Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In deplasare
Autor : darke - 2020-03-17
Citita de 4533 ori - Nota 7.35 (54 voturi)
Īl știam pe baiat deja. Timid, discret dar cu o pula care sa te ia prin surprindere. Nefiind din același oras, am decis totusi ca trebuie sa ne vedem cumva. Ceva ramasese neterminat.
Asa ca am rezervat o camera de hotel din timp si am pus la cale o zi pentru noi doi. Totul foarte bine pus la punct, pana la cele mai mici detalii.
Ne-am revazut in fata hotelului, zambind, dar si un pic stanjeniti. Am urcat in camera si am inceput sa povestim un pic.
-Si, cum e viata ta?
-Pai nimic special, sincer. Singurul lucru interesant din ultima vreme e faptul ca ai venit tu!
-Da? Ti-era dor?
-Tu ce crezi?! :)
-Mai ai putin si sari pe mine, cred si eu ca iti era dor! Hai vino si saruta-ma!
Si m-am dus. Si ne-am sarutat. Si simteam cum i se intareste pula prin blugi. Stiind ca o sa fie o zi lunga, nu am mai stat pe ganduri. M-am pus in genunchi si l-am desfacut la pantaloni. Pula se facuse deja mare si iesea pe la marginea chilotilor. I-am dat jos si am luat-o in mana. Nu voiam sa o sug inca.. ci doar sa o miros, sa o simt. Si am inceput sa o belesc incet. Pana la urma am inceput sa i-o sug. L-am intins pe pat si am inceput sa o sug intens. Aveam impresia ca o sa moara. Era terminat si tot imi zicea ca nici o femeie nu i-a supt-o vreodata asa.
Desi parea ca moare, nu dadea semne sa se termine. Asa ca m-am pus capra si l-am invitat sa imi dea limbi in cur. Baiatul nu s-a sfiit deloc si a inceput sa imi manance gaura efectiv. Mi-am luat sticla cu poppers si de acolo a inceput distractia. In doua minute eram deja larg si imi doream sa intre tot in mine.
Ceea ce a si facut. Dar incet. Prima senzatie a fost cea de umplere. Si a ramas cu ea maxim in cur. Pana s-a obisnuit gaura cu volumul. Care apropo, era mare. Probabil 18-19 cm (reali), o pula groasa si extrem de curbata in sus. A inceput incet incet sa ma pompeze si simteam ca o iau razna. Ma futea incet dar adanc rau.
Am inceput sa schimbam pozitii. M-a futut din lateral, umeri craci, capra... pana am ajuns la calarit.. partea mea preferata. Cand m-am urcat pe ele si am tras o data din poppers am zis ca explodez. Si am explodat peste tot, pe pieptul lui, pe pat. El nu se terminase asa ca m-am pus pe burta si l-am invitat sa se urce peste mine. M-a facut praf. Ma saruta si ma futea de data asta tare pana a inceput sa geama rau si s-a terminat si el.
Cand a scos-o, am avut senzatia ca a ramas ceva gol acolo. In drum spre baie l-am vazut in picioare. Pula era uriasa. Plina de sperma si prezervativul la fel. Pulocul ala fusese in mine. Am facut o pauza, nu foarte lunga. Ca eu voiam sa o mai iau. Si el s-a facut lemn la loc imediat. Am pus prezervativul repede iar dupa un oral, si m-a luat umeri craci. Atunci am zis ca ma distruge. Ma lovea in prostata rau de tot, avand pula asa curbata.
-Hai, sparge-mi curul, frumosule!
-Iti place, porcule. Te fut pana te largesc de tot.
Cu poppersul la nas si cu mana pe pula nu a mai durat mult timp si mi-am dat drumul iar dar el nu. Era pornit sa ma faca praf. Mie imi tremurau picioarele dar el a vrut sa se pune pe marginea patului si eu sa ma asez in poala lui. Zis si facut. Doar ca am crezut ca imi intra in stomac. Ins...



    Login