Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futai salbatic cu verișorul meu Part 2!
Autor : Tetrahid12 - 2024-01-31
Citita de 3876 ori - Nota 4.48 (63 voturi)
Deci să continuam ! Dupa oralul superb de la dus am decis sa mergem in camera ! In timp ce ma schimbam el era deja in camera dupa circa 1 minut am intrat in camera si il vad cu mainile pe spatarul patului picioarele desfacuta si pula imensa sculată ! Si zice:
Verișorul: Hai si suge pula lui tati ca te asteapta de ceva timp !
Eu: Hmmmm lam supt deja - nestiind ca am facut sex cu tatal lui !
Si mam apropiat am urcat si am inceput sa ling capul pulii incet cu limba , ma plimbam in cerc cu limba pe la gaura penisului el era in extaz , gemea cu ardoare si dintr-o data ma ia de cap si ma impinge pana ating burta cu nasul , intrase toata pula aia imensă in gatul meu si simțeam cum ma inec si a facut asa ceva timp , o scotea dupa iara o baga pana in gât ! Dupa circa 10 minute de supt zice:
Verișorul: Hai sa iti vad gaura trebuie lățită sau ?
Eu: Doar daca ma lingi
Verisorul: te ling si dupa te fut pana nu o sa iti mai poti misca picioarele , pana o sa tremuri si o sa zici sa ma opresc , pana o sa las toata sperma in tine si nici atunci nu ma voi opri ! O sa te sparg ;))
Intre timp se apropia de gura mea si eu il sarut si ne sarutam cam 2 minute cu limba ! El efectiv isi baga limba pana in gat la mine asa bine saruta !
Dupa zice:
Verișorul: Hai intoarcete
Eu ma intorc si dintr-o data incepe sa ma linga in cur cu o viteza eu gemeam de placere si tremuram totodata si dintr-o data zice:
Verisorul: Pun sau nu ?
Eu: Ce ?
Verișorul: Prezervativ ?
Eu: Pai asa ar fi safe 100% !
Verisorul: da dar asa nu o sa simți la fel !
Eu: Bine hai fara de data asta !
Dupa incepe sa isi bage cate un deget in cur si împinge si scoate eu gemeam si dupa baga al doilea si atunci incepe sa ma futa cu degetele tare si scoate si simt cum ceva gros incepe sa patrunda in mine , a inceput incet cu capul intai si gemea ma lovea peste fund si dupa scoate si baga dintr-o data tot in mine si am inceput sa tremur , la inceput ma durea dar dupa a fost doar placere !

Si aici incepe sexul salbatic ! Eram capra si dădea incet dupa tare ma lovea peste cur si ma strangea de gat si gemea puternic o scotea si iar baga tot pana la ultimul cm ! Si ma futea tare urla , coaiele se lovea rapid si tare de fundul meu el gemea tare si dupa scoate , ma intoarce repede ma pune umeri craci si fara sa zic un cuvat incepe sa ma fută tare , ge...



    Login