Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Futai la greu
Autor : yasmin - 2023-11-18
Citita de 5293 ori - Nota 1.27 (183 voturi)
Sa incep cu cateva cuvinte despre mine. Sunt un tip matur, bi, anal pasiv, oral versatil. Ma rad la coaie, la cur, sa simt pula cand intra in cur. Am avut mai multi ani un amic, faceam sex ocazional, cand era timp si chef de nebunii. A plecat din tara acu vreo 4 ani, asta este. De cateva ori am fost la o transexuala, dar caut si o relatie stabila cu un activ, bi, gay, cuplu gay.
Asta vara, am gasit un tip, matur si din primele discutii la telefon, parea ok. A, am gasit mai multi, dar ba vroiau in masina, la padure, in parcare la mall sau mai stiu eu ce traznai. Nu tu baie, nu dus, nu relaxare intr un pat si un sex confortabil.
In sfarsit, am gasit pe cineva, avea si loc.
Si, intr o zi torida de vara, am stabilit sa ne intalnim. Mi a dat adresa, ok. Am ajuns la apartament, am sunat si am intrat. Tipul era exact cum ne vazusem in poze. Era intr un halat si m am gandit ca nu are nimic pe dedesubt. Imi spusese ca o sa fie pregatit, dusat, spalat.
Am intrat in living, facuse o cafea, un suc, fructe, frumos. Am stat nitel de povesti, ca era prima data cand discutam face to face. Am reluat fanteziile care ne plac. El s-a ridicat sa aduca ceva, dar trecand pe langa mine, cu halatul deschis, s a oprit cu pula semierecta chiar in fata mea. Am deschis gura instinctiv, fiind si excitati de la povestile cu fanteziile, si am luat o in gura. Am belit o incet cu 2 degete, am luat capul pulii in gura si am inceput sa il sug. Mai faceam cateva rotocoale cu limba in jurul capului, apoi il sugeam cu pofta. Am scos pula din gura, am scuipat pe ea de cateva ori si am inceput sa o frec pe fata mea. Impingeam usor cu capul pulii in ochi, ma bateam cu ea pe obraji. Din cand in cand scuipam pe ea. Imi place sa o sug umed, cu scuipat, bale.
Am dat limbi dealungul pulii pana la coaie, mai sugeam cate un coi. Cateodata el ma scuipa si imi dadea cateva palme peste obraji. Eu avand gura ocupata, gemeam si rar ii ceream pula si sperma. El in schimb, ma facea cum ii venea la gura. Tarfa muista, curva proasta, imi spunea sa sug pula, sa ling coaiele, sa iau coaiele in gura, sa fiu o muista ordinara.
M am jucat asa cu pula vreo jumate de ora. Mai incetineam, se oprea cate un minut, sa nu termine. Doar sa o sug si sa o tina tare. Ne am oprit din joaca si m am dezbracat. M am dus la dus, a venit si el si am inceput sa pregatesc curul pt pula. Nu mananc inainte de intalnire si fac clisma. M a sapunit la cur si la pula, m am spalat si apoi m am asezat capra in cada. El a inceput sa imi bage apa in cur si eu apoi o aruncam afara. Mi a dat o multime de palme peste buci. S a jucat cu gaurica, bagand un deget, apoi 2 degete. Dupa ce m a spalat bine la cur, iesea apa curata, tot capra stand, a venit si m a luat de cap. Mi a zis sa deschid gura si a inceput sa ma futa in gura cu degetele. Mi a zis ca o sa bage degetele adanc in gat sa vomit daca e cazul. Sa ma golesc pt ca atunci cand o sa bage pula in gat sa nu mai scot altceva decat bale. Nu prea am avut ce sa vomit si m am si obisnuit nitel cu gatul largit. Am inceput sa nu mai icnesc cand impingea degetele in gat si sa nu mai imi vina stomacul inapoi.
Am incheiat dusul cu cateva palme peste obraji, m am sters si am mers inapoi la cafea.
A pus un film cu gay la tv, eu mi am pus un dres rosu tip plasa si am sporovait. Eu ma mai plimbam prin fata lui si cateodatama aplecam cu curul spre el sa imi dea cateva palme. El a luat lubrifiantul, m a pus sa stau capra, in genunchi pe covor, cu curul la el, el stand in fotoliu. A rupt nitel dresul la cur, a pus gel si m a futut cu 2 degete pana s a largit nitel gaura. S a ridicat si a venit cu pula la capul meu si a bagat o in gura fara sa mai stea pe ganduri. De data asta m a prins bine cu mainile de cap si m a futut in gura de mi au iesit bale si pe nas si pe gura si am si lacrimat. O scotea doar cat sa scuip balele pe pula sa mi se prelinga pe barbie si pe gat, intindea lichidul pe fata, imi dadea cateva palme si iar cu pula pana in gat. Imi place sa simt pula in gat, sa simt cum se inghesuie in gat dar e si nitel dureros dupa mai multe penetrari. Nu stiu cat a durat dar a fost vreo 20 de min, juma de ora de futai in gura. Am schimbat de cateva ori pozitiile. Am inceput in genunchi pe covor, m am asezat in canapea cu capul rezemat pe spatar si el in picioare in canapea m a futut asa capul fiind imobilizat, apoi m am intors cu picioarele in sus pe spatar, si capul lasat pe spate pe marginea canapelei. In pozitia asta se duce pula pe gat cel mai bine, coaiele se odihnesc pe ochi iar el vede cum se largeste gatul cu pula in el. Si asa, mai baga si degetul in cur si imi dadea palme peste piept, peste pulpe. In sfarsit, s a oprit din futut in gura. Eram plin de bale, rosu de la palmele primite, care se lipeau bine peste scuipat. Avea in apropiere o masita goala, scunda. M a pus cu burta pe ea, m a plesnit peste...



    Login