Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn seara cand l-am cunoscut pe Giani (1)
Autor : topboy - 2018-01-20
Citita de 7271 ori - Nota 8.13 (152 voturi)
Era in vara de dupa bacalaureat. Desi am reusit la Bac, nu aveam prea mari sanse sa intru la o facultate fara taxe, iar familia mea nu ma putea sustine financiar. Asa ca mi-am cautat imediat de lucru si am gasit un job bunicel la depozite, la o firma de distributie piese auto. Fiind un baiat istet m-am acomodat repede cu munca fiind de indata apreciat si remarcat de sefi dar si de colegii de munca.

In fiecare seara dupa terminarea programului ne opream cu totii la un bar din apropiere sa ne racorim cu bere si sa jucam biliard. Eram nou venit si nu-i stiam pe toti colegii, acolo veneau si baietii de la distributie, dupa ce isi terminau traseul zilnic. De la inceput l-am remarcat pe Giani, un tip mai mare ca mine cu cativa ani, foarte chipes si bine cladit, sofer la distributie, care facea echipa cu Seby un alt tip bine si care era varul sau.

In seara aceea stateam singur la masa si ma uitam la cei care jucau biliard langa mine. Deodata am auzit la spatele meu o voce baritonala:

- “Colegu, ai toate locurile ocupate?”
- “Nu, in afara de al meu restul sunt libere,” am raspuns eu privindu-l pe tipul care m-a abordat.
- “Esti nou pe aici, dar te-am vazut de cateva ori pe la depozite. Pe mine ma cheama Giani, iar el e Seby, varul si colegul meu de echipa.”
- “Iar eu sunt Matei. Da, sunt nou la firma, angajat de doua saptamani.”

Apoi fara sa mai vorbim am continuat sa urmarim jocul de la masa de biliard de langa noi. La incheierea partidei Seby a luat locul invinsului, iar eu am ramas numai cu Giani. Imi placea foarte tare de tip, fiind chiar genul meu: brunet, cu parul usor ondulat, inalt si bine facut, cu un spate lat, pieptul masiv, niste brate si picioare puternice.

- “Cum ti se pare serviciul pe la noi?” m-a chestionat Giani studiindu-ma cu atentie.
- “E bine, m-am obisnuit si ma impac bine cu colegii,” i-am raspuns eu politicos.
- “Imi pari cam pustan. Ai terminat liceul?”
- “Da, tocmai am luat bacul si am implinit deja 18 ani.”
- “Bravo! Si de ce n-ai dat mai departe, asa cum fac majoritatea celor ca tine?”
- “Nu m-am simtit pregatit pentru facultate. Poate la anul viitor. Vreau sa urmez automatica si acolo e batalie mare.
- “Deci o sa fim colegi o bucata de vreme.”

Conversatia noastra a mai decurs o vreme in aceeasi maniera, pana cand Seby a luat bataie si s-a intors la masa noastra.

- “Giani, eu ma tirez ca am o lipeala. Nu ma astepta in seara asta. Ne vedem maine direct la garaj.”
- “OK! Multa bafta si distractie placuta!”
- “La fel si tie, varule!” a replicat Seby si i-a facut cu ochiul complice. “Vezi sa-mi mai lasi si mie o gura de whisky!” a mai comentat el zambind ironic.

Dupa ce Seby a disparut din raza noastra vizuala, Giani s-a ridicat de la masa scuzandu-se:

- “Pustiule, eu ma duc sa ma pis, ca m-au dat gata berile astea!”
- “Vin si eu, ca si eu am vezica plina!” am replicat eu

Cum era sa ratez ocazia sa-i vad pula, pe care o banuiam imensa dupa umflatura babana dintre picioarele sale? Sincer sa fiu, tot timpul cat Giani a urmarit jocul varului sau eu nu mi-am dezlipit ochii de la el, fiind fascinat si sedus de masculinitatea puternica pe care tipul o degaja.

La toaleta m-am pus imediat langa el si am ramas surprins de dimensiunile carnatului sau maroniu. Cazut in admiratie, am uitat sa ma mai pis.

- “Hei, tu nu te mai pisi?” m-a trezit el din admiratie, privindu-ma ciudat.
- “Ba da, uite acum!”

O data reveniti la masa Giani a parut mai intersat de mine, m-a studiat cu mai multa atentie, apoi m-a intrebat:

- “Tu unde stai? Esti singur sau inca mai stai cu parintii?”
- “La trei statii de tramvai de aici. Stau cu parintii, pe la Ozana.”
- “Ce coincidenta! Si noi stam tot pe acolo. Avem inchiriat un apartament. Ce faci in seara asta? Ai vreun program special?”
- “Nu, n-am nimic special.”
- “Si cum sunt ai tai? Sunt severi sau iti acorda mai multa libertate?” m-a intrebat Giani curios.
- “Batranii mei sunt de gasca si nu-mi tin socoteala. Nu se amesteca in treburile mele, ca doar acum sunt baiat mare, pe picioarele mele!”
- “OK! Pai atunci n-ai vrea sa treci pe la mine ca sa bem un pahar de whisky? Mie nu prea imi face bine berea. Ma baloneaza si ma moleseste.”
- “Dar ce-o sa zica Seby? N-o sa se supere?”
- “Nici vorba! Ia mai da-l in pula noastra! In fond e bautura mea si o beau cu cine vrea muschii mei. Hai sa o intindem de aici!”

Pe drum am continuat conversatia si am aflat mai multe despre el. Giani avea 27 de ani si lucra la firma de ceva vreme, iar de 2 ani l-a adus langa el in echipa pe Seby. A fost casatorit, dar a divortat dupa un an datorita neintelegerilor cu fosta sotie. Dar nu duce lipsa de femei, chiar de curand a rupt relatia cu o cucoana, pentru ca era prea ahtiata dupa pula lui si toata ziua voia sa faca sex.

De cum am intrat in apartament Giani s-a facut comod, imbracandu-se cu niste boxeri largi si un maieu foarte decoltat, care-i scotea in evidenta musculatura frumos reliefata si bronzata. Giani mi-a intins un pahar plin de whisky pe care am inceput sa-l beau cu mare placere, cu toate ca ma ardea pe gatelej. Imediat m-am incalzit si mi-a disparut orice inhibitie. Cand tipul s-a asezat pe fotoliul din fata mea, picior peste picior, i-am vazut pula iesind din cracul izmenelor, atat de lunga era! Normal ca imediat mi s-a sculat pula. La sugestia lui Giani mi-am dat jos tricoul si blugii, ramanad numai in slip, dar nu mi-a fost jena de loc, cu toate ca pula mea se facuse de beton si abia incapea in chilotii mei mici si stramti.

La un moment dat Giani s-a mutat langa mine pe canapea si m-a cuprins cu o mana pe dupa umeri, apropape lipindu-se de mine. Mi-a marturisit putin emotionat ca era un barbat normal si ca nu a facut nimic niciodata cu un alt barbat, dar ca ar fi foarte doritor sa incerce ceva in seara aceea pentru ca se simtea foarte atras de mine, iar eu eram un tip foarte frumusel care pur si simplu il provocam. Apoi fara sa imi ceara acordul mi-a prins capul in palme lui incapatoare si a inceput sa ma sarute cu multa pasiune.

La randul meu fiind foarte excitat i-am raspuns cu un sarut patimas, lipindu-ma de trupul sau masiv si puternic. Giani stia sa sarute foarte bine, buzele lui pline si limba lui mare si carnoasa au pus stapanire pe gura si pe fata mea, iar eu m-am abandonat fericit in bratele lui. La scurt timp Giani m-a culcat pe spate, iar el s-a urcat peste mine continuand sa ma sarute si sa ma mozoleasca cu pofta. Sarutarile lui aprinse si lacome au coborat in jos, pe gat, pe piept, pe sfarcuri, pe burta si buric, iar eu pluteam ametit in alta lume.

Ca prin vis am simtit ca Giani mi-a dat jos slipul eliberandu-mi pula din stransoarea acestuia. Dupa aceea am simtit limba lui calda ca a inceput sa-mi mangaie capul pulii pe care l-a luat apoi in gura si l-a belit delicat cu ajutorul buzelor starnse in jurul lui. Aveam niste senzatii fantastice, iar pula mea zvacnea innebunita.

In continuare mi-a luat toata pula in gura si a inceput sa mi-o suga ca o curva profesionista, facandu-ma sa gem de placere. Cursele de du-te vino pe care gura lui le facea pe pula mea erau fenomenale si simteam ca nu voi mai rezista mult timp. Involuntar am inceput sa dau din fund, iar Giani intelegand ca eram pe punctul sa-mi dau drumul, s-a catarat din nou peste mine si m-a luat la un mozol bestial sugandu-mi buzele cu lacomie.

Nici nu stiu cand si-a dat jos maieul fiind cu ochii inchisi de placere, doar i-am simtit pieptul musculos si puternic, acoperit cu par negru, carliontat cum se freca de pieptul meu transpirat. Muscandu-ma usor de lobul urechii, Giani mi-a soptit foarte excitat:

- “Matei, esti asa de dulce si de senzual! N-am mai facut-o niciodata cu un barbat, dar mi-ar place foarte mult sa o fac cu tine. Ti-ar place si tie, baby?”
- “Da, enorm! Esti tare priceput, ma bagi pur si simplu in boala. Nu s-ar spune ca o faci pentru prima oara.”
- “Dragule, in pat toate gaurile sunt ca niste pizde!”
- “Adica?”
- “Baby, imi doresc mult acum sa fii ca si femeia mea. Ce zici, ti-ar place si tie?”
- “Sa inteleg ca tu esti activ si ai vrea sa ma futi?” am vrut eu sa clarificam situatia. “Nici o problema, pot sa-ti fiu si femeie, daca asa iti place tie.”
- “Ce misto! Ma innebunesti de placere si vreau sa te fac la randul meu fericita. Asa ca hai la mine in dormitor sa ne facem de cap!”.


Giani m-a luat in brate si m-a dus in camera lui unde ne astepta patul deja pregatit. M-a culcat cu grija pe pat si s-a descotorosit repede de hainele de pe el. Ce trup minunat mi s-a infatisat: un mascul bine cladit, musculos, cam flocos (dar asta pe mine nu ma deranja, spre deosebire de femeile reale) si cu o dotare care m-a lasat fara cuvinte!

Imediat s-a pus intre picioarele mele, mi le-a ridicat in sus si a inceput sa-mi linga coaiele intarite si interiorul ...



    Login