Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In delegatie (2)
Autor : dorian85 - 2017-02-08
Citita de 6410 ori - Nota 7.24 (191 voturi)
Dupa ce Alin a terminat cu imbratisarile si sarutarile, Radu l-a ajutat sa se ridice de jos si amandoi s-au intanins pe pat. Intr-un elan sentimental de zile mari, Radu s-a urcat peste Alin si a inceput sa-l sarute cu salbaticie si lacomi: ochii, fata, gura si barbia, urechile rosii de excitare si gatul musculos, cu pilea fina si catifelata. Alin era in culmea fericirii si-i mangaia pasional capul, ceafa si umerii musculosi ai lui Radu. Acesta a continuat cu sarutarile lui lacome coborand in jos pe pieptul si abdomenul lui Alin lipsite de par, cu o piele fina, mirosind frumos a deodorant fin.

Ajungand la buric, Radu si-a bagat limba in el apoi l-a muscat usor facandu-l pe Alin sa se arcuiasca de placere si sa-si ridice burta in sus. Dupa ce s-a mai jucat putin cu buricul lui Alin, Radu i-a dat jos chilotii eliberandu-i pula excitata la maxim, suficient de lunga, dar mult mai subtire in comparatie cu pula de armasar a lui Radu. In jurul pulii lui Alin erau cateva smocuri de floci de culoare blond inchis, cat sa salveze aparentele lui de barbat, dar pe Radu nu-l deranja, din contra, lui placandu-i tipii lipsiti de par pe corp si in zona genitala.

Din spirit de fair-play, Radu a luat la supt pula lui Alin, iar cu o mana se juca si masa coaiele lui lipsite de par. Alin era teribil de excitat si numai dupa cateva minute a anuntat gafaind:

- “Radu, imi vine sa ejaculez!”

Radu a incetat sa-l suga si a inceput sa i-o frece cu putere. Imediat Alin a ejaculat, aruncand jeturile de sperma pe piept si pe umeri.

- “Baby, vad ca si tu ai o productie faina de sloboz! De cand nu ti-ai mai golit coaiele?” a comentat putin malitios Radu.
- “Cred ca de cateva saptamani. Cu sora-mea la mine, nu prea am avut loc de intors,” a recunoscut cu sinceritate Alin.
- “Nasol, baby! Da’ de Mauela n-ai auzit, bro?”
- “Care Manuela?” a intrebat Alin intrigat.
- “Sora lui Stanga!” a replicat Radu, razand cu pofta. “Mauela Labarescu! Bro, nu-i sanatos si nici bine sa tii atata vreme samanta in coaie, ca ti se urca la cap si chiar poti sa ramai impotent,” a completat Radu, de asta data cu o mina serioasa.

Apoi Radu s-a ridicat dintre picioarele lui Alin si s-a dus la baie de unde s-a intors cu un prosop.

- “Ia de aici si sterge-te de sloboz! Baby, sa nu te superi ca te intreb. Tu ti-ai facut bine igiena genitala, te-ai pregatit in vederea futaiului? No offense!”
- “Ma jignesti, Radu. Am facut dus inainte sa ies in oras,” a replicat foarte ofensat Alin.
- “Lasa asta. Ma refer, daca ti-ai facut clisma, ca vreau sa te fut in cur.”
- “Pai, nu mi-am facut spalatura anala, ca n-am stiut ca o sa am ocazia sa fac sex,” a raspuns Alin usor jenat de situatie.
- “No problem, baby! Intra la baie si fa-ti o spalatura. Vezi ca am montat la dus stutul pentru clisma.”
- “Cum zici tu, Radule! Daca consideri ca e necesar,” a acceptat Alin inca jenat de situatie.
- “Cum sa nu fie, bro? Ca doar n-o sa ti fac rimming cu pizdulicea nespalata! Baby, vreau sa-ti ofer tot ce poate fi mai hot,” a comentat Radu putin iritat de retinerea lui Alin.

Alin a trecut la baie fara alte discutii, iar dupa cateva minute a revenit cu parul umed, semn ca facut si un dus scurt. Radu il astepta calm, stand culcat pe pat.

- “Baby, hai aici linga mine si culca-te pe burta.”

Radu s-a urcat imediat peste Alin frecandu-si corp masiv si paros de spatele lui si a inceput sa-i sarute ceafa si urechile fine si roze. In cateva minute Alin a ajuns in culmea fericirii, gemand sacadat de placere. Cu multa pasiune, Radu a continuat sa-l sarute si sa-l muste de spate pe Alin, coborand incet, incet, pana la fesele lui bombate, fine si complet lipsite de par, ca niste obraji de copil.

Intotdeauna Radu a fost sedus de fese, mai ales cele de femeie, dar si unele barbatesti, daca erau plinute si lipsite de pilozitate. Incalzit deja, Radu a inceput sa le sarute, sa le muste si sa le linga cu pofta. Dupa ce si-a satisfacut placerea, Radu i-a ordonat lui Alin:

- “Baby, ridica-ti funduletul asta dulce si craceste-te cat mai mult, ca sa pot intra intre picioarele tale!”

Alin a executat docil comanda asezandu-se in genunchi cracanat si cu fata pe perna. Radu si-a facut loc intre coapsele lui si luandu-i in palme fesele le-a indepartat cat mai mult, apoi s-a aplecat si a intrat cu fata intre ele, incepand sa le linga. Mai intai pe interiorul lor, apoi limba lui a ajuns la rozeta de culoare roz inchins, care pulsa de dorinata. La fiecare pasa a limbii lui peste rozeta, Alin scoatea un geamat gros de placere:

- “Da! Asa! Asa! Vai ce-mi place! Da! Mai linge-ma, ca ma innebunesti!”
- “Baby, sa stii ca si mie imi place mult de curul tau! Parca e un cur de muiere. E asa de apetisant si extrem de futabil. De-abia astept sa-mi bag pula in el!” a replicat Radu, excitat la culme.

Radu i-a mai facut rimming lui Alin inca o vreme, ca sa-i faca placere, apoi a trecut la urmatoarea etapa. A incepu sa scuipe in fundul lui Alin, indesand saliva in anus cu ajutorul degetelor. In acelasi timp masa bine interiorul, incercand sa-l largeasca cat mai mult.

- “Gata! Cred ca am bagat suficienta saliva in curul tau si te-am largit destul de bine,” a anuntat Radu multumit de treaba facuta. “Stai putin, sa iau din geanta de voiaj lubrifiantul si prezervativele! Sa stii ca sunt nemtesti, de foarte buna calitate.”

Radu s-a dat jos si s-a dus la sifonier, cotrobaind prin geanta lui de voiaj.

- “Baby, am o propunere. Am vazut ca ai o pizda destul de larga si de lucrata. Bro, esti meserias! Se vede ca ai luat multa pula pana acum, ca nu mai esti stramt! Dar si pula mea e agabaritica, o pula de taur comunal, cum au laudat-o toti pe care i-am futut. Baby, nu vreau sa te sparg, nu vreau sa-ti fac rau. Uite, am aici in sticluta asta niste poppers. E o chestie care iti largeste gaura curului si te face sa nu mai simti nici o durere.”
- “Radule, stiu despre ce vorbesti. Am si eu acasa si il folosesc mereu cand dau de o pula de armasar. Sigur ca vreau, mai ales ca ma face sa ma simt foarte bine.”

Odata obtinut acordul, Radu a trecut la treaba. Si-a tras prezervativul peste pula, l-a uns bine cu lub, apoi a pus si intre bucile lui Alin o cantitate generoasa, dupa care i-a dat sa inspire din flaconul de poppers.

- “Baby , esti gata sa te trag in pula?”
- “Da, Radule! Fute-ma! Vreau sa-ti simt adanc in mine pula ta de armasar. Fute-ma si fa-ma fericit! “
- “Yeah, baby! I’ll fuck you hard!”

Radu s-a asezat comod intre picioarele lui Alin, l-a prins de solduri, si-a proptit pula intre bucile lui bine gresate si a inceput sa impinga lent, dar cu fermitate. Alin a scos un scancet usor cand capul pulii a trecut de rozeta lui, dar apoi a tacut fara sa mai geama, spre surprinderea lui Radu. De regula, majoritatea tipilor pe care i-a tras in pula, la inceput se vaietau de durere si numai apoi, cand se mai obisnuiau cu colosul din curul lor, se linisteau si deveneau mai cooperanti. Nu era si cazul lui Alin, care parea un profesionist, stia sa se controleze si sa-si stapaneasca reactiile.

Vazand ca din partea lui Alin nu era nici o impotrivire sau vreo reactie de durere, Radu s-a pus serios pe treaba si a inceput sa-l pompeze gospodareste. Cateva curse mai lente, dupa care a apasat pe acceleratie si a pornit sa-l futa barbateste, repede si cu toata puterea. Alin, satisfacut, gemea in ritmul in care pula lui Radu intra si iesea din curul sau bombat.

- “Da! Da! Asa! Fute-ma cu toata puterea! Da, Radule, fute-ma! Fute-ma tare! Ahhh!!! Radule, ce bine poate fi!!!”
- “Baby, ce dulce esti! Ce mult imi place sa te fut! Baby, esti foarte valabil si profi. Ai! Ai! Ai! Ce bine e!!!!

Radu s-a culcat efectiv peste Alin si a inceput sa dea repede din cur, plesnindu-l peste buci cu coaiele lui paroase si transpirate. Alin era in al noualea cer, desi nu era usor sa-l tina in spate pe barbatul masiv si paros, care-l futea cu salbaticie.

- “Baby, sa-mi bag pula, ce valabil esti! Te-as mai fute eu, dar imi vine slobozul.”
- “Stai asa, Radule! Nu te goli inca, ca vreau sa-ti inghit slobozul!”
- “In pula mea! De ce nu mi-ai spus mai devreme? Hai, casca repede gura, ca nu ma mai pot tine!”

Alin s-a rasucit repede, s-a culcat pe spate, bagandu-si capul intre cracii lui parosi. Radu si-a scos repede prezervativul intreptandu-si pula catre gura lui Alin. Excitarea lui era asa de puternica incat a pornit sa ejaculeze inainte sa-si bage pula in gura larg deschisa a lui Alin. Primele jeturi de sperma i-au stropit fata si ochii lui Alin, dar dupa ce Radu si-a bagat capul pulii in gura lui, acesta a inceput sa inghita toata sperma calda si spumoasa, plescaind de placere.

- “Doamne ! Ce futai strasnic mi-ai tras, Radule! Iar seva ta e asa de buna, ca nu ma mai satur de ea!” a comentat extaziat Alin.
- “Baby, ma bucur mult ca ti-a placut cum ti-am tras-o, dar si tu ai fost de zile mari. Mai rar asa un baiat de priceput si asa pizda faina, perfecta pentru pula mea. Sa stii ca mai vreau sa te fut, baby!” a replicat Radu transpirat de efort.
- “Ce bine, dragule! Si eu mai vreau pula ta in mine. Ma simt asa de bine cand ma futi, ma innebunesti de placere!”
- “OK, baby! Let’s do it!”

Radu a inceput sa stearga cu pula inca sculata fata lui Alin stropita cu sperma,apoi s-a aplecat sa-l sarute si i-a soptit dragastos:

- “Baby, salta-ti curul in sus ca sa intru iar in tine, cat mai am pula intarita, iar pizda ta este inca umeda si largita. O sa ma ajut si de slobozul cules de pe fata ta.”

Alin s-a conformat, stand culcat pe spate si-a ridicat picioarele, iar Radu s-a asezat cu genunchii intre ele. Apoi l-a prins pe Alin de picioare si l-a ridicat usor in sus, pana cand fundul lui au ajuns in deptul pulii lui Radu. Acesta si-a proptit pula intre fesele lui inca lunecoase si a impins-o cu o miscare brusca, penetrandu-l cu putere. Apoi a continuat sa impinga cu forta pana cand coaiele lui paroase s-au proptit de fesele nude ale Alin.

Radu a inceput sa de din cur si sa-l pompeze metodic pe Alin. Intai mai lent, dar dupa ce pula lui a revenit la dimensiunea maxima, Radu a inceput sa-l futa mai repede si cu toata forta. Apoi, sprijinindu-se in maini, s-a aplecat peste Alin, iar acesta i-a cuprins soldurile si fesele cu picioarele ca intr-un cleste, tragandu-l peste el.

Radu s-a lasat usor peste Alin sprijinindu-se pe coate si a continuat sa-l futa cu multa frenezie. Alin era in culmea fericirii miscandu-se sub Radu in acelasi ritm cu el, si-i dadea contre puternice care-l faceau pe Radu sa geama de placere. Dar nici el nu se lasa mai prejos, ca sa-i sporeasca placera lui Alin, facea opturi din fund, invartindu-si pula ca o manivela in curul lui fierbinte si stramt. Iar Alin scotea gemete si suspine de placere strangand si mai ...



    Login