Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in liceu
Autor : belphegor - 2016-04-27
Citita de 12158 ori - Nota 4.95 (80 voturi)
De cand ma stiu, nu am fost un baiat atletic, mereu am avut ceva kg in plus evidentiate mai ales pe fund. Mai in gluma mai in serios, baietii din liceu se cam intorceau dupa el. Inclusiv un baiat dupa care mi se cam rupsese mie gatul si cu care petrecusem ore bune de fantezii. El era genul baiatului brunet, usor bronzat, cu corp perfect, un slit mereu umflat si bad attitude, mereu facea misto de ceilalti si avea orice tipa buna din liceu. Cu mine in schimb nu se purta la fel ca si cu ceilalti de care facea misto sau ii tachina. Nu se omora sa se bage in seama cu mine dar vorbea politicos (nu eram genul baietilor eligibili pt gasca lui). Mai schimbam un salut si un ce mai faci si cam atat. Numai ca pe la sala de sport sau cand era vreo adunare, ajungea destul de des in spatele meu. De cateva ori m-a si atins discret dar credeam ca se datoreaza…contextului inghesuit (desi simtisem destul de bine palma lui pe fund). Se pare ca nu asta era motivul…
La un moment dat, stand pe culoare, ramasesem singur si il vad ca vine spre mine. Mi-a zis ca organizeaza o petrecere in weekend la el acasa si ca i-ar placea sa vin si eu. Pfffff….sa nu imi vina sa cred.
Petrecerea era una destul de cuminte pt ceea ce imi imaginam eu ca face acel grup de prieteni. Mai cunosteam si eu baieti si fete, am mai ras am mai dansat fara sa tinem cont de care cu care era cuplat pe acolo. Incercam sa nu dau prea tare din fund ca sa nu inceapa misto-urile celor din gasca. Cand am iesit pe balcon sa iau o gura de aer, a venit si el dupa mine. Mi-a multumit ca am venit, am mai glumit despre diverse iar la un moment dat a parut ca vrea sa imi spuna ceva la ureche. S-a apropiat si m-a sarutat pe gat si obraz apoi mi-a soptit : « vino iar maine, vom fi doar noi ». Inainte sa se indeparteze, mana lui a alunecat spre fund si am auzit « mi-e greu sa nu poftesc la el, al meu esti ».
Va dati seama ca pana seara urmatoare am inebunit numarand secundele. Fierbeam tot.
Odata ajuns, nici nu am apucat bine sa intru ca m-a luat in brate si m-a sarutat de am crezut ca mi se taie picioarele. Nu am auzit decat “de cand te astept..” . m-a intors cu fata la perete, chiar acolo, pe hol, m-a strans in brate si a inceput sa ma sarute pe gat in timp ce mainile lui imi desfaceau pantalonii. Cand am ramas fara boxeri a zis « doamne ce fund » si a inceput sa imi sarute bucutele, sa mi le framante cu palmele si sa isi strecoare limba spre gaurica. Gemeam ca un nebun cand il simteam cu imi pregateste fundul pentru el. Nu voiam sa termine , si parca o facea tot mai intens, mai cu pofta.
Eram atat de dornic incat i-am zis « te rog, opreste-te, vreau si eu sa te rasplatesc cu aceasi moneda ». « nu numai ca ma vei rasplati cu aceasi moneda, dar imi vei da si dobanda in pat » mi-a raspuns. Apoi am mers in dormitor unde aveam sa descopar ce dobanda ma astepta in pantaloni. L-am dezbracat si am ramas cateva clipe nemiscat. O pula de 18-19 cm perfect epilata dreapta si groasa statea beton in fata mea . Primul instinct era sa il sug ca un nebun pana isi da drumul dar am preferat sa il rasplatesc cu aceleasi placeri.
S-a intins pe spate si m-a lasat la inceput sa o iau eu in gura. Cu varful limbii ii mangaiam pula de la cap pana la coaie, unde adoram sa zabovesc facand cercuri numai ca sa il vad inebunit. Mmm era perfecta pentru supt si deja ma gandeam la momentul cand o s-o simt in mine. Am inceput sa o inghit pe toata, moment in care treptat a inceput sa ma tina de cap si sa imi dea muie. Adoram sa stau cuminte la pula aia, cu un inceput de lacrimi in ochi si cu coaile din ce in ce mai pline care se izbeau de fata mea.
Ma mai lasa sa fac pauze si sa il ling pe piept sau abdomen pana cand inevitabil ajungeam din nou la supt si de fiecara data ii redescopeream pula cu o pofta nebuna avand grija sa tin fundul sus, ca pregatit pentru futut, astfel incat sa vada cat de dornice sunt bucile mele. Era tortura prin placere pentru amandoi. Cand a inceput sa ii pulseze pula m-a tras peste el si ne-am sarutat ca niste nebuni.
« treci in pula, al meu esti » mi-a zis, moment in care m-a intors pe burta. A vrut sa o bage el dar i-am zis « lasa-ma sa ti-l ofer eu, fundul meu vrea sa iti inebuneasca pula » si l-am impins catre el pana cand pula s-a proptit in gaurica mea. Am inceput sa il misc in cercuri mici pana cand capul pulii a trecut de sfincter. Apoi am inceput sa o scot si sa intre iar doar cat sa ia capul pulii si atat. Cand am simtit ca e scos din minti l-am impins de tot pana cand era infipta toata iar bucile erau mangaiate de coaiele lui si de pielea fina de pe abdomen.
« al tau sunt, ia-ma in pula » i-am zis
Ce a urmat e de nedescris. Ma tinea de solduri si de buci si ma tragea pe la spate in pula lui. Sunt inebunit sa imi aud bucile cand sunt futute tare. Si el mi-o dadea atat de bine. In pauze, se lasa peste mine, ma saruta iar eu imi incordam gaurica pe pula lui, sa i-o strang si sa prelungesc penetrarea.
Am reluat cu el intins pe spate, iar eu m-am asezat in pula,...



    Login