Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futai sălbatic cu verișorul meu ! Part 1
Autor : Tetrahid12 - 2024-01-29
Citita de 3756 ori - Nota 4.09 (53 voturi)
Tot ce va urma să relatez este 100% adevarat si s-a intamplat !
Cu siguranță il mai țineți minte pe unchiul meu …. Hmmm normal ! Se faca ca el sa aiba un baiat (verișorul meu) care are 20 ani , 190 cred , musculos si blond cu ochi albaștrii din pacate are iubita dar trecem peste ! Întodeauna m-am gandit oare ce pula minunata ascunde pantalonii lui insa pana in ziua aia nu am aflat !
Deci a venit ziua de sâmbătă era data de 4 noiembrie, discutasem cu el cu o zi in urma sa vina la mine sa ne jucam fifa etc ! A venit deoarece asta faceam cam mereu cand avea timp ! Si a sosit , am discutat si ne-am inteles sa mergem la fotbal , zis si facut in max 35 minte eram deja pe teren , am stat ce am stat ca s-a facut 8 seara si am zis sa mergem era deja intuneric ! Ajuns acasa a scos o bere s-a asezat la masa la baut si a mers sa faca dus !

Eu deja bausem cu el 3 beri la fotbal , a intrat in baie si eu hop dupa el la ușa ! Nu m-am putut abtine sa nu trag cu ochiul prin gaura de la cheie care era scos ! Usa mea de baie are o cheie mare si gen daca pozitionam camera puteam filma ce se întâmplă înăuntru! Si am ajuns la usa tremuram din toate încheieturile insa am pornit filmarea ! Ce am vazut ma lasat fara cuvinte !
O pula de lunga si groasa ce atarnaa in jos in timp ce apa curgea peste si el acolo mare musculos s-e spala , doamne cand am vazut instat mi s-a ridicat tot ! Semana cu al tatalui sau ( Unchiul meu ) insa era mai mare si plin cu vene !
Si dintr-o data vad cum incepe s-a se mareasca , incepea sa aiba erectie , eu deja eram dezbracat in fața usi si ma masturbam ! Cand am vazut instat mi-a venit un impuls si am deschis usa !
Si intru:
Verisorul: Alo Alo ce facem ?
Eu: Aaaaaaa stii ce hai sa nu vorbim mult si sa trecem la treaba !
Verisorul: ăăâ ce ? Ahahahaha
Si da ah venea de la plăcerea care o simțeam deoarece instant cand am intrat m-am repezit la el mam pus in genunchi si am început sa ii sug pula cu o pofta imensa , el incepea sa zica ca nu e bine ce facem etc insa gemea la fiecare litera scoasa !
Si faceam muia vieții mele si el ma luat de par si a inceput s-a ma futa in gura , desi era greu deoarece pula era imposibil sa intre tot in gura insa saliva mea curgea cu litriii !
Si ma futea ma futea in gura eu ramaneam fara aer dar nu se lasa , intrase parca intr-o transa si isi dadea ochi in spate dupa se uita in ochii mei si zambea de placere in timp ce imi lațea gura !
Deci a fost perfect dar ( Greu...



    Login