Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In chirie
Autor : adi_ddb10 - 2023-04-05
Citita de 8460 ori - Nota 2.46 (314 voturi)
Salutare,

Intamplarea pe care urmeaza sa v-o povestesc s-a intamplat la cateva luni dupa intrarea in pandemie. Lucrand la o corporatie in Bucuresti, CEO-ul companiei ne-a anuntat, ca din cauza pandemiei, timp de 6 luni de zile tot departamentul va avea salariul redus cu 30%.
Desi vestea nu era deloc buna, m-am bucurat de aceasta decizie avand in vedere ca imi era foarte frica sa nu faca disponibilizari si sa raman fara loc de munca.
Eu stateam intr-o garsoniera pe Barbu Vacarescu unde plateam o chirie destul de mare iar aceasta taiere de 30% ma punea in imposibilitatea sa mai platesc chiria in intregime.
L-am sunat pe proprietar, un domn la aproximativ 56 – 58 de ani pentru a-i spune ca timp de 6 luni de zile nu voi putea achita integral chiria avand in vedere situatia de la munca si ca, desigur, daca nu ii convine, va trebui sa imi caut o alta chirie.
Mi-a spus sa nu ma pripesc si sa astept pana vineri cand va ajunge el la mine la garsoniera sa discutam.
Zis si facut, vineri in jurul orei 19:00 a ajuns la garsoniera.
Dupa ce i-am explicat din nou toata situatia mi-a spus ca si pentru el au venit vremuri grele dar ar vrea sa gasim o solutie care sa multumeasca ambele parti. Mi s-a parut un bullshit ce mi-a spus avand in vedere ca stiam ca este foarte bogat.
Eu i-am propus ca timp de 6 luni sa ii platesc doar 50% din chirie iar dupa acele 6 luni sa revenim la chiria initiala. A stat un pic pe ganduri dupa care imi spune:
- Uite cum facem, accept varianta aceasta dar cu o conditie. Sper sa nu iti sune aiurea dar avand in vedere circumstantele cred ca amandoi trebuie sa fim un pic flexibili. Sunt de acord cu reducerea chiriei cu 50% dar pentru asta as vrea sa imi satisfaci o dorinta pe care eu o am de mai multa vreme si pe care nu mi-am satisfacut-o niciodata pana acum.
Habar nu aveam ce urma sa imi propuna asa ca i-am spus:
- Sigur, despre ce e vorba?
- Uite, tu esti un baiat foarte slabut (chiar sunt, am undeva la 60 de kg) si intotdeauna mi-am dorit sa fut un baiat asa ca tine.
Cand am auzit ce mi-a spus, efectiv m-am blocat. Cateva secunde m-am uitat la el si nu aveam reactie. I-am spus ulterior faptul ca nu sunt de acord cu asa ceva si ca nu stiu ce parere are el despre mine dar mie imi plac femeile.
- Si mie imi plac femeile, nu ma intelege gresit, imi raspunde el. Dar aceasta este o fantezie pe care o am de mult timp si cred ca avand in vedere situatia creata am putea sa ne ajutam reciproc.
Dupa cateva minute in care mai mult ma balbaiam decat vorbeam, l-am intrebat la ce s-a gandit cand spune ca vrea sa mi-o traga. Imi raspunde ca de foarte mult timp isi doreste sa futa in cur un baiat slabut si de asemenea vrea sa i-o sug pana isi da drumul in gura mea.
I-am spus ca asta nu se va intampla nici daca raman fara loc de munca.
- Uite, am fost si eu tanar asa ca si tine. Nu trebuie sa iei decizii pripite. O sa inveti in viata ca de multe ori o propunere foarte proasta se poate dovedi in timp una foarte buna. Uite, maresc miza. Daca accepti sa facem treaba asta de maxim 3 ori, iti reduc chiria timp de 6 luni cu 80%. Eu cred ca este o oferta mai mult decat convenabila.
In acel moment in capul meu rulau numai calcule. Realizam ca o reducere de 80% a chiriei m-ar salva de toate problemele financiare.
- Ok, accept treaba asta cu conditia care in momentul in care o facem sa ne oprim daca nu ma simt bine sau daca ma doare.
- Sigur, asa facem, imi raspunde el.
Dupa care a plecat nu inainte de a-mi transmite ca maine seara, in jur de ora 20:00 va veni la mine pentru a bifa prima partida de sex din cele 3 negociate.
A doua zi, nu trecea secunda fara sa nu ma gandesc ca diseara o sa vina un barbat in varsta care ma va calarii. M-am dus la baie, m-am spalat, m-am epilat si pe la 8 seara l-am asteptat sa vina.
La 20:05 suna la interfon. Ii deschid usa timid si il invit inauntru.
Parea si el un pic emotionat si scos din starea lui de confort dar nu se compara cu ce sentimente traiam eu. Orice ii ziceam ajungeam sa ma balbai si sa ma inrosesc.
- Uite ce e, ia-o ca pe o experienta de viata si incearca sa te bucuri de moment, imi spun el punandu-mi mana pe umar.
- Ok, cum vrei sa procedam.
- Hai in pat, si de acolo vedem noi ce iese.
Intram in camera si incepem sa ne dezbracam. Sincer eram foarte curios cat de mare are pula, asa ca imediat ce a inceput sa se dezbrace mi-am infipt privirea spre chilotii lui.
Mi-a zis sa ma dezbrac de tot si sa vin langa el. M-am conformat si m-am pus in fata lui. El a ramas in chiloti si s-a asezat pe pat. Mi-a zis sa ii dau chilotii jos si sa incep sa ii masez pula.
In momentul in care i-am dat jos chilotii am dat de o pula destul de mica ca lungime, aproximativ 13 cm, dar foarte groasa. Era cam inversul pulii mele, care este lunga dar mai subtire.
Am inceput sa ii dau incet la laba timp in care am observat ca ma excitasem si eu. Imi placea pula lui cu varful ala mare si gros asa ca am inceput incet sa ii dau limbi si sa i-o sug.
Dupa cateva minute in care i-am supt-o cu pofta, mi-a zis ca vrea sa se aseze pe burta sa ii dau limbi in cur. I-am zis ca asta chiar nu voi face niciodata si ca in cel mai bun caz poate el sa imi dea limbi mie in fund dar eu nu fac asta.
A spus ok si m-a tras langa el. M-a intins pe burta si a inceput sa imi sarute incet si pasional fundul. Dupa cateva minute mi-a despartit...



    Login