Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In delegatie (1)
Autor : dorian85 - 2017-02-04
Citita de 9561 ori - Nota 6.82 (262 voturi)
Radu era la Iasi de doua zile in interes de serviciu si fiind singur, seara se cam plictisea. Ca sa-si omoare timpul a ales sa vada un film la un mall. Un film de actiune, premiera si deci coada mare la casa de bilete. In fata lui la coada statea un tip cu niste buci rotunde si bombate, perfect mulate prin blugii lui Stretch Slim, care il faceau pe Radu sa saliveze de pofta. Radu era pe sec de ceva vreme, fiind plecat in delegatie prin tara de cateva saptamani, iar foamea lui de sex era la cote maxime. “Mama, ce-as mai fute bucutele astea provocatoare!” si-a zis el in gand, incercand sa-si stapaneasca erectia din pantaloni care risca sa devina vizibila.

In spatele lui un grup de liceeni se harjoneau si deodata unul din ei s-a izbit de Radu si l-a impins catre tipul din fata lui. Fara sa vrea, ca sa nu se dezechilibreze, Radu l-a luat pe tip in brate lipindu-se pentru cateva secunde de el. Tipul, surprins si contrariat s-a intors sa vada ce s-a intamplat. “Doamne, Dumnezeule ce chip minunat!” si-a zis in gand Radu vazandu-l.

- “Suza-ma! Fara intentie. Copiii astia m-au impins,” a rostit Radu neputand sa-si dezlipleasca privirea de pe fata tipului.
- “Nu face nimic!” a rostit tipul zambindu-i cu prietenie, ramanad in continuare lipit de Radu.

Zambetul acela atat de sincer si atat de seducator, l-a topit imediat pe Radu, iar erectia lui s-a accentuat, apasand fesele tipului, care continua sa-si le impinga in Radu, presandu-i erectia devenita ferma. Dar randul a avansart si tipul s-a desprins, a ajuns la ghiseu, si-a luat un bilet si a intrat in holul salii de cinema. Imediat l-a urmat si Radu, cautandu-l din priviri. Tipul, cu castile in urechi, se rezemase de stalpul de la intararea in sala, ascultand muzica cu ochii inchisi. Radu s-a decis sa-si cumpere de la bar un carton de floricele si un pahar de cola, asa cum facea de obicei cand mergea la cinema.

La scuta vreme usa salii s-a deschis iar spectatorii s-au inghesuit sa intre in sala. Radu a asteptat ca multimea sa intre in sala, apoi a facut-o si el. Imediat l-a cautat din priviri pe tip prin sala aglomerata, dar nu l-a zarit. Cu ambele mani ocupate si-a facu loc si a avansat catre locul sau. Insa, surpriza! Locul sau era chiar lanaga al tipului, ceea ce era oarecum normal, pentru ca Radu si-a cumparat biletul imediat dupa tip. Dar el a pus asta pe seama providentei. Radu s-a asezat avand grija sa nu verse paharul cu cola si s-a intors amabil catre tip, servindu-l cu floricele:

- “Te rog sa te servesti, daca doresti! Mie imi place sa gust floricele cand merg la film, mai ales daca filmul este de actiune,” a rostit Radu, incercand sa lege un dialog.

Tipul s-a intors catre Radu, i-a zambit cu sinceritate si prietenie, apoi s-a servit cu cateva floricele. Ochii lui Radu erau atintiti asupra tipului, pe care-l sorbea din priviri.

- “Multumesc! Esti tare amabil,” a raspuns tipul cu o voce seducatoare, nici prea grava, nici efeminata.

Radu era cucerit de tip si deja se gandea cum sa-l aduca la el in pat. Chiar daca inca nu stia daca tipul ar fi vrut sa faca asta. Atat de pornit era Radu, incat nu se gandise daca tipul il placea sau daca era gay, desi intarziera de cateva secunde a tipului in bratele sale si felul cum isi apasase fesele de erectia lui erau semne ca tipul era probabil pe invers.

- “Eu sunt Radu. Iar tu?” a atacat Radu direct, incercand sa sparga gheata dintre ei.
- “Alin. Bucuros de cunostiinta,” i-a raspuns tipul, lingandu-si provocator buza superioara, dupa care s-a intors cu fata catre ecran, pentru ca a inceput proiectia filmului.

Tot restul filmului Alin a ramas atent la ce se intampla pe ecran, facand abstractie de vecinul lui. In schimb Radu se perpelea de zor, fara sa se poata concentra asupra filmului. Gandul lui era numai la Alin, pe care-l dorea cu disperare. A inchis ochii, iar in mintea lui se desfasura in paralele un alt film: se facea ca Alin s-a asezat in bratele lui si au incept sa se sarute cu lacomie, apoi Radu si-a scos pula, i-a tras in jos pantalonii lui Alin si a inceput sa-l futa cu sete, tot timpul cat a durat filmul.

Filmul de pe ecran s-a terminat, iar Radu a deschis ochii. Amandoi s-au ridicat de pe scaune si s-au indreptat catre iesire. Din nou Alin era in fata lui Radu, iar fesele lui bombate si provocatoare il innebuneau pe Radu, a carui erectie babana incerca sa o mascheze stangaci cu cutia de la floricele. Ajunsi in strada, Alin l-a surprins pe Radu zicand:

- “Radu, ce-ar fi sa bem o bere! Vrei? Fac eu cinste. Uite acolo e un bar dragut si intim.”
- “Sigur! Multumesc de invitatie. Si asa imi era sete de la floricelele cam sarate.”
- “Inteleg, de aia nu le-ai terminat,” a replicat Alin zambind si i-a facut complice cu ochiul.

Au intrat in bar, au comandat cate o bere si s-au asezat la o masa mai retrasa, incepand sa faca converasatie. Alin il studia cu atentie pe Radu, in timpce acesta, ca sa-si mascheze emotia si excitarea a inceput sa turuie de zor.

Nici Radu nu arata rau, chiar daca nu era genul “star de cinema”. El era un barbat puternic, bine cladit, brunet, voce baritonala, fata usor nerasa, virila, tot corpul emanand multa masculinitate, care-i placea lui Alin. Alin lucra la o firma care isi avea birourile in aceasi cladire unde Radu venise in delegatie, dar acesta nu a avut ocazia sa-l intalneasca pe acolo, desi un corp si o prezenta atat de atragatoare ar fi starnit imediat atentia lui. Radu continua sa-i povesteasca despre activitatea lui neslabindu-l din priviri pe Alin. Cand s-a oprit din povestit ca sa mai soarba din bere, Alin a intervenit si privindu-l direct in ochi a zis, zambind provocator:

- “Deci Radu, pentru ca mi-ai zis ca esti singur, tu cum te mai distrezi?”
- “Cum ma distrez?” a repetet mecanic Radu, nestiind unde voia Alin sa bata.
- “Da. Stii tu... cum faci sa te simti bine.”
- “Pai ... imi place sa citesc.”

“In pula mea! “a exclamat Radu in gand, furios ca a dat un raspuns atat de idiot. Era un raspuns de tocilar. Ar fi trebuit sa zica ca-i place sa calatoreasca prin locuri pitoresti si exotice. Ceva de genul asta. Sau ceva cu subinteles, cum a fi ca-i place sa privesca la tipi aratosi stand la coada la bilete, care isi freaca bucile bombate de umflaturile din pantalonii babatilor din spatele lor... Alin a inceput sa rada, enervandu-l si mai tare pe Radu. Dar nu radea de Radu. Pur si simplu era amuzat de situatie, bucurandu-se in acelasi timp de prezenta placuta a barbatului de langa el.

- “Am vrut sa spun, distractie cu referire la sex,” a replicat Alin privindu-l ironic pe Radu.

Wow! Ce afirmatie directa pentru o prima intalnire. Dar uneori baietii mai fac asta in lipsa unui subiect mai inteligent, vorbesc despre sex laudandu-se cu performantele lor. N-ar fi nimic rau in asta, daca ar fi si adevarate. Radu nu avea o relatie stabila cu cineva. In plus, era in delegatie de cateva saptamani si era nesatisfacut de multa vreme. De aceea era mai tot tipul excitat, fiind ca o erectie pe doua picioare.

- “Aha. Pai, cam fac laba,” a raspuns Radu sincer, fara sa se gandeasca prea mult.

Dupa care s-a blestemat in gand pentru prostia facuta. De regula Radu era un bun vorbitor, se descurca bine in situatii citice, isi cantarea bine vorbele, dar in ziua aceea spunea numai tampenii. Incepuse sa-si faca griji ca Alin o sa-l considere cam friki si o sa-l lase balta. Alin a pornit sa rada cu adevarat.

- “O distractie pe cinste!” a replicat Alin. Apoi vazand ca Radu era suparat, a incercat sa o dreaga: “De fapt cu totii mai tragen cate-o laba.”
- “Dar tu cum te distrezi?” a intrebat Radu, incercand sa mute discutia catre Alin.
- “Pai, cam la fel. Si eu fac laba.” Privirea lui Alin era pe jumatate ironica, pe jumatate serioasa.
- “Daca-i asa, hai s-o facem impreuna!” a replicat Radu, incercand sa faca o gluma. Dupa care a realizat ca iarasi a facut o prostie imensa.

De data asta, Alin nu a mai ras. Privindu-l direct in ochi pe Radu a pus pe sub masa o mana pe piciorul lui si a inceput sa-l mangaie. Radu a ramas socat de gestul lui Alin, mai ales cand mana lui a urcat pe coapsa si i-a pipait umflatura dintre picioare. Erectia lui Radu s-a amplificat impingand cu putere tesatura pantalonilor. Radu nu mai putea rezista:

- “Hai sa mergem!” a zis Radu, cu o voce ragusita care trada excitarea lui maxima. Il dorea cu ardoare pe Alin, dorea sa-l futa imediat.
- “Radule, trebuie sa-ti spun ceva. La mine momentan nu se poate, ca este in vizita sora mea. Dar maine se reintoarce la ea acasa. Asa ca… hai s-o lasam pe alta data,” a comentat Alin cu parere de rau.
- “Nici vorba! Acuma, dupa ce m-ai incins de-mi vine sa ma golesc chiar aici aici, sa te las de la mana? Nu, nu scumpule! Mergem la mine la hotel!” i-a raspuns disperat Radu, temandu-se sa nu-l piarda pe Alin.
- “Bine. Dar lasa-ma sa o anunt pe sora mea ca voi lipsi de acasa in seara aceasta.”

Alin a vorbit la telefon cu cineva. apoi a revenit langa Radu si au pornit impreuna spre hotel. In scurt timp au ajuns acolo si au urcat repede in camera lui Radu. Dupa ce au intrat in camera, Radu a incuiat usa cu cheia, l-a luat pe Alin in brate chiar acolo langa usa si au inceput sa se sarute cu sete. Dupa aceea au inceput sa se dezbrace cu febrilitate ramand numai in chiloti.

Radu nu se mai satura sa-l admire pe Alin, care era un tip cu adevarat seducator. Era un tip blond inchis sau saten deschis, avea corpul zvelt, bine proportionat, cu musculatura frumoasa si lipsita de grasime, o piele alba si fina, aproape lipsita de par, poate putin pe picioare, dar putin vizibil datorita culorii deschise, asa cum prefera Radu. Iar capul era cu adevarat frumos: parul usor ondulat, o fata ovala, ochii mari si caprui, cu sprancene usor arcuite, nasul subtire si drept, buze rosii si carnoasa, barbie puternica iesita in afara, obrajii netezi si perfect barbieriti si evident zambetul acela bestial cu care l-a cucerit pe Radu.

Privindu-se in oglida de pe usa sifonierului, Radu a constat ca era opusul lui Alin. Tipul de barbat brunet si viril, cu trupul masiv, picioare puternice si musculoase acoperite pana la glezne cu par negru si des, spatele lat cu muschii bine marcati, brate lungi si musculoase, pieptul si abdomenul cu muschii frumos reliefati acoperite integral de o blanita creata de culoare neagra. Capul era mare, cu parul negru tuns scurt, periuta, iar fata era foarte masculina, nerasa de cateva zile, cu o forma dreptunghiulara data de maxilarele usor iesite in afara, nasul coroiat putin, ochii mici de culoare neagra, sprancene groase, aproape imbinate deasupara nasului, gura mare cu buze musculoase de culoare rosu violet si o barbie masiva. Si totusi, Radu era genul de barbat dupa care Alin se dadea in vant.

- “Doamne Radule, ce bine arati asa dezbracat. Corpul tau pur si simplu ma innebuneste. Esti genul de barbat care ma cucereste total!” a exclamat Alin, extaziat de trupul lui Radu.

Bucuros de remarca lui Alin, Radu s-a apropiat de el ca in transa, fara sa-si ia ochii de la fata lui frumoasa, l-a cuprins strans in brate si a inceput sa-l sarute pe gat. La randul sau, Alin extaziat il saruta pe umar si-i mangaia cu placere spatele musculos. Radu a inchis ochii si a suspinat fericit. “Oh Doamne, baiatul asta dulce si frumos, chiar ma doreste!” s-a gandit Radu, dupa care i-a cuprins ceafa cu o mana, i-a apropita capul de a-l lui si a inceput sa-l sarute patimas, bagandu-si adanc limba puternica in gura lui Alin. Acesta i-a raspuns strangandu-l cu putere in brate si lipindu-se cu totul de corpul musculos si foarte paros a lui Radu. Il dorea cu disperare pe barbatul acele puternic, dorea sa-I simta si sa-i sarute fiecare particica a trupului sau atat de viril, care il excita la culme.

Alin a preluat initiativa si a inceput sa-l sarute patimas pe Radu. Mai intai toata fata lui aspra si nerasa, barbia putenica si tepoasa, apoi aplecandu-se usor a inceput sa-i sarute pipeptul masiv si foarte paros, cautandu-i sfarcurile negricioase si intarite de excitare. Le-a luat pe rand in gura, muscandu-le usor, apoi le-a supt cu sete ca pe mameloanele unei femei. Radu s-a ridicat pe varfuri de excitare si a inceput sa gafaie sacadat.

- “Da baby! Da! Asa e foarte bine!” mormaia Radu in extaz. “Saruta-ma si linge-ma peste tot! Asta imi place enorm si ma excita la culme.”

Alin a ingenunchiat la picioarele lui Radu si a continuat sa-i sarute si sa-i linga abdomenul tare ca piatra si buricul captusit din abundenta cu par cret. Ajungand ...



    Login