Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fiul vitreg, continuare 4
Autor : viorel32 - 2023-07-28
Citita de 5524 ori - Nota 3.21 (585 voturi)
eram sleit de vlaga...si cred ca si el...
ti-am placut tarfulita mica ?
da tati...mult !!!
O sa te umple tati de pula si de sloboz....si o sa ai si o surpriza in curand ..!
Continuare din partea 3
Nu prea mai iesisem de mult la o bauta cu baietii, dar dupa ce am vazut cat este de bun Ciprian de luat in pula si cat de mult ii place sa fie folosit, in mintea mea a aparut brusc ideea de a-l folosi impreuna cu Marian, amicul meu din scoala...cu care pastrasem in permanenta o legatura mai stransa si cu care mai iesisem la cate un futai in grup in tinerete...cand mai prindeam cate o tarfulita buna ...si o futeam amandoi !
Marian , un tip la vreo 1,85 inaltime, pot sa spun chiar mai dotat putin decat mine dar.ce il caracteriza cel mai mult era rezistenta futaiului si faptul ca ii placea sa domine...sa folosesca !
Intr-o seara,la vreo 3 zile, dupa futai am iesit la o bauta cu el si cu inca un amic , tot prieten vechi si el...
...acum, nu stiam cum sa abordez problema....
...dupa vreo doua beri am inceput sa debitam amintiri de cum futeam , pe cine...cat de buna era....etc
Adi, al doilea amic s-a dat batut si a plecat spre casa spunand ca nu vrea sa intarzie prea mult cu noi ca sa nu ii faca nevasta scandal....asa ca am ramas doar eu cu Marian....si din una in alta...i-am spus ca am o tafulita ce doar implinise 18 ani , si ca as vrea sa o futem amandoi ...
i-au sclipit imediat ochii ca la vultur si a inceput sa fie surescitat de idee si de faptul ca e tinerica ...
Am amanat cat am putut momentul sa ii dezvalui cine este..d.esi mi-a pus o groaza de intrebari....
i-am spus ca am futut-o si ca vreau sa o futem amandoi..
Era surescitat la maxim..
I-am spus ca trebuie sa inchiriem o camera la hotel ca nu avem unde si imediat s-a oferit sa plateasca el...eu venind cu tarfulita !
A ramas sa il sun a doua zi sa stabilim locul si ora dar...ii zic, Marian....e o mica chestie si nu stiu daca te bagi...!
Trafulita este un ...el !!!
L-am vazut putin derutat...asa ca am sarit repede sa ii explic ce si cum...si tot povestindu-i cum l-am futut pe Ciprian, , am observat ca se destindea si relaxa din ce in ce mai mult si ducea des mana la prohab, aranjandu-si pula...semn ca il cam excita la maxim ideea !
Dupa multe intrebari ...era ferm convins ca ar vrea sa incerce si el prima data sexul cu un barbat...sa dea muie si sa fute un cur de barbat !
Zis si facut...a ramas sa il sunt a doua zi sa ii confirm intrevederea..
Dupa ce am ajuns acasa am inceput sa imi fac planuri....
In mintea mea erau fel si fel de variante..
Ciprian nu era pe acasa...i-am dat mesaj scurt ca maine am treaba cu el spre seara , si sa nu isi faca nici un plan !
Ok tati, o sa fiu acasa dupa 16...a fost raspunsul lui .
A doua zi de dimineata , l-am sunat pe Marian sa se ocupe de hotel.....se simtea din glasul lui ca e putin incitat si nerabdator.
Pe la 18 am ajuns si eu acasa de la job, ..Ciprian era cufundat in studiu pentru facultate....
Fara prea multe vorbe i-am spus sa mearga sa isi faca un dus temeinic , sa se pregateasca cum stie el mai bine ...ca iesim undeva ...si ca este o surpriza !
....Pe la 21 eram in locatia stabilita de Marian....
Ciprian era oarecum nedumerit si curios....dar i-am spus ca surpriza ramane surpriza !
Am intrat in hotel , urcand la etajul si camera indicata de Marian....statea pe pat tolanit lejer la tv., intr-o pereche de panatloni negri, o camasa descheiata la doi nasturi, ce ii dezvelea pilozitatea de pe piept...cu o bere in mana, urmarea stirile..
Cand am intrat pe usa , Ciprian a ramas putin surprins, Il mai vazuse pe Marian pe la mine ocazional de vreo 2...3 ori...dar era doar un musafir pt el si nu i-a dat mare importanta !
Salut Domnul Marian.
Marian a izbucnit in ras....
Radeam si eu din senin de comicul situatiei
L-am impins usor pe Ciprian spre Marian, spunand....el este surpriza ta !
Ciprian se uita buimac la mine....nu intelegea nimic !!!
Am dat aprobator din cap si m-am aplecat spre el soptind-ui la ureche...in seara asta o sa fii fetita noastra, o sa ai doi tatici !
A tresarit dar...privindu-l in ochi, a vazut ca nu are de ce sa se teama, si a inteles ca eu sunt acolo cu si pentru el !
I-am facut semn discret lui Marian si, imediat a percutat....incepand sa se dezbrace...intai de camasa apoi de pantaloni, ramanand intr-o pereche de boxeri ce ii scotea perfect in evidenta ditamai erectia !
Ciprian se intoarse spre mine...se vedea pe fata si in ochii lui uimirea...nedumerirea dar si placerea de a vedea un barbat paros , dezbracat in fata lui , cu o erectie in boxeri ce nu lasa prea mult loc de imaginatie !!!
L-am impins usor din spate pe Ciprian...simteam in corpul lui un mic tremur...nu era decat doi pasi intre el si Marian...
I-am facut un semn aprobator lui Marian , iar acesta se apropie de Ciprian...incet...temator oarecum si el..M-am asezat pe un fotoliu in camera....voiam sa urmaresc ...sa privesc...era extraordinar de incitanta derularea fiecarui pas din actiune....
Marian se uita in ochii lui Ciprian, intinse mana si i-o puse usor pe obraz ca o mangaiere....
In mana lui Marian incapea toata fata fina a lui Ciprian...usor il lua in brate si il stranse la piept...
Ciprian era lipit cu fata de pieptul paros a lui Marian.
Mainile lui Marian ii mangaiau spatele, coborand usor spre buci....si urcand iar spre ceafa ...Vedeam pe fata lui Ciprian ca nu ii displace deloc situatia, ba din contra... timid , buzele lui descopereau placerea pilozitatii de pe pieptul lui Marian, si ca prin transa ,cobora incet cu buzele pe pieptul lui Marian...spre buric....ajungand sa fie ghidat de mainile lui Marian spre boxeri...
II arunca o privire scurta lui Marian si acesta dadu aprobator din cap...
Ciprian ajunsese sa stea in genunchi in fata lui Marian...acesta cu cu mana stanga trase usor de margine boxerii, scotand la iveala ditamai falusul ...era erect la maxim.. cu mana dreapta il apuca incet de cap pe Ciprian...care cred ca era si el super excitat de ce se intampla ...si il ghida spre madularul lui
Pt mine...ce sa mai spun...priveam si parca era ceva ireal...desi mai trasesem futaiuri cu Marian , stiem cum arata si de ce e in stare...ceea ce vedeam acum era cu totul ceva diferit...il vedeam altfel pe Marian...falusul lui prezenta pt mine un altfel de interes , mai ales vazand cum Ciprian inghite pana la coaie acea pula ...excitarea era pe masura actiunii ce o urmaream...
Fara sa stiu cum...dar eram gol pe fotoliu....nu realizez cand am ramas fara haine...cert este ca urmaream cum Marian ii dadea o super muie lui Ciprian...fiul meu vitreg...si vazand cu cata pofta acesta sugea pula, eram ca in transa ...parca eram intr-un film erotic de Oscar !
Eram atat de excitat incat ma dureau coaiele...stateam pe fotoliu frecandu-mi lent pula...urmarind cum Marian il futea in gat pe Ciprian , tinandu-l cu mana de ceafa si ghidandu-l sa ia toata pula in gat !
La un moment dat Marian il ridica din genunchi si il dezbraca....il aseza pe spate in pat si se aseza cu coaiele si gaoaza pe fata lui
Ciprian era si el excitat la maxim....si vedeam cu cata placere ii ia coaiele in gura...cum le linge....si cum limba lui isi croieste drum catre gaoaza lui Marian....acesta gemea de placere simtind cum Ciprian ii linge si ii suge gaoaza...
Era o imagine superba a lui Marian , asezat pe fata lui Ciprian....cu pula super erecta, ce ii ajungea pana la buric...cu mainile lui Ciprian asezate pe pulpele lui si cu fata ingropata de bucile lui Marian...
Transa in care eram si vedeam acea partida de sex intre doi barbati...m-a facut sa nu mai realizez nimic...nu mai vedeam realitatea...nu mai gandeam....erectia mea fizica si mentala era atat de puternica , incat nu stiu si nu realizez cum am ajuns sa fiu deasupra lui Ciprian, intins peste el dar sprijinit in maini .... cu buzele pe madularul erect a lui Marian...dorindu-mi sa gust...sa sug si eu acea pula !!!
Transa mea era totala......eram intr-o lume paralela...cu gura pe o pula super erecta !!
Simteam o mana pe cap...ce ma ghida sa iau acea pula mai adanc......o miscare lenta dar destul de ferma , facea ca acel falus sa iasa si sa intre in gura mea din ce in ce mai mult....simteam caldura si finetea carnii acelui madular ferm , si nu era deloc un discomfort...ba din contra, descopeream ca o pula misto poate produce o placere la fel de intensa ca si cum as fi supt un lindic...ca si cum as fi savurat o pizda buna !
Mana mea se aseza pe bucile lui Marian...si inconstient , strangeam acea buca de barbat, paroasa ....ferma...tare...si era placut ceea ce simteam in palma..>!
Ca prin vis, realizez ca am supt pula unui barbat...a unui prieten foarte vechi...ridic ochii spre Marian...acesta ma privea si ranjea...sau zambea...sau....pur si simplu nu stiu...dar era ceva aprobator si vedeam pe fata lui...



    Login