giani a continuat sa-si impinga pula lui uriasa pana cand i-am simtit coaiele mari si paroase ca mi-au lovit fesele.

- “Gata, iubire! Am bagat-o pe toata, pana la radacina! Nu-i asa ca nu te-a durut de loc?! Ti-am spus eu ca o sa fie bine. Acuma o sa stam putin asa pana cand o sa ti se obisnuiasca pizdulicea cu pulanul meu. Dupa aia, sa te tii! Futai pe vatrai! Ai sa vezi ce misto o sa fie! O sa-ti placa la nebunie!”

La scurt timp Giani a inceput sa dea din cur, sa ma pompeze voiniceste, intr-un du-te vino intens si rapid. La inceput ma durut putin, apoi durerea a disparut si am simtit o placere intensa de fiecare data cand in cursa lui pistonul acela dur si fierbinte imi apasa prostata. Niciodata nu am simtit o placere mai mare si am inceput sa gem de placere. Ca sa ma faca sa tac, Giani s-a lasat peste mine si mi-a astupat gura cu un sarut patimas!

Era peste puterile mele de a suporta! Placerea pe care mi-o producea Giani era unica si colosala! Simteam cum eram posedat si penetrat de el prin toate orificiile mele: in fund de pula lui uriasa, iar in gura de limba lui mare si musculoasa, transformata parca intr-o pula mai mica.

- “Giani, nu mai pot de atata placere! Ma innebunesti. Vai ce bine e sa fiu futut in cur! Iar tu esti formidabil! Un adevarat Master Fucker!”
- “Ma bucur iubire ca-ti place asa de mult cum te fut! Taci cu tata si ia de aici pula pe saturate!”

Eram asa de entuziasmat de futaiul lui Giani incat i-am cuprins fesele cu picioarele ca intr-un cleste si l-am tinut apasat peste mine. Insa Giani continua neobosit sa dea din cur si sa-mi soarba orice rasuflare. Eram strans imbratisati si inclesati unul in celalat si parca pluteam in alta lume imbatati de o placere imensa. Eram asa de ametit incat nici n-am simtit cand mi-am dat drumul, stropind cu sperma mea calda abdomenele noastre impreunate.

- “Sa-ti fie de bine iubire! Vad ca te-ai usurat a doua oara. Nu-i nimic baby, nu te rusina, ca asa-i la inceput..”
- “Ah! Asa! Daa! Fute-ma cum pot tu mai tare! Vai ce misto e!”
- “Baby, o sa te mai fut inca un pic, apoi o sa-mi golesc si eu slobozul, ca ma dor coaiele cat de pline sunt.”
- “Asa de repede? Giani, mai vreau sa ma futi! Nu o scoate inca din pasarica mea, care e innebunita dupa pula ta minunata!”

Insensibil la rugamintile mele, dupa cateva minute Giani si extras pula din funduletul meu avid dupa ea, s-a ridicat in genunchi, si-a scos repede prezervativul si mi-a zis:

- “Baby, vino aici langa pula mea! Casca gurita mare ca sa-ti dea taticu sa bei caimac gros si gustos, cum n-ai mai gustat tu niciodata! Smantana de barbat adevarat, nu pisoarca de putoi cu cosuri pe fata.”

M-am postat repede cu gura cascata in dreptul pulii sale pe care Giani o labarea de zor. Imediat a tasnit o salva de sperma calda, care mi-a stropit fata. Dar apoi i-am luat capul pulii in gura, iar restul de seva barbateasca ai intrat cu putere umplandu-mi toata gura.

Epuizat de efort si satisfacut de ejaculare Giani s-a trantit pe pat, iar eu stateam in fund langa el ca sa savurez cu placere sperma lui calda si cleioasa. Eram pur si simplu innebunit de gustul ei atat de puternic si de barbatesc. Dupa aceea m-am intins langa el si i-am soptit cu o voce ragusita de excitare si emotie:

- “Giani, ai fost fantastic! Mi-a placut enorm cum m-ai futut. Iar pula ta e o comoara. O mai vreau in mine, ca nu m-am saturat de ea.”
- “Baby, ma bucur tare ca ti-a placut cum te-am futut. Fii linistita ca n-am terminat cu tine, iar noaptea e lunga. Iti mai da Giani pula, pana o sa te saturi. Daca iti place asa mult de pula mea, fii fetita harnica si curata-mi-o bine cu limba. Poate imi dai niste limbi si pe la coaie, ca sa-mi sporesti placerea.”


M-am culcat intre picioarele sale paroase si am inceput sa-i ling pula de zor. Dupa ce am lustruit-o bine cu limba, m-am ocupat de coaiele lui mari si flocoase, care atarnau blegite intre picioare. Am incercat sa le iau in gura, iar Gianisi-a ridicat picioarele in sus, ca sa le iau mai usor la supt. Abia atunci am inteles mai bine mirosul acela specific si intens care se degaja din zona lui genitala. Era de la coaiele transpirate pe care n-a apucat sa se spele dupa 10 ore de stat in caldura torida din cabina dubitei sale. Dar nu m-a deanjat foarte tare, m-am obisnuite repede cu cu el, pana la urma era un miros barbatesc care pe mine ma excita la culme.

Dupa ce i-am supt bine coaiele, am inceput sa-l ling intre picoare, asa cum o facuse si el cu mine. Incantat de manevra mea, Giani s-a rasucit pe burta si ridicandu-si curul in sus, m-a rugat:

- “Baby, ce mult mi-ar place sa te ocupi putin si de curul meu! Mangaie-l putin cu limba, asa cum ti-am facut si eu.”

N-am mai facut asa ceva niciodata, dar nici nu imi era sila. I-am cuprins bucile ferme si paroase in palmele mele si am inceput sa le ling de zor. Mi-a luat vreo 10 minute pana cand le-am spalat bine cu limba si i-am netezit flocii asprii si creti. Apoi i-am largit fesele ca sa-mi pot baga fata intre ele si sa-I ling rozeta, care era practic mascata de un smoc negru de floci. I-am netezit bine cu limba scotand la vedere rozeta lui negricioasa si incretita, pe care am inceput sa o ling cu nadejde.

- “Asa, asa! Oau ce bine e! Linge-o mai apasat, ca sa-ti simt mai bine limba in curul meu! Daca vrei, poti sa ma si futi cu ea, ca-mi place la nebunie!”

Cum era sa-l refuz pe Giani dupa placerea colosala pe care mi-a produs-o cand m-a futut in cur?! In fond, ce mare lucru era sa-l ling in cur si sa-i ofer o placere, daca asta isi dorea el atat de mult?

Asa ca m-am apucat constiincios de treaba, am inceput sa-i ling temeinic rozeta, iar mai apoi mi-am bagat limba in rozeta si am inceput sa-l fut cu ea. Recunosc ca nu a fost prea usor la inceput, pentru ca nu ma pricepeam, dar m-am prins repede cum statea treaba si apoi totul a mers foart...



    Login