Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn cautarea Hawaii-ului
Autor : iahvedenn - 2024-04-12
Citita de 2630 ori - Nota 7.52 (54 voturi)
Salutare! Sunt Dennis si am 26 de ani, undeva la 1,75 inaltime si intre 70-75 kg. De ceva vreme locuiesc in Tirol, Austria si am auzit de un loc unde se spune ca lumea umbla dezbracata prin padure, se sta la plaja, tot asa, dezbracat... si multe altele. Curios din fire m-am gandit sa merg in cautarea acelui loc.

Era o dimineata de sambata, undeva prin Iulie. Soarele si caldura iti luau tot cheful de viata iar eu beam plictisit cafeaua si fumam o tigara, cautand ceva activitate pe Grindr. La un moment dat primesc un mesaj de la un tip si incepem sa vorbim. In poze arata super bine si era de o varsta apropiata de a mea. Dupa cateva minute ne-am inteles sa ne intalnim, locuind relativ aproape. Termin tigara si cafeaua, imi iau bicicleta si pornesc spre el. Ajuns in fata blocului, ii scriu si primesc un mesaj inapoi spunandu-mi ca a intervenit ceva si se cam grabeste si i-ar placea sa trecem direct la actiune cand ajung sus. Ideea imi suradea, asa ca i-am scris inapoi sa lase usa descuiata si sa ma astepte cu pantalonii dati pana la genunchi astfel incat sa i se vada scula. Ajungand in fata usii, pun mana pe clanta si intru – ce sa vezi: era exact asa cum i-am cerut iar privirea mi s-a blocat la minunatia lui de scula. Era ca o pula de armasar (aveam sa aflu mai tarziu ca era lunga cam de 19-20 cm si putin arcuita in jos), groasa cat o doza de Cola, necircumcisa iar coaiele mari ii atarnau in asa fel incat imi facea o pofta nebuna de a le linge (acest tip de scula este preferatul meu). Coaiele erau rase perfect si se simteau ca si catifeaua iar la baza sculii avea cateva firicele de par. Am ramas fara cuvinte iar maciuca mea s-a intarit instant. Despre mine pot sa zic ca si eu stau destul de bine acolo jos: 18 cm lungime, arcuita in sus, iar grosimea este medie, as zice. Imi place sa am doar coaiele rase, in rest las parul sa creasca putin.

Dupa cateva secunde de transa imi revin cand il aud spunand „Schlafst du, oder was?” (Dormi, sau ce faci?) – expresie destul de comuna in Austria.

- Am ramas placut surprins de ce vad aici, ii spun eu.
- Pai atunci, treci la treaba. Ti-am zis ca ma grabesc putin.
- Da, sigur. Scuze...

Moment in care m-am pus in genunchi si i-am luat scula, care era semierecta, intr-o mana iar cu cealalta am inceput sa ii mangai bucile, care erau si ele complet rase si foarte moi. In cateva secunde scula i s-a intarit complet iar acum aveam nevoie de ambele maine pentru a i-o freca. Incet, emotionat, mi-am apropiat gura de capul umflat si de o culoare apetisanta iar cand aproape s-au atins, m-am tras incet inapoi. Faceam toate acestea uitandu-ma in ochii lui. Puteam citii „disperarea” si nerabdarea pe care o simtea. Eram deja foarte excitat si imi doream cu arodare sa-i simt scula explorandu-mi gura insa am ales sa ma mai joc asa putin, incercand sa-l innebunesc, iar la un moment dat i-am luat capul in gura si am inceput sa il sug incet si cu pasiune in timp ce ii frecam scula cu ambele maini..

- Mamaa, cum se simte! Il aud zicand timid. Asa gura primitoare si umeda n-am simtit de mult.

Aceste cuvinte m-au excitat la maxim astfel incat am inceput sa-l sug cu si mai multa pasiune – incercam sa-i iau scula cat mai mult posibil in gura insa imi era foarte greu. Dorinta mea in acel moment era sa i-o simt adanc in gat (forma sculii arcuita in jos ajuta). Imi placea la nebunie sa-i simt coaiele lovindu-se de barbia mea – ma inebunea si ma excita tot mai mult. El nu zicea nimic, doar gemea din cand in cand destul de timid. Ii faceam un du-te vino in timp ce-i frecam scula cu o mana iar cu cealalta ii masam coaiele. La cat de excitanta era situatia, parca gatul mi s-a largit si puteam sa-i iau madularul tot mai adanc, lucru ce-i placea maxim iar pe mine ma inebunea tot mai mult.

- Mi-e destul de greu sa-mi dau drumul daca nu fut in cur – imi spune el, putin rusinat...

Imi placea ideea de fi futut in cur de un astfel de armasar insa, din cauza unor probleme „hotelul” era inchis in acea perioada (haha).. Imi si imaginam cum e sa simti o astfel de scula, lunga si groasa, cu venele iesind in evidenta iar coaiele atarnand falnic, patrunzand in funduletul meu micut si rotunjor, cu bucile moi si jucause – aceasta imagine m-a excitat atat de tare in acel moment incat, fara sa-mi dau seama, i-am luat toata pula in gura, ajungandu-mi pana in stomac (exact asta simteam in acel moment).

- Esti nebun?!?! Striga el uimit uitandu-se la mine. Nimeni nu a mai luat-o toata in gura!

Auzind asta, eram foarte mandru de mine. Ma simteam in al noualea cer – imi simteam pula cum se zbate iar coaiele imi ardeau de nerabdare de a fi golite. Am inceput sa il sug cu si mai multa pasiune iar saliva, care nu avea loc in gura de pula lui, imi curgea usor pe barbie. In acele momente parca nu conta ca pot sa ma sufoc, voiam doar sa ii arat armasarului de ce sunt in stare.

La un moment dat mi-a prins capul intre mainele lui si a inceput sa ma futa in gat foarte repede iar din cand in cand se oprea pentru a simti caldura gatului care il primea cu atat de multa placere. Nu ma puteam opri din a ma juca cu coaiele lui si de a-i mangaia coapsele, fundul, abdomenul.. Cum ma tot jucam eu cu coaiele, am inceput incet, incet sa ma apropii cu degetele de gaurica mica si stramta dintre bucile lui perfecte – am simtit ezitarea pe care o avea, daca sa ma lase sau nu, dar distras fiind de placerea pe care i-o ofeream cu gura mea calda si dornica de lichidul coaielor lui, a decis sa mi dea voie sa ma apropii mai mult. Era atat de bine si placut sa-i ating sfinctelui incordat – i-am dat de inteles ca vreau sa-i gust gaurica, sa o ling, sa-i ofer placere (care cred ca ii era necunoscuta).

- Lasa-ma sa-mi pierd limba printre bucile tale!
- Eu sunt top. Nu fac asa ceva. Sa stii ca nu am de gand sa las ceva sa-mi penetreze fundul.
- Nu vei regreta! i-am zis eu, privindu-l direct in ochi.

Am simtit ca ezita insa, parca rusinat, a cedat si s-a intors cu fundul spre mine, punandu-se cu genunchii pe canapeaua de langa noi iar cu capul rezemat de spatarul acesteia. Acum simteam o foarte mare presiune pe mine. Un top declarat s-a lasat pe mana mea (sau pe limba mea, in situatia data) iar eu trebuia sa nu-l dezamagesc. I-am promis ca nu va regreta.

Aflandu-ma cu fundul lui superb in fata mea, am inceput incet sa il mangai delicat cu mainile iar cu limba sa gust fiecare particica a acestuia. Cand am terminat cu partea „exterioara” i am desfacut bucile usor iar in mijlocul lor se vedea o gaurica micuta, de o culoare atat de excitanta incat n-am mai stat pe ganduri si m-am apropiat cu limba calda si umeda de gaura care cerea sa fie linsa. Cand l-am atins, a tresarit usor insa nu s-a tras. Mi-a dat de inteles ca vrea sa continui asa ca am inceput sa imi misc limba cercuri-cercuri pe marignea gauricii, cand mai repede, cand mai incet. Avea un gust asa placut si era foarte curat ceea ce ma excita tot mai mult si ma facea sa dau tot ce pot eu mai bine. In timp ce ma jucam cu limba pe la gaura lui, nu incetam sa ii frec scula, printre picioare. Il lingeam in toate felurile: sus-jos, stanga-dreapta, cercuri; il sarutam, il muscam incet de buca – in tot acest timp el gemea incet si timid ceea ce m-a facut sa trec mai departe – am inceput sa-i masez gaurica usor cu degetele, care s-a relaxat foarte mult si era foarte umeda. Mi-a reamintit cu o voce inceata ca „nimic nu intra” i...



    Login