Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In masina prima data
Autor : Sifbesob39 - 2024-01-07
Citita de 4680 ori - Nota 4.69 (109 voturi)
Eram anul intai la facultate, venisem din Galati la Bucuresti, iar pentru prima oara ma simteam liber fiind departe de casa. Pana in momentul ala nu simtisem nicio atractie fata de barbati, avand doar iubite. Pana cand intr-o zi, fiind singur in camera si navigand pe pornhub, mi a aparut la sugesti un clip ce avea in titlu “bi threesome” in film fiind doi barbati si o femeie. Mi-am zis “cum naiba sa ma uit la asa ceva”, dar totusi am dat click pe el. Am inceput sa ma masturbez si la un moment dat am observat ca cel mai mult ma excita cand barbatii se sarutau si cum la un moment dat unul din ei a inceput sa-l suga pe celalalt, eram in extaz, mi se ridicase parul pe maini si nu mi venea sa cred cat de tare ma excita faptul ca vedeam cum doi barbati se iubesc..A fost cel mai puternic orgasm pe care l am avut pana atunci..

Au trecut zilele si nu mi puteam scoate din cap faptul ca ma excita atat de tare iubirea dintre doi barbati..
Am inceput sa ma masturbez din ce in ce mai des la clipuri gay si nu mi venea sa cred ce fac, pana cand intr-o zi, intr o clipa de nebunie zic eu, am intrat pe un grup de gay chat din Bucuresti unde erau diferite anunturi.

Am vazut un anunt in care un barbat casatorit dorea un baiat tanar cu care sa faca cateva nebunii in masina, avea numarul de telefon scris acolo, mi am luat inima-n dinti si l am sunat cu numar ascuns. Dupa cateva incercari nereusite mi a raspuns si m a intrebat ce vreau. Cu o voce tremuranda i am spus ca am vazut anuntul lui si as vrea sa incerc pentru prima oara ceva cu un barbat. Mi-a zis ca el e top si ca eu voi fi fetita lui. Un pic speriat, i am zis ca e prima oara si as vrea sa nu fie foarte dur cu mine, dar sunt dispus sa ma intalnesc cu el. A fost de acord si am stabilit sa ne vedem ziua urmatoare.

Dupa ce am inchis telefonul nu-mi venea sa cred ce tocmai am facut..voiam sa sterg numarul si sa nu ma mai gandesc la asa ceva niciodata..si totusi..urmatoarea zi eram in baia mea, epila du-ma la fund, desi stiam ca nu vreau sa ma dezvirginez inca. M-am facut atat de frumos incat nici mie nu mi venea sa cred cat de fin si fain poate sa arate un fund de barbat..baiat ce sa mai..aveam 20 de ani..


A venit si ziua cea mare, imi iau inima n dinti si il sun cu o ora inainte de ora stabilita sa mi confirme ca nu s-au schimbat planurile. Mi-a confirmat si in urmatoarea ora eram in fata blocului asteptandu-l.

Ii vad masina..un Touareg Gri cu geamuri fumurii, intru in masina, ma saluta si facem cunostinta si incepem sa povestim. Avea 53 de ani si era casatorit, dar din cand in cand iesea cu masina ca sa se bucure si cu baieti tineri. Eram atat de excitat incat de cum am intrat in masina eram tare ca piatra. Era imbracat cu niste pantaloni de trening si doar imi imaginam cum ii ating umflatura din pantaloni..el vorbea, dar eu eram departe cu fanteziile mele.


Dupa ce am mers cativa kilometrii mi-a spus ca aproape ajungem intr-un loc discret. Imi batea inima din ce in ce mai tare si i-am spus ca e prima oara si nu vreau sa ma dezvirginez, un pic dezamagit mi-a spus ca e ok si i-am promis ca ne vom revedea daca e totul ok.
Nici bine nu am ajuns in locul ala ca mi-am facut curaj si am inceput sa l ating pe pantaloni in jurul pulii, mi-a zis ca sunt curajos si cum a oprit masina am inceput sa ne sarutam, miroase a atat de bine si se simtea atat de bine sarutul lui incat zvacnea sangele n mine si aproape ca mi dadeam drumul in pantaloni. Am inceput sa mi plimb mana pe pieptul lui in timp ce ne sarutam, o coboram pana la pantaloni si apoi urcam inapoi.. dupa cateva momente in care limbile noastre se tot intalneau, am dus mana jos si i-am bagat mana in pantaloni. O avea sculata deja si era atat de mare incat deja mi faceam griji ca n o s o pot suge, dar in acelasi timp, gandul asta ma excita. Am inceput sa l frec si auzeam gemetele lui incet incet, mi-a zis ca l omor si ca o fac atat de bine si eu nici nu il sugeam, doar mainile mele isi faceau treaba. Dupa cateva minute, am inceput sa simt cum mainile mele erau ude de la precum ul lui si in momentul ala m-am oprit, m-am uitat la el si l am intrebat “Vrei sa te sug?”, mi-a raspuns excitat cu un “te rog, acum” si am inceput sa ma aplec spre el, i-am dat pantalonii jos, mi-am potrivit gura pe pula lui si am scos usor limba, i-am lins capul putin si a tresarit, eram atat de excitat si nu mi venea sa cred ca fac asta, am deschis gura larg si am inceput sa i-o iau in gura, era atat de mare incat aproape ca imi venea sa ma inec, dar mi-am spus,” asta e sansa ta sa demonstrezi cat de bun esti, fa-o ca prima oara sa fie ceva memorabil” am inceput sa l sug si sa-i mangai coaiele. In timp ce il sugeam, cum eram aplecat spre el am simtit cum mana lui s-a dus spre spatele meu si apoi spre fund, mi-a dat pantalonii un pic mai jos si mi mangaia curu, mi-a spus ca am curul atat de fin si placut si ca vrea sa ma futa, am zambit in timp ce il sugeam si asta m-a motivat sa l sug si mai bine, ca sa ii raman in memorie:). Il simteam cum ma prinde de cap si vrea sa ma futa in gura, in momentul ala am ridicat capul si am scuipat pe pula lui sa fie cat mai umeda si i-am spus “fute-ma” in momentul ala a inceput sa ma futa in gura si eu incepeam sa ma inec, era un sentiment genial, la un...



    Login