Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataI want cock !
Autor : IwantCock - 2009-09-12
Citita de 6438 ori - Nota 7.73 (59 voturi)
Acum cateva zile am cunoscut pe net un tip bisexual,ca mine de altfel,am vorbit de cateva ori si apoi ne-am hotarat sa ne vedem la o bere in speranta ca ne vom place.Zis si facut,intr-o seara am stabilit un punct de intalnire,la parcul Izvor,ne-am intalnit si am ramas surprins in bine cand am vazut ce aratos era tipul,slabut,elegant,cu trasaturi usor creole,cu un aer seducator.
Decidem sa mergem la o terasa unde putem bea o bere,o cafea si sa stam de vorba pt a ne cunoaste mai bine,alegem o masa mai retrasa,ne asezam si asteptam sa vina sa ne ia comanda.Asteptarea nu dureaza prea mult si apare ospatarul intrebandu-ne ce dorim sa consumam.
-Adu-ne cate un whisky,te rog ! comanda Vlad,apoi privirea i se intoarce catre mine intrebandu-ma daca sunt multumit de alegerea facuta.
-Sigur,e o alegere excelenta,confirm eu.
Apoi ma intreba:
-Ai mai facut-o?
-De cateva ori pana acum,raspund eu.
Apare si bautura noastra ce emana un miros fin,placut,sorb incet din ea uitandu-ma fix in ochii lui Vlad.
-Eu locuiesc la o mica distanta de aici,crezi ca ai putea merge la mine?Sper sa nu te deranjeze dar e posibil sa fie si varul meu acolo,a venit pt cateva zile.
-Sunt de acord cu tine,daca se poate de ce nu? Oricum se lasa cam racoare afara.
-Pai eu zic sa mergem,spune Vlad golind paharul de whisky rapid,platim consumatia apoi ne indreptam catre locuinta lui Vlad.Deja se innoptase afara iar vantul adia din ce in ce cu putere,rascolind frunzele de pe trotuar,dupa 10 minute de mers am ajuns la locuinta lui Vlad situata intr-o vila.Urcam scarile grabiti parca, sa ajungem intr-un loc in care sa avem intimitate,intram in casa si ma uimeste cat de spatiosa era,de aranjata cu gust si primitoare.
Te rog sa iei loc unde doresti,ma invita Vlad,fa-te comod !
Ma asez pe o canapea din piele foarte comoda simtindu-ma in largul meu,apoi Vlad vine cu doua pahare cu picior ascunzand la spate o sticla de sampanie.
-O vom consuma in cinstea unei viitoare prietenii,spuse Vlad.
-In cinstea unei prietenii "picante",raspund eu.
Dopul sticlei sare iar continutul curge in paharele deja pregatite,zeci de bule parca se "jucau" intre ele.Vlad se aseaza langa mine,ciocnim paharele si apoi sorbim incet sampania aceea rece ca gheata oferindu-mi un gust placut,mana lui Vlad imi atinge piciorul,ma mangaie usor creandu-mi o stare de excitare,vorbim legat de sex in timp ce sticla de sampanie se goleste licoarea consumata incepe sa-si faca efectul,ma simt in largul meu intr-o stare usor euforica,lumina era difuza in camera,il mangai pe piept si observ ca era epilat,ceea ce imi place,ii deschid camasa si incep sa-i sarut incet pieptul dezgolit,cobor usor acoperindu-l cu saruturile mele,Vlad imi spune sa cobor mai mult ajungand sub buric observ ca deja era cat de cat excitat,vin in genunchi in fata lui si trag usor de sortul in care era imbracat eliberandu-i penisul,il cuprind in mana si incep sa-l masturbez incet cu miscari largi,simt cum incepe sa se intareasca din ce in ce mai mult apoi privesc insistent capul rosiatic ce astepta sa fie lins,mana lui Vlad ma cuprinde de ceafa tragandu-ma mai aproape de penisul sau,parca vrajit ating cu limba varful penisului ce avea un gust placut apoi buzele mele cuprind tot capul sugand cu nesat din el,Vlad scoate un geamat de placere impingand usor,limba mea se incolocea in jurul glandului deja marit apoi lasam sa alunece pe toata lungimea limbii penisul sau suficient de mare.
-Ia-o pe toata,ma ruga Vlad in timp ce ma tragea catre el.
Sarguincios incercam sa cuprind cat mai mult,simtind cum imi atinge omuletul,dupa aproape 10 minute de supt imi cere sa ma dezbrac,ma conformez rapid si din cateva miscari raman gol-golut in fata lui.
-Intoarcete sa-ti vad funduletul !spuse Vlad ridicandu-se de pe canapea.Ma intorc iar el imi mangaie fesele plesnindu-le usor,jucandu-se cu ele apoi cu un deget imi maseaza anusul usor incercand sa patrunda putin,senzatia era de vis,starea de excitare era maxima dorindu-mi sa trecem mai departe cat mai curand,Vlad se afla in spatele meu sarutandu-ma pe gat si ciupindu-mi sfarcurile deja intarite,deodata din cealalta camera apare varul sau imbracat doar in boxeri intr-o stare vadita de excitatie,umflatura din boxeri spunea totul.
-V-am auzit de dincolo,pot sa particip si eu? intreaba tipul.
-Numai daca este si el de acord,spune Vlad continuand sa ma sarute pe gat.
Spun ca sunt de acord,cu toate ca in trei nu mai facusem vreodata,numai gandul ma excita mai tare .Tipul se dezbraca de boxeri eliberand un penis destul de mare si usor curbat apoi se aseaza pe canapea cu picioarele desfacute invitandu-ma sa ma "ocup" de el,parca fascinat de situatie ma apropii si ma asez in fata lui,apoi dintr-o singura miscare cuprind cat pot din penisul ceva mai mare ca al lui Vlad,facandu-l pe varul sau sa ofteze prelung,in acest timp Vlad ma unge cu lubrifiant introducand cate un deget in anus apoi cate doua.
-Ne vrei pe amandoi? ma intreaba varu-sau in timp ce continui sa-l sug,eu dau din cap afirmativ nevrand sa o scot din gura.
-Bravo puiule,ma alinta acesta,o sa-ti placa.
Vlad se afla in spatele meu cu prezervativul pus gata sa ma patrunda,simt cum isi potriveste penisul cu o mana in timp ce cu cealalta ma prinde de mijloc,in incercarea de-al ajuta duc mainile la spate desfacandu-mi fesele,el impinge usor si simt cum capul patrunde in anusul meu fierbinte dornic de a fi penetrat,incet patrunde mai mult si incepe cu miscari de dute-vino alunecand in mine cu usurinta din cauza lubrifiantului pus cu darnicie,in acest timp continui sa-l sug pe varu-sau acesta cerandu-mi sa ma uit in ochii lui in ti...



    Login