Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Gemenii
Autor : Diessel - 2018-06-23
Citita de 5326 ori - Nota 7.38 (42 voturi)
Timi s-a simtit mereu bine la dus. Era datorita caldurii care ii amintea de imbratisarile lui Leo,datorita aburului de pe fata care se simtea ca respiratia fratelui sau ori pentru ca atunci cand se uita in jos si isi vedea corpul stia ca e identic cu al lui Leo? Cine stie. Un lucru era sigur, cand era la dus era cea mai apropriata senzatie de fanteziile lui.
Sentimentele pe care le nutrea pentru Leo si-au facut aparitia cand aveau doar 12 ani. Pe atunci isi dorea doar sa il sarute,sa il cuprinda in brate si sa stie ca sentimentul era reciproc. Voia sa isi simta buzele lipite de ale fratelui sau si sa-si simta limba impletita in joc cu a lui Leo.
Obisnuia sa exerseze sarutatul pe un ursulet de plus pe care il imbracase cu boxerii lui Leo. La 14 ani a facut o gaura intre picioarele ursuletului si a exersat si altceva.. . Pana la urma a trebuit sa arunce ursuletul din cauza mirosului dupa aproape 4 ani de exercitii.
Acum,in dus,Timi a inceput sa-si dea seama ca ursul ala nu a umplut niciodata golul pe care Leo l-a facut in viata lui. Cu siguranta ca daca si Leo ar fi simtit asa,s-ar fi intamplat ceva pana acum. Nu? Era predestinat sa isi traiasca viata iubind pe cineva care nu il doreste?
Deschide ochii si iese din lumea fanteziillor. Isi simte penisul tare ca piatra-de la gandurile cu Leo :) . Timi avea nevoie sa se elibereze. A inceput sa-si lubrifieze funduletul cu niste gel de dus si luand o sticla de sampon si incet,cu un suspin, si-a impins-o intre fese. Era groasa,dar si-a imaginat ca si pula lui Leo ar fi ,asa ca s-a desfatat cu durerea actului in timp ce o scotea si o baga la loc.
S-a sprijinit de peretele baii si continuand miscarea cu sticla de sampon, a inceput sa-si frece barbatia. Cu placere venind din ambele parti abia se abtinea sa nu tipe de dorinta. Si-a imaginat ursuletul si apoi chiar pe Leo. Ii vizualiza in minte parul blond si matasos,apoi ochii stralucitori ca cerul ziua,buzele ispititoare; a coborat pana la pula atat de tentanta. Timi a deschis gura sa lase penisul imaginar al fratelui sau sa intre,bagand sticla de sampon tot mai adanc.
Nu mai rezista, i-a scapat un icnet " Oh Leo!" si a dat drumul la cateva salve de sperma,cu sticla cat de adanc putea intra. Lichidul alb a sarit pe perete formand un fel de arta moderna. Satisfacut,a lasat sticla sa iasa de unde nu ajunge soarele si a iesit din dus.

Leo,auzindu-se strigat s-a ridicat de pe canapeaua din sufragerie si a venit la usa de la baie,fara sa aiba habar ce s-ar fi putut intampla dincolo. "Timotei?" a intrebat. Nici un raspuns. A deschis incet usa. Cum a intrat l-a vazut pe fratele lui in mijlocul incaperii doar cu un prosop infasurat la talie.
-De ce ai nevoie? Ma uitam la un film.
-Oh,nimic..Nu imi gaseam periuta. a replicat Timi putin rusinat.
Leo da sa iasa. Chiar atunci observa umflatura subtila de sub prosop. O fixeaza cu privirea. Se simtea ciudat,parca abia acum realiza ca si fratele lui are un penis. Examineaza din ochi si restul corpului lui Timi,ca si cum mai era vreo parte "noua" pe care sa o descopere. "Leo?" l-a trezit Timi in simtiri. Leo era socat de sine insusi.
-Ma duc sa ma culc,sunt obosit. a inchis Leo si a iesit.
Leo si-a alungat gandurile adunate in baie si a mers in dormitor. Pula i se facuse par.


Cu ochii inca inchisi,Leo putea simti sunetul linistit al respiratiei,cearsaful frecandu-se de pielea lor fina si ciripitul pasarilor de afara. Nu isi putea aminti ce a visat,dar stia ca a fost palcut si a zambit cu jumatate de gura,inca adormit. A deschis ochii si si-a analizat camera,ca si cum cauta inspiratie pentru acest inceput de zi. Privirea i s-a oprit pe fratele lui geaman,Timotei care inca dormea ghemuit langa el.
De cand erau mici au dormit in acelasi pat,acum ca sunt mari unii din prietenii lor spun ca e ciudat,dar cui ii pasa? Lui Leo i-a placut mereu sa doarma cu Timi si de ce ar schimba ceva? In noptile friguroase era tare bine sa ai pe cineva care sa iti ofere putin din caldura lui. Iar cand erau furtuni cu tunete si fulgere,Leo era fericit sa stie ca nu e singur.
Ii desparteau doar cativa centimetri. Leo s-a apropriat mai mult si a simtit mana lui Timi cum ii atinge prin boxeri penisul semi-intarit. Leo s-a retras aproape imediat dar dupa un moment a revenit; caldura mainii lui Timi il facea sa se simta bine. Ii placea.
Leo era fata in fata cu Timi. Si-a dat seama deodata cat de perfect este fratele lui. Este prima data cand Leo si-a luat putin timp ca sa il observe mai bine. Avea pielea alba cu putina roseata in obraji,genele lungi ca de fata-cum le avea si Leo dealtfel-si buzele pline,ademenitoare. Stie ca daca Timi s-ar trezi in momentul asta l-ar privi drept in frumosii ochi albastrii, dar Timi nu dadea vreun semn ca s-ar trezi. S-a intrebat daca si el arata atat de bine ca fratele lui,doar erau identici,nu? Si-a amintit de pozele nud pe care si le face uneori in oglinda, expunandu-si corpul cum a vazut la zeii greci. Oare daca erau identici atunci si penisurile lor aratau lafel? Atunci a realizat ca nu mai vazuse penisul lui Timi de cand erau mici,pe atunci categoric erau lafel. Dar acum? Aceasta intrebare ridicola nu ii dadea pace,chiar daca incerca sa o alunge. Trebuia sa afle.
Incet,avand grija sa nu faca nici cel mai mic zgomot, trage cearceaful care ii acoperea pana ies la iveala boxerii cu model de armata ai lui Timotei. Era o umflatura in mijlocul materialului de bumbac. Mana lui Leo s-a apropriat de acel punct,facand o pauza de o secunda inainte sa o puna usor pe pachetel. Leo simtea cum el insusi se excita mai tare,pula lui-inca la mana lui Timi-a inceput sa pulseze. Nu se poate opri aici, apuca boxerii fratiorului sau si ii trage in jos. Pe masura ce boxerii coborau,a iesit la lumina pula frumoasa a lui Timi. Leo a inghetat un moment, savurand imaginea. Nu era decalotata de tot, dar chiar si asa era maricica. La baza era decorata cu cateva smocuri de par blond si cret care ii acoperea si coaiele.
Leo si-a amintit de intrebarea la care cauta raspunsul si si-a pus mana la propriul organ. Pula de 18 cm era tare ca piatra si dadea semne ca ar vrea sa iasa din boxerii negri ai stapanului. Si-a luat-o in mana stanga si cu dreapta a cuprins-o pe a lui Timi ca sa faca o comparatie. Era greu de spus avand in vedere ca "micul Timi" nu era inca sculat complet.
Dintr-o data Timotei a respirat zgomotos si a inceput sa se miste, daca se va trezi acum?! Leo a inghetat si si-a tinut respiratia, de parca sunetul aerului ar fi facut vreo diferenta. Timi pare ca a incetat miscarea si s-a linistit. Leo chiar ar trebuii sa se retraga,dar era prea excitat ca sa renunte acum. Pula lui Timi parca se uita la el iscoditoare si Leo ar fi putut sa jure ca a inceput sa creasca in marime. Fara sa stie exact ce face s-a apropriat mai mult de membrul fratelui sau. Urmatorul lucru pe care l-a realizat a fost ca il avea in gura,cum s-a ajuns la asta? S-a decis sa continue de aici. A inceput o miscare de du-te-vino cu buzele lipite de barbatia lui Timotei. Din ce sugea saliva pe care o lasa facea sa ii alunece mai usor inspre gat pula asta atat de delicioasa. Se va trezi Timi acum? In stagiul asta chiar nu ii ma...



    Login