Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futut bine
Autor : mario2235 - 2024-01-18
Citita de 3260 ori - Nota 3.74 (61 voturi)
Întâmplarea pe care o sa v-o povestesc s-a întâmplat acum mai bine de 5 ani, cât încă eram student.

Recent mutat într-un oraș nou, am început sa explorez atât minunățiile orașului, cât si cele de pe aplicațiile de date gay.
La aproximativ o luna după mutarea mea, am întâlnit un tip pe o aplicație gay. Mi-a spus ca are aproximativ 50 de ani si ca e foarte discret (nu era căsătorit, dar avea o funcție destul de importanta, daca pot spune așa - aveam sa aflu asta după ce m-am întâlnit cu el).

Mi-a spus ca nu sta pe aplicație decât foarte rar când e în căutare de aventuri, dar vrea un fuckbuddy, așa ca am căzut la înțelegere sa vorbim pe whatsapp.

I-am lăsat nr. de telefon si la aproximativ 2 ore mi-a scris primul mesaj (salut. - si o poza cu el).
Avea parul jumătate negru, jumătate încărunțit, în jur de 1,80, fizic decent, nu lucrat la sala, dar ok.

La rândul meu i-am trimis o poza cu mine, mi-a spus ca mă place si mă dorește. Tot atunci mi-a spus ca e disponibil maine seara sa ne vedem, insa, prima data sa ii trimit o poza nud. Am făcut o poza cu pula moarta si una cu bucile.

Citez conversatia:

El: ”Mmm… frumos, doar atâta poți?”
Eu: “Adică?”
El: “Desfa picioarele si arată-mi ce ai intre ele, vreau sa vad gaura cum trebuie”

- trimit poza nud în care se vede gaura cum trebuie

El: “Frumoasa, aș pupa tot acolo, dragule… dar e incompleta”
Eu: “Adica?”
El: ”Lipseste ceva în ea… în gaura”

Si am continuat în acest fel de conversații toată seara.

Următoarea zi, pe la ora 17-18, mi-a trimis pe whatsapp locația cu locul unde trebuia sa merg.
Am luat un bolt si dus am fost, ajuns acolo, bat la ușa.

Ușa se deschide si în prag apare el, îmi spune sa intru.

Am intrat în casa, m-am descălțat si mi-am pus geaca în cui, după care a mers în bucătărie si am fost servit cu ceva bautura alcoolica. La rândul lui a băut câteva pahare bune.

După ce am băut, s-a apropiat de mine si mi-a spus ca mă dorește din inima si citez “Esti fain de numa, vreau sa te fut în seara asta. Si în gât si în cur si peste tot unde mă lași. Te ador”.

Am simțit cum pula începe sa mi se ridice si l-am sărutat. Timp în care el m-a luat de gât si m-a ridicat sus, sărutându-mă. Am rămas lipit de perete sarutandune, el mă prindea de cur în timp ce eu eram deja cu mana în pantalonii lui, ii mângâiam coaiele.

Am mers în dormitor si mi-a spus sa mă dezbrac, la fel a făcut si el. Avea o pula relativ mica, 15 cm aproximativ, niște coaie foarte mari si puțin păroase.

Ne-am sărutat câteva minute, timp în care îmi tot freca gaura si îmi dădea palme peste buci, apoi m-am luat în brațe si m-a pus umeri craci, ca intr0un moment sa îi simt limba caldă cum îmi atinge gaura curului.
Așa plăcere…nu pot explica, am început sa gem de plăcere si sa tremur, lingea tot mai repede, după care se oprea, deschidea bine bucile si scuipa intre ele, ca mai apoi sa îmi împingă limba dans în cur, eram terminat de plăcere, pula îmi era tare ca un par, si i-am spus ca vreau sa mă futa.

Mi-a spus ca nu atât de rapid, ca trebuie sa îl servesc si eu pe el, nu doar el pe mine, si m-a ridicat, m-am sărutat. După care și-a pus mana pe umărul meu si mi-a spus “Treci si suge-ma, da suge-ma bine ca altfel…”. Zis si făcut, m-am pus în genunchi si am început sa sug, stâng așa, simțeam cum curul îmi e dilatat si gata de futut, eram gata sa îl primesc în mine.

Am început sa fac un du-te vino, apoi am pus mana sa o frec, dar, mi-a îndepărtat-o rapid si mi-a spus sa nu mai pun mana, ca mă fute pana mă înec.
Nici nu a durat 10 secunde ca ii simt mana pe capul meu, mă ia de cap si mă împinge în pula, îmi intra toată în gât, o tine acolo pana încep sa tușesc si saliva sa îmi curgă din gura, o scoate si eu inecat tusea. Îmi spune, strigând, “Asta vreauuuu, asta am vrut sa aud, mai dă-mi, dă-mi sa te fut în gât. Ești băiat bun...



    Login