Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataHot sex with a Latvian dancer
Autor : ciprianp - 2011-09-20
Citita de 11412 ori - Nota 8.10 (1914 voturi)
Eram pe vasul de croaziera Princess Daphne, cu ocazia unei calatorii organizata pe Marea Baltica, avand ca scop vizitarea catorva orase si capitale nordice: plecarea din portul german Kiel, apoi Gdansk, Riga, Tallinn, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Copenhaga si Oslo, cam doua saptamani pe apele Balticii. Aceasta croaziera mi-a fost oferita cadou de fratele meu mai mare Ciprian, in prezent sef important la o firma a concernului Siemens din Stuttgart, in semn de impacare, dupa o perioada de relatii mai reci intre noi.
Am ajuns in Riga, frumoasa capitala a Letoniei, intr-o dupa amiaza senina si insorita. In acea croaziera, organizata de Camera de Comert si Industrie Stuttgart, cu participare exclusiv masculina, programul era organizat, de regula pe mai multe grupe, deoarece numarul mare de turisti nu permitea accesul facil la muzee sau obiective turistice si nici masa la restaurantele cu meniu national, traditional.
Deci, in aceea seara la Riga, eu am optat pentru un program cultural: Opera Nationala din Riga, Seara de dans contemporan cu Trupa de dans modern si contemporan a Baletului National. Continuarea programului de seara urma sa se desfasoare in Clubul Filings, cu bauturi hot & light, cu muzica de jazz clasic si contemporan, cat si rock letonian, in general muzica unplugged.
Era ora 19 cand am coborat pe chei pentru imbarcarea in autocare. Se inserase, iar in spatele nostru Golful Riga, parca luase foc, fiind colorat in rosu, de la soarele care apunea. Am parcurs strazile elegante ale centrului vechi, cu cladiri si palate in stil clasic, apoi in scurt timp am oprit in fata cladirii somptuoase a Operei Nationale Letone.
Am coborat din autocare si am intrat in cladirea eleganta si impozanta, strabatand foaierele bogat ornamentate, in stil eclectic, intrand apoi in Sala Mare. Impresionanta, imensa, dar goala! Am fost informati ca suntem in afara stagiunii si ca spectacolul de dans modern si contemporan se va tine intr-o alta sala, Sala Studio, aflata in aceeasi cladire! Directorul Baletului National, care era gazda noastra, ne-a condus cu amabilitate undeva la subsol, spre sala respectiva. Toate holurile si culoarele erau bogat ornamentate stralucind in lumina feerica a sutelor de candelabre si aplice de cristal! De vis!! Am aflat ca spectacolul se juca special pentru noi, fiind extrastagiune, iar gazdele erau un pic dezamagite de numarul mic de spectatori! Initial a fost vorba de circa 150 de spectatori, iar acolo eram cam 80 de persoane!
Am intrat. Sala era mica, insa eleganta si intima, cu fotolii confortabile si o acustica de exceptie, fiind organizata ca un amfiteatru semicircular! Ne-am asezat la alegere, fiind locuri suficiente, eu alegand primul rand, ca sa fiu cat mai aproape de dansatori! La scurt timp s-au stins luminile si a inceput uvertura, muzica era inregistrata pe banda, iar pe scena goala, fara decoruri si fara cortina, se desfasura un joc de lumini, rafinat si incantator! Au intrat apoi dansatorii, fete si baieti, unii foarte tineri, mai toti blonzi, baltici si rusi dupa toate aparentele!
Timp de o ora si jumatate am urmarit un spectacol extraordinar! Balet, dans modern si contemporan, trecand prin Debussy, Ravel, Bernstein, Hachaturian, Queen, Pink Floyd, Jean Michel Jarre si cativa compozitori moderni locali, al caror nume, din pacate, nu l-am retinut!
Ce coregrafie superba! Ce montaj inspirat! Ce plastica desavarsita a miscarii si a corpurilor dansatorilor! Impresionant! Nici nu stiu cand s-au scurs cele 90 de minute de spectacol ! As fi vrut sa tina mai mult! Mult mai mult!
Inca de la inceput am fost atras si impresionat, in mod special, de un dansator, cred ca era unul dintre primsolistii trupei! Un baiat blond, cu parul inelat cazut pe umeri, inalt, superb proportionat, cu muschii frumosi si eleganti (a dansat mai tot timpul la bustul gol!), cu o elasticitate si o plastica a miscarilor coplesitoare! Nu imi mai puteam dezlipi ochii de la el, fiind usor excitat de aceasta splendida viziune!
La un moment dat am observat, ca si el a remarcat faptul ca il urmaresc cu multa atentie apoi, m-a privit la randul lui mai insistent si mi-a zambit discret de cateva ori! Normal ca i-am raspuns imediat, cu zambete largi, fara sa ma sinchisesc de mosnegii de langa mine, care oricum nu aveau ochi decat pentru balerinele tinerele si foarte gratioase! La final am aplaudat, ca un disperat, minute in sir!
Odata sfarsit spectacolul, m-am repezit in foaier sa caut intrarea la cabinele artistilor, ca sa-mi prezint omagiile dansatorului meu preferat! Cu ajutorul unei plasatoare care stia nemteste (multa lume din Riga stie nemteste!), dupa un lung parcurs, am ajuns la usa respectiva, iar ea a intrat ca sa-l cheme pe Sasha! Cu ajutorul ei am aflat ca pe artist il chema Alexander Gabrans, Sasha pe scurt. Eram disperat ca nu puteam sa-i ofer nimic! Nici flori, nici macar o sticla de sampanie sau ceva, pentru ca bufetul era inchis fiind pauza de stagiune!
In scurt timp a aparut Sasha, echipat deja de oras! Am facut prezentarile, ne-am strans mainile barbateste, iar el mi-a zambit extrem de amabil si de curtenitor! Avea un zambet innebunitor, niste buze carnoase, umede si senzuale si niste dinti frumosi, parca de portelan! M-a bagat direct in boala! Nu-mi mai gaseam cuvintele! I-am multumit pentru prestatia sa artistica extraordinara si m-am scuzat ca nu puteam sa-i daruiesc nimic! Dar l-am invitat, daca dorea, la un pahar, la clubul din vecinatatea Operei, unde trebuia sa continuam seara, al carui nume insa, l-am uitat din cauza emotiei!
- La Clubul Filings?! - a intrebat zambind usor si ironic, facandu-mi apoi complice cu ochiul.
- Da, da! La Filings! Vrei sa vii? Te rog!
- OK, fie si la Filings daca vrei tu, dar mai bine la un barulet din apropiere, e mai intim si mai discret ! La Filings e lume multa si ... nu are un renume prea bun! Acolo vin mai mult stainii si unii mai... dezinhibati! Noi, localnicii il cam evitam! Stii tu!- si mi-a facut din nou cu ochiul! Dar poate ca esti legat de restul grupului de turisti?!
- Nu, nici vorba! In principiu trebuie sa ajung inapoi pe vapor pe la ora 12 sau 12,30. Hai, chiar ora 1 noaptea!
- Perfect, avem suficient timp la dispozitie! Te rog sa ma urmezi!
L-am urmat docil, adulmecand mirosul lui ciudat, amestec de parfum tare, barbatesc si sudoare proaspata! Era clar ca nu apucase sa faca dus si isi mascase graba cu un exces de deodorant! Sasha avea un mers extrem de elegant, parca plutea, iar corpul sau gratios si totusi viril, imbracat in hainele negre si mulate, se decupa seducator in lumina scanteietoare a culoarelor. Dupa cateva minute ieseam in strada pe o usa mica si discreta, intrarea artistilor!
- Uite, chiar acolo, unde e firma aceea colorata un albastru!
Din cativa pasi am ajuns in dreptul barului „Blue Dreams” si am intrat inauntru, coborand in spirala mai multe trepte, pana am ajuns intr-o incapere ciudata! Era o sala boltita, un fel de pivnita, luminata discret in albastru, cu multe mese, toate cu separeuri, dar cu putina lume! Intr-un colt era o miniscena unde cantau jazz, un pianist blond si un saxofonist de culoare.
Am luat loc la o masa si imediat un ospatar, un pusti, a venit cu o veioza aprinsa, cu abajur bleumarin, a last-o pe masa si ne-a intrebat ceva in letona. Sasha i-a raspuns, apoi pustiul a continuat intr-o germana impecabila. Dupa ce m-am consultat cu invitatul meu, am comandat un vin roze spaniol, un Muscatel dulce si parfumat! Pana sa vina bautura am ascultat muzica, un fusion, jazz & russian country, extrem de interesant si de linistitor. Deodata, privirile mi-au cazut pe degetele lungi si delicate ale lui Sasha si tot universul meu s-a prabusit intr-o secunda: purta verigheta!! Noroc ca a venit baiatul cu vinul si ne-a turnat in pahare, pentru ca nu mai aveam aer! Am ciocnit, iar eu disperat, am mormait ceva conventional si protocolar, spre surprinderea lui Sasha, care prinzand curaj mi-a urat direct, fara perdea, o noapte fierbinte de amor!
- Esti ironic, draga Sasha! Si cu cine crezi ca as putea petrece o noapte fierbinte de amor?!
Sasha m-a privit insistent pe sub genele lui lungi, ca de domnisoara si mi-a raspuns in soapta, zambind visator:
- Cu mine! Dar cu cine, de ce mai invitat?!
- Bine, dar eu vad ca tu esti insurat!
- Si ce daca, nu ai mai facut-o cu barbati insurati?! Sa stii ca de felul meu sunt Bi, imi plac in egala masura si femeile si barbatii, iar in relatia cu acestia prefer sa ma pastrez tot ca barbat, adica „on top”. Tie cum iti place?!
- In cazul acesta voi fi pasiv!
- Minunat! Atunci esti al meu! Haide sa ne caram mai repede de aici si sa nu mai pierdem vremea! Stiu eu un locusor perfect pentru un futai pe cinste! Sticla asta o luam cu noi! 20 de euro sunt suficienti, lasa-i pe masa, sub veioza!
M-am executat constiincios si l-am urmat grabit pe Sasha, care deja urca scarile. Din cativa pasi am fost din nou la Opera, la intrarea artistilor. Sasha a descuiat cu o cheie si a scos o lanterna mica dar puternica, pentru a ne descurca in labirintul intunecos al Operei. Nu dupa mult timp am ajuns la usa cabinei lui Sasha, pe care era postata o tablita aurita cu numele lui. Am intrat, iar Sasha a aprins becurile oglinzii de machiaj, facand lumina in micuta lui cabina de artist care avea chiar si o canapea, suficient de spatioasa si de confortabila pentru orice situatie.
Apoi Sasha s-a intors spre mine, m-a imbratisat cu tandrete, mi-a cuprins capul cu degetele acelea lungi si gratioase si a inceput sa ma sarute usor si delicat, de parca i-ar fi fost teama sa nu ma sperie. Sasha avea niste buze extrem de senzuale, carnoase, umede si catifelate, avand un gust minunat, parfumat, probabil de la machiajul avut la spectacol. Tot sarutandu-ma, m-a dus incet, incet inspre canapea si ne-am asezat, asa inlantuiti si imbratisati.
Cuvintele erau de prisos, simteam la Sasha o imensa dorinta de a face dragoste, care emana prin toti porii sai, iar ochii lui verzi ca frunza de stejar, umbriti de genele lungi si matasoase spuneau mai mult decat orice discurs inflacarat. Sarutarile noastre au devenit mai puternice, mai rascolitoare, buzele noastre mai calde si mai insetate iar mainile ca niste serpi, ne incolaceau trupurile incalzite de dorinta. Cu multa pricepere Sasha a inceput sa ma dezbrace si in cateva secunde eram gol in fata gurii sale hamesite, care a inceput sa-mi acopere trupul infiorat de pasiune cu nenumarate sarutari patimase.
La randul meu, cuprins de nerabdare, l-am dezbracat pe Sasha lasand la vedere minunatul sau corp de balerin. Acesta era un barbat inalt, mai inalt decat mine, avand un trup gratios dar totusi viril, cu muschii eleganti, fara sa fie masivi si cu o piele fina si catifelata, usor bronzata pana la nivelul slipului si neteda, fara fir de pilozitate, specific balerinilor! Sasha avea un cap frumos, bine proportionat, niste ochi mari, umezi si de un verde intens, umbriti de niste gene lungi si matasoase, de culoarea tabacului, la fel ca si sprancenele frumos arcuite! Gura lui era insa extrem de frumoasa si de senzuala, cu buze carnoase, de un rosu aprins, umede si catifelate. Parul era inelat, de culoare blond intens si cadea neglijent pe umeri dandu-i un aer rebel si boem! Ce mai?! Un barbat cu adevarat frumos, din toate punctele de vedere, care m-a sedus si m-a cucerit definitiv!
- Dragul meu Vic, din pacate timpul e scurt, daca nu vrei sa petreci toata noaptea cu mine! Sa trecem la fapte concrete si placute! Cum ai vrea sa ti-o dau? O vrei si sus si jos? Ce-ti place tie mai mult?
- Draga Sasha, nu e nici un mister! Imi place mult pula si imi place sa ma fut! Sa incepem cu un oral de incalzire!
- Perfect dragul meu! Haide atunci sa trecem la treaba, pula mea iti sta intreaga la dispozitie!
M-am asezat pe canapea iar Sasha in picioare in fata mea! I-am apucat delicat sexul intarit si fierbinte si am inceput sa-l decalotez cu buzele iar apoi sa-l ling metodic de sus in jos si inapoi, facandu-l pe Sasha sa geama de placere! Pula lui Sasha era una normala din toate punctele de vedere, nici foarte lunga, nici foarte groasa si nici pietroasa, insa era jucausa si sprintara! In scurt timp Sasha a preluat comanda, mi-a prins capul cu mainile sale si a inceput un pompat viguros intrand cu pula adanc in gatlejul meu, dar totusi cu multa grija, ca sa nu-mi faca rau! Din cand in cand se oprea ca eu sa pot respira si atunci incepeam sa i-o sug cu putere, facandu-l pe Sasha sa se ridice pe varfuri incordat si excitat de atata placere! L-am privit pe Sasha cum dadea energic din fund si statea transfigurat, cu ochii inchisi muscandu-si buzele cuprins de pasiune.
- Iti place, dragul meu, cum ti-o sug!
- Da, esti foarte priceput si ma exciti foarte tare!
- Vrei sa-ti fac un deepthroating?
- Nu stiu ce inseamna asta, dar te rog sa o faci! Cred ca va fi minunat!
Am tras aer in piept si am inghitit cu totul pula, ajungand cu buzele pana la pubisul sau epilat si i-am cuprins fesele cu palmele dirijand astfel pompatul, ca sa pot respira!
- Doamne, e extraordinar! Nimeni nu mi-a mai facut asta! Ma simt teribil de excitat!
Am mai continuat asa inca putin, apoi cand am simtit ca Sasha dadea semne de terminare, am ramas in asteptare cu glandul lui inrosit intre buzele mele insetate. In scurt timp au tasnit jeturile caldute si lipicioase, umplandu-mi gura cu seva lui, care avea un gust minunat, de paine proaspat coapta! M-am ridicat repede si spre surprinderea lui Sasha l-am sarutat facand cumswapping lung si foarte senzual. Desi cred ca nu mai facuse asa ceva, a intrat in joc si am continuat sa plimbam samanta dintr-o gura in alta, sarutandu-ne cu multa pasiune.
- Ma uimesti din nou, draga Vic! Nici chestia asta nu am mai facut-o, dar mi-a placut! „ Ich bin ein richtiger Mann !” Stii, mie nu prea imi place sa iau pula la supt, iar de luat sperma in gura, nici nu poate fi vorba! E prima data cand simt sperma in gura! Si sa stii ca nu are gust rau!
- Pai e normal, doar e samanta ta! Dar intr-adevar, tu ai o pula si o samanta tare bune la gust!
- Atunci, haide sa sarbatorim chestia asta, cu vinul acesta minunat!
Sasha a turnat vin in doua cupe elegante, am ciocnit si am baut amandoi, insetati, paharele pana la fund. Am mai umplut din nou cupele, Sasha m-a luat in brate si a inceput sa ma mangaie si sa ma dezmierde cu multa tandrete, in timp ce degustam incantati vinul aromat si catifelat! Mi-a povestit pe scurt despre viata lui de artist si cum a ajuns sa fie bixexual, desi initial s-a simtit mai atras de baieti decat de fete! In timp ce imi povestea si ma mangaia dragastos, am simtit cum se nastea din nou dorinta in el iar pula i-a devenit din nou ferma si batoasa. M-am uitat la ceasul micut de pe masuta de machiaj, era deja ora 11,30. Sasha a observat si el gestul meu si plin de solicitudine m-a intrebat:
- Dragul meu, nu-i asa ca ai vrea sa ti-o trag si jos?! Haide, nu fii rau, ca mai avem timp! Cu taxiul ajungi in Port in 10 minute!
- Bine, sunt al tau si astept ca tu sa-ti desfasori maiestria! E prima data cand o fac cu un baltic dar si cu un balerin! E o premiera si cred ca nu o sa ma dezamagesti!
- De asta poti sa fii convins! Nu vreau sa ma laud, dar nu am avut reclamatii pana acum! Ma vei tine minte toata viata! O sa vezi!
Sasha m-a imbratisat cu elan apoi foarte tandru si excitant m-a sarutat pe gat si pe ceafa. Dupa asta m-a culcat pe burta si s-a si asezat peste mine, continuand sa ma sarute si sa ma muste usor de ceafa si de gat, frecandu-si in mod provocator si imperativ scula intarita de fesele mele avide de penetrare.
- Vic, esti minunat si as vrea foarte mult sa te strapung si sa ti-o trag ! Lasa-ma te rog, sa te pregatesc un pic!
- Chiar voiam sa te rog asta, draga Sasha! In buzunarul de la piept al scurtei mele se gaseste totul de trebuinta: condom & lubricant, specifically for anal sex!
- Dragul meu, dar am si eu! Intotdeauna fac sex cu protectie!
- As prefera produsele mele, sunt made in Germany, produse Bio 100% !
- Cum doresti, nu te pot refuza, doar esti musafirul meu! Le-am gasit! Ce interesant! Emulsie cu u...



    Login