Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFUCKING THE BRIDE
Autor : ciprianp - 2011-06-22
Citita de 14169 ori - Nota 8.11 (1907 voturi)
PRIMA NOAPTE CA DOI MIRI

Din parc, am ajuns foarte repede cu taxiul in fata blocului. Dupa ce am coborat, Danut mi-a dat cheile de la casa si m-a rugat sa urc inaintea lui, de oarece el urma sa treaca pe la Domnul Petrica, portarul, pentru a recupera coletul trimis de la restaurant. Am urcat cu liftul, apoi pe scari, pana la mansarda si am descuiat usa. Langa usa statea ligheanul cu hainele spalate de mine de dimineata. L-am scos afara si l-am asteptat pe Danut care a sosit si el imediat cu o cutie mare in brate. A lasat cutia langa usa si a luat niste chei din sertarul masutei de la intare.

- Haide sa-ti arat unde avem uscatoria !

Danut a descuiat usa pe care eu de dimneata nu am reusit sa o deschid. A aprins lumina si am intrat intr-o incapere imensa dotata cu sarme pentru uscat haine. In fata, camera avea doua ferestre duble pe care Danut le-a deschis imediat pentru a aerisi incaperea care dogorea de caldura de peste zi. Rufele din lighean erau aproape uscate.

- Mai, dar ce albe si curate sunt, vad ca te pricepi dragul meu Puiut harnic!

- Albul e de la detergentul de buna calitate, iar de priceput s-a priceput masina de spalat. Nu e mare filozofie, iar “sportul” asta il fac regulat de cand nu prea mai stau acasa, adica de vreo 10 ani !

- O.K., am vrut doar sa te laud si sa iti multumesc ca m-ai ajutat. Si eu mai practic “sportul” asta dar nu imi face nici o placere, il fac din necesitate. Dupa cum ai constatat deja, sunt un tip care transpira exagerat, abundent, mirosul degajat nu e cel mai placut parfum iar eu, fiind un impatimit al curateniei, sunt in consecinta un mare consumator de lenjerie intima, camasi si ciorapi. Evident ca asta ma obliga sa spal mult, dar ma limitez la lenjeria intima, batiste si ciorapi, pentru restul lucrurilor care trebuiesc spalate apelez la tanti Maria.

- Dar sa stii, dragul meu Ursulet, ca transpiratia ta nu miroase chiar atat de urat, mie nu imi displace, chiar ma excita foarte puternic cand sunt cu tine.

- Puiut naiv si indragostit ! Asta se intampla pentru ca tu esti indragostit nebuneste de mine si asociezi mirosul corpului meu cu actele noastre sexuale. Mirosul tine si el de sexualitate, iar creierul, parca ti-am mai spus, e cel mai tare organ sexual si ne poate juca feste extraordinare. Oricum, sa stii ca transpiratia contine feromoni, asa ca din acest punct de vedere, pentru persoanele sensibile la acestia, transpiratia poate fi un factor extrem de excitant, mai ales in preludiul unui act sexual.

Intre timp am terminat de intins rufele, apoi am stins lumina in uscator si am incuiat usa . Din cauza caldurii din uscator eram amandoi transpirati si amandoi nu mai puteam de dorinta de a face dragoste, deci eram sensibil la feromoni.

– Puiutul meu dulce si curios, sa lasam teoria sexualitatii pentru alta data si sa trecem la practica. Te doresc din nou atat de mult !

Ne-am inapoiat in apartamentului lui Danut, acesta a pus ligheanul la loc in debara si apoi a mai luat din sertarul masutei un rand de chei.

- Te rog sa mai ai putina rabdare, desi din ce vad in pantalonii tai trebuie sa ma grabesc, a spus Danut zambind strengareste si mi-a frecat dragastos sexul care cu greu mai era cuprins de pantaloni.

- Mai avem de facut ceva pana atunci. Sa continuam cu explorarea spatiului inconjurator si sa iti prezint ”noul tau apartament”.

Am coborat un etaj si chiar dedesubtul apartamentului lui Danut, acesta a descuiat usa noului meu apartament.

- Acesta a fost pana acum un an apartamentul meu, pana nu a murit matusa mea iar apoi m-am mutat sus in locul ei. De ce ? Din cauza baii, mult mai mari si a patului boieresc atat de spatios si de confortabil ! Apartamentul nu a mai fost de atunci locuit, doar tata a mai stat cateva nopti cand a venit la Bucuresti si nu a mai avut chef sa plece la hotel.

Apartamentul era total diferit de cel de deasupra lui. Era mobilat modern, intr-un stil minimalist si foarte tineresc. Mobila, foarte simpla, era de culoare neagra cu o combinatie de gri argintiu, iar pe jos toate camerele erau acoperite cu o mocheta groasa de aceeasi culoare, gri argintiu. De la usa de la intrare se deschidea un hol micut prevazut cu 2 usi pe dreapta si un cuier multifunctional pe partea opusa. Holul se continua cu o arcada care se deschidea intr-o camera micuta dar cocheta. Pe peretele din fata se afla o fereastra larga in fata careia era asezat un birou modern prevazut cu accesorii pentru calculator. De ambele parti ale ferestrei se gaseau doua corpuri inguste de biblioteca, iar deasupra ferestrei o instalatie de aer conditionat. Pe peretele din stanga se gasea o canapea coltar, o masuta joasa si doua fotolii mici si foarte moderne. Toate erau acoperite cu huse de culoare argintie. Pe acelasi perete din stanga se gasea o usa care ducea intro bucatarioara micuta dar functionala. Aceasta era mobilata cu cateva corpuri suspendate, o masa pe colt cu doua taburete, un frigider, un aragaz mic, o chiuveta, un dulapior prevazut cu vitrina, pe care se gaseau un cuptor cu microunde, o cafetiera si un toaster.

Peretele din dreapta camerei avea doua comode joase dotate cu vitrina. Intre cele doua comode se gasea o usa care ducea in dormitor. Acesta era si el mic, ingust si foarte simplu: un pat de o persoana cu doua noptiere mici si o etajera dubla deasupra capului, vizavi de pat era o comoda care ocupa peretele din dreapta pe care se gasea un televizor. Pe peretele din fata in dreptul patului se gasea o fereastra la fel de larga ca cea din living avand deasupra instalatia de aer conditionat. La vederea patului m-am excitat si mai tare inchipuindu-mi cum as fi facut acolo sex salbatic cu iubitul meu. Ne-am intors in hol si am intrat pe prima usa intr-o baie simpla si extrem de moderna cu cabina de dus, un wc, o chiuveta cu dulapior si o oglinda. Cea de a doua usa dadea intr-o debara ingusta sau mai degraba un dressing room cu polite si o bara pe care se aflau multe umerase.

- Ei, cum ti se pare? E un apartament mic, tocmai potrivit pentru un burlac. Eu m-am simtit excelent in el si am locuit aproape patru ani.

- Da, imi place pentru ca e simplu, modern si functional. Fata de camera mea comuna de la camin este oricum un plat!

- De maine, teoretic si formal este al tau. La momentul potrivit, o voi anunta si pe tanti Maria, care din cand in cand va face si aici curatenie.

- Inca o data iti multumesc dragul meu, dar te asigur ca pot si singur sa imi fac curatenie. Nu am nevoie de menajera.

- Bine, nu vreu sa ma cert cu tine acum, mai vedem. Acuma haide repede sus ca te doresc foarte tare, dar imi este si foarte somn, zise Danut ogoindu-si cu mana Buzduganul ce se inaltase amenintator prin pantaloni. Maine este o zi foarte importanta pentru amandoi. Te voi prezenta colaboratorilor mei in vederea angajarii si vreau ca totul sa fie perfect iar tu sa-i impresionezi !

Acestea fiind zise am urcat nerabdatori inapoi in garsoniera lui Danut. Acesta a luat cutia de la restaurant, s-a dus in bucatarie si a mai zabovit un timp golind continutul acesteia. Intre timp m-am pregatit la randul meu pentru o surpriza care speram sa-i faca placere iubitului meu. Dintr-una din gentile mele am scos o caseta micuta si foarte eleganta, din abanos argintat, in care se afla cadoul meu de logodna. Era un lantisor, fin si delicat, din aur alb, cu un medalion format din doua inimi inlantuite, batute cu cate zece pietre mici din rubin veritabil. L-am cumparat cu mai multi ani in urma de la Moscova, fiind la un concurs de gimnastica, pentru o viitoare si ipotetica logodnica. Ma gandeam atunci, ca indiferent de statutul meu sexual, va trebui o data, de ochii lumii si al familiei, sa ma insor. La scurt timp Danut s-a intors in camera cu sticla de sampanie si doua cupe elegante. Apoi a adus pe un platou o bucata imensa de tort !

- Iubirea mea vesnica, haide sa inchinam inca o data pentru logodna si dragostea noastra!

- Inainte de asta, scumpul si nepretuitul meu mire si iubit, vreau ca la randul meu sa iti fac un dar. Tu m-ai luat pe nepregatite si practic nici nu aveam cum sa fac fiind “sechestrat”, insa te rog din suflet sa primesti darul acesta modest, ca semn al iubirii mele fara de margini si ca pe un simbol al credintei si devotamentului fata de tine.

Danut s-a apropiat, a luat cutiuta si curios a scos lantisorul, apoi foarte incantat l-a admirat la lumina becurilor.

- Dragul meu Puiut, e o surpriza nespus de frumoasa si total neasteptata. Sunt insa cam nelamurit! Cand si cum ai cumparat lantisorul? Ai banuit tu ceva din ceea ce aveam de gand sa fac? Ai premeditat ceva ? Cand si cum ai iesit din casa? Te-a ajutat cineva? Tanti Maria?

- Stai linistit si nu te mai ambala fara nici un sens ! Bref, ca e tarziu: l-am cumparat cu mai multi ani in urma si il aveam la mine in geanta. Nu am premeditat nimic, dar tu m-ai coplesit cu darurile si atentiile tale, asa ca voiam si eu sa ma revansez cumva, chia si asa la modul acesta modest, pentru ca totusi acum nu sunt decat un modest student. Doream un suport material al sentimentelor mele profunde pentru tine, un obiect de la mine care sa fie numai al tau, pe care sa il porti aproape de inima si care sa-ti aminteasca mereu de mine si de iubirea mea nemarginita!

Danut, era impresionat de declaratia mea dar si cuprins de remuscare pentru iesirea sa total nepotrivita si necontrolata. Incercand sa repare situatia m-a luat in brate si m-a strans cu putere, apoi m-a sarutat patimas, cu lacrimile mijind in ochii sai frumosi. Inca suparat si vexat nu am raspuns efuziunilor sale, ramanad nemiscat si rece ca o statuie. Iata ca s-a ivit si prima noastra suparare, ca sa nu spun cearta. Cam devreme pentru doi prosapeti miri !

- Iubirea mea vesnica, te rog mult sa ma ierti pentru cele spuse mai inainte! Iarta-ma si iti promit ca niciodata de acum inainte nu ma voi indoi de tine, de vorbele, de faptele si sentimentele tale ! Stiu ca am fost un mare magar si ca merit cea mai cumplita pedeapsa, dar … te rog in genunchi sa ma ierti !

Inainte ca Danut, disperat, sa comita gestul umilitor suprem pentru un barbat, de a cadea la picioarele altui barbat, l-am apucat cu putere de tricou, l-am tras inspre gura mea si l-am sarutat cu sete, salvand astfel situatia. Danut a raspuns cu multa ardoare si ne-am rasturnat in pat cuprinsi de pasiune. Dupa cateva momente de maxima intensitate, ne-am oprit din furtuna salbatica a sarutarilor si ne-am desclestat corpurile inflacarate de pasiune.

- Parca spuneai de o sampanie? Mi-e pofta sa beau!

Danut a sarit sprinten si a turnat in cele doua cupe, mi-a oferit una mie apoi plin de dragoste, dar foarte spasit, a toastat :

- Pentru tine Puiutul meu iubit, pentru inima si sufletul tau atat de curate si de mari !

- Pentru tine mirele meu frumos si iubit, pentru iubirea fierbinte si curata pe care o reversi asupra mea si pentru speranta ca aceasta nu se va stinge niciodata!

Am golit amandoi cupele iar apoi ne-am imbratisat cu mai multa caldura si pasiune. Pentru ca mai era sampanie, am mai umplut cupele si am baut din nou vrajiti de magia momentului si de gustul ei rafinat. Ne-am imbratisat din nou si ne-am sarutat cu multa tandrete. Danut s-a oprit deodata din prea lunga si fierbintea imbratisare aducandu-si aminte ca e foarte tarziu, chiar daca noi mai doream sa nuntim.

- Puiutul meu dulce si scump haide sa ne dezbracam si sa ne culcam, ca este foarte tarziu ! Cred ca sampania asta m-a cam luat si nu vreau sa ma fac de ras in fata ta, vreau sa-ti ofer placerile pe care ti le doresti si le meriti atat de mult ! Iar tortul, sa-l mancam maine.

Danut a golit masa din sufragerie si a inceput sa se dezbrace tacticos si metodic ca de obicei. Intre timp eu m-am dezbracat si am tulit-o la baie pentru un ultim si reconfortant dus. Cand am iesit de la baie, Danut tocmai pregatea patul, apoi repede a plecat si el la baie. La intoarcere, ceva mai proaspat si poate mai revigorat, mirosind foarte placut, s-a strecurat sub cearceaf langa mine si m-a imbratisat tandru si dragastos coplesindu-ma cu o ploaie de sarutari patimase. La randul meu i-am raspuns cu aceeasi efuziune si simteam innebunit de placere cum Buzduganul sau falnic era gata la datorie intepandu-mi provocator buricul.

- Dulcele meu mire cum ai dori sa ne iubim pentru ultima data, in seara aceasta de vis?

- Draga Danut, mirele meu iubit, te doresc atat de mult si as dori sa stai in mine o vesnicie ! Stiu ca nu se poate, dar macar o noapte intreaga vreau sa-ti simt Buzduganul cum ma patrunde si ramane ferbinte si tare in mine !

- Prea bine iubire, in noapte asta, dorinta ta e lege pentru mine ! Atunci, asa sa fie !

Ne-am asezat in pozitia 33 iar Danut m-a imbratisat tandru pe la spate, apoi mi-a ridicat cu o mana piciorul de deasupra ca sa ma patrunda mai comod. La baie fiind, eu mi-am pregatit funduletul in mod corespunzator. Din doua miscari scurte si foarte profi Danut m-a patruns intrand cu pula in mine pana la radacina. Nici nu a mai fost dificil, fiind bine largit dupa atatea partide de sex din aceea zi. Apoi a inceput sa pompeze in mine cu miscari extrem de lente si de largi, aproape ca o scotea afara de tot. Senzatia pe care o aveam era nemaipomenita. Cand trecea si revenea cu maciuca peste prostata mea simteam mii de fluturi in burta si ma excitam la culme. In mod intentionat, ca un adevarat expert, Danut lungea si tinea foarte apasata aceasta pompare, avantajat fiind de pozitia noastra si de piciorul meu usor ridicat, astfel incant fluturii mei din burta se generau neintrerupt si din ce in ce mai tare. Am inceput sa transpir de placere si sa respir gafait, excitarea mea crestea exponential, parca ar fi fost prima oara in aceea zi. Danut simtind extazul meu crescator, ca un expert ce era, ...



    Login