Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ghita
Autor : bigsuck - 2017-01-29
Citita de 3009 ori - Nota 5.50 (2 voturi)
Pe drum, către casa lui Ghiță, el și cu mine vorbeam vrute și nevrute, însă Rică era tăcut, părând timid.
Ajunși acasă, am mâncat ceva, apoi Ghiță zise :
- Băieți, acum la baie! Pentru că n-o să încăpem toți trei, mergeți voi doi întâi și după ce terminați voi, intru și eu. Până atunci eu mai strâng pe-aici și pregătesc patul în dormitor.
Ne-am dezbrăcat în hol și numai în chiloți, am intrat în baie. Rică și cu mine ne măsuram din priviri și eu am început să-mi dau chiloții jos. Rică ezita și se uita la mine. Era un băiat subțirel dar totuși bine dezvoltat, nu prea păros și conturul podoabelor din chiloți arăta că avea ceva acolo. M-am băgat la duș să potrivesc apa, timp în care s-a dezbrăcat și el.
- Hai vino, i-am zis în timp ce mă băgasem sub șuvoiul cald al dușului. A venit lângă mine cu mâinile acoperindu-și podoabele cu ambele mâini.
- Ce faci, vrei să te spăl eu, l-am întrebat.
- Nu, de ce zici asta?
- Păi văd că îți ții mâinile ocupate cu ascunderea bijuteriilor!
- Aa, mi-e un pic jenă, nu ne cunoaștem și mi-e să nu-ți faci impresie proastă despre mine!
- Măi Rică, sper că-ți dai seama că o să ne futem și atunci de ce atâta jenă? Ia să văd ce-ascunzi acolo?
Dându-i mâinile la o parte, am văzut o pulă de mărime medie, dar extrem de groasă, în stare semierectă.
- Mmm, dar ce frumusețe ai tu aici! De ce te jenai? Hai vino lângă mine!
L-am tras lângă mine și l-am sărutat pe gât. El își încolăci brațele în jurul gâtului meu și își lipi buzele de gura mea.
Cuprinzându-l cu un braț peste șale și cu unul după ceafă, am deschis gura, iar limbile noastre se jucau înnebunite. Pulile ne erau sculate și ni le simțeam pe burtă. Rică se smulse din sărut și cobora cu sărutările pe piept, pe burtă și apoi la pulă pe care o luă în gură începând să sugă din ea. Stăteam rezemat de faianța cabinei iar apa caldă îi curgea peste capul care se misca înainte și înapoi sub burta mea. În scurt timp i-am umplut gura cu sloboz cald. Terminând, se ridică și mă sărută pe gură, simțind mirosul slobozului meu. La rândul meu l-am lipit de perete și m-am lăsat în genunchi luându-i puletele în gură. Gura îmi era în întregime ocupată cu pula aceea groasă și am început mișcările prin care i-o frecam în scurt. Gura mi-a fost imediat inundată de cleiul cald și spumos din pula lui. Am inghitit cu plăcere, după care m-am ridicat și l-am sărutat la rândul meu pe gură. Am început apoi să ne săpunim reciproc și să ne spălăm. Ne-am șters apoi cu același prosop mare ce atârna în cuierul din baie și goi am intrat în dormitor unde Ghiță așternea cearșaful pe pat. Era și el gol și aplecat peste pat ne expunea bucile și coaiele păroase.
Rică se repezi și începu să-i pupe coaiele lui Ghiță. Acesta se opri din ceea ce făcea și aplecându-se complet pe pat, își depărtă picioarele lăsându-l pe Rică să-i lingă coaiele și găozul păros.
Rică îi depărtase bucile cu mâinile și lingea flocii aspri dintre ele.
După câteva minute, Ghiță se întoarse și cu fața în sus îi dădu pula să i-o sugă. Mie mi se sculase pula și văzându-l pe Rică aplecat peste Ghiță și ocupat, i-am depărtat bucile și mi-am proptit capul pulii în găozul lui. N-a trebuit să fac efort prea mare că pula mi-a fost înghițită imediat și am început să-l fut în cur. Rică terminase de de înghițit slobozul din pula lui Ghiță și eu încă îl mai futeam în timp ce el trecuse să-i sugă coaiele. După vreo zece minute i-am umplut găozul cu sloboz, apoi m-am retras privind cum îi curge slobozul dintre buci.
De data asta am plecat toți trei la baie și ne roteam toți trei pe sub stropii calzi. Ghiță adusese cearșaful de pe pat cu care ne-am șters toți trei, după care ne-am ocupat din nou cu înfățarea patului. Stăteam pe pat rezemați de perne și beam din berea pe care o adusese Rică și vorbeam, când i-a sunat telefonul lui Ghiță.
După ce-a terminat de vorbit ne spuse că a vorbit cu Victor (Viky) și că o să vină și el mâine.
- Așa că pregătiți pulele, că avem ce fute!
- Am o curiozitate, zic eu. Rică, fuți și tu?
- Dar ce, pula mea e pedepsită? Am înțeles că și tu o iei la găoz, așa că o să-ți demonstrez!
- Bineînțeles, dar de ce crezi că am venit la Ghiță, doar pentru a depăna amintiri?
Și în noaptea aceea Rică mi-a tras-o de două ori. Nu mai vorbesc că am luat-o fiecare și de la Ghiță. Rică era liber a doua zi, așa că am avut timp să ne odihnim. Dormeam goi și eu și Rică și m-am trezit că sunt pupat la pulă. Era Viky care venise atunci. Soarele era sus și Ghiță era pe-afară. Rică visa probabil ceva frumos, că avea pula sculată și Viky m-a întrebat din ochi dacă am ceva împotrivă să ia pula aceea în gură. I-am făcut semn că poate trece la acțiune, așa că Viky cuprinse puletele lui Rică în gură și începu s-o frece cu buzele. În câteva minute Rică se cutremură din tot trupul și îl văzui pe Viky că înghite. În timp ce înghițea și sugea totodată și Rică se trezi tresărind surprinzându-l pe Viky. Zâmbi și îi împinse capul lui Viky mai adânc în pula lui.
După ce se ridică de pe pula lui, Rică îi zise :
- Mulțumesc pentru cunoștință, tu trebuie să fii Victor! Eu sunt Rică și sper să ne bucurăm unul de celălalt mult timp de aici înainte!
- Viky, nu Victor, așa îmi place să-mi spună prietenii. Ai o pulă interesantă, mi-ar plăcea s-o sug mereu. Sper că nu te superi tăticule, se întoarse Viky către mine.
- Cum să mă opun fericirii tale, dragul meu? Îmi pare bine că vă placeți unul pe celălalt. Și să știi că fute bine cu puletele ăla!
M-am ridicat și m-am dus la baie lăsându-i pe cei doi sa vorbească și să se giugiulească. După ce-am ieșit de la baie, am ieșit afară unde am mai stat cu Ghiță la vorbă. Întorcându-ne în casă am început să aranjem masa ca să mâncăm.
Când m-am dus să-i chem la masă pe Rică și Viky, aceștia erau în "lucru". Viky era cu picioarele pe umerii lui Rică, acesta fiind înfipt cu pula până în coaie în curul lui. I-am făcut semn lui Ghiță sa vină și să vadă. Acesta văzându-i, mă trase de mână și ajunși la masă îmi zise :
- Lasă-i să se fută, nu-i frumos să-i întrerupem, o sa mănânce după aceea!
După vreo jumătate de oră, veniră și cei doi amorezi.
- Să vă fie de bine, îi întâmpină Ghiță.
Râzând, Ri...



    Login