Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ghita 2
Autor : bigsuck - 2017-01-29
Citita de 2743 ori - Nota 5.50 (2 voturi)
Nu eram curios să asist la partia de sex dintre Ghiță și Viky, chiar dacă se auzeau gemete, oftaturi și horcăieli. Îmi închipuiam cu ce ciudă și sete îl fute Ghiță pe Viky, de avea să-i iasă ochii!
Am plecat cu Rică spre bar, el urmând să intre în tură și eu urmând să mă întâlnesc cu Marius. L-am găsit pe Marius instalat la o masă într-un colț, cu un pahar de tărie în față.
Când ne-a văzut s-a ridicat zâmbind și Rică ne-a făcut cunoștință. După câteva glume, Rică s-a dus să-și ia serviciul în primire, eu cu Marius rămânând la masă.
- Și, cum e? Am înțeles că-ți plac, începe Marius discuția.
-.Păi cam așa ceva, îi răspund eu.
Colțul unde stăteam noi era scufundat în întuneric și trebuia să fii foarte atent ca să vezi de la bar sau de la altă masă ce se petrecea acolo.
- Dă mâna oleacă, îmi zice Marius.
Mi-a apucat mâna și mi-a băgat-o în pantalonii lui unde, îngrămădită între floci aspri stătea o pulă destul de impresionantă ca mărime.
Uitându-se în ochii mei, mă întrebă :
- Îți place?
Am scos mâna și făcându-mă că mă scarpin la nas, am mirosit degetele care pipăiseră cârnatul gros și pădurea de floci. Îmi plăcea mirosul de pulă tânără, curată, după care mi-am lins degetele.
- Da, văd că mi-ai răspuns, zise Marius.
Rică veni la masa noastră cu două pahare cu tărie :
- Din partea casei!
Marius îl cuprine pe după mijloc și zise către mine :
- Cel mai dulce băiat, n-a protestat niciodată, chiar dacă am fost și patru inși pe el!
Drept replică, Rică îl bătu în joacă peste față, zicând :
- Nesătulule, după care plecă la treaba lui.
Am mai discutat noi, interesându-ne fiecare cam ce plăceri avem și așa am aflat că erau patru flăcăi vânjoși, toți bisexuali care îndeplineau rolul de "taurii" satului. Nimeni n-a avut motive să se plângă de ei.
- Ce zici, facem o futăreală în noaptea asta, mă întrebă Marius.
- De ce nu? Lasă-mă numai să dau un telefon, să nu se alarmeze Ghiță!
Râzând, răspunse :
- Fute, fute moșul!
- Nu m-am mai futut cu el de când aveam douăzeci și cinci de ani și mi-era dor de el.
Mă bătu cu mâna pe umăr și se ridică și se indreptă spre ieșire. Urmându-l, l-am sunat pe Ghiță care răspunse într-un tarziu cu un glas somnoros :
- Da, ce-i, unde ești?
I-am spus pe scurt unde eram și zise :
- Atunci, distracție plăcută ! Noi dormeam, nici n-am știut că ai ieșit! "Stai mă, că mi-ai golit coaiele de tot! " se adresă lui Viky. Apoi către mine : Suge ăsta ca un hămesit, a stat tot timpul cu pula mea în gură! Încă odată distracție plăcută!
Împreună cu Marius am plecat către casa lui. Fusese la muncă în străinătate și își construise o casă destul de mare, cu gând să se însoare, dar fata cu care avea în plan căsătoria, l-a lăsat baltă și a fugit cu un ungur de la Sfântu Gheorghe. De-atunci s-a jurat că n-o să se mai însoare și că o să fută tot ce prinde. Împreună cu alți trei inși, au format un clan care mulțumește toate muierile din sat ai căror bărbați sunt plecați "afară". Mai au noroc și de câte-o copilă căreia o supără rău spurcăciunea. Ca bărbați care caută pulă, în afară de Rică, mai sunt doi, dar mai vin și de la Onești și-i caută, așa că nu duc lipsă de futut.
Ajunși la el, m-a invitat în camera de zi, unde mi-a oferit un pahar de țuică, pe care abia l-am putut bea, așa era de tare. Mi-a făcut apoi turul casei care era ca în reviste. Pentru destrăbălare avea o cameră cu un pat în care încăpeau șase inși lejer și mi-a zis că acolo o s&#...



    Login