Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFucking story la Rugby Club
Autor : ciprianp - 2010-11-25
Citita de 13527 ori - Nota 8.11 (2024 voturi)
Este ora 19 la baza sportiva a Clubului de rugby a Universitatii Oxford. Peste stadion si baza, incet, se lasa o seara frumoasa si linistita. E pustiu peste tot. La toaleta vestiarului, Garry Lohan responsabilul cu pregatirea fizica, se barbiereste la o chiuveta, dezbracat, infasurat peste sale numai cu un prosopel. In sala patrunde un tanar paros si brunet, cam tiganos, inalt si foarte bine facut, o statura clasica de rugbyst, imbracat cu echipamentul de antrenament. Se uita lung si mirat la Garry si il saluta:
- Buna seara.
- Buna seara. Tu cine esti fiule, ca nu te cunosc? Eu sunt Garry Lohan preparatorul fizic al echipei mari.
- Sunt Danny Arnautu. Sunt nou, am venit la echipa de 3 zile.
- A, tu esti tipul acela nou din Bulgaria despre care mi-a vorbit atata Mike.
- Sunt din Romania, nu din Bulgaria si sunt in primul an la The Saïd Business School.
- OK bobocule si ce cauti la ora asta aici ? Mike a terminat antrenamentele demult.
- M-a retinut antrenorul ca sa discute mai multe cu mine, despre experienta mea anterioara in rugby, despre rugbyul din tara mea, despre ce vreau sa fac aici la Universitate. Dar sa stiti ca ma car repede, nu va mai deranjez mult.
Apoi fara sa se jeneze Danny isi trage sortul in jos si urineaza nestingherit la unul din pisoare. Desi a terminat barbieritul, Garry intarzie in mod voit la chiuveta si il spioneaza avid prin oglinda pe tanarul in fundul gol ce urineaza cu putere de catava minute. Acesta avea niste fese superbe, rotunde, muschiuloase si paroase dar mai ales o pula deosebita, negricioasa, imensa, lunga si groasa cum Garry nu a mai vazut niciodata in viata lui. Socat de imagine Garry se intoarce catre Danny ca sa vada mai bine minunea si inghitand in sec saliva ce-i navalea in gura, apasa zadarnic cu mana cocoasa ce se ridicase in fata, pe sub prosop. Sesizand miscarea Danny se intoarce brusc scuturandu-si penisul de ultimele picaturi si zambind, se amauza de fastaceala lui Garry, care incearca zadarnic sa mascheze excitarea care l-a cuprins. Iritat de tonul superior cu care acesta l-a abordat, Danny il provoca obraznic si isi freaca pula, lent, de cateva ori, pasamite sa se goleasca de tot. Efectul apare brusc la amandoi: pula lui Danny salta voiniceste in sus marindu-si repede dimensiunile si asa foarte mari iar cea a lui Garry rasare, batoasa si arcuita elegant in sus, printre faldurile prosopului prea mic.
Danny cantareste rapid situatia si se hotaraste pe loc. Era in Anglia de mai bine de doua saptamani, nu cunoscuse inca nici un gay iar de futut nimic, de aproape o luna, de cand a plecat din Craiova natala. Era statut bine, iar de cateva nopti avea si visuri erotice fierbinti cu fostii sai parteneri. Pe de alta parte, Garry era un barbat absolut superb. Era un pic mai scund decat Danny, cu parul saten castaniu, fara pic de pilozitate pe trup, ceva putin pe la pubis, cu un trup frumos bine lucrat si proportionat, fara musculatura exagerata dar frumos reliefata pe sub pielea fina si bronzata. Desi Garry parea cam cu 10 ani mai matur decat Danny, acesta era tocmai pe gustul sau asa ca s-a hotarat pe data sa-si incerce norocul. Danny s-a dezbracat rapid si cu pula avantata in sus s-a indreptat catre Garry cu un zambet larg si prietenos.
Garry a inlemnit si a amutit de miscarea surprinzatoare facuta de Danny si a ramas cu ochii holbati la scula imensa a acestuia ce se apropia provocator de el. Cand au ajuns fata in fata, inghitind, repetat, saliva din gura, ce nu se mai oprea, Garry a intins mecanic mana si apucand pula lui Danny a inceput sa o frece. Aceasta se intarise de-a binelea si se marise atat de mult incat Garry o cuprindea in palma cu greu. Apoi cu cealalta mana l-a luat de umeri tragandu-l spre el si a inceput sa-l sarute patimas, lasand prosopul sa-i cada, in elanul miscarilor. Danny l-a imbratisat si el raspunzand cu mult patos sarutarilor. Pret de cateva minute cei doi s-au sarutat cu multa ardoare inlantuindu-si patimas limbile si strivindu-si cu placere buzele insetate.
- Danny boy, esti o adevarata minune, ce spun eu, o comoara ! Cati ani ai fiule?
- Am trecut de 18, am aproape 19 ani!!
- Oho !! Ca varsta esti inca un copil dar la trup esti un barbat adevarat, un Hercule tanar si foarte frumos. Se vede ca faci sport de ceva timp.
Zicand acestea Garry a inceput sa se lase incet, incet, in jos coborand cu sarutarile si mangaierile febrile de-a lungul trupului superb a lui Danny, care era infiorat de placere si de abia astepta ca Garry sa-i ia pula la supt. Curand acesta a ajuns in dreptul sculei lui Danny, realmente imensa. In stare erecta aceasta depasea buricul, avea cam 25 de cm lungime si un diametru de circa 4-5 cm, iar la varf se termina cu un gland imens, bulbucat ca o patlagica, mai mare decat tija , de culoare maro stacojie.
- Doamne Dumnezeule, nu am mai vazut o scula atat de mare !! Si crede-ma am destula experienta!! Am supt la viata mea sute de pule de toate rasele si natiile dar nici una atat de..., atat de..., de minunata !!
- Ma bucur ca iti place asa de mult scula mea. Ia-o, iti sta la dispozitie in intregime!
- Ok, de abia astept, numai sa pot sa o cuprind cu gura si sa vad cat incape din ea in mine!
Apoi Garry ingenunchiat la picioarele lui Danny i-a cuprins pula cu mana si a inceput sa-i linga maciuca bulbucata si maronie, ca pe o inghetata. A coborat apoi cu limba si a lins-o incet, de sus in jos pana la radacina acoperita de flocii negri si desi. A repetat linsul cu multa pasiune de mai multe ori parca neavad curajul sa o cuprinda in gura. Cu cealalta mana a inceput sa-i maseze coaiele la fel de imense, negricioase, flocoase si intarite care atarnau ca niste bile de fier. Danny gemea excitat asteptand cu nerabdare sa-l futa pe Garry.
- Garry esti minunat, imi place mult dar nu vrei totusi sa o iei si in gura.
- OK fiule, mai lasa-ma un pic sa o ling, nu ma mai satur de ea !
In cele din urma Garry isi face curaj si cu gura larg deschisa cuprinde maciuca bulbucata a pulii, incercand sa o bage cat mai mult. Din pacate fiind atat de mare, in gura lui Garry a intrat putin din ea. Oricum, acesta a inceput sa o suga vartos facandu-l pe Danny sa se ridice pe varfuri de placera.
- Ah, Garry ce mult imi place asta, asa, asa, ia-o cat mai mult si suge-o bine !
Garry se conformeaza si incepe un dute-vino foarte placut si excitant, atat cat se poate la aceste dimensiuni. Compenseaza lipsa adancimii cu reprize de supt energic al maciucii si de lins apasat cu limba sa catifelata pe toata lungimea pulii.
- Asa, asa, e foarte bine, mai mult, ia-o toata, ia-o pe toata in tine, asa da ,mai mult, mai mult, toata, toata!
Excitat la culme, Danny vrea mai mult, si-i cuprinde capul lui Garry cu lopetile lui uriase tinandu-l apasat peste pula pe care o impinge cu putere in josul gatlejului pana cand buzele lui Garry se strivesc de tufa neagra de floci de pe pubisul baiatului. Apoi incepe sa de-a din fund, un dute–vino plin de energie. Dupa cateva miscari Garry se zbate nelinistit incercand sa scape din apasare, dand semne de sufocare. Danny pricepe si-l elibereaza din stransoare, extragandu-si colosul din gatlejul sufocat a lui Garry. Acesta respira adanc de cateva ori si-l priveste in sus pe Danny, cu ochii inlacrimati de efort .
- Doamne, mai baiatule, tu chiar vrei sa ma omori?! Mi-ai bagat pula pana in stomac. Nici nu mai puteam respira! Ia-ma mai incet!! Asta nu a fost un „deep throating” normal. Parca aveam un par infipt in gat! Nu am mai patit asa ceva niciodata!
- Iarta-ma Garry, nu am crezut ca nu esti in stare sa o iei pe toata! Dar mie asa imi place cel mai mult, sa o bag pana la radacina si apoi sa ..., sa.... fut, „deep throating” cum spui tu.
- OK fiule, am inteles, tu vrei sa futi. Numai ca intelege ca in gura nu se poate pentru ca e prea mare si nu incape. Daca vrei sa ma futi, curul meu iti sta la dispozitie. Acolo e loc destul si e suficient de larg. Ai priceput?
- Cum vrei tu Garry, cum iti place si tie. Te rog sa ma ierti pentru mai inainte dar sa stii ca nu am mai futut de o luna si nu mai pot.
- OK, calm baietas! Te inteleg, dar pana sa ma futi cum vrei tu, as vrea sa ma mai joc putin cu minunatia ta. Ma innebuneste! Ma mai lasi putin?
Zicand acestea Garry i-a luat din nou pula in gura si a inceput sa o suga, sa o linga, sa si-o frece de fata, de buze, de nas, de ochi, fiind realmente innebunit dupa ea. Danny era in culmea excitarii si nu se mai putea tine. In timp ce Garry era cu varful pulii in gura si-o mozolea de zor, Danny si-a dat drumul brusc, fara nicio avertizare, golindu-se in jeturi puternice si calde. Luat prin surprindere, Garry de abia mai facea fata, oricum gura lui era deja plina de glandul urias a lui Danny, nereusind sa inghita tot, samanta acestuia a inceput sa-i curga din gura, peste buze, prelingandu-se pe barbie in jos. In final Danny isi scoate scula din gura lui Garry si-i mai trage doua jeturi peste fata, golindu-se complet. Acesta cu gura plina de samanta si cu fata botezata, se ridica si imbratisandu-l pe Danny incepe sa il sarute cu patima amestecand samanta dintr-o gura in alta. Jocul il face fericit pe Danny care nu mai incercase asa ceva, de aceea il mai continua o vreme, framantand salbatic, cu palmele sale uriase, trupul topit de placere a lui Garry. Obositi se opresc si se privesc in ochi cu dragoste unul pe altul.
- Dragul meu Danny, ai fost colosal! Se vede ca ai postit destul de mult! Atata samanta nu a mai intrat in mine de multa vreme! De fapt nu ma mir, la ce coaie enorme ai! Se vede ca ai fost foarte plin si statut de multa vreme, ca nu te-ai mai putut tine!
- Draga Garry, te rog sa nu-ti faci impresie proasta despre mine! Sa stii ca fac sex de la 16 ani, am ceva experienta, si in general ma controlez bine, ma pot tine destul de mult, in general asta admira la mine si partenerii mei, care fiind foarte excitati, de regula termina inaintea mea. Dar dupa cum ti-am mai spus sunt foarte statut si trebuia urgent sa ma golesc, ca altfel imi explodau coaiele.
- Bine, bine, copil drag, nu te mai scuza atata.
Si ca sa-l linisteasca Garry a inceput din nou sa-l sarute si sa-l mangaie patimas. Danny a raspuns fericit la gesturile dragastoase si dorind sa fie un partener onest a ingenunchiat in fata lui Garry si i-a luat pula la supt. Vrand sa arate ca stie meserie si totodata, cam cum iar placea lui felatia, Danny i-a inghitit toata pula lui Garry, evident mai mica ca a sa, normala am putea spune, si i-a facut un deep throating pe cinste. La cuprins pe dupa fesele plinute si apetisante, tragandu-l puternic spre el, dandu-i de inteles lui Garry ca asteapta sa fie futut. Garry s-a prins repede si a inceput sa pompeze mai intai lent, spre placerea lui, apoi excitat fiind la culme din ce in ce mai repede. Palmele uriase ale lui Danny framantau de zor fesele durdulii si lucioase ale lui Garry sporindu-i acestuia placerile. Cu fata la oglinda Garry nu se mai satura sa privreasca imaginea cu flacaul acesta minunat, ingenunchiat supus la picioarele sale, sugand de zor, recunoscator, barbatia sa. Ce imagine excitanta si ce noroc s-a abatut asupra lui! Garry gafaia din ce in ce mai excitat si simtind ca a sosit momentul culminat, s-a extras usor din gatlejul lui Danny ramanand cu varful pulii intre buzele groase si carnoase ale baiatului.
- Sa nu inghiti Danny, sa ne mai jucam o data cu jusul acesta minunat.
Apoi s-a golit cu grija in cateva jeturi caldute umpland gura deschisa a lui Danny, care s-a ridicat si au inceput sa se sarute, amestecand din nou dintr-o gura in alta samanta lui Garry.
- Fiule, ai fost minunat! Te pricepi foarte bine! Nu te-ai laudat degeaba ca ai experienta! Imi placi tare mult! Ce zici, ai vrea sa fim prieteni ?
- Nici nu indraznesc sa-ti cer asa ceva, dar si tu mi-ai placut foarte tare si mi-ar place sa fim prieteni si sa..., stii tu..., sa ne mai jucam!
- OK manzule, asa sa fie, dar acuma as vrea sa fii armasar si sa ma calaresti, ca doar mi-ai spus ca iti place atat de mult ca sa futi iar eu ti-am promis asta. Asteapta putin.
Garry a scotocit in trusa de pe chiuveta si a scos un prezervativ si un flacon, probabil cu lubrifiant. I-a intins prezervativul lui Danny iar din flacon a golit cateva picaturi pe degete si a inceput tacticos sa se maseze in fund.
- Cred ca prezervativul o sa iti vina, nu am altul mai mare, nu stiam ca o sa dea norocul asta peste mine si o sa am nevoie de unul extra large!
Danny si-a pus prezervativul care statea intins gata sa plezneasca dar ca lungime nu acoperea decat jumatate din pula sa imensa.
- Merge si asa, data viitoare voi stii la ce sa ma astept si mai voi aproviziona corespunzator. Da-ti te rog si cu putin lub, ca sa lunece mai bine. Oi fi eu larg la gaoaza dar la dimensiunile tale, nu se stie ! Mai bine sa fiu precaut!
Garry s-a asezat apoi cu coatele sprijinite de chiuveta si cu fundul bombat in sus asteptand sa fie penetrat. Pozitia era ideala deoarece putea admira in oglinda toata desfasurarea, ca la un film. Intre timp Danny a terminat preparativele si cu scula avantata in sus, lucioasa de atata lub se apropie de fesele lui Garry pe care le saruta in semn de multumire si cu mainile le indeparteaza usor ca sa scoata la lumina rozeta acestuia, care mustind de ulei stralucea usor intredeschisa gata sa-si primeasca obolul. Apoi acesta isi propteste glandul urias de rozeta care se deschide usor si incepe incet, incet sa impinga iar pula patrunde treptat in fundul atat de apetisant a lui Garry. Danny simte in mod placut stransoarea anusului lui Garry si nevrand sa-i provoace dureri inainteaza incet si cu precautie, lasandu-i timp de acomodare si de largire.
- Fiule, nu ma chinui! Baga-o pe toata dintr-o data, pana la radacina si stai acolo un pic pana mi se obisnuieste curul.
- OK, Garry, dar eu am vrut sa nu iti fac rau! Multi cand imi vad scula se ingrozesc si ma roaga sa-i patrund cat mai incet posibil! Fac asa cum vrei tu.
- E o mare prostie! Dintr-o data e cel mai bine! Doare putin la inceput, dar numai putin si apoi nu mai simti nimic ! Crede-ma pe mine, ca am ceva experienta! Ei, si acuma da-i bataie armasarul meu! Calareste-ma bine! Fute-ma, cu toata puterea de care esti in stare! Sunt iapa ta nesatula! Vreau sa ma futi cat mai mult si sa iti bagi pulanul tau lung pana in maruntaiele mele, sa-l simt acolo tare si urias. Vreau sa imi faci curul prastie!! Ca sa nu mai uite niciodata o pula atat de colosala.! Dii, da-i carice, armasarul meu naravas!
Starnit de vorbele porcoase dar excitante ale lui Garry, Danny s-a pus pe treaba straduindu-se sa fie cat mai priceput si sa-si satisfaca pe deplin noul prieten. A inceput sa pompeze, la inceput foarte, foarte lent facandu-l pe Garry sa geama de durere si placere in acelasi timp, apoi cand s-au mai acomodat reciproc, a inceput o lucrare mai barbateasca, impingand cu toata puterea de care ...



    Login