Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

in armata ..... 1
Autor : ASTROLOGUL - 2012-06-01
Citita de 6545 ori - Nota 6.32 (28 voturi)
In armata 1

Era de Craciun si de serviciu la statie eram doar eu cu partenerul meu. Trebuia sa facem decoratiunile pentru petrecerea de Craciun, dar el a zis ca e obosit si s-a dus sa se culce. Lucram singur când a aparut Cristi, unul dintre voluntari.

Cristi avea 22 de ani si era de vreo doi ani voluntar la noi la statie. Avea cam 1.75 m, 75 kg, par negru des tuns scurt si era foarte dragut, mai ales când zâmbea. De multe ori îmi faceam laba în baie gândindu-ma la trupul lui fierbinte. A venit direct sa ma ajute la terminarea ornatului. Apoi ne-am asezat la una dintre mese sa ne odihnim. A scos imediat pachetul de LM, aprinzându-si o tigara.

Aveam un chef grozav de sex si ma hotarâsem sa ma distrez un pic cu el. Am început sa-i zic despre cât de nasol mi se pare sa fumezi, am facut un timp bascalie despre asta, am vorbit si despre altceva, apoi am revenit la aceeasi tema si i-am spus: "Stii ceva? Ar fi o gramada de alte chestii care mi le-as baga în gura în loc de o tigara". "Ca de exemplu?" a întrebat. "Pai, cred ca mai degraba as lua o pula în gura decât sa ma otravesc cu o tigara" i-am raspuns. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca putusem sa spun asa ceva. La început, Cristi s-a uitat la mine ca si cum nu ar fi înteles ce am vrut sa spun, era putin jenat, apoi a zis: "Pe bune?". Ca oricarui tânar, lui Cristi i-ar fi placut o provocare misto, dar era înca emotionat. "Si daca te-as lasa sa mi-o iei mie, unde ai face-o? Si ce ar zice amicul tau?". "Fraierul ala doarme acolo în dormitor si n-o sa-si dea seama. Hai sa mergem sa facem treaba în sala mare. De acolo se poate auzi usa de la dormitor daca se scoala cumva si avem timp sa ne oprim".

A fost de acord cu o oarecare retinere si ne-am dus în sala mare. M-am asezat pe canapea, iar el s-a apropiat si statea în picioare în fata mea. L-am întrebat: "Ti-a facut cineva muie pâna acum?". "Mda, gagica-mea, da' nu mi-a mai facut de mult timp". "Pai atunci o sa-ti fac acuma o muie pe cinste" si am început sa-l frec usor pe blugi între picioare. N-a trebuit mult timp ca sa i se scoale pula si sa-mi arate ca îi facea placere. I-am desfacut usor fermoarul si i-am tras blugii în jos pâna la genunchi. Purta chiloti albi sub care se ghicea o pula faina si tare. Ca un fulger dorinta m-a coplesit si i-am spus: "E-n regula. Pariez ca n-ai curajul sa ma lasi sa ti-o fac". M-am aplecat înainte si mi-am trecut usor limba peste umflatura aia din chiloti, iar el si-a împins soldurile înspre mine ca sa ajung mai bine cu gura. I-am tras jos chilotii, eliberând o pula frumoasa, avea cam 17-18 cm, taiata-mprejur si coaie netede si fine. I-am cuprins curul ferm cu mâinile si am început sa ling acele globuri rotunde. Si-a dat capul pe spate gemând încet în timp ce îi mângâiam fabrica de sperma. Apoi mi-a zis: "Suge-o, omule. Te rog, suge-o!". Asa ca mi-am trecut limba de-a lungul pulii sale beton în sus spre vârf si i-am luat-o usurel în gura. A tremurat de placere la tratamentul ce-l acordam pulii lui.

Cam la faza asta s-a auzit usa de la dormitor. Si-a ridicat repede pantalonii si s-a asezat pe celalalt scaun. Nu peste mult timp, colegul meu a intrat în camera spunând: "Mersi Cristi ca ne ajuti la ornare". "Nici o problema, amice. Sa stii ca merita". Prea putin a înteles colegul din ceea ce a vrut Cristi sa spuna cu asta. Cum era clar ca amicul avea de gând sa ramâna, l-am luat pe Cristi la o parte si i-am spus ca o sa-l termin dupa petrecere. Am fost ocupati în ziua aia, iar dupa petrecere Cristi ne-a ajutat sa punem masinile în hangare, dupa care colegul meu s-a dus din nou la culcare.

Puteam sa jur ca Cristi vroia sa-l termin, asa ca i-am zis: "Hai sa mergem în spatele masi...



    Login